Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13 - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-13, 20:05   #3751
Koperco
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
To ząbkowanie u Was pełną parą
Do 10 to ja spałam ostatni raz kilka lat temu haha

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Ada musiała to przeczytać i sobie zapamiętać
U nas też się nie sprawdza późniejsze pójście spać tak jak pisałamzaprogramowane są nasze dzieci
taa ale ze starszym lepiej o wiele
Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
:-*
Fajnie z spacerami ! Cała rodzinka chodziliscie? Ja dziś w domu cały dzień jakoś mi się nie chciało wychodzić.

Ja mam tego krotona juz 21 lat ( jak to brzmi ) to była moja pierwsza roślina własna hehe. Juz kilka razy kwitl za swego żywota
matko 21 lat? to Ty niezła ogrodniczka jesteś że tyle wytrzymał
Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
No ale tym razem to ja zawaliłam
Też miałam ochote isc dzisiaj na spacer ale po wczorajszym 🍻 nie dalam rady sie zebrac

W nocy po pijaku mialam ochote i bylam zla na M ze on sie juz kladzie spac a rano jak wstalam to mu jeszcze dowalilam tekstem glupim ktory jak teraz mysle byl niepotrzebny. Rzadko bo rzadkow ale zdarza mi sie ze cos palne zanin pomysle a pozniej mi glupio a tak naprawde jak sobie pomyslalam to caly wczorajszy wieczor byl dla mnie mily i kochany, znosil moj humor a ja mu jeszcze rano doj**alam..

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Jestem jej bardzo wdzieczna ze nam tak pomaga. Ale jakbysmy byli w Pl to z tesciowa tez napewno by nie bylo problemow zeby wziela Niki
no to słabo. Ładnie przeprosisz i będzie dpbrze. Powinien się cieszyć że masz taka ochotę na niego
Cytat:
A ile razy karmisz jeszcze? u nas w nocy jak się przebudzi to dosłownie i chwile i na noc jak zasypia i to by było na tyle;-) a dzisiaj nawet na noc nie chciał bo trochę przed kąpielą jadł kaszkę

Ja już odpoczywam, pojechaliśmy dzisiaj do sklepu pochodzić, zabraliśmy siostry syna bo on tak lubi z nami przebywać Tż kupił mu karabin i się cieszył
W ogóle mój Mąż wymyślił dzisiaj że rzuci palenie , i pieniądze które miałby wydawać na fajki będzie wrzucał do skarbonki i za 2 lata kupi sobie wymarzony motor (teraz już ma ale chce inny)...
On wie że jestem przeciwniczką tego pojazdu,ale tak sobie myślę że pożytek z tego będzie taki że nie będzie się truł papierochami a motor i tak już ma to nie odczuje różnicy jestem ciekawa czy uda mu się !
no to kciuki! jak sam wymyslił to moze uda sie wytrwać! Wspieraj i go nie denerwuj, to będzie prosciej mu
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 20:05   #3752
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też jestem strasznie ciekawa Bo mało to on nie pali :/
Oby mu się udało ma motywację
Kciuki za no smoking Tzta
Stary 2016-03-13, 20:08   #3753
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Postaram się.

Jas od wczoraj staje sam na środku dywanu. Robi to bardzo szybko i utrzymuje sie chwilę po czym laduje na pupę. Popisuje się przy tym i czeka na oklaski.
Tz jest gh. A mi hormony buszują.
Dostałam pierwszy okres pk porodzie

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

No właśnie nie. A tęskni mi się! Wczoraj już szukałam wykojow. Może teraz po tym prawku mu się trochę czasu zwolni, choć Jas go teraz dużo potrzebuje
Brawo dla gwiazdy Jasia! Okresu współczuję coś ten Twój Tz często zyskuje miano gh ojjj

Cytat:
Ja też jestem strasznie ciekawa Bo mało to on nie pali :/
Oby mu się udało ma motywację
Oby trzymam kciuki! Mój po nieudanej próbie z desmoksanem nie rzucił, mało tego pali więcej. ..

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 20:08   #3754
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze gdzieś widziałam , muszę poszukać, pamiętam że wpisywałam dekoracje na roczek i tam między innymi wyskakiwały girlandy
Tez taką zamawiam dla Filipka

Ja ani jednej nie znalazłam tylko takie gotowe "moje urodziny" napis. Jak się dokopiesz daj znać Nie dzisiaj bo mam jeszcze trochę czasu

Cytat:
Tez bym chciała jak znajdziesz to daj znać!

Bolus bo to wszystko przez Twoja niezaspokojona chcice! :p

Oczywiście jak tylko coś namierzę

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
No wiem ze przez to wlasnie hahaha niby to jest smieszne ale fakty sa takie ze "Kobieta ktora jeczy w nocy nie warczy w dzien" i ja sie do nich zaliczam a ostatnio to juz wgl mam jakies apogeum, moje libido wzroslo o 200% .

Hehe fajnie też bym pewnie była uszczypliwa ale jednak Tż zmęczony po tylu godzinach pracy, oby się unormowało

Cytat:
A ile razy karmisz jeszcze? u nas w nocy jak się przebudzi to dosłownie i chwile i na noc jak zasypia i to by było na tyle;-) a dzisiaj nawet na noc nie chciał bo trochę przed kąpielą jadł kaszkę

Ja już odpoczywam, pojechaliśmy dzisiaj do sklepu pochodzić, zabraliśmy siostry syna bo on tak lubi z nami przebywać Tż kupił mu karabin i się cieszył
W ogóle mój Mąż wymyślił dzisiaj że rzuci palenie , i pieniądze które miałby wydawać na fajki będzie wrzucał do skarbonki i za 2 lata kupi sobie wymarzony motor (teraz już ma ale chce inny)...
On wie że jestem przeciwniczką tego pojazdu,ale tak sobie myślę że pożytek z tego będzie taki że nie będzie się truł papierochami a motor i tak już ma to nie odczuje różnicy jestem ciekawa czy uda mu się rozstać z nałogiem

Kciuki za niepalenie ✊🏻✊🏻 i sprzedanie motoru hehe Mój mąż co raz też coś o motorze przebąkuje, ja jestem bardzo przeciwna. Narazie zacichł oby mu się nie zachciało z rozpoczęciem sezonu.

Cytat:
Postaram się.

Jas od wczoraj staje sam na środku dywanu. Robi to bardzo szybko i utrzymuje sie chwilę po czym laduje na pupę. Popisuje się przy tym i czeka na oklaski.
Tz jest gh. A mi hormony buszują.
Dostałam pierwszy okres pk porodzie

Jaś bryluje
O to chyba ostatnia z okresem jesteś.
Czy ktoś jeszcze niema ?
Stary 2016-03-13, 20:11   #3755
Hanka20
Zakorzenienie

KOPERCO lubię roślinki po prostu, a najbardziej te mało wymagające

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

VIOLKA zdaje się Kamilove jeszcze została z @

Stary 2016-03-13, 20:13   #3756
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość

no to kciuki! jak sam wymyslił to moze uda sie wytrwać! Wspieraj i go nie denerwuj, to będzie prosciej mu
Z tym nie denerwuj to nie mogę obiecać haha
Dzięki za kciuki !;-)
Stary 2016-03-13, 20:17   #3757
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Tz jest gh bo masz @
Brawo dla Jasia!
Próbowałam to połączyć. Ale właśnie.. ni huju, się to nie łączy

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Brawo dla gwiazdy Jasia! Okresu współczuję coś ten Twój Tz często zyskuje miano gh ojjj

U nas od zawsze wygląda to tak, że albo jest bardzo dobrze, albo źle, nie ma jakiejś takiej stabilizacji. Chyba co by nudno nie było. Dziś się już podlizuje,
Myśli, że jak za tyłek mnie złapie to będzie ok.

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 20:20   #3758
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Ja ani jednej nie znalazłam tylko takie gotowe "moje urodziny" napis. Jak się dokopiesz daj znać Nie dzisiaj bo mam jeszcze trochę czasu

Kciuki za niepalenie ✊🏻✊🏻 i sprzedanie motoru hehe Mój mąż co raz też coś o motorze przebąkuje, ja jestem bardzo przeciwna. Narazie zacichł oby mu się nie zachciało z rozpoczęciem sezonu.
Będę szukać , mam nadzieję że coś znajdę
No o sprzedaniu to nie ma mowy niestety... tzn owszem sprzeda ten żeby kupić nowszy... widzę jaki jest "napalony" w tym temacie i nie ma opcji zeby mu to wybić z głowy, były kłótnie, groźby, obrażanie się... i g*** to dało Jedynie co to on jeździ w sezonie do pracy i czasami gdzieś się przejechać , no i nie jest nienormalny żeby świrować, mam nadzieje że się to nie zmieni No i że w końcu kiedyś się znudzi.Oby Twój Tż nie przeszedł do czynów
Stary 2016-03-13, 20:33   #3759
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Próbowałam to połączyć. Ale właśnie.. ni huju, się to nie łączy

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

U nas od zawsze wygląda to tak, że albo jest bardzo dobrze, albo źle, nie ma jakiejś takiej stabilizacji. Chyba co by nudno nie było. Dziś się już podlizuje,
Myśli, że jak za tyłek mnie złapie to będzie ok.
Ty to masz z tego co czytam bardzo podobny związek do mojej dobrej koleżanki. U nich też było już setki mocnych spiec ale tyle lat są razem bo jednak kochają się jak wariaty.

Stary 2016-03-13, 20:41   #3760
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym taką girlandę z napisem " pierwsze urodziny Adrianki" ale nigdzie nie widzę żeby ktoś coś takiego robił hmm może widziałyście ???
Ja mam zamiar sama taką zrobić. Na bazie girlandy z gwiazdkami, która wrzucala Flight, dołożę napis "Roczek Zosi". Zamowilam różową wstążkę, kupię brulion srebrny, pudrowy róż i niebieski.
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 20:46   #3761
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Ja mam zamiar sama taką zrobić. Na bazie girlandy z gwiazdkami, która wrzucala Flight, dołożę napis "Roczek Zosi". Zamowilam różową wstążkę, kupię brulion srebrny, pudrowy róż i niebieski.

Ja bym chętnie zamówiła gotową 😁

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-13, 20:51   #3762
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Ty to masz z tego co czytam bardzo podobny związek do mojej dobrej koleżanki. U nich też było już setki mocnych spiec ale tyle lat są razem bo jednak kochają się jak wariaty.
Coś w tym jest co nie zmienia faktu, że jest gh :P

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 20:56   #3763
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja bym chętnie zamówiła gotową 😁
Zabrałam się za szukanie i okazuje się że jest to trudniejsze niż myślałam wszędzie tylko girlandy Sto Lat i Mam roczek npna allegro , ale żeby samemu zamówić napis to już jest problem
Stary 2016-03-13, 21:19   #3764
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Agnieszka, powodzenia dla meza w odstawianiu fajek.
Sylwia, fajnie z tym wstawaniem Jasia,moja tez tak ostatnio kozaczy
Trzy razy pisalam post i ciagle mi cos przeszkadzało (np. wiszczaca Hanka) i się resetowalo.
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 21:28   #3765
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Tz jest gh bo masz @
Brawo dla Jasia!
Wlasnie to samo mialam pisac :P

MALA Kciuko zeby gh zdobyl spowrotem miano tz i zeby @ szybko przeszla a dla Jaska brawo

Cytat:
taa ale ze starszym lepiej o wiele

matko 21 lat? to Ty niezła ogrodniczka jesteś że tyle wytrzymał

no to słabo. Ładnie przeprosisz i będzie dpbrze. Powinien się cieszyć że masz taka ochotę na niego

Jeju mnie jedyne co sie udalo to posiac Maciejke w tamta wiosne i dopilnowac tego tak zeby zakwitla. Zreszta wiecie bo pisalam o tym. Ale 21 lat ten sam kwiatek ? Podziwiam

KOPERCO no ja tez jestem zdania ze powinien sie cieszyc :P za to mnie troche juz cycki opadaja bo staram sie miedzy innymi dla niego. Cwicze, mam diete zeby wygladac do rzeczy a tu nic to na niego nie dziala ale mysle ze faktycznie jest chyba przepracowany i dlatego tak.

Cytat:

Oczywiście jak tylko coś namierzę

Hehe fajnie też bym pewnie była uszczypliwa ale jednak Tż zmęczony po tylu godzinach pracy, oby się unormowało

Jaś bryluje
O to chyba ostatnia z okresem jesteś.
Czy ktoś jeszcze niema ?

Dzieki

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 22:09   #3766
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hejka.
melduje ze imprezka udana do 24 siedzielismy, mloda padla o 21.30 szok przezylam bo przyjechal sam ojciec i zdziwiony zachowanie matki bo to ona ewidentnie sama nie chciala jechac a i on jej niczym nie zawinil.. nie wiem juz o co chodzi tej kobiecie..

MAJKA kurde .. a da sie jakos podmienic rozmiary przed wysylka? Bo bym na te 86 zmienila jak mowisz ze to wielkie..
Dobrze chociaż że tata się zrefleltowal 😃

Cytat:
To nocny Marek z Nadii

Nie wiem. Może zadzwonić można.
Super że tata przyjechal i impreza udana

Dzień dobry
Julo pobil rekord spania. Od 18.40 do 8.30. Bez żadnej pobudki

a tak, wieczorna panna 😉

Cytat:
Dzień dobry tak w ogóle to witam się i czuje się jak na kacu chodź wypiłam wczoraj tylko dwa karmi
Dzień kobiet rodzinny udany bardzo, pobiłysmy w tym roku frekwencję było nas aż 18 babeczek i trójka dzieciaczków. Filip najmłodszy potem 1.5 roczny synek kuzynki i 3.5 letni synek kuzyna pilnowali nas mężczyźni mali
Filip był wyjątkowo grzeczny wszystkie ciocie się nim zachwycaly i pospal mi w wózku przy tym halasie od 16
40 do 18! I w związku z tym wieczorem był problem z uspaniem. Zasnął dopiero przed 22 to ja się ubrałam i zostawiłam go z Tż z bólem serca ale i ulgą jednocześnie ( swoją drogą dziwne uczucie).
Poplotkowalysmy sporo, po godzinie przyczepił się do nas kuzyn koleżanki i zaczął nam odstawiac taniec brzucha ha ha miałyśmy niezły ubaw! wróciłam do domu o 2 w nocy, Filipek spał słodko z tatą. Rano okazało się ze okupione to było pół godziny płaczem, wypił 70 ml mm i suszarką ujarzmil go w końcu ufff

brawa dla tata no i fajnie ze dobrze się bawiłas 😃

Cytat:
Witam się, melduje że jestem ale mnie nie ma. Czytam was regularnie. Pozdrawiam mamusie i całuję dzieciaczki, obecnie czasu mi brak

😘 gratki dla Jasia i współczuję @

Cytat:
no koniecznie teraz w pracy mi się szykują wyjazdy na początku to jak znalazł!

a szyjesz coś? czy ciągle za Małym biegasz?

oj nie dobsz.. o co poszło?

aż sprawdziłam jak wygląda kroton i jak kwitnący bo nie wiedziałam. Fajny kwiatek, taki mało kwiatkowy lubie takie

Ja kupiłam dzis w lidlu te spodnie co Majka dała cynk na nie dla starszego i półbuty też, te brązowe.
Chciałam kupic ten stanik sportowy zapinany z przodu, ale on z wkładkami to mi sie nie podoba i nie wzięłam.

dziś spokojny wieczorek z winkiem

te wkładki się wyjmuje 😉

Cytat:
KOPERCO lubię roślinki po prostu, a najbardziej te mało wymagające

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

VIOLKA zdaje się Kamilove jeszcze została z @
Dokładnie, ja jeszcze nie dostałam 😁

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Ale nam zleciala niedziela,byliśmy na zakupach a później u tesciowej na imieninach. W międzyczasie zaliczylismy długi spacer. No i Nadia ma już swoje pierwsze poważne buty ❤ ehh kiedy to tak zlecialo 😖
Stary 2016-03-14, 06:56   #3767
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Dobry kto nastawił mojej córce budzik na 6.18? Już 3 dzień tak wstaje. A panowie od 6.50 z młotkami po rusztowaniach łażą... A córka łazi po mnie. Jakiś markotny mój groszek, mam nadzieje, ze tylko ma zły humor.
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 07:02   #3768
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

Hej! U nas dziś 5.46 chyba Ada stopniowo chce Szymka przebić, ahh to nienormalna godzina.

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------

Cytat:
Zabrałam się za szukanie i okazuje się że jest to trudniejsze niż myślałam wszędzie tylko girlandy Sto Lat i Mam roczek npna allegro , ale żeby samemu zamówić napis to już jest problem
No właśnie ... Też nie myślalam ze będzie z tym problem.

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Dobrze chociaż że tata się zrefleltowal 😃

a tak, wieczorna panna 😉

brawa dla tata no i fajnie ze dobrze się bawiłas 😃

😘 gratki dla Jasia i współczuję @

te wkładki się wyjmuje 😉

Dokładnie, ja jeszcze nie dostałam 😁

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Ale nam zleciala niedziela,byliśmy na zakupach a później u tesciowej na imieninach. W międzyczasie zaliczylismy długi spacer. No i Nadia ma już swoje pierwsze poważne buty ❤ ehh kiedy to tak zlecialo 😖

A o której Nadia wstaje ?
Pochwal się butkami

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2016-03-14 o 07:03
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 07:21   #3769
Konto usunięte

Hejo! Moja Hanka dolaczyla do klubu wczesnowstajacych,dziś 6:08 koniec spania. Kp interwencyjne jej nie uspilo potem na przewijaku mowie do niej, "co mloda,cycek juz cie nie usypia?" A ona "nie!",przynajmniej szczere dziecko 😊

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Dobry kto nastawił mojej córce budzik na 6.18? Już 3 dzień tak wstaje. A panowie od 6.50 z młotkami po rusztowaniach łażą... A córka łazi po mnie. Jakiś markotny mój groszek, mam nadzieje, ze tylko ma zły humor.
Moze niedospana? Moja ma troche oczy spuchniete po nocy,siebie wole nie oglądac
KAMILOVE,jakie butki kupilas? Te befado mojej Hanki,jak w sobote pochodziła na wsi to aż troche spocone byly hm.. a cienkie dosc rajstopy miala. A one niby jakies "oddychajace", no ale sporo tuptala.

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Wlasnie w radio slyszalam, ze w Krakowie z kranow bardzo zdrowa,dobra woda leci
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-14, 07:22   #3770
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

A Violka miałam pytać - wózek kupowałas stacjonarnie? Pytam na wypadek, jak znajdę sponsora. Ale mój Tzet to GH... Miałam komplet wódek smakowych Finlandii, kiedyś dostałam, zostawiłam na urodziny, a teraz patrzę, a z 5 zostały 2! Co za dupek! On w ogóle noe widzi problemu, dla niego wziąć cudza rzecz pomimo wyraźnego zakazu to norma. Tak go cudownie mamusia wychowała... Przecież odkupimy, o co mi chodzi. Pewnie, bo mamy tyle kasy, zeby sobie 3 Finlandie wypijać co weekend. I to ja jestem nienormalna, ze sie czepiam
Stary 2016-03-14, 07:25   #3771
kamilove
Zakorzenienie

Dzień dobry 😘 jak u Was pogoda? U mnie znów świeci piękne słońce, nooo id razu chce się żyć 😉

Violka Nadia wstaje zazwyczaj ok 8:30.

Goczek hehe a to Hania 😁 przynajmniej nie pozostawia Ci zludzen. A te Wasze buciki befado mają skórę w środku czy materiał? Oglądałam je wczoraj z ciekawości, fajne lekkie, giętkie ale dwa modele na wystawie już miały poodklejana podeszwe miejscami :-/

Kupiłam butki ecco, później wkleje foto na pewno tylko jeszcze nie wykluczam zamiany na inny model tylko czekam aż mi koleżanka napisze dostępność w innych sklepach.
Stary 2016-03-14, 07:25   #3772
Konto usunięte

No i moje dziecko poszlo w kime pierwszy raz tak wcześnie, 2 h po wstaniu,w Szymka sie bawi? 😜 tyle że wczoraj poszla spac o 20:30 czyli 9,5h snu z 4ma przerwami.
Stary 2016-03-14, 07:27   #3773
kamilove
Zakorzenienie

Warto podczas kupna spytać się o rodzaj skóry z jakiej są buty wykonane. Skóra świńska z jakiej są w większości buty np lasockiego nie oddycha, świnka się nie poci 😉
Stary 2016-03-14, 07:28   #3774
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Warto podczas kupna spytać się o rodzaj skóry z jakiej są buty wykonane. Skóra świńska z jakiej są w większości buty np lasockiego nie oddycha, świnka się nie poci

Czyli z jakiej brać? U nas było słońce a teraz chmury ;/
Stary 2016-03-14, 07:31   #3775
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli z jakiej brać? U nas było słońce a teraz chmury ;/
Najlepsza cieleca ale najdroższa 😞 bydleca jest taka wysrodkowana a równie popularna jak świńska 😉
Stary 2016-03-14, 07:41   #3776
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
A Violka miałam pytać - wózek kupowałas stacjonarnie? Pytam na wypadek, jak znajdę sponsora. Ale mój Tzet to GH... Miałam komplet wódek smakowych Finlandii, kiedyś dostałam, zostawiłam na urodziny, a teraz patrzę, a z 5 zostały 2! Co za dupek! On w ogóle noe widzi problemu, dla niego wziąć cudza rzecz pomimo wyraźnego zakazu to norma. Tak go cudownie mamusia wychowała... Przecież odkupimy, o co mi chodzi. Pewnie, bo mamy tyle kasy, zeby sobie 3 Finlandie wypijać co weekend. I to ja jestem nienormalna, ze sie czepiam
Niefajnie :/

Cytat:
Dzień dobry 😘 jak u Was pogoda? U mnie znów świeci piękne słońce, nooo id razu chce się żyć 😉

Goczek hehe a to Hania 😁 przynajmniej nie pozostawia Ci zludzen. A te Wasze buciki befado mają skórę w środku czy materiał? Oglądałam je wczoraj z ciekawości, fajne lekkie, giętkie ale dwa modele na wystawie już miały poodklejana podeszwe miejscami :-/

Kupiłam butki ecco, później wkleje foto na pewno tylko jeszcze nie wykluczam zamiany na inny model tylko czekam aż mi koleżanka napisze dostępność w innych sklepach.
U mnie w nocy był mróz ale od rana słonko i nie jest zimno bo wozilismy Sz.do przedszkola.
Czekamy na foto butów. Ja myślę o Ecco. Jak w outlecie znajdę to kupię.

Dzień dobry
Julo tez o 6 się obudził ale vw łóżeczku cicho się bawił (poza jednym głośnym łupnięciem nianią elektr. o podłogę

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Goczek - w befado poci się stopa. To że oddychajace niby to ściema. Dobrze jak jest wkładka skórzana ale tez cudu nie zdziała.

Julo podrapal się na środku czoła a paznokcie scielam wczoraj

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Julo wczoraj jadł chrupki i babcia pytała czy jej da a on tak śmiesznie głową machal na nie hehe.

Wczoraj robilam pranie. Wyjmuje z pralki a tam m oje leginsy 3 razy mniejsze. Myślę kurcze ale się spraly ale jak to możliwe że tylko getry Patrzę potem a to dół od piżamy starszego haha
Stary 2016-03-14, 07:57   #3777
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
To nocny Marek z Nadii

Nie wiem. Może zadzwonić można.
Super że tata przyjechal i impreza udana

Dzień dobry
Julo pobil rekord spania. Od 18.40 do 8.30. Bez żadnej pobudki
Jaaaa cud! Środki nasenne Julowi dajesz?

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 07:59   #3778
Konto usunięte

Cytat:

u nas 0 stopni i słońce. Tztowi w aucie rano akumulator zdechl i pojechal godzine później do pracy. Befado tenisowki takie z materiałem w środku. Mokre nie byly butki ani stopki, tylko takie cieple,no ale w domu też tesciowa nagrzala. Nas nie stac na takie drogie butki i to co 3 miesiące. Z tego co czytałam opinie inne tego typu kapcie, co befado też sie niektórym poca, zależy pewnie od osoby.

Cytat:
oj, to przekichane z deka. Moj TZ ma taki stosunek do własności slodyczy,które leżą w domu,przeciez skoro leżą we wspólnym domu (niewazne kto dostał i czy np. odlozylam na okazje jakąś) to z definicji wspólne. Najśmieszniejsze, że tesciowa się MNIE pyta czasem,czy TZ sie odchudzac nie zamierza jakby to moje małe dziecko było czy cos 😛 swoja drogą to ja przez ostatnie 3-4miesiace też troche na wadze przybralam chociaż w ciuchach nie widze zmian. większych.

Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Czas edycji: 2016-03-14 o 08:29
Stary 2016-03-14, 08:00   #3779
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Dzień Dobry
Widzę że dzieciaki dzisiaj postanowiły baaardzo wcześnie zacząc dzień u nas tez pobudka o 6
Ale słoneczko jakieś jest, chowa się i wychodzi mam nadzieje że będzie ładny dzień

Goczek- to Hania przynajmniej nie owija w bawełnę

Majka- haha ubierz swoje nowe legginsy i na miasto !
A Julo może gdzieś ma zadziora i się zadrapał

Pavlinecka- Ja jak coś mam i powiem żeby mi tego nie ruszął to nie rusza :-D no chyba że jest taka potrzeba to bierze. Ale dziwie się bo to wódka, więc co sam ją wypił?

Edytowane przez AgnieszkAA100
Czas edycji: 2016-03-14 o 08:01
AgnieszkAA100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-14, 08:05   #3780
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Przeszkadzala w tej lewej, lewa juz tak nie boli teraz prawa mocno dokucza. Dziś rano założyłam ta orteze na prawą i nie boli jak noszę chyba ja trochę pouzywam. Dobrze ze Ci bardzo ból nie dokucza.

:-*

Chwale się - kroton mi zakwita! A to się rzadko zdarza także ciesze się
Jeju ją to nawet nie wiem jak kroton wygląda :P ale gratuluje jesli to zadkosc

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
ZNam to... też mam taką koleżankę, ani raz nie przyjechała nas odwiedzić mimo to że była zapraszana:/ urwał się kompletnie kontakt od kąd Filip się urodził ale dobrze się stało, nie potrzebni mi są "tacy" znajomi
Ja też mam takiego kolegę co nawet nie przyjechał Szyma zobaczyć. Uważa że się przeprowadził (kupił mieszkanie) i to my powinniśmy go odwiedzić teraz bo ostatnio on był u nas (jak w ciąży jeszcze bylam). Nie chce urywac całkiem kontaktów, ale wyciagam wnioski.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości