|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
![]() Jaką ja piekna, delikatną bransoletkę dostałam Ale czekoladę oddam mamie ;DObjadłam się jak obibok - 1,5 krokieta, Piotrkowej sałatki [gryos kebab ] niezliczona ilośc i mandarynka i.. pękam Ahh - była bardzo miło. Kumpela sie ucieszyła z mojego prezentu [świeczka z podstawką] - było tak pięknie zapakowane, ze nie chciała tego otwierać ;D Sie umie, nie? Tzn sie wie gdzie zanosić do pakowania ![]() A na jaki ja pomysł wpadłam z prezentem dla kolegi z Gdańska! O matko! Jak jutro wszystko zakupię to napiszę ^^ Ale coś wspaniałego - jaka ja jestem dobra [ah ta skromność;D] Teraz ide wydensowac to, co zjadłam na Wigilijce Się turlam normalnie.Dzisiaj świetny dzien mam, nakręcona jakbym 10 kaw wypiła. Tylko trochę w głowie się kręci, ale to nie ważne ;p I u mnie śnieg, duzo śniegu Miłego wieczoru
|
#2522 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Też bym tak chciała![]() Dziękuję Fajne mam włosy po basenie, kiedy po chloru i suszeniu są takie proste i wtedy z grzywką nie mam najmniejszego problemu Oj przydałabym mi się ta prostownica Dziś już coś tam napomknęłam mamie, więc może Mikołaj mi pod choinkę przyniesie Tylko nie wiem czy mama zrozumiała aluzję, bo stwierdziła, że jej się bardziej podobam jak mam takie fale![]() Cytat:
Teraz myślę, że mogłam iść osobiście i się zapytać czy mogę się jeszcze dopisać, tam gdzie chciałam, ale ja mądra jakoś nie wpadłam na to pół roku temu A temat jak to temat, w sumie może być, ale mi w tych sprawach to poprostu trudno dogodzić W sumie w przeciągu kilku mięsięcy miałam kilka wersji tematów z różnych obszarów... I nadal do końca nie jestem przekonana...![]() Na pewno damy radę ![]() Kciuki będę trzymać Cytat:
Może aż tak źle ta chemia nie poszła
|
||||
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
nefre, ja wigilie klasowa mam za tydzien. zostalo mi wytyczone upieczenie ciastek. chyba zrobie pieguski, bo najlepiej wychodza, wszyscy sie nimi zachwycaja (skromnam :-P). mam nadzieje, ze nie dorwe sie do nich po zrobieniu, bo dla nikogo nie wystarczy. i nie wiem, co kupic pod choinke tz... i kolezance z klasy, bo tez wreczamy sobie prezenty. macie pomysl na cos w kolorze razaco zielonym?
![]() milka, poszla na pewno zle. wiem gdzie zrobilam bledy. prawie w kazdym zadaniu.. chcialam miec 4 na polrocze, ale moge sie juz pozegnac z ta ocena.. |
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Phenomeno a jakis zielony swiatyeczny kubek?
![]() zielone ładne rekawiczki zielony szalik ; )
|
#2525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zazdroszcze sniegu...mam nadzieje,ze za tydzien tez bedzie ![]() ja wlasnie weszlam do domu,zjadlam przekaske,ide sie szybko wykapac i za ok 1h wychodzimy na imprezke do sasiadow. Dobrze,ze to domek obok to nie tzreba sie za bardzo szykowac ![]() Planuje nie pic za duzo,zobaczymy jak wyjdzie.Po takim stresujacym tygodniu duzo mi nie trzeba ![]() Mileog wieczorka kochane!!bawcie sie dobrze
|
|
#2526 |
|
Zadomowienie
|
ja wigilie też mam za tydzien i wspólnie z kolezankami zastanawiamy się co kupić naszej wychowawczyni. Rok temu dostała o nas śliczną pomarańczową świeczke w kształcie kuli i do tego Ferrero Rocher
a w tym roku nam pomysłu brakuje... baw się dobrze agolek
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
bede musiala pobuszowac po sklepach.
|
|
|
|
#2528 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ciesze się, ze dochodzisz do siebie. A tak odnosnie pracy nad soba, to możemy popracować razem, mi też by się przydało, na te 10 dni przed świętami zacząć się oswajać i może... znormalnieć wkońcu? ![]() Cytat:
![]() No to super, że prezenty się udały ![]() Milego densowania, w rytm christmas song ![]() Cytat:
Ale wiem co chce dostać kolczyki. I to chyba jej kupie, bo zdaje mi się, że ona je uwielbia, prawie codziennie ma nowe : Tylko tak się zastanawiam czy kupić srebrne delikatne czy jakieś z tych bardziej takie strojne nnp. wiszące itd. ![]() Cytat:
![]() Jak dobrze, że to weekend... Już tylko 4 dni szkolne i koniec ![]() Ale niestety bardzo zalatane dni.. wigilia w szkole, prezenty, zakupy świateczne i jeszcze jakieś ciuszki musze sobie kupić, Ale w sumie wydawanie (nie swoich szczególnie ) pieniędzy no i buszowanie po sklepach to przyjemność, więc chyba nie będzie tak tragicznie ![]() Edit: Zapomniałabym ! Milcia napisz list do Świetego Mikołaja o prostownice ![]() Ja dwa lata temu napisałam i dostałam
Zaręczeni od: 09.07.2011 r. http://www.suwaczek.pl/cache/008a20f1c3.png Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png Niech się stanie... ! ![]() KCP Edytowane przez tamonita Czas edycji: 2007-12-14 o 20:00 Powód: dopisek |
|||||
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w ramach pracy nad sobę: rodzinka sobie zazyczyła na jutro lody i mialam jesc z nimi. zaczelam sie wykrecac ze nie jem slodyczy (nie muszą wiedziec ze lodów za slodycze nie uznaję ) ale poszłam na kompromis i zamiast 250ml bakaliowych zjem sobie małego MaxFruita
|
|
|
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też w sumie nie jadam slodyczy. Ale przyznaje, ze mama ostatnio w weekend upiekła ciasto i kawałek zjadłam I to bez marudzenia. Nie chciałam robić im przykrości. zawsze to jakiś krok prawda ? ![]() Btw. Jutro zakupy z babcią Ale się obkupie Nie wiem czy w jakieś ciuchy itp. ale napewno w spożywcze nowości ![]() Jak ja kocham moją babciusię ![]()
|
|
|
#2531 | |||
|
Zakorzenienie
|
Oj nie wolno Ci tak nawet mówić! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Też pewnie za 2 miesiące tak napiszę ![]() u mnie prawie nic![]() Cytat:
Dziś to cieszy mnie nawet ból brzucha i okropne łakomstwo ![]() Oj chciałabym dostać takie naprawdę ZIELONE rękawiczki i najlepiej takie puchowe,cieplutkie mm
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynby, nie wiem co kupic tz na boze narodzenie
|
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
2 godziny ciszy na plotkowym ???
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
bo wlasnie tez sie dziwie
![]() ja powoli uciekam spać bo mnie jutro bardzo zabiegany dzień czeka... ![]() ![]() a potem lodowisko ![]() dobranoc |
|
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja tez od rana na zakupy, jak już pisałam, potem wróce, cos zjem i chyba znów lece na miasto odwiedzić taka jedną, również wczesniej wspominana Panią Ale ja tam nie uciekam jeszcze ![]() Dobrej nocki Asiu edit: Idę poczytać. Dobranoc. Do jutra
Zaręczeni od: 09.07.2011 r. http://www.suwaczek.pl/cache/008a20f1c3.png Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png Niech się stanie... ! ![]() KCP Edytowane przez tamonita Czas edycji: 2007-12-14 o 23:44 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2536 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Cytat:
![]() też mam taką nadzieję Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
uwielbiam czytać jak piszecie takie pozytywne rzeczy ![]() Cytat:
![]() eee, ja też nie wiem co kupić ale może szalik, albo bokserki (wiem, oklepane, ale jeszcze mu nie kupiłam więc najwyższy czas ) albo koszulkę jakąś fajną, żeby mnie się podobała ![]() przyjechałam do domu bez sensacji i już się czuję całkiem, całkiem jutro mnie sprzątanie przedświąteczne czeka więc nie wiem czy będę miała czas przysiąść do kompa a teraz to spać idę kolorowych snów |
|||||
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
nie pptrafię wyrazić tego co czuję po dzisiejszym wieczorze. spotkanie przemieniło się w serię zwierzeń. Jestem zszokowana a zarazem... zadowolona? Może nie zadowolona, ale.. taka.. inna. Nie wiem jak to okreslić. Bądź co bądź cieszę się, ze tam poszłam..
Dobranoc
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Jestem tu od 5:50 ![]() Wczoraj wybrałam się na dwór z Azalką ...Nie byłam wczoraj na 3 lekcjach (2xj.pol, chemia) i w kinie nieszczęsnym Jutro czeka mnie randka z fizyką... boję się iść do szkoły po niedzieli.
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Morderstwo - spałam 3 godziny i 50 minut ![]() Wiecej juz nie umiem... A ręce mi się trzęsą strasznie, nie wiem o co chodzi ![]() IDę na tv, wypić zieloną i tu wracam ^^
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ja sie zabieram za sprzątanie ![]() zobaczymy co z tego wyjdzie
|
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Asiek :
podziwiam Cię Mi sie tak strasznie nie chce sprzątać że szok...;P Ale Ty sprzątaj ,sprzątaj Miłego dnia ![]() A ja zaraz musze leciec do kosmetyczki i po wase A tak mi sie nie chce , bo na polku zimno i snieg sypie...
|
|
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyszłam o 17., weszłam tam o 22
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
jestem bardzo nerwowa i niecierpliwa. w polaczeniu tworzy to mieszanke wybuchowa
|
|
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() A ja własnie pije kawe ![]() A zaraz na zakupy lece ![]() Brrr ale zimno na dworze Tylko, że słońce świeci, że hohoo !![]() Miłego dnia Dziewczynki Cytat:
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry Kobietki
idę sprzątać ![]() miłego dzionka
|
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
ja już posprzątałam, zrobiłam zakupy, wykapałam się, zjadłam dwa śniadania...
![]() teraz się pouczę trochę, żeby mieć już z głowy
|
|
|
|
#2547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bije pozytywna energia z tej wiadomości Cytat:
![]() ja oglądałam Matrixa ![]() ![]() haha o tej porze ? ciekawe cóż to za specjalista ![]() ![]() A ja byłam już na matematyce i u babci heh chłopak mojej kobitki od korków powiedzial ze mnie podziwia ze tak rano juz w sobote matematyki sie uczę muahaha kujon roxxx A poza tym mam ochotę upiec jakieś ciasto ^^ ( o losie znowu ) tylko że pewnie na każde mi bedzie brakowało składników ;]Miłego dnia słoneczka
|
||
|
|
|
#2548 |
|
Wtajemniczenie
|
Milego sprzatania
![]() dzien dobry wszystkim ![]() My niedawno wstalismy. Wrocilismy o polnocy wiec nie tak zle. Bylo bardzo fajnie,gralismy Milionerow na TV(super sprawa,musze znalezc taka gre po polsku) i wogole bylo bardzo milo. Wypilam butelke szampana i troche jestem dzis zakrecona. ale sasiad byl taki mily,ze kupil mi prawdziwego szampana a nie wino musujace wiec nie bylo serca odmowic![]() teraz siedzimy przed tv i ogladamy program o gotowaniu potem pojedziemy do polskiego sklepu bo chce sernik sobie upiec i twarodu potrzebuje. A potem zabiore sie za jakies gotowanie bo sasiad przyjdzie do nas wieczorem na final X-Factora. Zapowiada sie mily,leniwy dzien.Zycze wszystkim milego dnia.
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Tamonitko, dziękuję, że we mnie wierzysz
![]() Śnieżko Mam tę samą sytuację ale nie kartkówka, a... sprawdzian![]() I również podziwiam Cię za naukę w sobotę ![]() Dzisiaj mam świetny humor ![]() Wystarczy tylko wyjść z domu na dłużej ^^ A mianowicie.... po bułki! ![]() Najpierw w drodze do piekarni szedł chłopak uganiał się za mną cały poprzedni rok szkolny i te wakacje Ale w sumie wykorzystywałam go jedynie, bo jakaś taka ciota z niego była Teraz jedynie robię uwodzicielskie miny, udaję, że go nie widzę i w ogóle jestem wredna . Nie wiem czemu^^Kupiłam bułki, zmierzałam do wyjścia z piekarni, wchodzi jakiś taki chłopak (nie wiem, udawałam, że go nie widzę, ale był wysoki strasznie i może miał z... 19 lat jeśli to istotne Otworzył mi drzwi " ![]() No i mam dziś za sobą 2 spacerki z Azalią! Ajć, kocham moją myszkę Brawa dla niej - zrobiła siuśki na dworze Zauważyłam, że w tym roku jakoś nie czuć klimatu świąt - zawsze wszyscy wariowali, choinki od chyba 1 grudnia, zakupy, mnóstwo ludzi wszędzie. W tym roku jakby wszyscy o nich "zapomnieli". Ja szczerze powiedziawszy również tego nie czuję w powietrzu Dopiero dziś gdy mam humor fajniutki i pada śnieg (i jest cholernie zimno ).Ale teraz trzeba sprzątać wyjść z psami, pojechać do mamy, po drodze do silesii na zakupy (niestety do tesco, którego nie lubię, ale mama się bardzo źle czuje po... 36 godzinach pracy na nogach+grypa )
|
|
#2550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta gra musi być ciekawa ^^ a śniegu faktycznie u mnie straasznie ![]() Cytat:
![]() a wiesz nauka w sobote to tylko te korki z matmy przez 1 godzinke .. a tak to się obijam i sobota mi mija na niczym a w niedziele panika ![]() hehe a z tymi facetami Ostatnio przeczytałam w jakiejś gazecie (chyba Cosmo ) żeby sobie zapisywac kazde spojrzenie w oczy, usmiechy, miłe gesty itd od plci przeciwnej Ja dziś jadę na wielkie zakupy ale do leclerca ![]() musiałam pousuwać emotki .. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

Ale czekoladę oddam mamie ;D
Ahh - była bardzo miło. Kumpela sie ucieszyła z mojego prezentu [świeczka z podstawką] - było tak pięknie zapakowane, ze nie chciała tego otwierać ;D Sie umie, nie? Tzn sie wie gdzie zanosić do pakowania 
Się turlam normalnie.

i wytrzymałam tylko na pierwszych zajęciach 
oj jak się cieszę 

jestem wsciekla! od rana nic mi sie nie udaje. uczylam sie jak glupia niewiadomo ile czasu do tej waznej klasowki z chemii i najwzyczajniej w swiecie ja zwalilam... chociaz moglam sie tego spodziewac
a w tym roku nam pomysłu brakuje... 

popracuję nad tym przez te 10 dni które zostały do Wigilii 

heh chłopak mojej kobitki od korków powiedzial ze mnie podziwia ze tak rano juz w sobote matematyki sie uczę