|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 | |
Rozeznanie
|
Dot.: O włosy nadal dbamy, jeszcze trochę gadamy i nową część zakładamy- część XXXIV
Cytat:
![]() Od końca marca przyspieszam przyrost maścią końską i będę wcierać cały kwiecień, chyba że wcześniej maść mi się skończy ![]() Zaczęłam też pić pokrzywę i włączę do tego regularnie drożdże. Widziałam w Hebe maski i szampony Perfect Me. Maski tylko 200 ml za ponad 8 zł (dużo bardziej opłaca się kupić w Biedrze) i te w saszetkach po 1,49. Kupiłam sobie saszetkę różowej, dzisiaj nałożyłam po myciu na 30 min pod folię i ręcznik, i teraz schnę. Ciekawe, co z tego będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1652 | |
Konto usunięte
|
Dot.: O włosy nadal dbamy, jeszcze trochę gadamy i nową część zakładamy- część XXXIV
matko i córko, nie poznałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1653 |
Zakorzenienie
|
Też planuję zacząć coś wcierać, ale nie mam pomysłu co
![]()
![]() |
#1654 |
Zakorzenienie
|
Ja od dwóch miesięcy pije CP, skrzypokrzywe, wcieram jantar i powiem Wam, że wiosenne wypadanie mnie ominęło
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1655 |
Rozeznanie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;58403316]
dla mnie ta różowa jest bardzo fajna ![]() ![]() Mnie spuszyła :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1656 |
Rozeznanie
|
Ja od dzisiaj wracam do Jantaru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1657 |
Konto usunięte
|
A mnie kusi Redical
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1658 |
Wtajemniczenie
|
Ja caly czas wcieram Farmone w psikaczu, albo wode brzozowa z Isany. Wlosy rosną w miare spoko, nie wypadaja i jest OK. Mam nadzieje, ze wiosenne wypadanie mnie ominie.
![]() |
![]() |
#1659 | ||
Spaceroholiczka
|
Dziękuję!
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;58403316]matko i córko, nie poznałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję, ostatnio chyba też razem zapuszczałyśmy? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1660 | |
Konto usunięte
|
hej
![]() Cytat:
tak ![]() ![]() ![]() Mnie też jak na ten moment omija wypadnie, ale ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1661 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;58611366] I postanowiłam, że jak będę miała większy odrost to robię się na blond po całości
![]() Mnie też kusi blond po całości i zaszaleje ale dopiero w październiku ![]() ![]() ![]() Za tydzień jedziemy z TŻetem na weekend do Zakopanego ![]() ![]() Pochwalę się Wam, że pracę magisterską mam już skończoną ![]() I ja też się przyłączam do Waszego zapuszczania ![]() Byłam w weekend w Super Pharmie, przy zakupach za 35zł serum z bielendy korygujące z kwasem było za 9.99, grzechem byłoby nie zrobić takich zakupów, akurat za 35zł był krem effaclar duo + ![]() Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2016-04-08 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1662 | |
Zakorzenienie
|
Łaaa
![]() ![]() Ja swój... zgubiłam ![]() ![]() Cytat:
![]() Przypominam o kremach z filtrem przy kwasach! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1663 | |
Spaceroholiczka
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;58611366]tak
![]() ![]() ![]() Ja zmieniłam plany i będę wcierać Jantar oraz myć szamponem Alpecin (uwielbiam go!). A blond na całości mi się marzy, ale martwią mnie odrosty. Cytat:
![]() Używam teraz Acne-leku, matującej Ziaji SPF50 razem z anty i nie mogę się nacieszyć skórą (nie tylko na twarzy). Nie błyszczę się, żadnych przebarwień, zmian, lekki przesusz, ale ja zawsze okresowo miałam sucharki/liszaje na twarzy ![]() Zaliczyłam spotkanie z Marteczką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obrona pewnie bedzie dopiero w lipcu ![]() Caly czas uzywam filtra 50+ ![]() ![]() Jak szminki? Mazialas sie juz? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2016-04-08 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1665 |
Spaceroholiczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1666 |
Wtajemniczenie
|
Ja miałam się wziąć za ogarnianie cery, a teraz muszę się wziąć za ogarnianie kręgosłupa. W poniedziałek miałam wypadek samochodowy, facet z całą prędkością wjechał mi w tył samochodu. A ja mam uszkodzony kręgosłup szyjny.
Coś z włosami też bym zrobiła. Może sama kupie jakąś farbę i podziałam w domu. Moja praca mgr leży i nawet nie kwiczy, bo nie mam kiedy do tego usiąść. Dzisiaj jadę na uczelnie, ale jutro robię sobie wolne, bo muszę odpocząć po tygodniu wrażeń i mam nadzieję, że wtedy się za to wezmę. Dodatkowo środę nam do 13 wolna, więc też coś wypoce z siebie. Najgorsze jest to, że nie mam pojęcia jak to wszystko ma wyglądać, bo mam beznadziejnego promotora. ![]()
![]() |
![]() |
#1667 | |
Zakorzenienie
|
Daj znac jak wrazenia
![]() Cytat:
Moj promotor tez do bani, wg go na uczelni nie ma, przez pierwszy semestr widzialam sie z nim 2 razy, przez ten ani razu. Zdaje sie na intuicje, pisze tak jak mi sie podoba i na szczescie zatwierdzil wszystko bez najmniejszych problemow. Jak sie go o cos pytalam to nic nigdy nie wiedzial. Mowi mi ze zmienil by cos w tym zdaniu to sie go pytam co, a on mowi ze nie wie i mam sie zastanowic sama. Albo jak pokazalam mu hipoteze te stwierdzil ze mu cos w niej nie pasuje i rowniez nie powiedzial co. Na nastepne seminarium wkurzylam sie i nic nie zmienilam w tej hipotezie, popatrzyl na nia i co? Jaka cudowna hipoteza, podoba mi sie, no fenomenalna jest : ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2016-04-09 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1668 |
Wtajemniczenie
|
Kav jak zmiana
![]() ![]() Moje ostatnio sprawują się całkiem, całkiem, ale niestety wypadanie jest. Przyznaje się jednak, że nic nie zrobiłam by mu zapobiec, ba! nawet teraz nic nie robie ![]() Co do magisterki... Ja nadal nie wiem jak mam zrobić opracowanie badań ![]() Wróbelku - jak się czujesz?
![]() |
#1669 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Kav dzisiaj nałożyłam olej musztardowy+rozmarynowy na skalp, a hennare na długość ![]() Wróbelku mam nadzieje, że czujesz lepiej ![]() Byłam u fryzjera, skróciłam grzywkę i wyglądam jak człowiek ![]() Wysłane przez gołębia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1670 |
Wtajemniczenie
|
Noszę kolnierz ortopedyczny, trochę boli, ale da sie przeżyć. Przynajmniej dzieci sie mnie boją i jest cicho na lekcjach. Za 2 tygodnie mam wizytę u ortopedy. Wtedy dowiem się więcej, bo na razie mam zalecenie od lekarza z SORu, ze kolnierz mam nosić i tylko na noc zdejmować. Myślę, że miałam dużo szczęścia, bo mogłam się mocno połamać.
![]() |
![]() |
#1671 |
Wtajemniczenie
|
wróbelku, dobrze że nic poważniejszego się nie stało. Trzymam kciuki za powrót do zdrowia
![]() Widziałam tutaj baardzo ładne włosy! Gratsy, Kav Moje włosy za to są zaniedbywane na rzecz twarzy. To zajmuje mniej czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1672 |
Konto usunięte
|
O włosy nadal dbamy, jeszcze trochę gadamy i nową część zakładamy- część XXXIV
Scar wzywam Cię na wątek- byłam na meczu, gdzie grał Andrzej i zrobiłam mu zdjęcie z bliska, jak chcesz to pisz do mnie na pw
![]() Wysłane przez gołębia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1673 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;58687121]Scar wzywam Cię na wątek- byłam na meczu, gdzie grał Andrzej i zrobiłam mu zdjęcie z bliska, jak chcesz to pisz do mnie na pw
![]() Wysłane przez gołębia ![]() ![]() ![]() wróbelku mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia i psychicznego i fizycznego!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1674 |
Wtajemniczenie
|
Psychicznie wszystko jest OK. Ważne żeby z kręgosłupem było wszystko dobrze.
![]() |
![]() |
#1675 | |
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Używałam dziś 23 - wamp ![]() Wszyscy to mówią ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;58667746]Kav dzisiaj nałożyłam olej musztardowy+rozmarynowy na skalp, a hennare na długość ![]() Byłam u fryzjera, skróciłam grzywkę i wyglądam jak człowiek ![]() Mam w planach jutro coś sobie pacnąć na włosie, dziś nie miałam czasu, tak jak nie mam czasy podciąć swojej grzywki... Dziękuję! [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;58687121]Scar wzywam Cię na wątek- byłam na meczu, gdzie grał Andrzej i zrobiłam mu zdjęcie z bliska, jak chcesz to pisz do mnie na pw ![]() ![]() Poczyniłam dziś zakupy! Kupiłam sobie wcierkę Joanny (taką biało-czerwoną), tropikalny Batiste - są na promo w Rossmannie, saszetkę Biovaxa z cynamonem i henną oraz saszetkę zielonej maseczki z Biedronki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli tak to w załączniku pokazałam Ci jak ja to opracowałam, musisz każde jedno pytanie tak zrobić ![]() Cytat:
![]() ![]() też mam tą wcierkę ![]() ![]() Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2016-04-09 o 21:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1677 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i z tym czasem mam największy problem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- M4rt3czk4_92 widzę, że mamy tematy zbliżone do siebie ![]()
![]() |
![]() |
#1678 | |
Konto usunięte
|
Hej, hej!
![]() Powoli szukam pracy. ![]() ![]() ![]() W przyszłym tygodniu wybieram się na strzyżenie i farbowanie do fryzjera. ![]() A za dwa tygodnie idę na wesele. ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tą ziaje dajesz pod makijaż? ![]() ![]() Najlepszą metodą na moje włosy jest? Nie cackanie się z nimi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1680 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.