![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
farbowanie
witam mam problem z moimi włosami moj naturalny kolor to ciemny blond od paru lat farbowałam sobie włosy na kolor czarny juz mnie to znudziło i postanowiłam cos zmienic kupiłam rozjaśniacz do włosów i rozjaśniłam na odrostach wyszło super aa reszta to koszmar czerwone byłam przerażona pewnie przez to ciagłe farbowanie ten kolor jakby sie wrzarł w moje włosy nie czekając długo kupiłam farbe o odcieniu dzki kasztan i teraz mam ładny czerwonkawy kolor. chciałabym sobie zrobić pasemka blond do swiat czy to jest wogóle realne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: farbowanie
lepiej idz z tym do fryzjera, bo trzeba bedzie zdjac kolor... na wlasna reke bym niczego nie robila na Twoim miejscu.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Więcej porad na pewno dostałabyś w dziale ,fryzjerskim'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do przejrzenia paru watkow na podforum Fryzury i styling
![]() ale tak jak moja poprzedniczka uwazam, ze lepiej do fryzjera isc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
witam. Czy waszym zdaniem pasowaly by mi wloski blond? od dluzszego czasu chce zmienic kolor wlosow i zastanawiam sie nad blondzikiem. prosze pomozcie!!! z gory DZIEKUJE
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
hej.ja mam pytanie. po jAKIM CZASIE od ostatniego farbowania włosów można je znów ufarbowac????????? mam ciemny brąz a chcialabym miec coś z rudum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Farbowanie
Hejaa, odrazu pisze, że szukałam takiego wątku i nic, a jeśli istnieje podobny proszę link
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Farbowanie
nie wierzę, że szukałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ja jak miałam blond włosy to też po jakims czasie robiły sie żółtawe. Wiec zaczełam stosowac szampon który kupowałam w rossmanie firmy rossman koszt kolo 7 zl jest Fioletowy. Ściaga ten brzydki żółty kolor. jest jeszcze droższy szampon wella do włosów blond ale on kosztuje 27 zl a daje ten sam efekt.
Meżesz kupic sobie też płukankę do włosów. I płukać co mycie ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Farbowanie
Hej !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Iść do dobrego zakładu fryzjerskiego,z czarnego na blond ciężko jest samemu zejść,i można ładnie sobie włosy spieprzyć,
![]()
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Aha ;p A nie wiesz ile by to kosztowało ? ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
to zależy od długości włosków,nie widomo ile farby/rozjaśniaczka pójdzie...
ja mam długie włosy ostatnio robiłam pasemka zapłaciłam 90zł ale wiem,że w większych miastach za takie pasemka zapłaciłabym ponad 130zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Aha ;p Nom ja tez mam dlugie to pewnie troche zaplace xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
Zanim zalozysz kolejny wätek -uzyj wyszukiwarke
![]() Wätek zamykam. ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
![]()
Chciłabym sie dowiedzieć jakie kolor włosów wybrać do cery jasnej z czerwonymi rumiencami na twarzy i zielonymi oczymi ( kolor naturalny ciemny blond, szatynka)
Mam jeszcze jedno pytanie : zawsze chcialam miec jasny blond wiec tez utlenilam wlosy a pozniej farbowalam ( jakies 3 razy kiedy pojawialy sie juz odrosty chociaz farbowalam wlosy na calej dlugosci przez co byly wysuszone) na ultrajasny blond Garnier 100 % kolor , ale ten kolor mi sie znudzil wiec po jakis 3 tygodniach od fabowania chemicznego zafarbowalam wlosy chna z tubki ( kolor chny wybralam zloty kasztan ) co dziwne na super jasnych blond wlosach wyszedl mi dokladnie ten kolor jaki mial a trzymalam chne na wlosach godzine. od farbowania chna mineło 2 dni i mam pytanie kiedy znowu moge farbowac wlosy chemicznie i czy chna wogole mi zejdzie i znowu bede miala farbowany jasny blond ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Mowi sie ze wlosy farbuje sie co 5-6 tyg. ale np ja niecierpie miec odrostow i farbuje co 3tyg. bo wszytsko zalezy jaka farbe sie dobiera i w jakiej kondycji sa Twoje wlosy wiec nie daje gwarancji ze mozesz sobie na to pozwolic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Farbowanie
Mój obecny, naturalny kolor włosów to ciemny blond. Chciałabym uzyskać jasny, słoneczny i ciepły odcień. Jeszcze nigdy nie stosowałam trwałej koloryzacji, a przygody z szamponetkami też kończyły się nieciekawie (czekoladowy brąz dawał ciemnorudy kolor). Której farbie mogę zaufać i mieć pewność że nie skończę z brzydkim żółtym odcieniem ? Pozdrawiam ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
najlepiej idz do fryzjera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Farbowanie
Chcę zafarbowac włosy na czarno, całosc oprocz kilku pasemek. Jak zafarbowac włosy by farba nie pokryła pasemek? Czy trzeba isc do fryzjera?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
wiesz... to jest cięzko zrobić bo sama kiedyś robiłam podobnie. Dobrze by było pójśc do fryzjera. Ja osobiście te pasemka zawinęłam każde w mały skręcony ślimaczek i później do woreczka foliowego i zawiązałam recepturką, ale oczywiście z małą pomocą siostry farbowałam, jesli mas zkogoś do pomocy na kim możesz polegac to możesz spróbować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Wydziel pasma ktore maja byc niepofarbowane i "otul" folia
![]() ![]() Wizyta u fryzjera to wizyta u fryzjera ![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
w domu masz taniej, a u fryzjera wiadomo drożej ale 100% pewnośc że sie uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Ja bym poszła do fryzjera. Masz pewnosc ze będzie to fajnie wyglądało i nie zapłacisz dużo.
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Farbowanie
Witam. Mam z natury włosy długie, kręcone, cienkie i zniszczone przez prostowanie (ale odstawiłam już ją spory czas temu, teraz dbam, pielęgnuje, ostatnio podcinałam na początku lipca). Chciałabym je pofarbować- z jasnego brązu na ciemny. Dwa razy użyłam farby- nie dość, że kolor wyszedł mi bardzo ciemny- prawie czarny, to farba jaśnieje po każdym myciu i po ok 5 myciach jej nie widać :// Może powinnam pójść do fryzjera? Czy ten zabieg gwarantuje, że farba utrzyma się na moich włosach dłużej ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Farbowanie
Siemka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
moja rada : pofarbuj SE włosy kolorem najbardziej zbliżonym do twojego odrostu, poczekaj aż będZie na tyle widoczny aby ekspedientka w sklepie mogła ci doradzić
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
ja kupilam sobie loreala chce troche przyciemnic wlosy bo mam kurczaka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
chodziło mi raczej o sklepy fryzjerskie ;p
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
![]()
dzieńdobry,mam pytanie:właśnie wróciłam od fryzjera i niestety nie podoba mi się mój obecny kolor włosów na głowie, mam jasną czekolę wyglądającą jak rdza i dodatkowo jaśniejsze żółtawe pasemka.Postanowiłam,że odczekam przynajmniej 10 dni i chciałabym przyciemnić włosy,lubię ciepłe brązy, mam farbę Casting L`oreal Brownie454, czy to byłby dobry wybór na przyciemnienie moich włosów?czy ktoś wie jak wychodzi ten kolorek?czy może zmienić mam farbę na inną?proszę o poradę,z góry dziękuję
vagabonda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.