Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-13, 10:45   #3691
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Mój Sz.tak sobie żartował z cycusiem. Ugryzl mnie kilka razy. Chwilę później juz nie kp
Ty długo chcesz karmić Filipka?
No właśnie ostatnio już myślałam zakończyć i dawać butlę na noc tylko muszę go do niej przekonać ja go karmię wieczorem i w nocy ew. chwilę bo teraz rano już odrzucił
Ale i tak cieszę się bo długo karmię
Stary 2016-03-13, 11:03   #3692
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
2 tyg.tylko słaby może ten lekarz choć mamy koleżanka chwali. Mi chodzi o skierowanie na rezonans

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

a z tym smogiem az tak źle? Jejku okropne
no mi z jak przyjechałam z nad morza to robiło potem już róznicę
Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Tak ja nadrabiam właśnie te ploty Wasze dziewczyny leczcie się - haha fajnie to zabrzmiało aleee chodziło mi o to żeby (szczególnie Ty Domima) nie zaniedbywać zdrowia bo jest tak samo ważne jak Naszych dzieciaków , bo to właśnie one nas potrzebują a takie skoki ciśnienia bardzo niedobre...

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Kurcze aż mi łzy stanęły w oczach jak sobie to wyobraziłam -) stęsknione dzieciaczki
Fajnie że mąż sie spisał ,a niech się cieszy
niech ma:P

A u mnie podwójne ząbkowanie! Starszemu idą 6tki-szał w domu normalnie
Ala ma od 2óch dni takie rzadziochy przez zęby że mam nadzieje że w końcu sie przebiją bo zasypia z rykiem..

A ja dziś spałam do...10 po raz pierwszy od kilku lat

Lecimy na Kolosy! Mąż krzyczy że mam zostawić komputer i się ubierać więc lecę, dopotem!
btw, Ala budziła się oczywiście o 23 i o 4 ale za każdym razem zjadła butle do ostatniej kropelki (co jest?!)
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 11:07   #3693
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie ostatnio już myślałam zakończyć i dawać butlę na noc tylko muszę go do niej przekonać ja go karmię wieczorem i w nocy ew. chwilę bo teraz rano już odrzucił
Ale i tak cieszę się bo długo karmię
U starszego było pod koniec tylko kp rano które później odrzucił

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość

Ala ma od 2óch dni takie rzadziochy przez zęby że mam nadzieje że w końcu sie przebiją bo zasypia z rykiem..

Lecimy na Kolosy! Mąż krzyczy że mam zostawić komputer i się ubierać więc lecę, dopotem!
btw, Ala budziła się oczywiście o 23 i o 4 ale za każdym razem zjadła butle do ostatniej kropelki (co jest?!)
Juz 6tki? Bardzo szybko. Boli go to?
Stary 2016-03-13, 11:47   #3694
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
U starszego było pod koniec tylko kp rano które później odrzucił

Juz 6tki? Bardzo szybko. Boli go to?
6tki idą 5-6 latkom więc w sumie już czas. Rozmawiałam z,mama (dentystka) i mówi że całkiem możliwe.
Boli Ale nie aż tak żeby dawać przeciwbólowe. Przed obiadem czy kolacja psikam tantum.
Ale on dumny ze już stale rosną więc jest dzielny. Wszyscy w przedszkolu wiedzą😁-facet😁😁
Stary 2016-03-13, 11:52   #3695
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
To nocny Marek z Nadii

Nie wiem. Może zadzwonić można.
Super że tata przyjechal i impreza udana

Dzień dobry
Julo pobil rekord spania. Od 18.40 do 8.30. Bez żadnej pobudki

Ahh jak cudnie zazdraszczam

Cytat:
O rany zazdroszczę

To ja też się witam
Filipek spał u siebie do 4 , później Tż go wziął do nas i pospaliśmy do 6;25, czyli bez rekordu
Rano chciałam dać cyca to wziął i chciał ugryźć dwa razy zaczął się śmiać i tyle było z jedzenia
Od rana "chodzi" za mną i woła maaaamoooo

U nas teraz pobudki zawsze 6- 6.30 normalnie odkąd Ci wtedy napisałam żebyś pózniej może położyć Filipka spróbowała to los się na mnie mści hi i wczoraj Ada pózniej poszła i nic to nie daje kompletnie

Cytat:

Co to Kolosy ?
Moja też ostatnio w nocy dwie butle opyla!? Przed 1 i o 4. Nie zawsze całość ale dużo wcina brr
Stary 2016-03-13, 11:57   #3696
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Ahh jak cudnie zazdraszczam

U nas teraz pobudki zawsze 6- 6.30 normalnie odkąd Ci wtedy napisałam żebyś pózniej może położyć Filipka spróbowała to los się na mnie mści hi i wczoraj Ada pózniej poszła i nic to nie daje kompletnie

Co to Kolosy ?
Moja też ostatnio w nocy dwie butle opyla!? Przed 1 i o 4. Nie zawsze całość ale dużo wcina brr
Podróżnicy się zbierają i są prelekcje- opowiadają gdzie byli itp. Są wystawy zdjęć które robili. I jeden z najepsza historia wygrywa statuetkę. We wszystkie zakątki świata. Fantastyczna sprawa gdzie ludzie jeżdżą,co widzą, jakie mają przygody!
Stary 2016-03-13, 12:01   #3697
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

Hejo! Ja dziś pospałam dłużej, mąż miał jakieś "ale" ale to olałam, mi też się należy! Myslałam że na fochy będzie, ale chyba przemyślał sprawę he i nawet mieszkanie po imprezce ogarnął i pozmywał szok Miło się wczoraj siedziało, Adka poubawiała i ładnie spać poszła Znajomi dzieci nie mają jeszcze, ale już tak w niedalekich planach i się zachwycali a to tym pojemniczkiem z przegródkami na mm, a to suszarką na Adki rzeczy (butelki smoczki). Zapoznanie z gadżetami robili Koleżanka mówi że świetny wózek i że kupi taki sam Fajnie że się zdecydowali, cieszę się choć jeszcze to potrwa Jak Adka wstanie i zje to idziemy do siostry, na obiad nas zaprosili Ale pogodę mamy piękną! Może jakiś spacer niedługi zrobimy hmm

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Podróżnicy się zbierają i są prelekcje- opowiadają gdzie byli itp. Są wystawy zdjęć które robili. I jeden z najepsza historia wygrywa statuetkę. We wszystkie zakątki świata. Fantastyczna sprawa gdzie ludzie jeżdżą,co widzą, jakie mają przygody!

Aha to jak Oscary w świecie filmowym
Nie słyszałam o tym serio z dziećmi tam idzecie?

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2016-03-13 o 11:59
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 12:07   #3698
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Hejo! Ja dziś pospałam dłużej, mąż miał jakieś "ale" ale to olałam, mi też się należy! Myslałam że na fochy będzie, ale chyba przemyślał sprawę he i nawet mieszkanie po imprezce ogarnął i pozmywał szok Miło się wczoraj siedziało, Adka poubawiała i ładnie spać poszła Znajomi dzieci nie mają jeszcze, ale już tak w niedalekich planach i się zachwycali a to tym pojemniczkiem z przegródkami na mm, a to suszarką na Adki rzeczy (butelki smoczki). Zapoznanie z gadżetami robili Koleżanka mówi że świetny wózek i że kupi taki sam Fajnie że się zdecydowali, cieszę się choć jeszcze to potrwa Jak Adka wstanie i zje to idziemy do siostry, na obiad nas zaprosili Ale pogodę mamy piękną! Może jakiś spacer niedługi zrobimy hmm

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Aha to jak Oscary w świecie filmowym
Nie słyszałam o tym serio z dziećmi tam idzecie?
Tak. Bo to takie luźne klimaty. Ludzie są mili takie trochę takie hipisowskie,dzieci nie są problemem. Zadajesz tym ludziom pytania-to tacy otwarci ludzie,prawdziwi podróżnicy ze 100zl w kieszeni. Ja strasznie lubię takie klimaty😊
Stary 2016-03-13, 12:27   #3699
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
6tki idą 5-6 latkom więc w sumie już czas. Rozmawiałam z,mama (dentystka) i mówi że całkiem możliwe.
Boli Ale nie aż tak żeby dawać przeciwbólowe. Przed obiadem czy kolacja psikam tantum.
Ale on dumny ze już stale rosną więc jest dzielny. Wszyscy w przedszkolu wiedzą😁-facet😁😁
Mojemu ząb sie rusza i dumny wszystkim o tym opowiada

Cytat:
Fajna sprawa
Udanego wyjścia!

Julo nie chciał spać. Nie dziwię się. S po al prawie 14 godz. Ja mialam drzemkę i zdecydowanie za krótką

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2016-03-13 o 12:32
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 12:41   #3700
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Super, też lubie takie klimaty i wydarzenia, ja na takie bardziej kameralne chodzilam.
Fajnego masz synka, zucha

VIOLKA, fajnie jak znajomi mimo, że nie dzieciaci tacy zainteresowani tym tematem,mozna pogadac. ja ostatnio stracilam teoche kontakt z niektórymi koleżankami, dzieciatymi, ale juz z wiekszymi dziecmi,bo niektórym tylko imprezy w glowie albo inne takie... Adka tez pewnie urocza i do macierzynstwa zachecila,co?

GOSIAK, a napiszesz,gdzie i w czym przechowujesz te ciuszki na zas? Ja przywiozlam kartony z takimi i dziś sobie przegladalam,bo taka smetna niedziela,żeby mnie nie kusiło kupowanie za to kusi mnie zabawka- bączek,ale postaram sie wytrzymac do roczku 😛, jeszcze tylko miesiąc. zwłaszcza że wczoraj Hance kupilismy bujak little tikes,konika, na razie tak ostroznie się bujala,troche niezadowolona jakby, że on sie nie przesuwa,tak jak jeździk

Ja tez dzis trochę pospalam,do 8:20 , a Hanka juz o 5:50 próbowała wstać całkiem,ale jakos tatuś ją przekonał żeby godzine dospala.

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
O rany zazdroszczę

To ja też się witam
Filipek spał u siebie do 4 , później Tż go wziął do nas i pospaliśmy do 6;25, czyli bez rekordu
Rano chciałam dać cyca to wziął i chciał ugryźć dwa razy zaczął się śmiać i tyle było z jedzenia
Jak slodko to wolanie,nie gryzienie Hania tez mnie ostatnio podgryza,tak na koniec picia,no ale ciągnie mleczko jak najlepszy nektar,a jak się trzesie na widok piersi,jakby umierala z głodu, takie "yhyhyhy" na wysokich tonach robi i leeeci do mnie. cycoholik mały 😛
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 12:49   #3701
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Powiem szczerze ze Was nie nadrobie bo nie mam jak. Obiad, dziecko, porzadki no wiadomo jak u kazdej ale dzisiaj jakos wiecej obowiazkow sie nazbieralo. Maz w pracy, wczoraj sie poprztykalismy bo panicza obudzilam podczas jego drzemki popoludniowej i sie nie odzywal az do samej nocy. A w nocy na snie to sie tak na mnie pchal ze myslalam ze o cos mu chodzi hahaha.
Milego weekendu dziewczynki
Haha rozbawilas mnie z tym pchaniem!

Cytat:
Wizaż śpiiii
Ja się relaksuje przy sekaczu i redsie
Mniam!

Cytat:
byłam w ciągu 20 min od napisania posta, Ala to jak mnie zobaczyła to tak się wyrywała że nie dało rady żeby zaczekała jak sie rozbiorę-kochaniutka moja mała! A starszy aż się pobeczał z radości. Kurde kocham te moje urwisy!

ale możeż na nich liczyć.. ale z tego co pamiętam to nie pierwszy raz.. szkoda dzieci tylko w tym wszystkim:/

o to fajnie

to połączenie idealne!

Ta mój M jest nie-do-wyjęcia w kwestiii opieki
Ale jaki dumny z siebie! Jakby księżyc zdobył i wszystkim kolegom opowiada jak dawał radę

pewnie że najważniejsze

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

ja Ci się nie dziwie z tą głową, jak już mnie kac odpuszczał to mnie głowa bolała od tego smogu, zwłaszcza już 2 i 3 dnia..

musze spróbować!
Jak sobie wyobrazilam ta radość w oczach dzieci to mi łezki w oczach stanęły ech piękne to!
A Tz ma prawo być dumny ze dal rade chwalić go!

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
O nie moja droga - leżą i pachną

... jak damy :-P ... ha ha ha
Nie leżą kochana tylko siedzą jak damy :p

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hejka.
melduje ze imprezka udana do 24 siedzielismy, mloda padla o 21.30 szok przezylam bo przyjechal sam ojciec i zdziwiony zachowanie matki bo to ona ewidentnie sama nie chciala jechac a i on jej niczym nie zawinil.. nie wiem juz o co chodzi tej kobiecie..

MAJKA kurde .. a da sie jakos podmienic rozmiary przed wysylka? Bo bym na te 86 zmienila jak mowisz ze to wielkie..
Super ze się udała imprezka! I ze tata był zawsze to jednak coś znaczy. Szkoda ze mama tak się zachowuje ale nic nie zrobisz człowieka nie zmienisz. ..

Cytat:
To nocny Marek z Nadii

Nie wiem. Może zadzwonić można.
Super że tata przyjechal i impreza udana

Dzień dobry
Julo pobil rekord spania. Od 18.40 do 8.30. Bez żadnej pobudki

wow! Super nocka!

Cytat:
O rany zazdroszczę

To ja też się witam
Może się odstawia juz od cycusia?

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 12:58   #3702
katt
Raczkowanie

Hej

Majka - 14h wow super
Koperco - podwójne zabkowanie hardcore hehe
Violka - byłaś już na spacerze (nowym wózkiem ofkors)?

Wracam do żywych.
Hania spala bez pobudki do 7 mogłoby jej tak zostać Teraz spi juz chyba 2h... Mieliśmy na spacer iść, ale zanim zje obiad to nie wiem która to będzie.
katt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 13:03   #3703
Hanka20
Zakorzenienie

Dzień dobry tak w ogóle to witam się i czuje się jak na kacu chodź wypiłam wczoraj tylko dwa karmi
Dzień kobiet rodzinny udany bardzo, pobiłysmy w tym roku frekwencję było nas aż 18 babeczek i trójka dzieciaczków. Filip najmłodszy potem 1.5 roczny synek kuzynki i 3.5 letni synek kuzyna pilnowali nas mężczyźni mali
Filip był wyjątkowo grzeczny wszystkie ciocie się nim zachwycaly i pospal mi w wózku przy tym halasie od 16
40 do 18! I w związku z tym wieczorem był problem z uspaniem. Zasnął dopiero przed 22 to ja się ubrałam i zostawiłam go z Tż z bólem serca ale i ulgą jednocześnie ( swoją drogą dziwne uczucie).
Poplotkowalysmy sporo, po godzinie przyczepił się do nas kuzyn koleżanki i zaczął nam odstawiac taniec brzucha ha ha miałyśmy niezły ubaw! wróciłam do domu o 2 w nocy, Filipek spał słodko z tatą. Rano okazało się ze okupione to było pół godziny płaczem, wypił 70 ml mm i suszarką ujarzmil go w końcu ufff

Stary 2016-03-13, 13:22   #3704
violka848
Zakorzenienie

Jeju tak się rozpisałam i mi skasowało...
Stary 2016-03-13, 13:22   #3705
Konto usunięte

Hanka, no to TZ super dał rade z synkiem,mimo wszystko,nie alarmowal Cie telefonami? Fajnie,ze sie zrelaksowalas i ubawilas
Dziewczyny,do czego mogę zuzyc mleczko kokosowe? zrobilam dzis kurczaka po chińsku VIolki i mi pol puchy zostalo.

Katt, wyzdrowialas?
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 13:35   #3706
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Tak. Bo to takie luźne klimaty. Ludzie są mili takie trochę takie hipisowskie,dzieci nie są problemem. Zadajesz tym ludziom pytania-to tacy otwarci ludzie,prawdziwi podróżnicy ze 100zl w kieszeni. Ja strasznie lubię takie klimaty😊

Napewno świetna impreza

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;57269171]Super, też lubie takie klimaty i wydarzenia, ja na takie bardziej kameralne chodzilam.

VIOLKA, fajnie jak znajomi mimo, że nie dzieciaci tacy zainteresowani tym tematem,mozna pogadac. ja ostatnio stracilam teoche kontakt z niektórymi koleżankami, dzieciatymi, ale juz z wiekszymi dziecmi,bo niektórym tylko imprezy w glowie albo inne takie... Adka tez pewnie urocza i do macierzynstwa zachecila,co?

GOSIAK, a napiszesz,gdzie i w czym przechowujesz te ciuszki na zas? Ja przywiozlam kartony z takimi i dziś sobie przegladalam,bo taka smetna niedziela,żeby mnie nie kusiło kupowanie za to kusi mnie zabawka- bączek,ale postaram sie wytrzymac do roczku 😛, jeszcze tylko miesiąc. zwłaszcza że wczoraj Hance kupilismy bujak little tikes,konika, na razie tak ostroznie się bujala,troche niezadowolona jakby, że on sie nie przesuwa,tak jak jeździk

Ja tez dzis trochę pospalam,do 8:20 , a Hanka juz o 5:50 próbowała wstać całkiem,ale jakos tatuś ją przekonał żeby godzine dospala.

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Jak slodko to wolanie,nie gryzienie Hania tez mnie ostatnio podgryza,tak na koniec picia,no ale ciągnie mleczko jak najlepszy nektar,a jak się trzesie na widok piersi,jakby umierala z głodu, takie "yhyhyhy" na wysokich tonach robi i leeeci do mnie. cycoholik mały 😛[/QUOTE]

Tak zachęca teraz jak gaduli chicha się dużo i raczkowała powoli koleżanka mówi ale ona jest świetna ale ona jest świetna - miłe to Ale kiedyś mówiła że ja ją zniechęcam hehe jak mówiłam o tych nockach nieprzespanych i przeryczanych dniach. :/ no ale tak było, teraz jest fajniej
Koleżanki może drugą młodość przezywają Np moja przyjaciółka Adkę widziała 2, 3 razy może... Przykro mi ale nic na siłę, a chciałabym się jej pochwalić tym moim skarbem... Może zrozumie jak będzie miała swoje...

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Napisane przez katt Pokaż wiadomość
Hej

Majka - 14h wow super
Koperco - podwójne zabkowanie hardcore hehe
Violka - byłaś już na spacerze (nowym wózkiem ofkors)?

Wracam do żywych.
Hania spala bez pobudki do 7 mogłoby jej tak zostać Teraz spi juz chyba 2h... Mieliśmy na spacer iść, ale zanim zje obiad to nie wiem która to będzie.

Nie byłam, nie chcę kół pobrudzić 😁😜 Moja gagatka chorowała ponad tydzień i jeszcze nie byliśmy na spacerze Może dziś, no niewiem Dam znać napewno
Hania ładnie jje? Raczkuje chodzi? Napisz coś więcej, bo to też chyba niezła agentka z tego co pamietam

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Dzień dobry tak w ogóle to witam się i czuje się jak na kacu chodź wypiłam wczoraj tylko dwa karmi
Dzień kobiet rodzinny udany bardzo, pobiłysmy w tym roku frekwencję było nas aż 18 babeczek i trójka dzieciaczków. Filip najmłodszy potem 1.5 roczny synek kuzynki i 3.5 letni synek kuzyna pilnowali nas mężczyźni mali
Filip był wyjątkowo grzeczny wszystkie ciocie się nim zachwycaly i pospal mi w wózku przy tym halasie od 16
40 do 18! I w związku z tym wieczorem był problem z uspaniem. Zasnął dopiero przed 22 to ja się ubrałam i zostawiłam go z Tż z bólem serca ale i ulgą jednocześnie ( swoją drogą dziwne uczucie).
Poplotkowalysmy sporo, po godzinie przyczepił się do nas kuzyn koleżanki i zaczął nam odstawiac taniec brzucha ha ha miałyśmy niezły ubaw! wróciłam do domu o 2 w nocy, Filipek spał słodko z tatą. Rano okazało się ze okupione to było pół godziny płaczem, wypił 70 ml mm i suszarką ujarzmil go w końcu ufff
Widzisz jak świetnie się bawiłaś ! Musisz to co raz powtarzać Fajne to takie duże zgromadzenie rodzinne Tż zuch! Dał radę sam i nie wołał Lubię to Pamietam że koleżanki mąż zostawał chętnie, ale jak tylko coś się działo to do niej wydzwaniał i musiała lecieć, wkurzające to i ona zawsze 2 godzinki może tylko była.

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;57271066]Hanka, no to TZ super dał rade z synkiem,mimo wszystko,nie alarmowal Cie telefonami? Fajnie,ze sie zrelaksowalas i ubawilas
Dziewczyny,do czego mogę zuzyc mleczko kokosowe? zrobilam dzis kurczaka po chińsku VIolki i mi pol puchy zostalo.

Katt, wyzdrowialas?[/QUOTE]

I jak danie posmakowało? Też mam wlaśnie pół puchy i brak pomysłu hmm a może do jakiejś zupy krem dodać tak sobie teraz wymyśliłam? Tylko mój mąż nie lubi kremów :/
Stary 2016-03-13, 13:37   #3707
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Super ze się udało 😊 może powinnas pogadać szczerze z nią o co jej chodzi?
Nie mam zamiaru bo juz probowalam zreszta. Ona nie widzi w tym zadnego problemu a jak mi smsa napisala w pt to do niej zaraz dzwonilam to nie odbierala..

Cytat:
Mojemu ząb sie rusza i dumny wszystkim o tym opowiada

Fajna sprawa
Udanego wyjścia!

Julo nie chciał spać. Nie dziwię się. S po al prawie 14 godz. Ja mialam drzemkę i zdecydowanie za krótką
Moj przyszedl w czwartek ze go zab boli ja patrze a on sie rusza i pomyslalam magia wizazu

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;57269171]Super, też lubie takie klimaty i wydarzenia, ja na takie bardziej kameralne chodzilam.

Jak slodko to wolanie,nie gryzienie Hania tez mnie ostatnio podgryza,tak na koniec picia,no ale ciągnie mleczko jak najlepszy nektar,a jak się trzesie na widok piersi,jakby umierala z głodu, takie "yhyhyhy" na wysokich tonach robi i leeeci do mnie. cycoholik mały 😛[/QUOTE]

Lumpkowe to mam w kartonach na strychu a nowe w regale w jednym miejscu odlozone.

My po spacerku. Slonko piekne ale zimny wiatr :/ czapki nie wzielam i teraz uszy bola :/
Na obiad piers z kury i frytki

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 13:43   #3708
violka848
Zakorzenienie

Gosiak fajnie że ojciec przyjechał! Miłe zaskoczenie a mama kombinatorka, oby choć trochę głupio jej się zrobiło i poszła po rozum do głowy.
Stary 2016-03-13, 15:23   #3709
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Jeju tak się rozpisałam i mi skasowało...
Tez nie to wkurza!

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;57271066]Hanka, no to TZ super dał rade z synkiem,mimo wszystko,nie alarmowal Cie telefonami? Fajnie,ze sie zrelaksowalas i ubawilas

Katt, wyzdrowialas?[/QUOTE]

Nie dzwonił ani razu także spoko

Cytat:
Napewno świetna impreza

Tak zachęca teraz jak gaduli chicha się dużo i raczkowała powoli koleżanka mówi ale ona jest świetna ale ona jest świetna - miłe to Ale kiedyś mówiła że ja ją zniechęcam hehe jak mówiłam o tych nockach nieprzespanych i przeryczanych dniach. :/ no ale tak było, teraz jest fajniej
Koleżanki może drugą młodość przezywają Np moja przyjaciółka Adkę widziała 2, 3 razy może... Przykro mi ale nic na siłę, a chciałabym się jej pochwalić tym moim skarbem... Może zrozumie jak będzie miała swoje...

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Nie byłam, nie chcę kół pobrudzić 😁😜 Moja gagatka chorowała ponad tydzień i jeszcze nie byliśmy na spacerze Może dziś, no niewiem Dam znać napewno
Hania ładnie jje? Raczkuje chodzi? Napisz coś więcej, bo to też chyba niezła agentka z tego co pamietam

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Widzisz jak świetnie się bawiłaś ! Musisz to co raz powtarzać Fajne to takie duże zgromadzenie rodzinne Tż zuch! Dał radę sam i nie wołał Lubię to Pamietam że koleżanki mąż zostawał chętnie, ale jak tylko coś się działo to do niej wydzwaniał i musiała lecieć, wkurzające to i ona zawsze 2 godzinki może tylko była.

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

I jak danie posmakowało? Też mam wlaśnie pół puchy i brak pomysłu hmm a może do jakiejś zupy krem dodać tak sobie teraz wymyśliłam? Tylko mój mąż nie lubi kremów :/
No niewiele brakowało aby zadzwonił ale na szczęście udało się poskromic stwora!

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

GOCZEK poczytaj to chyba o naszym problemie. ..
http://rehabilitacja.wieszjak.polki....10344467.html#

Stary 2016-03-13, 15:40   #3710
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
To fajnie że nie dzwonil i ze wypad udany
Stary 2016-03-13, 16:07   #3711
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Hej, powróciłam ze wsi i trochę nadrabialam, także Hania - gratuluje wypadu, Koperco - super, ze maz dał radę i taki dumny, to może cześciej będzie zostawać?) Violka - a jaki wózek w końcu kupiłaś, bo pominęłam gdzieś te informacje
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 17:38   #3712
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam zamiaru bo juz probowalam zreszta. Ona nie widzi w tym zadnego problemu a jak mi smsa napisala w pt to do niej zaraz dzwonilam to nie odbierala..

Moj przyszedl w czwartek ze go zab boli ja patrze a on sie rusza i pomyslalam magia wizazu

Lumpkowe to mam w kartonach na strychu a nowe w regale w jednym miejscu odlozone.

My po spacerku. Slonko piekne ale zimny wiatr :/ czapki nie wzielam i teraz uszy bola :/
Na obiad piers z kury i frytki
Mój też mówił że go boli i do dentysty mieliśmy jechać a kilka dni wcześniej tata chłopca z jego grupy spytał czy mu już jakiś ząb wypadł

Cytat:
Super że wyjścia udane

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2016-03-13 o 17:40
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 17:44   #3713
Konto usunięte

Cytat:
Tez nie to wkurza!

Nie dzwonił ani razu także spoko

No niewiele brakowało aby zadzwonił ale na szczęście udało się poskromic stwora!

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

GOCZEK poczytaj to chyba o naszym problemie. ..
http://rehabilitacja.wieszjak.polki....10344467.html#
ano sie wszystko zgadza,co tam napisane 😒 dzieki za artykul. Pisałaś kiedys,ze orteza nie pomogla, przeszkadzala tak? Nosisz ją? Mnie mniej bolalo,jak piłam regularnie wapno. ostatnio zapominalam no i czasem mnie pobolewa,lewy na szczescie w nieszczesciu
Stary 2016-03-13, 18:09   #3714
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Witam się, melduje że jestem ale mnie nie ma. Czytam was regularnie. Pozdrawiam mamusie i całuję dzieciaczki, obecnie czasu mi brak

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 18:43   #3715
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Ale piękne 😍 ale też i kosztują nieźle
Zalezy jak sie na to spojrzy bo 70zl to sporo ale komplety z hm ktore mamy obie kosztowaly 60zl (bez promki) wiec to dycha roznicy a sa tu body

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Witam się, melduje że jestem ale mnie nie ma. Czytam was regularnie. Pozdrawiam mamusie i całuję dzieciaczki, obecnie czasu mi brak
Buzka dla was

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Mój też mówił że go boli i do dentysty mieliśmy jechać a kilka dni wcześniej tata chłopca z jego grupy spytał czy mu już jakiś ząb wypadł

Super że wyjścia udane
Hehe mowisz masz
Napisalam do h&m i dostalam odp ze juz za pozno na zmiane zamowienia wiec najwyzej odesle lub zamowie dodatkowo mniejsze jak beda dobre gatunkowo

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 18:52   #3716
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
To jak czytasz to napisz czasem coś więcej

Cytat:
Zalezy jak sie na to spojrzy bo 70zl to sporo ale komplety z hm ktore mamy obie kosztowaly 60zl (bez promki) wiec to dycha roznicy a sa tu body

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Buzka dla was

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Hehe mowisz masz
Napisalam do h&m i dostalam odp ze juz za pozno na zmiane zamowienia wiec najwyzej odesle lub zamowie dodatkowo mniejsze jak beda dobre gatunkowo
Może akurat ten model nie będzie wielki. Czasem źle metki wszywają Kiedyś wymieniałam starszemu bluzkę bo była popruta. Wzięłam rozm.mniejsza bo byla identyczna jak ta większa.
Teraz 110/116 robi się małe a 122/128 ogromne
Stary 2016-03-13, 19:02   #3717
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Gosiak-
Majka- podczytuje juz wieczorem, a jak nie jestem jakoś na bieżąco to nie mam co pisać. Jas potrzebuje dużo uwagi

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 19:04   #3718
boleczka93
Zakorzenienie

Hej fajny mialyscie weekend dziewczyny
U nas Nikola byla w ta noc u babci a mysmy siedzieli z kolega bo we wtorek wraca do polski juz na stale i robilismy male porzegnanie.
Dzisiaj znowu sie z M poklocilam i na tyle z milej niedzieli.. no ale coz.
Buzki

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-13, 19:16   #3719
Hanka20
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;57280811]ano sie wszystko zgadza,co tam napisane 😒 dzieki za artykul. Pisałaś kiedys,ze orteza nie pomogla, przeszkadzala tak? Nosisz ją? Mnie mniej bolalo,jak piłam regularnie wapno. ostatnio zapominalam no i czasem mnie pobolewa,lewy na szczescie w nieszczesciu[/QUOTE]

Przeszkadzala w tej lewej, lewa juz tak nie boli teraz prawa mocno dokucza. Dziś rano założyłam ta orteze na prawą i nie boli jak noszę chyba ja trochę pouzywam. Dobrze ze Ci bardzo ból nie dokucza.

Cytat:
:-*

Chwale się - kroton mi zakwita! A to się rzadko zdarza także ciesze się

Stary 2016-03-13, 19:28   #3720
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Hej, powróciłam ze wsi i trochę nadrabialam, także Hania - gratuluje wypadu, Koperco - super, ze maz dał radę i taki dumny, to może cześciej będzie zostawać?) Violka - a jaki wózek w końcu kupiłaś, bo pominęłam gdzieś te informacje

Twój wymarzony chyba 😁 Baby joggerek mini zip 😋

Cytat:

Buzka dla was

Hehe mowisz masz

Ale ha bez promki nie kupiłabym ale spoko czasem można zaszaleć, jak się coś mocno podoba

Cytat:

Pozdrawiamy całujemy Was !

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Hej fajny mialyscie weekend dziewczyny
U nas Nikola byla w ta noc u babci a mysmy siedzieli z kolega bo we wtorek wraca do polski juz na stale i robilismy male porzegnanie.
Dzisiaj znowu sie z M poklocilam i na tyle z milej niedzieli.. no ale coz.
Buzki

Ojj hormony buzują Fajnie że mama tak na noc Wam szkraba bierze. Ona jje w nocy? Budzi się ?

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości