![]() |
#2641 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.
Cytat:
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |
Zakorzenienie
|
Mi się białe stelaże nawet podobają ale pewnie łatwo się brudzą
![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2643 | |
Zakorzenienie
|
Super, że już wszystko dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zbieram się powoli do gin na macane badanie i po dalsze L4 ![]()
![]() |
#2645 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się cieszę, że mam praktykę z takimi maluszkami. Czuję, że dużo mi to ułatwi ![]()
![]() |
#2646 |
Zadomowienie
|
A Laski, przypomniało mi się ... Wczoraj w sklepie babka mówiła że są 2 okresy w roku gdzie brakuje wózków okolice marca jak są te duże targi dziecięce i później lipiec/sierpień . Babka mówiła że jak się potrzebuje wózek na wakacje (chodzi o polskich producentów nie wiem jak inni ) to trzeba zamówić wózek tak do max poczatku czerwca bo oni wózki szyja w miarę na bieżąco i dosyć spore teraz jest zainteresowanie również na rynek zagraniczny. Niby szyją to co mają zlecone i po koleji robia zamówienia ale na wakacjach ludzie maja w fabrykach urlopy i zamykaja na ten czas produkcje, wiec moze sie zdarzyć że jak ktoś zamówi wózek w lipcu to odbierze za 2 miesiące... sprzedająca śmiałą sie że w tamtym roku ludzie wykupili jej wszystkie wózki które miała wystawione w sklepie bo potrzebowali dla dzieci a terminy dostaw były długaśne. Nie wiem jak u was ale u mnie częśc sklepów oferuje cos takiego że można wpłacić zadatek np 200 zł zamówić wózek i on przychodzi na sklep i czeka aż go odbierzecie . Sklep podbija gwarancje dopiero jak po niego przyjeżdżacie. Ja chyba zamówię wcześniej żeby później nie okazało się że urodze i nie bede miała w czym dziecko wozić w sierpniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część III.
Cytat:
Nie zgadzam sie z tym ze białe sie bardziej brudzą. Wychodzę z założenia czy ramą biała czy czarna to i tak szmatka musisz je przetrzeć. Ja mogę porównać to tylko do rowerów ja mam srebrny a maż biało-czarny. Oba rowery kurza i brudzą sie tak samo. Kurz na czarnym szybciej widać, a błoto i owady na srebrnym ![]() Takie zdanie nam tylko odnośnie metali, bo wózek z białym materiałem jakoś mnie nie przekonuje ![]() Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-04-05 o 11:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2648 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To dobrze, że przetrwałaś i wszystko ok. ![]() Cytat:
![]() Ale mam zachciankę na kapuśniak. :O Skoczyłam po składniki i popełnię go. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej, a co to za problem z białą ramą, nie kumam, to nie materiał, nie trzeba prać w pralce :P wystarczy chustką do pupy wytrzeć, jak się zakurzy. Na czarnym też widać kurz przecież ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() fajnie,że masz to za sobą.. Cytat:
ja dziś mam młoda kapustę duszoną z koperkiem ![]() ![]() właśnie wróciłam z ponadgodzinnej przejażdżki rowerowej..załatwiłam parę spraw..cudnie |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | |||||
Zakorzenienie
|
Jak trafiłam raz w sklepie na rozmiar 44 (nie wiedziałam nawet, że takie robią i mnie wtedy olśniło, że przecież wcześniaki też muszą się w coś ubrać) to wzięłam to to do rąk i patrzyłam jak na jakiś kosmiczny wynalazek
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie jestem dopiero 2 i tak jak kuzynka rozpieściła wszystkie panie swoją córą, no bo sukienki i te sprawy, tak my chłopcem sprawiliśmy, że panowie strasznie się cieszą na myśl o zabieraniu do garażu i takich tam (dość odległe plany, no ale co im zabraniać będę ![]() TŻ jako, że ma dwie córy, a bądźmy szczerzy, kupowanie lalek przez faceta to istna udręka dla niego, to jak tylko wchodzimy do sklepu i widzi koparkę to już mu się papa cieszy i oczy świecą ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() W dużym aucie największym kłopotem jest znalezienie miejsca parkingowego ![]() ![]() Też nosiłam aparat. Przez pierwsze dwa miesiące po zdjęciu ma się uczucie, jakby się w ogóle zębów nie miało ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny nadrobiłam.... wszystko!!!!! 20 stron!!!!
Od rana okupuje balkon, muszę zakupic jakiś krem z mega filtrem wiec zapisałam wszystkie nazwy które polecacie i bede sprawdzać, ale mam pytanie - czy to nie może być np taki krem z filtrem dla dzieci? Np babydream czy jakas ziaja? Jestem ignorantką w tej kwestii nie bardzo sie orientuje w tych filtrach (teraz używam pharmaceris N spf20). Intensywnie też czytałam wasze wypowiedzi o przejściu z macierzyńskiego znów na L4 ciążowe, chyba czytacie w myślach bo właśnie rozmawialiśmy z TŻ co jakbyśmy zaraz chcieli mieć 2 dziecko...??? Ta czarna koszulka którą któraś zakupiła (przepraszam nie pamiętam która ![]() Strasznie cierpną/drętwieją mi dłonie w nocy, często śpię z rękami w górze (pod głową np) i wybudzam się żeby je rozruszać. Ostatnio takie uczucie miałam nawet jak malowałam rzesy! Jutro lecę na wizytę więc zapytam gin o to! Ciuszki z Auchan boskie! Też muszę je obczaić! Talantea gratuluje chłopaka (ty chyba chciałaś dziewczynke a twój mąż chłopca dobrze pamiętam?) ![]() I samochodów gratuluje!!!!! ![]() Mieliśmy właśnie kombi kupować bo ja jeździłam fabią I a to kompaktowe auto, mąż sprzedał swoje też nie duże auto i szukaliśmy dużego samochodu. A tu ciąża, ja w domu więc mąż przejął Fabiana a i kasa poszła w inne rzeczy, więc chyba na razie musi zostać jak jest. Ale brakuje nam bardzo dużego bagażnika ![]() Z tymi wózkami!!!!! Faktycznie słyszałam o tym!!!! wprawdzie nastawiamy sie na używany no ale.... Dobrze wiedzieć! PS. Jestem z siebie dumna, że tyle nadrobiłam! |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Brawo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do aparatu to pamiętam to uczucie jak ściągnęłam górny łuk ;D rany, czułam się jak ze sztuczną szczęką! w ogóle nie chciałam się uśmiechać ![]() Dzisiaj już wiem, że to był najlepszy krok, jaki mogłam zrobić. Nic tak nie dodało mi pewności siebie jak idealnie proste zęby ![]() I gratuluję kopniaczków ![]()
![]() |
#2660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No cóż, bedzie synek. Płakac z tego powodu nie bede ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Zadomowienie
|
Jak to w życiu, wszystkim nie dogodzisz
![]() ale to akurat dobrze ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() Zakupie to z aa, przetestuję, zobaczę ![]()
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() koszulkę czarną ja wrzucałam.. idę na taras z książką.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny myślę, że forum nic nie grozi, ja praktycznie omijam grupe na fb ![]() ![]() Piernikuspodziewałam się takiej ilości - przyjechała koleżanka w odwiedziny nie widziałyśmy się wieki i dopiero wróciłam, także proszę o wybaczenie:-P Edytowane przez LunaLov Czas edycji: 2016-04-05 o 13:04 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pochwalam Twój pomysł i go ściągam ![]() Biorę krzesło (bo fotela nie zatargam) idę z czytnikiem na balkon. Aaa i koteła zabiorę w ramach zemsty za poranne pobudki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Chyba zdecyduję sie na jakiś z Vichy. Chyba można używać w ciąży? ![]() ![]() Co do drętwienia rąk... mam to samo od jakiegoś tygodnia! Dzisiaj całą rękę miałam w 'mrówkach' ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2667 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
A juz tak całkiem wścibsko... Co czytasz? ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
Zakładam ze ma tak grube futro ze będzie mu za gorąco ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ojej zapytaj gina o to drętwienie, może winny jak w innych przypadłościach będzie znowu niedobór np. magnezu? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2670 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też byłam na balkonie dziś z książką, ale tylko jakieś 15 min wytrzymałam - za ciepło! za to cały dzień siedzę przy otwartych drzwiach balkonowych i jest cudnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tak piszecie o drętwieniu rąk i ja też tak ostatnio mam. W sumie nawet nie pomyślałam o tym, ale przypomniałam sobie jak Was czytałam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.