|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2581 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II
U Dolce miałam podobne przejścia z limitką Lolity Lempickiej. Naprawdę mogliby się ogarnąć, bo widzę, że cały czas tracą zaufanie kolejnych klientów. A moim zdaniem mieli widoki na bycie jedną z najpopularniejszych e-perfumerii. Jedyne, za co ich jeszcze lubię, to Świeżomierz. xD A Pachnidełko rządzi, to w tej chwili mój ulubieniec.
![]()
#2582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2583 |
Konto usunięte
|
Dot.: Perfumy - gdzie, co i jak?
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2584 |
Konto usunięte
|
Nie podoba Ci się to określenie, to możesz zgłosić post, nie widzę problemu
Tylko nie zapomnij przy okazji zgłosić Blair o pomawianie, no chyba że na Wizażu pomawianie jest ok A ja uważam, że tamta pani sama sobie laurkę wystawiła, za określenie przeprosiłem, ale niestety, jest w nim dużo prawdy ![]() A udowodniła to zaczepkami na PW. A co do oburzenia na następujący wpis "Tak alkohol też można aplikować nie doustnie a drugą stroną, ponoć mocniej kopie..." Zakładam, że nawet nie masz pojęcia o czym pisałem i do czego się to odnosiło Tak więc poczytaj sobie https://groups.google.com/forum/#!to...ia/8spD39XsTJA A wracając do tematu, również polecam Pachnidełko, bardzo szybko realizują zamówienia, a i gratisowe próbki dają ciekawe i zawsze różne mi się trafiały, a nie jak w jednej z perfumerii, w 3 kolejnych zamównieniach te same damskie Ungaro... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2585 |
Wieczne Kutango
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;56502303]
A wracając do tematu, również polecam Pachnidełko, bardzo szybko realizują zamówienia, a i gratisowe próbki dają ciekawe i zawsze różne mi się trafiały, a nie jak w jednej z perfumerii, w 3 kolejnych zamównieniach te same damskie Ungaro... ![]() Niech pomyślę ![]() ![]() Ja z pachnidełkiem również mam miłe wspomnienia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2586 |
Raczkowanie
|
Ostatnio zawiodłam się na e-glamour.
Kupiłam u nich produkt z serii Wella Luxe Oil, który opisany był jako olejek . Niestety nie był to olejek tylko jakiś elixir keratynowy. W formularzy zwrotu napisałam że nie chcę płacić za przesyłkę zwrotną bo to ich pomyłka ( produkt jest błędnie opisany na stronie). Nie udzielili mi żadnej odpowiedzi, ani nie przeprosili tylko bez słowa oddali mi pieniądze za sam produkt. Nie uważam aby to ja miała płacić za ich pomyłkę. Jestem zawiedziona, tym bardziej że jestem stałym klientem- od kilku lat regularnie robię u nich zakupy co 1-2 miesiące. |
![]() ![]() |
![]() |
#2587 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2588 |
Konto usunięte
|
No widocznie trafiłaś na kogoś ludzkiego, ja kilka razy reklamowałem przysłane mi produkty i nigdy nie oddali z kosztami przesyłki, ba zawsze musiałem wysyłać na swój koszt.
A ostatnim razem się mocno posprzeczałem z jednym z pracowników. Przysłali mi nie tę wersję perfum co byłą na zdjęciach, mowa o Carven Vetiver, mieli na fotkach najnowszą wersję, a przysłali poprzednią. Nawet głupiego przepraszam nie usłyszałem, tylko, że mogą oddać pieniądze za perfumy i nic więcej. Nawet nie raczyli wytłumaczyć dlaczego na zdjęciach jest nowa, a przysyłają starszą wersję. I na ich stronie nadal wiszą fotki najnowszej wersji, a zwracałem im uwagę, że wprowadzają ludzi w błąd, zero reakcji http://www.e-glamour.pl/product-pol-...toaletowa.html Tak się nie zachowuje kompetentny sprzedający, po kilku takich wpadkach dla mnie stali się nierzetelni i mało profesjonalni. Wolę kupować od konkurencji, szczególnie, że kilka sklepów ma zbliżone, a nawet niższe ceny, a obsługę mogę tylko chwalić. |
![]() ![]() |
![]() |
#2589 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2016-03-01 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2590 |
Konto usunięte
|
Dobrze mówisz, ale co ja się będę wykłucał, trafiłem na jakiegoś zapartego gościa, nie docierało, że za powstałą sytuację odpowiadają oni i należy mi się zwrot całych poniesionych kosztów. Ja straciłem kilka zł, a oni mój szacunek i klienta. Przez 4 lata kupiłem u nich za ponad 8 tysięcy, może nie jakieś ogromne pieniądze (znam ludzi, którzy w takim okresie wydali tam ponad 60 tysięcy) i oczekiwałbym lepszej obsługi, kompetentnej. Ja więcej tam nie kupię, bo ogólnie mają klienta w poważaniu.
Już nie wspominam i sytuacjach z anulowanymi zamówieniami, gdzie niby mieli błędy systemu. Zapewne też zbiegiem okoliczności robią takie akcje: kiedy dodamy jakieś produkty do koszyka, ale nie realizujemy ich kilka dni, podsyłają kod rabatowy na 5%, po czym w tajemniczy sposób sprzedaje się cały asortyment (ponad 10 sztuk) danego przedmiotu (cena się nie zmieniała tygodniami, a i stan był cały czas na podobnym poziomie), w dodatku to nie jakiś chodliwy towar. Kod jest ważny 72 godziny, potem traci ważność, więc trzeba się spieszyć. I po kilku kolejnych dniach stan owego, tajemniczo wyprzedanego zapachu, wrócił do poprzedniego. Nie wierzę, że to przypadek, nie lubię nabijania w butelkę, a ta perfumeria robi to bardzo często. I dlatego ja nie polecam, bo są nieprofesjonalni i nieuprzejmi. Tyle ode mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2591 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
znacie www. marciano.pl ?? warto ryzykować?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2592 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2593 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i słowo "perfumy" nie ma liczby pojedynczej. Jedne to też perfumy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2596 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2597 |
Przyczajenie
|
Kupilam kilka dni temu na perfumesco.pl tester versace bright crystal, dlugo odkladalam, by kupic te perfumy, jakiez bylo moje rozczarowanie, gdy okazalo sie ze perfumy prawie nie pachna, nie znam sie na rozpoznawaniu podrobek czy oryginalow, bialy kartonik z jakbyb pieczatka versace w srodku flakon z korkiem, made in italy. Psiknelsm i poszlm by moj luby wąchnął, a on na to, ze prawie nic nie pschnie! I fsktycznie, lekko czu w momencie psikniecia i od razu wietrzeje
Odsylsm, jako zwtot, potwornie rozczarowana, nie dosc ze bez perfum, to bez dychy za przesylke. Tak sie zrazilam do perfumerii interntowyh, ze nie wiem czy odwaze sie jeszcze raz, a na perfumy u douglasa czy sephory nie stac mnie ![]() Edytowane przez Honia_pn Czas edycji: 2016-03-05 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2599 |
Przyczajenie
|
I uznaja reklamacje, jak im zarzuce ze towar jest niepachnacy i nietrwaly ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2600 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2601 |
Przyczajenie
|
Wpisalam nr serii Numer serii 1514818
Nieprawidłowy lub nieobsługiwany kod! I co teraz ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2602 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2016-03-05 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2603 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2604 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2605 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sprawdziłam swój kod produkcji - jest identyczny jak u Ciebie. Mój egzemplarz jest trwały, jestem zadowolona. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2606 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zycze wszystkim paniom dlugiego pahnienia ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2607 |
Przyczajenie
|
Potrzebuje pomocy Waszej bo mnie ciągle błąd wyskakuje, jak sprawdzić datę
Jimmy choo i numery które mam3386460068635 ☠,CH001G07, ☠5044B |
![]() ![]() |
![]() |
#2608 |
Rozeznanie
|
Zamawiałam ostatnio próbki do testów z Galilu. Pomijam już, że wysłanie paczki zajęło im ponad tydzień, ale jedna z próbek przyjechała pusta. Perfumy się na pewno nie wylały, bo paczka była sucha i bez śladu zapachu, podobnie fiolka. Napisałam do Galilu łącznie 3 maile w tej sprawie, od sklepu internetowego dostałam odpowiedź, że mam się kontaktować z perfumerią, a później totalnie mnie olano. Nie będę robić awantury o 10zł, ale nic więcej już tam nie kupię.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2609 |
Raczkowanie
|
Jestem wściekła.
Chciałam sobie zrobić miły prezent na dzień kobiet w postaci perfum. Zamówiłam sobie na iperfumy.pl tester DKNY Night 100 ml i przy okazji podkład z bourjois. Przed chwilą był u mnie kurier, otworzyłam paczkę, a tam...tester 50 ml, a w dodatku nie zapakowany w ŻADEN biały kartonik, który obiecuje sprzedawca na stronie. Pomijam już fakt, że 50 nawet nie było możliwości zamówić na stronie. Jest mi bardzo przykro, bo miałam się dzisiaj cieszyć ze zrobionego sobie samej prezentu, a będę miała teraz przez to tylko problemy z odsyłaniem wszystkiego. Najchętniej zrobiłabym zwrot, ale przecież nie ma na to szans, bo na fakturze widnieje że kupiłam 100 ml perfum, a mam 50, musiałabym wszystko odsyłać i nikt nie oddałby mi tych 30 zł przesyłki (30 zł to ten podkład kosztuje, gdybym wiedziała, to zamówiłabym go gdzie indziej). Ponadto brak kartonika sugeruje mi, że perfumy mogły być źle przechowywane. Zadzwoniłam tam, pani nic mi nie powiedziała, bo niby mają awarię systemu i mam się skontaktować z nimi mailowo. Napisałam, zobaczymy co mi odpiszą. Najbardziej życzyłabym sobie odesłać do nich całe zamówienie i żeby zwrócili mi całe koszta razem z obiema przesyłkami. Nie chcę mieć już nimi nic wspólnego, poza tym przez to rozczarowanie już nie będę potrafiła się cieszyć z tych perfum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Nie no oni tych zwracanych perfum nie puszaja dalej. Po prostu wrzucaja je sobie w "straty". ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;56635791]Dobrze mówisz, ale co ja się będę wykłucał, trafiłem na jakiegoś zapartego gościa, nie docierało, że za powstałą sytuację odpowiadają oni i należy mi się zwrot całych poniesionych kosztów. Ja straciłem kilka zł, a oni mój szacunek i klienta. Przez 4 lata kupiłem u nich za ponad 8 tysięcy, może nie jakieś ogromne pieniądze (znam ludzi, którzy w takim okresie wydali tam ponad 60 tysięcy) i oczekiwałbym lepszej obsługi, kompetentnej. Ja więcej tam nie kupię, bo ogólnie mają klienta w poważaniu. Już nie wspominam i sytuacjach z anulowanymi zamówieniami, gdzie niby mieli błędy systemu. Zapewne też zbiegiem okoliczności robią takie akcje: kiedy dodamy jakieś produkty do koszyka, ale nie realizujemy ich kilka dni, podsyłają kod rabatowy na 5%, po czym w tajemniczy sposób sprzedaje się cały asortyment (ponad 10 sztuk) danego przedmiotu (cena się nie zmieniała tygodniami, a i stan był cały czas na podobnym poziomie), w dodatku to nie jakiś chodliwy towar. Kod jest ważny 72 godziny, potem traci ważność, więc trzeba się spieszyć. I po kilku kolejnych dniach stan owego, tajemniczo wyprzedanego zapachu, wrócił do poprzedniego. Nie wierzę, że to przypadek, nie lubię nabijania w butelkę, a ta perfumeria robi to bardzo często. I dlatego ja nie polecam, bo są nieprofesjonalni i nieuprzejmi. Tyle ode mnie.[/QUOTE] Sluchaj, jezeli REKLAMOWALES towar to oni maja obowiazek zwrocic Ci koszt wysylki jak i odsylki towaru. Wiec ja na Twoim miejscu wyslalabym im mailowo wezwanie do zaplaty, gdzie skumulujesz te wszystkie zwroty poniesionych kosztow wysylek. Daj im termin na zwrot tych kosztow, jezeli tego nie zrobia ,to wtedy zglos ten sklep do Urzedu Ochrony Konkurencji i Konsumenta. Nie przeczytalam watku dotyczacej Twojej kwestii. Jezeli odstapiles od umowy (nie mylic z reklamacja), to wtedy maja obowiazek zwrocic Ci koszt wysylki. Wiec musisz okreslic na jakiej podstawie zwrociles te perfumy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.