|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielki kramik;-) u Nevady87 Perfumy, kosmetyki... częste dokładki! ZAPRASZAM !
- Collistar Bronzing Powder/Blush kolor 1 Sabbia Dorata
Śliczny perłowo-złoty kolor ,który nadaje policzkom niesamowity blask. Produkt użyty 3 razy za pomocą pędzla do różu - ubytek żaden. - paleta cieni Lancome Color Design w przepięknym różowym-metalicznym etui z lusterkiem. może cos u mnie?
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielki kramik;-) u Nevady87 Perfumy, kosmetyki... częste dokładki! ZAPRASZAM !
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Collistar jest narazie zarezerwowany dla madeline ,natomiast paletka lancome wolna W poście bodajże 140 wkleiłam fotki innych kosmetyków niż te na pierwszej stronie
|
|
|
#184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będę czekała na odp Miłego dnia!
|
|
|
#186 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozumiem
A co byś chciała za samo Nature Millenaire YR?
|
|
#187 |
|
Zadomowienie
|
a nie masz już Caramel Sunset, prawda?
![]() jejku, nie wiem... marudze i marudze, aż wstyd ...
|
|
#188 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
Nevado, więc rezerwuje chocolovers dla Ciebie
|
|
#190 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ok Cytat:
Nie mam już Estee....
|
|
|
#191 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra czekam na odp
|
|
#192 |
|
Wtajemniczenie
|
Lalicjo
długo zastanawiałam się też nad samym zapachem, no i może uda mi się wymienić paletkę Lancome na balsam Lolity Lempickiej tak więc na tą chwilę muszę Ci niestety podziękować jedynie
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
hm, Nevadko droga, narazie wstrzymam się z wymianką
poczekam, może ktoś będzie miał coś z mojej wish-listy. w razie czego, odezwę się ![]() mam nadzieję, że zrozumiesz pozdrawiam, ucałuj psinkę
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Nevada .. może u coś u mnie za - Hermes Eau des Merveilles w limitowanym flakoniku Constellation w raz z książeczką oraz pudełeczkiem.
Pojemność początkowa 50ml, zużycie na poziomie 4-5ml. ??? |
|
|
|
|
#195 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Psinka też całuje ![]() Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
moze by cie interesowal ultraviolet 70/80ml?
|
|
|
|
|
#197 |
|
Wtajemniczenie
|
Lalesiu przykro mi ,ale ultraviolet nie dla mnie
|
|
#198 |
|
Wtajemniczenie
|
DOŁOŻYŁAM DWA NOWE ZAPACHY!
Hanae Mori Yellow Butterfly i Omnia Amethyste - szczegóły i zdjęcia na pierwszej stronie!
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216929 |
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Hej chętnie przygarnęłabym:
Tous Touch i Caron Miss Rocaille Mam w zamian: *Amor Amor eau fraiche 2006 edycja letnia (30ml, zostało ok 25ml) *Absolu Simply Red Rochas (50ml, tylko parę razy psiknięte,więc ubytek jest bardzo niewielki) *Noa Perle 50ml (ani razu nie psiknięte), pochodzące z zestawu. Wydaje mi się, że Miss Rocaille to zapach delikatnie słodki, romantyczny, raczej niekontrowersyjny.Czy mam rację.Czy mogłabyś go do czegoś porównać?Jeśli tak jest to chętnie oddam za niego dwa zapachy+odlewkę któregoś z moich zapachów (jesli będziesz zainteresowana to napiszę Ci listę)+próbki (w tym niszowców).
|
|
|
|
|
#202 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Na początek witam wszystkie spragnione dusze
![]() Teraz konkrety... Cytat:
Może jednak znalazłabyś coś jeszcze? Miss Rocaille to kwiatowy zapach, bardziej kojarzy mi się z kwiatami wodnymi jak ze słodyczą, aczkolwiek może gdzieś w tle pobrzmiewa lekko słodkawa nutka... Niestety, a może stety zapach jest wyjątkowy, bynajmniej ja nie wąchałam nigdy nic podobnego, aczkolwiek myślę ,że nie jest trudny w odbiorze, po prostu trzeba lubić kwiaty [/quote]Cytat:
), co byś chciała w zamian?Opolanko niestety nic z tego Pozdrawiam!
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
Masz jeszcze zapach Ralph Lauren w fioletowym pojemniczku, Hot??
Jeśli tak, to znajdź sobie coś u mnie za to?? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217136 odpisz u mnie! |
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
no mnie by któreś z perfum urządzały
komplet Henderson kosztowal 63zł dokladnie-ma metkiczy któres perfumki bylabys gotowa oddac za niego? |
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Nevadko, szkoda, może zobacz jeszcze w moim wątku (link w podpisie) ale wątpię czy coś Ci podejdzie.
Tak czy owak nie tym, to może następnym razem
|
|
|
|
|
#206 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie szukam ciuchów za kosmetyki czy perfumy, jestem bardzo wybredna w tej kwestii... Hota owszem mam ,ale oddam tylko za inne perfumy, ewentualnie za wysokopółkowe kosmetyki lub kremy Cytat:
Ewentualnie mogłabym zaproponować Fantasy B.Spears.. Muszę jeszcze zastanowić się nad tym komplecikiem, mam dużo bielizny także na pewno nie oddam za ten komplecik czegoś dla mnie szczególnie cennego Cytat:
Widziałam,że wkleiłaś w wątku fotki kolekcji, z tych fotek podoba mi się Stella in Two i może Pleasures Intense...
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
ale z miniaturek i odlewek widzę tylko 3 i to męskie? to chyba nic nie znajdę. Co do Fantasy B.Spears to poszukam jakis informcji o zapachu.
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, chętnie oddam Pleasures Intense ale zostało mi ich jedynie około 10ml, więc to raczej ciut mało
|
|
|
|
|
|
#210 |
|
Wtajemniczenie
|
Znalazłabyś coś u mnie ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

marudze i marudze, aż wstyd ... 

długo zastanawiałam się też nad samym zapachem, no i może uda mi się wymienić paletkę Lancome na balsam Lolity Lempickiej tak więc na tą chwilę muszę Ci niestety podziękować jedynie
pozdrawiam, ucałuj psinkę