![]() |
#2551 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
Dobra, wpadłam zobaczyć co się dzieje, wrzucić muzykę na ipoda i miałam zamiar wracać do matematyki, a tu tata mi wyskoczył z jakimś pismem ;/ Jezu, nienawidzę tego, zawsze coś chcą ode mnie w najmniej odpowiednim momencie.
Aa jeszcze się chciałam pochwalić, że nigdy nie lubiłam funkcji, a teraz robiłam zadania powtórkowe, to zrobiłam prawie wszystko bez problemu. ![]() No ale nic to, oprócz powtórkowych są jeszcze zad, egzaminacyjne. Trudniejsze. Zbaczymy, jak to będzie ![]() Lele jeżeli członkom Twojej rodziny zdarzyło się kiedyś posądzać Cię o niejedzenie, to... nie wiem, chyba coś z nimi nie tak. Bo widziałam Twoje zdjęcia w sukienkach studniówkowych i w życiu bym nie pomyślała o jakiejś anoreksji albo bulimii ![]() A ten maly historyk... powiem jedno: łał! ![]() ![]() ![]() Też się boję stanu finansów, jak trzeba będzie iść na studia. I bardzo nie chcialabym zostać tu gdzieś blisko tylko ze względu na koszty utrzymania... No i właśnie nadchodzi ten moment, kiedy sobie uświadamiam, że jutro do szkoły trzeba. Echh... ![]() W tej maturalnej klasie każdy łikend pownien trwać 4 dni, co nie? ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zadomowienie
|
blaque juz wczesniej miałam napiać ze fajny av
![]() em eee a to o tych gzrybach to nie przypominam sobie zebym takie coś brała... ;> Z jakies książki się uczysz? Mam nową koncepcje na partnera ![]() Uczyłam się dziś chyba z 5 godz non stop! U mnie to naprawde duuużo ![]() ![]()
#2555 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Chciałam sobie zrobić kanapkę.. Nad czymś się zamyśliłam i nawet nie zauważyłam, że kroję nie chleb tylko swój palec.. ![]() ![]() ![]() Piszę to oczywiście jedną ręką.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |
Zakorzenienie
|
Miałam najszersze chęci sie pouczyć, ale nie mogę. Znowu boli mnie brzuch
![]() Cytat:
![]() Coś miałam jeszcze napisać, ale to chyba nie było nic ciekawego, bo już zapomniałam... ![]() EDIT: Em, miałyśmy bardzo podobny wypadek.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co za nieprzychylne opinie o Katowicach? ![]() ![]() Ja to bym najbardziej chciała do Wrocławia. Strasznie podoba mi się miasto i klimat ogólnie. Ale obawiam się, że mam małe szanse na dostanie się na dzienne tam... Kraków jakoś wydaje mi się taki nieosiągalny ![]() No i ostatnio wpadł mi do głowy ten Śląsk ![]() A najbardziej to marzy mi się Państwowa Wyższa Szkoła Filmowa, Telewizyjna i Teatralna im. L. Schillera w Łodzi, kierunek: fotografia ![]() Ale to jest najlepsza taka szkoła w kraju więc nie mam szans. Pomarzyć można ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2558 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() .
![]() |
#2559 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2560 |
|
Marzyłam kiedyś dokładnie o tym samym..
![]() |
#2561 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do politechniki to też tak myślałam ale na stronie podane są adresy i okazuje się, że większość jest w Gliwicach ale dwa wydziały są w Katowicach i jeden w Zabrzu. Moja kuzynka dalsza studiuje dlatego wiem i dlatego też sprawdziłam te adresy ![]() ![]() I dlaczego już nie marzysz? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
No to ja trochę wyjaśnię
![]() ![]() W Katowicach jest WST - Wyższa Szkoła Techniczna. Opinie ma... cóż, średnie ![]() ![]() Tak po prostu u mnie też na 1 miejscu Wrocław. Baaardzo ciężko mi się będzie dostać, bo to właściwie najlepsza politechnika w kraju, no ale może akurat. Trzeba się starać ![]() Co do Łódzkiej filmowki... heh, ja też kiedyś o tym myślałam, ale raczej nie na poważnie, a przynajmniej nie na 1 kierunek studniów, zaraz na początku. To tak bardziej w sferze marzeń, albo jak już będę ustawiona i dla własnych ambicji. Fajnie by było robić za taką wieczną studentkę ![]() ![]() Ywonula podziwiam ![]() ![]() ![]() Em nieciekawie z tym palcem. Ale do szycia to nie jest? No nie wiem, może Ci ustanie to krwawienie... pisz co i jak. Ja właśnie skończyłam z matematyką i czuję się z siebie dumna, heh. Ej... co byście zrobiły na moim mejscu? Bo jutro ostatnią regularną lekcję mam HISTORIĘ, z której NIC nie umiem, a zdecydowanie nie opłaca mi się dostać bani z odpowiedzi. No i myślę, czy nie odpuścić sobie, ale godzinę później w tym samym budynku mam kółko z maty, więc babka z historii może mnie przyczaić. W sumie mogę jakoś się tumaczyć, ale... no kurde, nie wiem. Iść czy nie iść?
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maturalna klasa, zrozumieją, wybaczą ![]() a w ogóle to cały dzień (z przerwami ![]() ![]() ![]() ![]() a w ogóle to mam coś obliczyć metodą różniczki zupełnej, metodą najmniej korzystnego przypadku i... eee... metodą odchylenia standardowego ![]() ![]() jak dostanę 5 to moja średnia z fizyki wyniesie 2,0 ![]() ![]()
![]() |
#2564 |
Zakorzenienie
|
Tzn. na kółko z maty na pewno pójdę. Mam dylemat, czy na histę iść. No bo z jednej strony możliwe, że mnie spyta, a z drugiej jakbym poszła to coś zapamiętam z lekcji. Chociaż... teraz tak myślę, że z historii to i tak ucze się głównie z książki, na lekcji przeważnie nawet nie notuję.
Czyly bardziej przychylam sie do wersji 'olać histę' ![]() Nija niezłe rzeczy robicie na tym matfizie ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Neeee.. nie możliwe ![]() Patrz http://www.polsl.pl/alma.mater/studia.html - 3 wydziały od dołu. Chyba, że to są adresy nie wiem czego ![]() ![]() A to nie Politechnika Warszawska jest najlepsza? No ale nawet jeśli to drugie miejsce to też jak najlepsza ![]() ![]() ![]() Jakbym wiedziała, że na pewno dostanę 1 to bym nie szła ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
wiecie co.. tak sobie czytam o Waszych planach na studiach i dochodzę do wniosku (a wlasciwie wiem to juz od dawna) ze.. chyba najbardziej chcialabym zostac w moim miescie i po prostu szczesliwie ulozyc sobie zycie, np. zaczac mieszkac z tztem, przy tym studiowac cos niekoniecznie wymarzonego. zeby po prostu bylo mi dobrze. wiem, ze to glupie i niestety nierealne. bardzo boje sie wyjazdu, nawet nie samych studiow tylko wszystkiego innego, jak i z kim bede mieszkac, tesknoty.. bo co by zlego nie powiedziec o mojej matce to i tak na pewno tesknilabym za nia.
![]()
#2567 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() EDIT: i to był mój 400 post ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | ||
|
Dlatego, że nie chciałabym wyjeżdżać do Łodzi. I dlatego, że na pewno bym się nie dostała.
Cytat:
![]() Cytat:
Wiecie co.. dostałam -4 z historii.. z tamtego sprawdzianu na który uczyłam się 11 h.. Świat się kończy! ![]() Dodam tylko, że mój facet jest profesorem na UJ-cie. Zgadnijcie, jaki mam poziom lekcji. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2569 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja, jak je czytam to jestem załamana.. ![]() Zresztą ja nawet jako tako nie myślę o studiach bo najpierw chcę zdać maturę i tylko to teraz zaprząta moją głowę.. Boję się, że jej nie zdam a co dopiero mam się nastawiać na jakieś studia ![]() Cytat:
![]() Hej. Przyszłam się Wam trochę wyżalić. Głowa mnie boli, nic mi się nie chce a jutro mam spr z historii, dzisiaj biologię, źle się czuję, pogoda mnie dobija, nie znalazłam kurtki na zimę, nie ma już czapki która mi się podobała, wyglądam jak wypłosz, niedobrze mi jak na siebie patrzę.. Do tego dowiedziałam się, że moja przyjaciółka poznała jakiegoś gościa, kręcą ze sobą. Cieszę się bo widać, że chłopak jej się spodobał : ) Do tego chce do niej wrócić jej były, koleś z dyskoteki do niej pisze i qmpel z tańców do niej coś zaczyna uderzać.. hehe śmiesznie przez to jest, ale.. zazdroszczę jej trochę.. Nie zrozumcie mnie źle. Cieszę się, że może coś u niej ruszy bo ostatnio cierpiała bardzo. Ale ja też jestem tylko kobietą i też chciałabym żeby w końcu coś się zaczęło dziać.. : ( Jedna z nas ma TŻ'ta, druga kręci z jednym, teraz trzecia poznała tego gościa a ja.. zostanę sama: ( Jak zwykle. One są atrakcyjne i podobają się facetom, czy to jak jesteśmy na dyskotece czy gdzieś i wiem, że trudno mi będzie poznać kogoś z nimi ; ) Ale ja też potrzebuję kogoś.. Tak strasznie mi tego brak.. : ( Ech, przepraszam że Wam znowu tak się żalę, ale już mnie to tak dusi a dzisiaj mam po prostu humor okropny.. : (
![]() ![]() |
![]() |
#2570 |
Zadomowienie
|
blaque
![]() ![]() I powiem Wam, ze macie ambitne plany na studia ![]() ![]()
#2571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba nie wymyslono jeszcze studiow ktore by mnie interesowaly tak w 100% ![]() moja nauka tez jest okropna.. o np teraz pouczylam sie WOSu przez 10 minut i wlaczylam komputer. a jutro sprawdzian. tez strasznie wygladam, wysypalo mnie znow i to bardzo, nawet korektor juz tego nie zakrywa ![]() a co do sytuacji z przyjaciolkami to domyslam sie jak sie czujesz, kiedy one wszystkie z facetami.. ale przeciez Ty tez jestes atrakcyjna, na pewno nie mniej od nich. wiem ze to banalne tak pisac, ale na kazdego przyjdzie kiedys pora : ) i znajdzie sie jakis nieszczesnik :P zartuje, na pewno bedzie chlopowi dobrze : D
![]() |
#2572 |
Zadomowienie
|
A ja jestem z siebie dumna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro mam na 8 teorie w WORDzie. Juz czuje ze nic nie umiem i jestem tępa ![]() A w związku z tym nie ide jutro do budy!!! ![]() laylaaa myśle ze skoro chcesz to powinnaś zostać w mieście. ![]() ![]() Wiecie co mi kolega powiedział ostatnio? ![]() ![]()
#2573 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,a moze już dobry wieczór bo ciemno za oknem
![]() Tak na skróty ![]() Impreza udana.Zabawa przednia,znajomi leczący kaca i wielki siniak na udzie po pasowaniu to po wczorajszym wieczorze,ach przepraszam jeszcze wory pod oczami i dwa 0 z anglika ![]() Byłam na szczepionce i teraz ręka mnie pobolewa. A MUSZE pouzupełniać wkońcu notatki. I miałam kartkówe z polskiego z ludzi bezdomnych i poszło hmm nie za dobrze,ale cóż...to skutki wczorajszej zabawy ![]() Zdjecia wsadze jak tylko bede je miala,bo aparat sie zbuntowal i nie moge go właczyc. Moge jak ktos chce wyslac kilka fot z pielgrzymki? ![]() Em:Mam nadzieje,ze z palcem lepiej i nie przekroiłaś czegoś tam ważnego (ee kurcze kiepska z biologii jestem) Kupiłam dzisiaj sobie stanik ![]() Żółty w stokrotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blaque widzisz Ty jej zazdroscisz, ale gdy bajeruje wielu facetow to wcale nie jest takie wspaniale.. zwlaszcza jak mowisz, ze sporo cierpiala ostatnio.. pewnie przez bylego..znam to doskonale i wlasnie przez takie cos wplatalam sie w chory zwiazek, bo mi w pewnym momencie bylo wsyztsko w tej kwestii obojtetne.. chcialam dobrze, a zranilam kogos bardziej niz chcialam.. zranilam bo znalazlam swoje szczescie, jednakze w niespodziewanym momencie.. ale zeby moc byc szczesliwa musialam zadac wiele bolu- nic przyjemnego.. wiec w takich kwestiach to nie zawsze jest czego zazdroscisz, a zobaczysz, ze i Ty niebawem znajdziesz kogos.. Cytat:
![]() a mi dzis moj wspanialy zrobil wolne- tzn odciagnal od pomyslu pojscia na lekcje i poszlam do niego.. a pozniej do skzoly poszlam na pierwsze zajecia z prawnikiem, koles niewidommy, ale bardzo fajny i nam mowil, ze indeksy nam pozalatwia:P (tzn, mi powiedzial) i w ogole troche mnie wkurzyly laski z humana, bo kultury za grosz.. koles nam powiedzial, z ejest niewidomy i w pewnym momencie poprosil o pomoc- zadna sie nei ruszyla.. cale zajecia rysowaly, wyglupialy sie itp.. a ten prawnik mowil ciekawie i chce nam pomoc a one to maja w dupeir.. nie rozumiem takich ludzi- skoro nic nie chca z zajec wyniesc to po co marnuja czas i przychodza? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zadomowienie
|
lele no dokładnie! Z kulturą niektórych młodych osób w dzisiejszych czasach naprwde są problemy... Nie maja wyczucia... hmm jakby to nazwać- estetyki?
![]() heh to fajnie na tym exam miałaś ![]() ![]() ![]() em pisz jak z palcem! marta ja poproszę zdjęcia ![]() ![]()
#2576 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem w jakiej miejscowości mieszka Layla ale jestem pewna, że gdybym mieszkała tak jak Ty Em w Krakowie to też bym chciała zostać. To jedno z najpiękniejszych miast w Polsce jeśli nie najpiękniejsze ![]() ![]() A tak już co do większych planów życiowych to chciałabym teraz wyjechać do jakiegoś większego miasta, a później po studiach i kilku latach pracy wyprowadzić się na wieś ![]() ![]() Cytat:
![]() Też mnie wysypało. Dostanę okres, czuję się taka... spuchnięta... ![]() ![]() ![]() Dziewczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Zakorzenienie
|
Ywonula to cieszy
![]() mi czas rozpoczal tak szybko mijac od 3 klasy gimanzjum.. to co sie teraz dzieje to szok.. troche szkoda, aby cale zycie mialo tak syzbko przeminac... ale licze, ze za kilka lat znow bedzie plynelo wolno.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Zakorzenienie
|
Laylaa:Mnie też wysypało strasznie i wyglądam jak mars czyli kratery i jeszcze raz kratery.Już nawet podejrzewałam jakąs alergie,ale nie niestety nie to.Już sama nie wiem co robic z cerą,a nie chce (i nie moge) jechać na antybiotykach znow całej zimy,żeby w lecie mieć ładną twarz (tylko na kilka miesięcy).
Ywonula:Wyśle ![]() ![]() Lele:Fajny ten twój TŻ ![]() Mój mi od moich urodzin caly czas słodzi już chyba go o zdrade zaczne podejrzewać,ze jest taki mily ![]() A te baby to chyba pomyliły zajęcia z barem. Od dzisiaj zaczełam powtórki ![]() Już zrobiłam 1/3 Egiptu ![]() Ja tu tak pocichu marze o Wrocławiu,ale bym chciala baardzo studiować i mieszkać z TŻ-tem.I on też tak chce tylko,że jest problem bo jak sie dostaniemy 300 km od siebie to powiedzial,że nie da rady w związku na odległość ![]() No cóż okaże się,a Kraków jest cudownym i magicznym miastem ![]() Tak bardzo bym chciala tam jeszcze pojechać.Ale z moim szczesciem wyląduje w najbliższym uniwerku w Białym ![]() Chociaz jak dostane sie i tam na prawo to będzie mój mały sukces ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Zadomowienie
|
Uhahana Ty zdajesz rozszerzoną matmę? Dobrze mi się wydaje?
Masz może ochotę zastanowić się ze mną nad zadaniami ![]() ![]() ![]() ![]() Blaque słonko ![]() więc ja Ciebie nie pocieszę, bo mam takie same myśli |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do zwiazku na odleglosc to my z Moim Wspanialym tez mamy podobna opinie, no i nie wyobrazamy tak malo sie widy ![]() ja nei Uhahana, ale jestem na rozszerzoej matmie, powiedz jaki dzial.. moze akurat cos co umiem lub sama musze niebawem zaliczyc:P nie jest to moja pasja, ale moze akurat.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.