![]() |
#1111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
yyy...roznie ![]() ze tak powiem normalna praktyka w zakladzie stolarskim ![]() a u mnie dzis wody nie ma w kranie ![]()
![]() |
#1113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szybko czy nie szybko ![]() ![]() ![]() Warto ![]() ![]() Uuu... to niefajnie ![]() ![]() ![]() P.S. Można wysłać zdjęcie przez PW? Tak, aby nie wklejać na forum? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry wszystkim
![]() ![]() Sanetko, nie zazdroszcze ![]() ![]() Ja tez nie lubie, jak z powodu jakiejs awarii nie ma wody, chocby cieplej i trzeba grzac..strasznie nie chce mi sie tak bawic wtedy. Nie ma to jak szybki prysznic ![]() Twin Maid: Dziekuje za oferte pomocy na Pw ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
woda jest...znaczy raz jest raz nie. jak jest to nalewamy w co sie da zeby w razie co byla
![]() a w ogole to jaka sliczna pogoda. jest -5 st, snieg i piekne slonce swieci. chyba odloze na razie ksiazki a pojde na dwor ![]()
#1116 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny masakra jakiego mam kaca
![]() TZ dzwonił do mnie ok 19.30 i zyczył miłe zabawy, a potem ja mu jeszcze ok 21 napisałam ze go kocham i on napisał ze tez mnie kocha ![]() mam pytanie: czy któras ma jak do tej pory tylko jednego partnera seksualnego?? czy jest to dla was pewien rodzaj problemu?? Pytam, bo moje znajme stwierzdiły ze w zyciu nie chcą umierac wiedzac ze tylko z jednym sie przespały a jedna nawet stwierzdiła, ze by chciala sie ze swoim obecnym umówic, ze pójda na jakis seks bez zobowiązan z kims tam by potem wiedziec,z e ten nie był tylko tym jedynym. dla mnie ejst to chore... ja bardzo sie ciesze ze mój TZ jest moim jedynym i w zyciu nie mogłoby byc to powodem naszego rozstania. a wy co o tym myslicie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Coś wiem o mieszkaniu z lokatorami... na szczęście nie mamy problemów z czystością. Tylko kuchnia jest taka mała, ze sie o siebie obijamy. Mamy ustalone kto w danym tygodniu sprząta (kuchnię, przedpokój i łazienkę) i żyjemy w zgodzie. Ale i tak chciałabym byc już na swoim ![]() Nema ![]() Apropo zaręczyn to po części zgadzam się z osobą ktróra napisała, ze jak się zna swojego mężczyznę to sie wie kiedy on sie oświadczy. Dla mnie ten dzień był zaskoczeniem, ale od razu wyczułam że zaraz się oświadczy. Jakoś tak inaczej mówił, inaczej na mnie patrzył. Jakby na cos czekał.... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
madziu witamine C bierz na kaca
![]() dla mnie 1 i jedynym mam nadzieje bedzie moj TZ. nie mam porownania i nie chce miec. nawet o tym nie myslalam jak by bylo z innym
#1119 |
Zakorzenienie
|
ja wiedzialam ze na wyjezdzie w gory ale tego co zrobil nie spodziewalam sie. zaskoczyl mnie
a jeszcze jak wychodzilismy w nocy na spacer to on do mnie z tekstem: kochanie ja to malo romantyczny jestem, nie to co jak bylem mlody, mialem pomysly na niespodzianki itp.a teraz...
#1120 |
Zakorzenienie
|
Witamina B- kompleks! i coś słodkiego typu miód, bułeczka...ale nie ciastka
![]() No to Madzialenka poruszyła temat.... ![]() ![]() ![]() moja historia jest dość dziwna... a TŻ jest tym drugim ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
poruszyłam ten temat bo mnie bardzo wczoraj zbulwersował. wiadomo alkohol rozwiązuje języki
![]() ![]() aha i stwierzily ze skoro my z TZ jestesmy dla siebie pierwsi, to napewno (jak ja tego nie lubie jak ktos o moim zyciu wie lepiej ode mnie) ja albo on za jakis czas zdradzi,, bo bedzie chcial spróbowac. i na nic sie zdały słowa ze nie itp. one wiedziały przeciez lepiej ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 |
Zadomowienie
|
Madziu wcale sie tym nie przejmuj co gadaja te znajome
![]() Jesli jest sie z kims i sie go kocha, to nie eksperymentuje sie w taki sposob!!! Ze kocham Cie ale choc ja przespie sie z innym facetem a Ty z inna kobieta i zobaczymy jak nam bedzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madziu kochasz Tz i on Ciebie, jest wam ze soba dobrze takze w sferze seksualnej i to jest wazne ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wprawdzie miałam więcej niz 1 parnera w swoim zyciu, ale nie rozumiem takiego myslenia.. Jak ktoś chce zdradzić to zdradzi bez względu na to ilu miał wczesniej partnerów.. To na pewno nie jest wyznacznik!
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
Madziu wez je olej
![]() ![]() zreszta ja mysle ze one tak gadaly zeby sie w towarzystwie popisac.do tego jeszcze alkohol. ciekawe czy by takie madre przy partnerach byly... Hihi albo Kulbit: mozna na SB jesc jogurt i pic herbate? w ogole co mozna pic oprocz wody? na razie wpadlam w rozpacz bo duzo przepisow jest oparte na pomidorach a ja ich nie ruszam-teraz mam maly wybor
#1125 |
Zakorzenienie
|
ciesze sie Anitko ze nie tylko ja tak mysle. bo wczoraj jak na nas 4 tylko ja bronilam tego poglądu to w pewnym momencie ogłupiałam. jedna nawet stwierdziła,"zastanawiam sie czy sie sie nawalic i nie isc do jakiegos klubu i nie dac sie komuś przer żnąć
![]() Kurcze. dla mnie seks to nie jakies wyładownaie fizyczne to głebia uczuc. w zyciu bym z nikim nie poszła do łózka jak bym go nie kochała. jeste z TZ jest nam fantastycznie, to po co szukac przygód?? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
dlatego ja twardo broniłam swojego zdania. i nikt w zyciu mi nie wmowi ze miec jednego partnera seksualnego w łózku to wstyd, porazka i nie woadomo co jeszcze. ja sie ciesze ze juz za pierwszym razem trafiłam na tego jedynego, którego kocham całym sercem i jest dla mnie wszytskim
aha.. bo to ze tak wiele dla mnie znaczy, tez jest złe. Bo jak to one powiedziały: facet to dodatek jak cos nie tak, to trzeba mu poprostu powiedziec "spier.... " i zyc dalej. nie mozna kochac domkonca bo zrani itp. ja ich normalnie nie mogłam poznac.... aha i jeszcze bym zapomniała. jedna z nich powiedziała,z e jej były facet ja czasami uderzył9choc jakby tylko kiwnał to jest gotowa do niego wrócić) ja mowię ze jakby facet podniósł reke na mnie to juz by mnie więcej nie zobaczyl. ale i tu one były madrzejsze bo stwierzdiły ze przeciez ja tak kocham mojego TZ ze nawet jakby mnie lał, to nie bylabym w stanie od niego odejsc... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | |
*sportaddict*
|
Witajcie dziewczyny
![]() Hihi - możesz wrzucic zdjęcie na imageshack.us i wysłać linka do zdjęcia ![]() Madziu - hm... ciężka sprawa z tym 1. i jedynym partnerem, wiadomo, ciekawość itp, ale napewno bym się nigdy nie umówiła z partnerem na 'legalny skok w bok'. Wg mnie byloby po zwiazku ![]() Cytat:
![]() co za bzdura! a ci faceci, co mieli 10 kobiet nigdy nie zdradzają w takim razie? nie słuchaj bzdur, Madziu. Nemo - fajną macie historię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z drugiej strony - nie wyobrażam sobie NIGDY umowy - jestem z Toba, kocham cię, ale mam ochote uprawiać seks z kimś innym ![]() ![]() Cytat:
![]() Jogurtów nie ![]() Cytat:
A dzisiaj? Mój Facet jest dla mnie wszystkim i do upadłego, a nawet jak na koniec zrani, to warto było kochać bez granic ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Madzialenko to ładnie zaszalałaś alkoholowo, ja powiem szczerze tez wczoraj niespodziewanie wypiłam trochę wina czerwonego ![]() ![]() ![]() ![]() Madzialenko mój Tż nie jest moim pierwszym partnerem ale mam nadzieję, że ostatnim ![]() ![]() W tym względzie nie ma zasady, może pierwszy być ostatnim, może byc tym cudownym ![]() Ja na usprawiedliwienie koleżanek tylko powiem, że ja jestem osobą ciekawską i lubię mieć porównanie i że jestem zadowolona, że trafiliśmy na siebie mogąc byc w innych związkach, bo daje nam to pewność że to jest to czego przez lata szukaliśmy ![]() Ale ile ludzi tyle teorii, to sprawa bardzo indywidualna ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 |
*sportaddict*
|
Dorinko - cieszę się, że się atmosfera oczyściła
![]() U nas w sumie też, chociaż było ostro ![]() Madziu - edytowałam jeszcze swoją poprzednia wiadomość odnośnie tych cudownych koleżanek, jednym słowem - fantastyczne mają podejście do życia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
ja rozumiem jak się miało związki, które z róznych przyczyn nie wypaliły. ale co ja jestem gorsza tylko dlatego, ze od razu natrafiłam na mojego TZ?? czy dlatego mam isc skoczyć w bok, przespac sie z kims, dla zasady, aby nie mowic, ze wsyztsko oddalam tylko temu jednemu??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Rybka, jak tam dzisiaj wiesz co? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Twoja postawa w chwili obecnej jest moim zdaniem... słuszna ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Uwazam tak samo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
*sportaddict*
|
![]() ![]() Cytat:
![]() lubię takie dziumdzie, które dużo peplają o tym, jakie są swobodne i czego to nie robiły, że facet i seks to takie sobie głupoty, ze tylko splunąć, a jak przyjdzie co do czego i - jak na tym cudownym przykładzie - facet co jakiś czas przyłoży takiej mądralińskiej, to przestaje być taka przebierająca w facetach i trzyma się go, niezależnie od wszystkiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
*sportaddict*
|
Madziu -
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 | |
Zakorzenienie
|
No to... cos w tym jest
![]() Cytat:
Daj spokój i w ogóle nie słuchaj tego ich gadania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.