|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | |||||
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część II.
Cytat:
![]() Przyjmowałam Duphaston dwa razy dziennie, po odstawieniu nie czułam żadnych dolegliwości (chociaż obawiałam się że będzie inaczej). Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Piona! też chwalę sobie Babydream ![]() ![]() Edytowane przez Babygirl1990 Czas edycji: 2016-03-07 o 13:58 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Rozeznanie
|
Jaka ja mam dzisiaj zgagę dziewczyny ratujcie bo mleko mi nie pomaga
![]()
![]() |
#3543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3544 | |
Zakorzenienie
|
Ja mam dokładnie tę:
http://archiwum.allegro.pl/oferta/an...340926052.html Ale nie widzę takiej w bieżących aukcjach. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
Wydaje mi się, że to taka normalna kwota. Ale warto zrobić taką sesję, to piękna pamiatka. Ja kocham nasze zdjęcia z sesji ciążowej, chyba na żadnych innych zdjęciach tak nie widać naszej miłosci ❤️ połowa maja to już super termin, lepiej zdążyć przed upałami i wielkim brzucholem ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Zakorzenienie
|
8-9 marca są dni lifestyle i w tej gazetce jest 125ml za 29,99zł.
Cytat:
![]() ![]() A za bio oil sporo Cię wyszło... w aptece gemini jest chyba po 38zł za tę pojemność. Ja tam będę kupować następnym razem pewnie ![]() Ja rano smaruję się Palmersem, a wieczorem bio oilem ![]()
![]() |
#3546 |
Zadomowienie
|
U nas będzie Michał i to raczej już się nie zmieni. Młoda już tak do niego wola, tak samo Tż. Ja mam mieszane uczucia ale chyba tylko dlatego, że byłam przygotowana na dziewczynkę
![]() ![]() A ja chyba nje będę robić sesji. Nie wiem, nie lubię siebie z tym tłuszczem i nie wiem czy będę się czuła komfortowo ![]()
![]() |
#3547 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hehe, synek (chyba :P) daje o sobie znać - kopie, bo mama zamiast pisać pracę i się skupić, bo miała deadline na tydzień temu, to siedzi na wizażu :/
![]() |
#3548 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja też zaopatrzyłam się w babydream-fajna jest nie pomogę, nie znam żadnych sprawdzonych sposobów..chyba żonamojegomęża jest specjalistką od zgagi Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Raczkowanie
|
Kurczeee dziewcyzny taka ma zepsuta oststanio głowe..
![]() Z moim narzeczonym jestesmy zareczeni juz spory czas i planowalismy wesele przed tym jak sie dowiedziałm ze jestem w ciazy oglądalismy nawet sale zeby zamowic na 2018. Jednak jak sie dowiedziałam o bąbelku stwierdzilismy ze poczekamy z tym bo chcemy miec piekne wesele zaplanowane kościelne. Wiec myslelsimy do niedawan ze jak mały/a bd miała ok 1r to wtedy, ale teraz jak sie domyslacie cała rodzina nalega żeby wziąć chociaż cywilny teraz że to inaczej wyglada w spzitalu i bla bla bla, dla mnie to nie jest problem... to nie średniowiecze... hym slub tez by nie byl dlatego bo bedzie dziecko bo planowy byl wczesniej i oczywiscie bardzo sie kochamy. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3552 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() poza tym... termin cywilnego wcale też nie tak łatwo zarezerwować ![]()
![]() |
#3553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3554 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Narzeczonego możesz wcześniej do wszystkiego upoważnic notarialnie i zorganizować ślub wtedy gdy Ty będziesz tego chciała nie ktoś.
![]() ![]() |
![]() |
#3555 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tabitabi Czas edycji: 2016-03-07 o 14:49 |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3556 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() piękny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a jeszcze wracając do Twojego postu starszego odnośnie dużych kosztów wyprawkowych, to powiem Ci że można to wszystko oblecieć i tańszym kosztem, nas wyprawka kosztowała około 3 tys, nie licząc wóżka, bo wóżek kosztował 2 tysiaki, ale to rodzice moi kupili, jeśli by się nie oferowali to kupiałabym używany za 500 zł, i też byłoby ok ![]() Cytat:
![]() Dobra Dusza powiem Ci, że nie mam pojęcia z czego ten ból krzyża ![]() Origa nie wiem czemu, ale jak czytam Twoje posty to za każdym razem odczytuję Twój nick jako ORGIA ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.tomi.pl/tako-city-move.html mam 3w1 i kolor london czyli czerwony, zadowolona jestem z niego, choć czasem czytam opinie różne, np że komuś skrzypi czy coś, a ja nie mogę na nic narzekać, bo używałam go 1,5 roku i zjeżdżałam nim po schodach, aż 7 (bo mieszkam na parterze) ale z półpiętra muszę zjechać, i nie uważam żebym jakoś szczególnie uważała użytkując go, wszystko działa i nic się nie zepsuło, więc wyczyściłam i schowałam dla drugiego dziecka, z racji tego że kosztował 2 tys (rodzice zasponsorowali) to uznałam, że nie będę sprzedawać za bezcen, a za chwilę kupować kolejny. tym mamusiom, które już czują ruchy - gratuluję ![]()
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
p.s. a ja wiem czemu tak odczytujesz- głodnemu chleb na myśli ![]() Edytowane przez Piernik Torunski Czas edycji: 2016-03-07 o 17:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3558 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja babcia tez pierwsze co powiedziała to żebyśmy wzięli chcociaz kościelny bo łatwiej bedzie z nazwiskiem i potem chrztem ![]() Ale w pupie to mam, nie bede brała teraz cywilnego z brzuchem, poczekam az sie dzidzia urodzi pewnie i wtedy pomyślimy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Zakorzenienie
|
Spojrzałam przez okno i zobaczyłam babke z wózkiem Sola, taki jaki chce kupić
![]() Juz sie napatrzylam go na tyle, ze z daleka rozpoznaje ![]() http://www.pramcentre.co.uk/mamas-an...me-green/32583 Calkiem fajna cena calego zestawu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. mam zdjęcia brzucha w takim samym lusterku z ikei ![]() ![]()
![]() |
#3561 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do sesji ciążowej to my na 100% planujemy tylko myślę że tak w czerwcu ![]() ![]() Te 400 zł to myślę że całkiem niedrogo ![]()
![]() |
#3562 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Zadomowienie
|
Cześć moje kochane.
Córka marnotrawna powraca. Jak zwykle zarobiona na maxa. Do tego leniwa ostatnimi czasy ;p Przez weekend nie miałam jakoś w ogóle siły na forum, przeleżałam w łóżku oglądając maraton "Gotowych na wszystko" Dzis cały dzień w pracy Was nadrabiam ;p Gratuluje 100% dziewczynek i chłopaków. Mój maluszek nie chciał ujawnić płci na ostatni usg więc nadal jest domniemanym facetem ![]() [QUOTE=kasia_ruda;56948361]Ja mam dokładnie tę: http://archiwum.allegro.pl/oferta/an...340926052.html Ale nie widzę takiej w bieżących aukcjach. Jest w bieżących aukcjach http://allegro.pl/show_item.php?item=5956086340 Bo właśnie po Twoim poście natrafiłam na nią w weekend i zachęcona od razu zamówiłam ![]() Mam nadzieję, że spasuje i mi ![]() Dotarły do mnie też ciuchy kupione na wyprzedaży w c&a i wszystkie pasują ![]() Nawet płaszczyk okazał się trafiony i to za 120zł. Mój brzuszek tak się rozpędził, że już nie mam szans wejść w ten stary ;p U nas typy imion dla fasolka : Jaś, Franio, Mieszko, Mikołaj jeśli jednak przyjdzie wybrać dla fasolki: Hania, Tosia, Natalka ![]()
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() Edytowane przez Orange_tree1 Czas edycji: 2016-03-07 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3564 |
Raczkowanie
|
Dzieki Wam dziewczyny Wy jednak umiecie doradzić ! ;* Bede sie kierowac Tylko swoim rozumem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3566 |
Raczkowanie
|
Byłam dzisiaj w hurtowni i szukałam poduszek ciążowych o których pisałyście wyżej, ale kosztowała 219zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() piękny brzuś i od razu widać, żeś w ciąży ![]() masz pięknego sierściucha, ale minę ma taką że bez kija nie podchodź ![]() taka głodna będę przez całą ciążę ![]() ![]() Cytat:
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chcę sobie kupić crock-pot do gotowania , po polsku prodiż. Pamiętam jak mama robiła rózne potrawy w prodiżu ![]() Teraz w internetach jest tysiace przepisów do niego ![]() Uwielbiam gotowanie jak wszystko wrzucam i czekam na rezultat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
Ooo pamiętam z dzieciństwa szarlotkę którą robiła moja mama w prodiżu właśnie
![]() ![]()
#3570 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po drugie to dzięki za link ![]() po trzecie jako rehabilitacja za brak aktywności na wątku zaprezentuj ciuszki ![]() a po czwarte to Mieszko mi się strasznie podoba..ale mąż był na ![]() Cytat:
Origa uważaj na siebie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.