Sierpnióweczki 2016! Część II. - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-27, 08:20   #2491
DobraDusza88
Zakorzenienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część II.

Cytat:
Napisane przez Kasmina Pokaż wiadomość
Dzień dobry, sobota a ja już nie śpie....
Ja też wstałam ok 6:40, ale poleżałam jeszcze w łóżku i w końcu zasnęłam. Obudziłam się po 8 bardziej zmęczona niż po 6;/

Cytat:
Napisane przez Kasmina Pokaż wiadomość
Ja nie mam i nie zamierzam kupować pasa, raczej kupie kilka sukienek, cieszę się bo wygralam aukcję na allegro i będę miała fajna sukienkę z new look za 60 zł już druga moja

Dziewczyny!! Poczułam bardzo wyraźne kopnięcie !! nie takie smyrnięcie jak do tej pory taki plus leżenia w łóżku )

TŻ robi jajecznice
Ojej jak fajnie, że czujesz już wyraźne kopnięcia! Mnie się wydaje, że od czasu do czasu też tak wyraźniej czuję, ale myślę, że te prawdziwe kopniaki to dopiero nadejdą

PS. u nas też jajecznica robiona przez TŻ, ale najpierw musi iść z psiakiem na spacer

Cytat:
Napisane przez TinkerrBell Pokaż wiadomość
Witam sie na szybko z pracy.

Jest jakas opcja by forum mialo inny kolor? Bo jak mnie ktos zachodzi z tylu, to ten purpur wali mocno po oczach I nie sciemnie, ze to jakis wazny system potrzebny do mojej pracy))

Wczoraj dostalam wstepne wyniki i maluch nie ma ZD ani z.turnera ani patau. Wielki kamien spadl mi z serca....chyba przeplakalam caly wieczor. Teraz jeszcze tylko przeczekac, na ostateczny wynik, ktory bedzie za ok 2 tyg. Ale wierze, ze juz nic wiecej tam nie ma i nie znajda.

Aby nie bylo zbyt dobrze to moja glukoza wyszla zle choc sie tego spodziewalam. Zapytalam sie o wyniki, ale podali mi jakies inne jednostki, wiec nie wiem o ile przekroczylam normy. W srode mam od razu diabetologa.

Takze zegnajcie paczusie i slodkosci, ktore moglabym jesc teraz nalogowo

Podczytuje Was, ale z telefonu wkurza to odpisywanie a jeszcze wstawiacie zdjecia to juz sie bardziej frustruje, ze ich nie widac.
Tesciowa okupuje mi laptopa - bo z niego mamy telewizje polska - a ona bez tej swojej Szecherezady zyc nie potrafi (jej i 20 innych seriali).

Na szczescie, dzis juz leca, choc nie powiem pod koniec byla juz calkiem grzeczna i nieszkodliwa. No moze poza tekstami, nie garb sie tak bo zgniatasz mi wnuka...

No nic, spadam sprawdzic liste obecnosci:P Biada nieobecnym bo jestem dzisiaj podminowana
Super, że po badaniu wszystko ok! Jednak wizażowe kciuki się na coś zdały Oby tak dalej A tą glukozą się tak nie martw... wiem, że to duże ograniczenia w jedzeniu, ale czego się nie robi dla dzieciaczka

Witam sobotnio
Jakie plany na dzisiaj? My za wiele nie musimy robić, bo większość posprzątałam wczoraj, obiad też nam został z wczoraj... będziemy leniuchować
Stary 2016-02-27, 08:23   #2492
Agnieszka257
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Byłam dziś na jodze dla kobiet w ciąży. Umieram. Plecy mnie bolą 10x bardziej niż przed :P mam nadzieję, że to jednorazowe i potem będzie tylko lepiej.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Ale ci fajnie ze masz takie zajęcia. Mnie baardzo bolą plecy i w pierwszej ciąży też tak miałam.
Agnieszka257 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 08:37   #2493
tija93
Zakorzenienie

Hej

Moja mama jutro do mnie przyjeżdża TŻ wczoraj z tej radości sam zaproponował przyjazd teściowej

Jeszcze w łóżku leżę, ale zdążyłam pranie wstawić

Cytat:
Witam sie na szybko z pracy.

Jest jakas opcja by forum mialo inny kolor? Bo jak mnie ktos zachodzi z tylu, to ten purpur wali mocno po oczach I nie sciemnie, ze to jakis wazny system potrzebny do mojej pracy))

Wczoraj dostalam wstepne wyniki i maluch nie ma ZD ani z.turnera ani patau. Wielki kamien spadl mi z serca....chyba przeplakalam caly wieczor. Teraz jeszcze tylko przeczekac, na ostateczny wynik, ktory bedzie za ok 2 tyg. Ale wierze, ze juz nic wiecej tam nie ma i nie znajda.

Aby nie bylo zbyt dobrze to moja glukoza wyszla zle choc sie tego spodziewalam. Zapytalam sie o wyniki, ale podali mi jakies inne jednostki, wiec nie wiem o ile przekroczylam normy. W srode mam od razu diabetologa.

Takze zegnajcie paczusie i slodkosci, ktore moglabym jesc teraz nalogowo

Podczytuje Was, ale z telefonu wkurza to odpisywanie a jeszcze wstawiacie zdjecia to juz sie bardziej frustruje, ze ich nie widac.
Tesciowa okupuje mi laptopa - bo z niego mamy telewizje polska - a ona bez tej swojej Szecherezady zyc nie potrafi (jej i 20 innych seriali).

Na szczescie, dzis juz leca, choc nie powiem pod koniec byla juz calkiem grzeczna i nieszkodliwa. No moze poza tekstami, nie garb sie tak bo zgniatasz mi wnuka...

No nic, spadam sprawdzic liste obecnosci:P Biada nieobecnym bo jestem dzisiaj podminowana
Przede wszystkim bardzo się ciesze, że wstępne wyniki są prawidłowe! Cukrami się tak mocno nie przejmuj, uregulujesz to wszystko ładnie

Co do wizażu - toć to najważniejszy Twój program jest!
Stary 2016-02-27, 08:38   #2494
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka257 Pokaż wiadomość
Ale ci fajnie ze masz takie zajęcia. Mnie baardzo bolą plecy i w pierwszej ciąży też tak miałam.
To prawda, to genialne miejsce. Mamy na osiedlu klub mam, to taka oddolna inicjatywa stworzona przez mamy dla mam/ tatusiów i maluchow. Jest tam dużo ciekawych warsztatów dla rodziców o wychowaniu, rozwoju dziecma, zajęć, mój synek chodzi z tatą w soboty na zajęcia muzyczne tzw gordonki, jest świetlica wg zasad Montessori. Znajduje się to w takim starym drewnianym domu na pięknym osiedlu i ogólnie kocham to miejsce nas życie. A jeszcze jest 15 minut spacerkiem od domu.
kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 08:38   #2495
Agnieszka257
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
tija93 gratuluję chłopca!!!

dzięki dziewczyny za troskę . Natalce niestety rzuciło się na oskrzela, dostała antybiotyk (choć nasza pediatra też raczej ich unika), 2 syropy, 2 leki do inhalacji, we wtorek idziemy na kontrolę. Wieczorem znowu nam gorączkowała, ja się z tego wszystkiego poryczałam, TŻet mówi, że za bardzo panikuję ale co ja poradzę już tak mam, zresztą niedługo same się przekonacie. Pamiętam, że po urodzeniu Natalki zadziwiły mnie dwie rzeczy: że można kogoś aż tak kochać i aż tak się o kogoś martwić.

Ja też tak mam.Teraz niedawno tez Mateusz był chory i też się popłakałam bo taki był cierpiący,szkoda mi go było strasznie.Dużo zdrówka życzę
Stary 2016-02-27, 08:57   #2496
superhuman
Zadomowienie

Witajcie dziewczyny sobotnio... Ja jeszcze z łóżka.. Tez polozylam sie spac około 21 i spałam do teraz. Ale wczoraj tak strasznie sie czułam, ze myslalam, ze zjadę. Byłam z kolezanka na plotkach w restauracji i wypiłam dwie wielkie herbaty i chyba były za mocne bo czułam sie najpierw jak naspidowana a pozniej zrobiło mi sie niedobrze, słabo, dziwnie... Chyba nigdy tak sie nie czułam... Masakra naprawdę...

Czy kupiliście lub moze macie i używacie te poduchy ciążowe? Bo ja kocham spac ma brzuchu ale juz troche sie boje i zastanawiam sie nad zakupem rogala
superhuman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 09:06   #2497
Talantea
Zakorzenienie

Dziendoberek

Wstalam, ogarnęłam się, zmieniłam pościel a teraz siedze sniadanie wcinam
TZ przylatuje dzisiaj Takze pewnie do wtorku bede mało aktywna

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Hej

Moja mama jutro do mnie przyjeżdża TŻ wczoraj z tej radości sam zaproponował przyjazd teściowej

Jeszcze w łóżku leżę, ale zdążyłam pranie wstawić
O patrzcie kto dzisiaj leniuchuje

Cytat:
To prawda, to genialne miejsce. Mamy na osiedlu klub mam, to taka oddolna inicjatywa stworzona przez mamy dla mam/ tatusiów i maluchow. Jest tam dużo ciekawych warsztatów dla rodziców o wychowaniu, rozwoju dziecma, zajęć, mój synek chodzi z tatą w soboty na zajęcia muzyczne tzw gordonki, jest świetlica wg zasad Montessori. Znajduje się to w takim starym drewnianym domu na pięknym osiedlu i ogólnie kocham to miejsce nas życie. A jeszcze jest 15 minut spacerkiem od domu.
Rzeczywiscie fajne miejsce Dzieciaki mają co robić i rodzicom sie nie nudzi.

Cytat:
Napisane przez superhuman Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny sobotnio... Ja jeszcze z łóżka.. Tez polozylam sie spac około 21 i spałam do teraz. Ale wczoraj tak strasznie sie czułam, ze myslalam, ze zjadę. Byłam z kolezanka na plotkach w restauracji i wypiłam dwie wielkie herbaty i chyba były za mocne bo czułam sie najpierw jak naspidowana a pozniej zrobiło mi sie niedobrze, słabo, dziwnie... Chyba nigdy tak sie nie czułam... Masakra naprawdę...

Czy kupiliście lub moze macie i używacie te poduchy ciążowe? Bo ja kocham spac ma brzuchu ale juz troche sie boje i zastanawiam sie nad zakupem rogala
A jakie to były herbaty? Bo podobno nie wszystkie rodzaje powinno się pić w ciązy
Ja moze kupię jak wróce do domu. Juz cos o tym wspominałam TZtowi. Cięzko mi sie zasypia, najlepiej spi mi sie teraz na plecach takze mam nadzieje, ze poduszka pomoze mi lepiej spać na boku.

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 09:11   #2498
asiulek8
Wtajemniczenie

Nie mam czasu dzisiaj nawet zajrzeć do was. Zaraz goście przychodzą na roczek Jagody. Do 1 w nocy robiłam tort. Oczywiście miliard razy krem mi wychodził a wczoraj 2 litry śmietany i 10 czekolad poszło się..... Mąż na szybko w nocy jeździł do sklepu po nowe śmietany i mascarpone. Na szczęście się udało

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 09:13   #2499
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Nie mam czasu dzisiaj nawet zajrzeć do was. Zaraz goście przychodzą na roczek Jagody. Do 1 w nocy robiłam tort. Oczywiście miliard razy krem mi wychodził a wczoraj 2 litry śmietany i 10 czekolad poszło się..... Mąż na szybko w nocy jeździł do sklepu po nowe śmietany i mascarpone. Na szczęście się udało
Jakie wielkie poswiecenie
Wszystkiego Najlepszego dla solenizantki

Stary 2016-02-27, 09:18   #2500
Agnieszka257
Raczkowanie

Cytat:

ja mam rogala i kocham go.bard zo dobrze mi się śpi na nim.
Stary 2016-02-27, 09:18   #2501
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:

Taaak! Rogal to must have moim zdaniem. Ja kupiłam w pierwszej ciąży, była to niewyobrażalna ulga dla kręgosłupa i poprawa komfortu snu o 100% , teraz wyciągnęłam go już miesiąc temu i nie wyobrażam sobie snu bez niego. Jak w pierwszej ciązy jechałam na działkę na jedną noc i nie chciało mi się go brać, to zawsze potem żałowałam, wstawałam połamana, plecy bolały itd.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-27, 09:21   #2502
navioe
Zakorzenienie

Cytat:

ja właśnie ostatnio z tż gadałam, bo się pytał jak się czuję to mu powiedziałam, że jak bym była ciągle na fecie
ja mam rogala i nie wyobrażam już sobie bez niego spać. tż mówi, że mimo rogala zawijam sobie jeszcze miedzy nogi koldre i koc, po czym się przytulam do niego- kolejny rogal i mnie przykrywa swoją kołdra. jeśli się zastanawiasz to polecam z całego serca, jak Ci nie podpasuje to się przyda przy dziecku albo sprzedaż na olx
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 09:29   #2503
Agnieszka257
Raczkowanie

Cytat:

Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla córci!
Ja idę robić placek z jabłkami.Dostałam całą skrzynkę jablek od mamy i zrobię jeszcze sok.
Stary 2016-02-27, 09:33   #2504
agnszp
Rozeznanie

Sierpnióweczki 2016! Część II.

Cytat:

Ja tez mam juz swoja poduchè ciążową ale spałam w niej tylko ze 2 razy bo cos nie moge sie przestawić, moze jak brzuch mi urośnie troche za to moj TZ uwielbia spac z moja poduszka
Udało mi sie wczoraj wyczuć serduszko mojego groszka <3 dziekuje bardzo za podpowiedzi bo inaczje bym pewnie dalej go szukała
agnszp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 09:43   #2505
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Bo wiesz, że to jest tak, że kiedy się mega starasz i Ci zależy to akurat nie wychodzi a jakbyś robiła ciasto tak po prostu, na weekend to wyjdzie Ci mega za**biste ale dobrze, że wszystko się pozytywnie zakończyło I najlepszego dla córci!

Cytat:
Napisane przez Agnieszka257 Pokaż wiadomość
ja mam rogala i kocham go.bard zo dobrze mi się śpi na nim.
Tak piszecie o tym rogalu i też się zastanawiam czy nie kupić ale póki co dobrze mi się śpi, więc chyba nie potrzebuję...

W ogóle wczoraj była u mnie znajoma, w 13tc (ja w 18tc) i aż mi się smutno zrobiło, bo ona ma większy brzuch ode mnie! Ja myślałam, że u mnie już fajnie widać, a tu niestety;p

TŻ kazał się nie przejmować mówiąc, że przecież ona zawsze miała większy brzuch ode mnie;p Ale i tak mi jakoś smutno było.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-27, 10:15   #2506
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:

Ja mam zamiar dzis sobie zamowic. Bo juz coraz gorzej mi sie spi;/

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Bo wiesz, że to jest tak, że kiedy się mega starasz i Ci zależy to akurat nie wychodzi a jakbyś robiła ciasto tak po prostu, na weekend to wyjdzie Ci mega za**biste ale dobrze, że wszystko się pozytywnie zakończyło I najlepszego dla córci!

Tak piszecie o tym rogalu i też się zastanawiam czy nie kupić ale póki co dobrze mi się śpi, więc chyba nie potrzebuję...

W ogóle wczoraj była u mnie znajoma, w 13tc (ja w 18tc) i aż mi się smutno zrobiło, bo ona ma większy brzuch ode mnie! Ja myślałam, że u mnie już fajnie widać, a tu niestety;p

TŻ kazał się nie przejmować mówiąc, że przecież ona zawsze miała większy brzuch ode mnie;p Ale i tak mi jakoś smutno było.
Ja bym sie nie przejmowala Ja w pierwszej ciazy nie mialam brzucha prawie do 6mca. A pozniej specjalnie duzy tez nie byl. Nie czulam sie ograniczona, ani nim zmeczona. A teraz wygladam jak w 9mcu:P
I mam wrazenie, ze dzien w dzien jest wiekszy. Wejscie na 4 pietro w pracy robi sie dla mnie zadaniem na 15 minut bo pozniej musze 5 minut odsapac....
TinkerrBell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 10:16   #2507
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam zamiar dzis sobie zamowic. Bo juz coraz gorzej mi sie spi;/

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Ja bym sie nie przejmowala Ja w pierwszej ciazy nie mialam brzucha prawie do 6mca. A pozniej specjalnie duzy tez nie byl. Nie czulam sie ograniczona, ani nim zmeczona. A teraz wygladam jak w 9mcu:P
I mam wrazenie, ze dzien w dzien jest wiekszy. Wejscie na 4 pietro w pracy robi sie dla mnie zadaniem na 15 minut bo pozniej musze 5 minut odsapac....
ja nie mam wcale brzucha. jedynie tż jest w stanie go zauważyć, mówi, że sie trochę zaaokraglil i podniósł.
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 10:18   #2508
aniula83
Rozeznanie

GG do aniula83 Send a message via Skype™ to aniula83

TinkerrBell Super że nie ma podejżeń do wad ,a cukrzycą sie nie martw dla dzieciaczka warto sie poświęcić

Miłej soboty zyczę
[*]12.05.2014[*]
Drugi Aniołek
aniula83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 10:23   #2509
Talantea
Zakorzenienie

Mój brzuch tez sie robi coraz wiekszy, najlepiej widac jak załoze spodnie, a mam takie z wysokim stanem wiec ladnie opina brzuszek
Jeszcze troche i sie nie pomieszcze w nic.
TZ bedzie miał co oglądać.
Dzisiaj jak przyłozylam ręke do brzucha to poczulam takie przejezdzanie pod dlonią. W ogóle to najczesciej takie laskotki, motylki czuje.
Się usmiechnęłam jak głupia do siebie.
Czekam na konkretne kopniaki teraz

Waga stoi w miejscu za to obwód brzucha rośnie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-27, 10:57   #2510
superhuman
Zadomowienie

Wobec tego musze sobie zakupić skoro mówicie ze tak superancki sie śpi bo z poduszka miedzy brzuchem i nogami dzisiaj mi sie spało o wiele lepiej bur musiałam uważać czy nie obudzę sie na brzuchu...

Słabo sie dzisiaj czuje ehhh

Zazdroszczę tak bardzo wam tych ruchów juz bym chciała poczuć cokolwiek!!
superhuman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 10:59   #2511
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Mój brzusio od tygodnia widać. Już 2 osoby zapytału czy to to. Niedlugo idziemy na tańce i zobaczymy czy wszyscy przemilczą czy jest tak widoczny że będą pytać.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 11:32   #2512
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:

hehe niezły Tżet.. ja też mam mini brzuszek, ale myślę, że to dobrze, znaczy mam nadzieję, że dzidzia zdrowo rośnie, ale nie muszę mieć olbrzymiej bani już teraz..
Talantea - tylko,żebyś nam nie znikęła całkiem przez Tżeta.. bo wiesz, że matka założycielka czuwa

Asulek 8 - sto lat dla Jagódki.. ale powalczyłaś z tym tortem..szok..
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 11:36   #2513
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Mój brzusio od tygodnia widać. Już 2 osoby zapytału czy to to. Niedlugo idziemy na tańce i zobaczymy czy wszyscy przemilczą czy jest tak widoczny że będą pytać.

ale fajnie
Cytat:
.W ogóle wczoraj była u mnie znajoma, w 13tc (ja w 18tc) i aż mi się smutno zrobiło, bo ona ma większy brzuch ode mnie! Ja myślałam, że u mnie już fajnie widać, a tu niestety;p

brzuch rośnie indywidualnie. U jednej w 13 tc widać u drugiej w 20 tc i nie ma się czym przejmować choć ja też bym już bardzo chciała mieć brzuszek. Jutro zaczynam 15 tc a brzuch mało widać- tak jakbym się najadła mocniej

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-27, 11:56   #2514
Aniol1985
Zadomowienie

Hej Laseczki ! Witamsie sobotnio, u mnie w końcu słoneczko i chyba dodaje mi energii, bo w koncu mam jakąś wenę żeby coś tu napisać. Podczytuje was na bieżąco ale jakoś nie mialam ochoty nic pisać pare dni.
Witam nowe mamy- super że grupka ciągle nam rośnie , wygląda na to że sierpień nie będzie miesiącem niżu demograficznego

Gratuluje udanych wizyt, brzuszków i ruchów w brzuszku. U mnie jeszcze nie wyczułam ruchów, brzuch mam wiekszy ale , że jest mocno zatłuszczony to bardziej wyglada na przejedzenie niż ciąże.

Dzwoneczku !!! Cieszę sie mega że wyniki są dobre, pewnie ciężar całego świata zszedł z waszych ramion. Oszczedzasz sie odpowiednio po tej aminopunkjcji??

Ja cały tydzień jestem słaba mam mega katar , ale nic innego wiec jest oki . Dzisiaj u mnie 16t0d wiec stawiam soczek akurat moj men wyciska z marchewek , jabuszek, ananasa, i pomarańczy ;D
Aniol1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 12:31   #2515
Krefetka
Zadomowienie

Dzień dobry!

Kilka dni temu zastanawiałam sie nad rogalem, zajrzałam na all ale jak dla mnie za duży wybór. Jaki polecacie? ten już zagięty czy prosty?

Co do zmiany koloru forum z tego co widziałam można to zrobić w ustawieniach- nie wiem czy działa na całość czy tylko na profil

Dziś mam w planach zrobić wianek wielkanocny.
Pozdrawiam robótkowo
Krefetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 13:19   #2516
iweczka
Zakorzenienie

hej

My dziś wstaliśmy przed 7
a w tygodniu nie mogę dziecka dobudzić o 7

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Krefetka Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Kilka dni temu zastanawiałam sie nad rogalem, zajrzałam na all ale jak dla mnie za duży wybór. Jaki polecacie? ten już zagięty czy prosty?
Ja miałam taki zwykły prosty, na koniec ciąży bardzo pomagał mi w spaniu

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
Dziendoberek

Wstalam, ogarnęłam się, zmieniłam pościel a teraz siedze sniadanie wcinam
TZ przylatuje dzisiaj Takze pewnie do wtorku bede mało aktywna

super

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Tija, Gratuluję synka
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 13:45   #2517
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krefetka Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Co do zmiany koloru forum z tego co widziałam można to zrobić w ustawieniach- nie wiem czy działa na całość czy tylko na profil

Dziś mam w planach zrobić wianek wielkanocny.

Pozdrawiam robótkowo

Ja mam taki z troczkami, który możesz regulować od prostego do takiego z zagiętymi rogami. Polecam.

Właśnie piekę ciasteczka synkowi, ech, jak strasznie marzę, żeby wyrósł z tej alergii, mógł coś zjeść na przyjęciu urodzinowym kolegi, obiedzie u babci. Ciężko jest

Stary 2016-02-27, 13:51   #2518
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aniol1985 Pokaż wiadomość
Hej Laseczki ! Witamsie sobotnio, u mnie w końcu słoneczko i chyba dodaje mi energii, bo w koncu mam jakąś wenę żeby coś tu napisać. Podczytuje was na bieżąco ale jakoś nie mialam ochoty nic pisać pare dni.
Witam nowe mamy- super że grupka ciągle nam rośnie , wygląda na to że sierpień nie będzie miesiącem niżu demograficznego

Gratuluje udanych wizyt, brzuszków i ruchów w brzuszku. U mnie jeszcze nie wyczułam ruchów, brzuch mam wiekszy ale , że jest mocno zatłuszczony to bardziej wyglada na przejedzenie niż ciąże.

Dzwoneczku !!! Cieszę sie mega że wyniki są dobre, pewnie ciężar całego świata zszedł z waszych ramion. Oszczedzasz sie odpowiednio po tej aminopunkjcji??

Ja cały tydzień jestem słaba mam mega katar , ale nic innego wiec jest oki . Dzisiaj u mnie 16t0d wiec stawiam soczek akurat moj men wyciska z marchewek , jabuszek, ananasa, i pomarańczy ;D
3 dni lezalam dupka do gory Chociaz dobrze sie czulam, to wykorzystalam kazdego w poblizu:P
TinkerrBell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 14:03   #2519
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniol1985 Pokaż wiadomość

hej.. widziałam właśnie, że się nie odzywasz, tylko podczytujesz
no to Wasze zdrówko
Cytat:
Ja mam taki z troczkami, który możesz regulować od prostego do takiego z zagiętymi rogami. Polecam.

Właśnie piekę ciasteczka synkowi, ech, jak strasznie marzę, żeby wyrósł z tej alergii, mógł coś zjeść na przyjęciu urodzinowym kolegi, obiedzie u babci. Ciężko jest

alergie to straszne dziadostwo, a u dzieci to już wogóle dramat..jeszcze pokarmówka.. z czasem powinno być lepiej, tak jest często więc trzymam mocno kciuki za syncia
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 14:06   #2520
Talantea
Zakorzenienie

Popełniłam zakupy.
Teściowa w ramach prezentu urodzinowego poszła ze mną do sklepu z odzieżą ciązową.

Kupiłam spodnie ciązowe, pas i biustonosz Troche drogo wyszło, ale ceny porównywalne do tych z internetu jak tak popatrzyłam
Zjadłam sobie babeczke cytrynową omnomnom. Uwielbiam.

Widziałam tez fajną sukienke na wiosnę, ale juz zabrakło funduszy W szaroniebieskim kolorze (mój ulubiony) Takze moze pozniej ją kupię. Od razu do karmienia się nadaje.

Nawet mialam sporo energii na zakupy. teraz siedze i odpoczywam.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości