|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Kasia co z twoja fryzurka?? jak wyszła??
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu idę jutro na 11:00
tak wyszło Atka83 może to głupio zabrzmi, ale czy mogłbyś napisać dlacego rozstałaś się z TZ bo w końcu 5 lat to sporo
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie wow????? No co mi tu z wow?
Jak bym na takim braku jedzenia nie schudła to chyba bym sie zdziwiwła A tak serio - to dziekuję kochana
|
|
#934 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#935 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A od tego się zaczeło/nasz kryzys oczywiście--> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=158261 Rozstaliśmy się,bo odbiła mu szajba noi odszedł....do innej. No,ale teraz doszłam do wniosku że dobrze,bo to jego strata.
|
|
|
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
hm, widzę, że Atka poruszyła temat "olewania". i mogę się z nią zgodzić, choć nie do końca. ja się tutaj olewana nie czuję ani trochę. tylko trudno wejść płynnie do grupy, która zna się juz od kilku wątków. jednak to naturalne, także w świecie realnym.
![]() i w ogóle zainteresowałaś mnie Haniu tematem wycieczkowym. szkoda, że ja nie wiem jeszcze gdzie będę i co będę robiła za pół roku.. bo aż mi się zamarzyło jakieś ciepłe miejsce na czerwiec. achach! Natali, super że się pogodziliście! mam nadzieję, że rocznica się udała.! ![]() Madziu, też ciekawi mnie ta maszynka elektryczna. może coś więcej? ![]() Kulbit, graaaatuluję! 4kg to już duże coś
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana gdybym zaczęła tą dietę tylko po to by kilogramy spadły, musiałabym tobie odpowiedzieć, ze 4 kg to kropla w morzu potrzeb
![]() Moim największym sukcesem jest brak potrzeby jedzenia słodyczy Kilogramy też cieszą, ale jak wmoże pamiętasz z wątku puchatków, juz dawno zaakceptowałam i polubiłam swój wygląd
|
|
#939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kulbit ale od czegos trzeba zaczac Dzieki temu tez latwiej Ci jest gubic kilogramy. Bo oprocz cwiczen i odpowiedniego odzywiania, tutaj liczy sie tez podejscie do calej sprawy/psychika/ Gratuluje 4 kg i niech spadaja dalej![]() Madziu, ciesze sie Twoim szczesciem Ze juz pierscionek niedlugo pojawi sie na Twoim palcu a on lubi sie z Toba droczyc he he |
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Anitko oj tak, on uwielbia sie ze mna droczyc. a nasza wczorajsza rozmowa (ta ze to bedzie za pół roku
była w formie żartu, bo TZ jak to mowił to sie smiał hehe Ale miło mi się zrobilo jak zadzwonił i pierwsze co to sie zapytal, czy naprawde moi rodzice sie tak ucieszyli na wieśc o pierścionku
|
|
|
|
#941 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#942 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I widza ze chlopak dojrzewa do powaznej decyzji/w koncu na cale zycie/![]() Ps. Moj Tz tez uwielbia sie ze mna droczyc/ten typ tak ma/ ale ja to lubie. Wczoraj w autobusie, jak wracalam z proby zaczelismy sie tak smiac i wyglupiac he he Dostal ode mnie czapke, co wam pisalam no i przy jej przymierzaniu zaczal sie wuglupiac Ale mielismy ubaw Tylko ludzie ktorzy nas nie znaja tak sie patrzyli i pewnie sobie pomysleli: "Dwojka wariatow" Ale co mi tamDorinko: Po czesci Cie rozumiem bo Moj Tz tez czasem tak ma, choc teraz chyba wydorosla jak zostal opiekunem siostry. Wszystko sam pozalatwial, poskladal podania, zalatwil pieniadze dla Niej Tylko zeby byl bardziej oszczedny, bo latwo mu przychodzi wydawanie pieniedzy i to Ja musze trzymac reke na pulsie
|
|
|
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj w lepszym nastroju, choć wczoraj porozstawiałam Tża po "kątach". Zdziwił się moim postanowieniem nowego telefonu i tekstu, że muszę być niezależna od niego, bo tylko to mio daje w pełni poczucie bezpieczeństwa No cóż, dobitnie,ale jeśli inaczej nie rozumie to innej opcji nie widzę ![]() Hihi ja też mam nówkę Brauna ale nijak nie mogę sobie wyobrazić depilacji nim bikini , Svinecko naprawdę chcę Cię zachęcić do depilacji profesjonalnej woskiem, wtedy dopiero zobaczysz jaki to jest komfort . A kwestia bólu jest do przezyciężenia, osobiście uważam ze depilator byłby bardziej bolesny
|
|
|
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się depiluję bez najmniejszego problemu ![]() A woskiem się więcej nie dam... przyznaję, że poszłam w ciemno do kosmetyczki, u której tylko się oczyszczałam i jakieś drobiazgi robiłam... ale wychodziłam z ranami - po każdym włosku miałam rankę, z której leciała kwer i stwierdziłam, że wolę po grób się golic niż jeszcze raz to przeżywać - smarowanie przez tydzien alantanem, noszenie najluźniejszytch spodni na świecie i wrastanie włosków? Nie, podziękuję
|
|
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hihi ja Cię rozumiem, też trafiłam do takich rzeźniczek , teraz tak mówię bo wreszcie mam swoją cudowną kosmetyczkę, ale sama wiem ile mnie cierpień kosztowało znalezienie jej Teraz to bułka z masłemW Polsce jest straszna ciemnota w tym temacie, kosmetyczki nie są szkolone w takich zabiegach, moja Kasia była na specjalistycznym kursie za granicą, ale wiadomo Salon Dermiki to już jest zupełnie inna rzeczywistość i full professional |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
a u mnie jest pełno sniegu a zaraz idę do szkoły na zajęcia a poxniej do fryzjera(bo wczoraj nie dałam rady)
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, to może wynikać z tego, że wcześniej nie było konieczności innego podejścia do tematu, hm?
Wiesz, jak ja czasami słucham histori znajomych, które boją się Męża wysłać po mąkę, bo przyniesie cukier, tłumacząc, że tez w papierowej torebce, to mi ręce opadają ale jak facet nigdy nie robił zakupów to skąd ma to umieć? Podobnie jest a ta odpowiedzialnością chyba, co? Ja myślę, że prosto z mostu - jak ja mam z Toba żyć, to musisz mi zapewnić poczucie bezpieczeństwa, bo jak inaczej ?Cytat:
|
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny ![]() Bolesny temat poruszyłyście... niegdy jeszcze nie byłam na depilacji woskiem, ale używałam kiedyś depilatora do bikini. Oj bolało, bolało. I byłam na jednym zabiegu usuwania owłosienia laserem, ale... kosmetyczka poinformowała mnie że to jej ,,pierwszy raz z bikini" już w trakcie (!) i mnie przypaliła zabieg nic nie pomógł, a przez pół roku miałam bliznę... teraz jest o.k. stosuje tylko kremy do depilacji.Wczoraj po południu poruszyłam jeszcze raz temat ślubu. Wyjaśniliśmy sobie wiele. Powiedziałam mu, że rozumiem naszą sytuację finansową i ta rozmowa niedzielna to było takie rozmawianie o marzeniach. Co byśmy chcieli, kiedy itd. I on powiedział, że dlatego tak się zachował bo jest zły że ja mam marzenia a on ich na razie nie moze spełnić. I poprosił zebym była cierpliwa. A ja poprosiłam, zeby pozwolił mi czasami głosno marzyć Czuję ciepło w sercu jak to piszę...
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczeta
![]() Cytat:
Dzieki za gratulację, choc jak podkreslam po raz kolejny to nie spadek kilogramów cieszy mnie najbardziej To efekt uboczny hahha
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze jasno precyzowałam swoje oczekiwania co do związku, relacji wzajemnych . Wydawało mi się, że już po dwóch latach to zrozumiał, ale okazuje się że nie .....że temat muszę drążyć dalej ![]() Na początku naszego wspólnego mieszkania były duże konflikty pomiędZy nami o obowiązki, o odpowiedzialność za siebie, o kasę .... Tłumaczyłam go, bo to była zupełnie nowa dla niego sytuacja, pierwszy raz w życiu mieszkał sam i w dodatku od razu jakby dostał w spadku rodzinę Ale minęło dwa lata i temat dalej aktualny. I tu nie chodzi o utrzymywanie mnie, czy nas, bo spokojnie daję sobie radę w tym temacie ale o to, że nie czuję w nim ostoji, opoki....Zresztą kiedyś trzeba dorosnąć i brać odpowiedzialność za swoje życiowe wybory ![]() Krzywdę mu zrobiła także jego mama, która cały czas traktowała go jak małego synka, na utrzymaniu , mimo że pracował już jakieś 10 lat to w ogóle nie dokładał się do życia,nie miał żadnych obowiązków prócz wyjścia do pracy, ja uważam że to nie fair
|
|
|
|
|
#951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu wszystkich marzeń od razu spełnic nie można, prawda? ![]() Najważniejsze, że sie dogadaliście ![]() Cytat:
Ja Cię rozumiem naprawdę dobrze i myślę, że po prostu musisz go wychować. Innej rady nie ma
|
||
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się ze porozmawialiście i wyjaśniliscie Rozmowa to podstwa Miłe sa jego słowa Wszystko się ułoży
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że nie warto sie poddawać w takiej sytuacji. Ucz go i wymagaj. Najgorsze co moim zdaniem moze zrobić kobieta to zrezygnować z wymagania, machnąć ręką na wszystko.
|
|
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie poddaję się, bo facet to ma być facet, a nie jak mówi moja babcia "troki od kaleson" Uswiadamiam mu, że dopóki nie dorośnie do pewnych spraw to może zapomnieć o wspólnym dziecku, bo ja siebie nie będę skazywać na sytuację męczennicy wiecznej
|
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wtedy jest problem, bo z perspektywy takeigo TŻa to wygląda tak "wcześniej byłem dobry i kochała, a teraz nagle się odmieniło i juz nie odpowiadam taki, ajki byłem, tylko mam sie zmieniać, no co jest " itd
|
|
|
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nigdy nie przestawać uczyć...
|
|
|
|
|
#960 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Jak dla mnie to jest robienie wielkiej krzywdy...
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.

tak wyszło 
A tak serio - to dziekuję kochana
A od tego się zaczeło/nasz kryzys oczywiście-->
No,ale teraz doszłam do wniosku że dobrze,bo to jego strata. 

Tyle,ze ja na takie słowka uczulona jestem,ale on o tym wie.
Ale mielismy ubaw
No cóż, dobitnie,ale jeśli inaczej nie rozumie to innej opcji nie widzę 
, Svinecko naprawdę chcę Cię zachęcić do depilacji profesjonalnej woskiem, wtedy dopiero zobaczysz jaki to jest komfort . A kwestia bólu jest do przezyciężenia, osobiście uważam ze depilator byłby bardziej bolesny
?