Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-13, 21:16   #2491
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki
Ale zapierdziel jutro mam sprawdzian z biologii i NIC nie umie,nawet nie zajrzałam do zeszytu,nie mam już siły,naprawdę wyglądam jak swój cień od tej nauki,jadę o 7 wracam o 16/17 idę na godzine spać,uczę się do 24 niekiedy 1,później wstaje o 4 i tak cały czas,wczoraj cały dzień serce się odzywało znowu,ale wzięłam sobie krople i już jest git,w dużym stopniu to na tle nerwowym,wiem o tym bo jestem bardzo nerwowa.
Święta przychodźcie!!

Asiu gratuluję
Milkuś ja też poproszę o fotkę ->karolka.buziaczek@op. pl
Sylwia piękne buciki
Lolciu wiem jak to jest..Tez czuje czasem jak mi sie wszystko wymyka spod kontroli..Moze pojdziesz do lekarza i sprawdzisz serduszko i przy okazji poprosisz o cos na uspokojenie?Takie silne nerwy to nic dobrego..
Ja mam podobny problem wiec nie bede prawic moralow. Powiem tylko,ze tez czeka na te swieta jak szczypiorek na wiosne...

wrocilam z pracy, przebrlam sie i pojechalam na silownie a tam zamkniete!!no myslalam,ze eksploduje ze zlosci..Wrocilam do domu,zjadlam obiad i pojechalam na zakupy. TZ dzwonil,ze bedzie kolo polnocy
Wiec siedze sama jak ta otreba...nalalam sobie szklaneczke piwka ale jakos mi nie idzie za bardzo..
Jak to dobrze,ze juz jutro piatek..

dobranoc laseczki i do uslyszenia rano
Stary 2007-12-13, 21:54   #2492
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
czekam na relacje kciuki bede trzymac ale napewno i bez tego swietnie wypadniesz
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Będę trzymać
dziękuję dziewczyny Wasze kciuki na pewno zrobiły swoje, bo było super wlasnie wrocilam, siedzialam w sumie dluzej niz myslalam, megaszybko zlecialo i w ogole echhhh
Poki co bylo tak dosc przyjacielsko,jesli wiecie o co chodzi...ale dla mnie to jest akurat plus bo nie znosze facetow,ktorzy tak od razu zaczynaja sie "przystawiac" itp...
kurcze, naprawde super sie nam gadalo i czas tak szybko zlecial Moze jutro pojdziemy razem na impreze,zobaczymy Ale ogolnie wrazenia jak najbardziej pozytywne

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
nie przejmuje sie za bardzo. jestem jednak zadowolona z 4 z biologii, bo kosztowalo mnie to pnaprawde duzo nauki.
pewnie. najwazniejsze to,zeby byc dobrym z tego co dla Ciebie wazne (w tym wypadku biologia)

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
A ja perfidne warzywko
Nie lubie tych tabletek, nie dobre - pietruchę ze mnie robią ;( Yhh.

Żadnej 3 na semestr Same 4 i 5 . Jestemz Siebie mega dumna : ]
moja Ty pietrucho, gratulacje nawet jesli chwilowo czujesz sie pietruchowato to Jesteś pietruchą geniuszem

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
N
na "tapecie" mam właśnie rany: kłóte, postrzałowe, miażdżone, szarpane itp. itd.
Następnie gojenie się ran i krwotoki ^^
Kto wymyslił PO ??!!
ejj to jest fajne akurat choc dosc duzo materialu,ale lubilam akurat ten dzial

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
a na semestr żadnej 4 nie będzie
przeszłam w sumie z 3 olimpiad na 4. do polskiego zabrakło mi 6 punktów
zdolniacho Ty, gratulacje
Cytat:
o 17 dopiero wrociłam ze szkoły do domu i nawet nie miałam co zjeśc na obiad bo mi nikt po twaróg nie poszedł a potem puściły nerwy i sobie trochę pokrzyczałam twaróg jest, spokój też a ja już taka wybuchowa czasem bywam
heh rozumiem to... tez tak mam niestety,ze o kazda bzdure typu brak twarogu w domu potrafie wybuchnac i krzyczec... pozniej zaluje, ale w danym momencie nie umiem sie powstrzymac:/

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość

A ja już po korkach Ta kobitka była przemiła, cudna i w ogóle the best
to super ciesze sie, ze jestes zadowolona

Cytat:
Ja dzisiaj jestem taka nakręcona, ze nie wiem co napisac. Tyle rzeczy ehh... ;D
Tzn. byłam warzywko a tu nagle przypływ energii ahhh
I mam 1/3 prezentacji maturalnej za sobą ;D

Ahhh ide posmiac sie na skype ze znajomą Kombinujemy jak tu sie zobaczyć - ona w Wawie, ja na Sląsku i jak dobrze pojdzie i uzbieram 100 zł to 28 jade na Warszawe a pozneij ona do mnie
jak optymistycznie pieknie,takiego myslenia sie trzymaj kochana

Cytat:
Ale zapierdziel jutro mam sprawdzian z biologii i NIC nie umie,nawet nie zajrzałam do zeszytu,nie mam już siły,naprawdę wyglądam jak swój cień od tej nauki,jadę o 7 wracam o 16/17 idę na godzine spać,uczę się do 24 niekiedy 1,później wstaje o 4 i tak cały czas,wczoraj cały dzień serce się odzywało znowu,ale wzięłam sobie krople i już jest git,w dużym stopniu to na tle nerwowym,wiem o tym bo jestem bardzo nerwowa.
Święta przychodźcie!!
ech...pamietam,ze tez w LO przezywalam takie kryzysy...to jest masakra, zero czasu na odpoczynek tylko ucz sie jak maszyna... ale coz, na pewno wytrzymasz bos mocna dziołcha, a swieta tuz tuz - ani sie obejrzysz i bedziesz wypoczywac
a z serduszkiem moze do lekarza powinnas pojsc...?

Cytat:
wrocilam z pracy, przebrlam sie i pojechalam na silownie a tam zamkniete!!no myslalam,ze eksploduje ze zlosci..Wrocilam do domu,zjadlam obiad i pojechalam na zakupy. TZ dzwonil,ze bedzie kolo polnocy
Wiec siedze sama jak ta otreba...nalalam sobie szklaneczke piwka ale jakos mi nie idzie za bardzo..
pewnie,ze dobrze... trzymaj sie tam Agolku i sprobuj sie cieszyc wieczorem tylko dla siebie zawsze to jakies pozytywne myslenie chcac takowego szukac

ech padaaam...jeszcze wypilam hektolitry kawy w zwiazku z czym mega chce mi sie spaccc... Nie wiem czy jeszcze zajrze tu dzis wiec na wszelki wypadek juz mowie dobranoc

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 22:05   #2493
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Jabłuszko- a randka się odbyła? ^^ Ciekawska istota ze mnie ;D

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 22:09   #2494
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Jabłuszko- a randka się odbyła? ^^ Ciekawska istota ze mnie ;D
ciekawska istoto wlasnie pisalam o tym wyzej
Odbyla sie i jestem baaardzo zadowolona Czas szybko zlecial choc przed sie stresowalam troche Bardzo fajnie, bez chwil krępującej ciszy etc... No i juz sie spytal kiedy robimy powtorke ;P

Stary 2007-12-13, 22:40   #2495
tamonita
Zakorzenienie

Dobranoc do jutra dziewczynki
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 22:47   #2496
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ahhh ide posmiac sie na skype ze znajomą Kombinujemy jak tu sie zobaczyć - ona w Wawie, ja na Sląsku i jak dobrze pojdzie i uzbieram 100 zł to 28 jade na Warszawe a pozneij ona do mnie
trzymam kciuki żeby wyjazd doszedł do skutku

Cytat:
Dzień dobry dziewczynki
Święta przychodźcie!!

podziwiam Cię ze to wytrzymujesz... ja to w LO miałam luzy dopiero na studiach się zaczęło... najgorsze są te dojazdy pewnie

zdrówka pilnuj, idź do lekarza koniecznie jakby się coś działo
Cytat:

jak pech to pech

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
dziękuję dziewczyny Wasze kciuki na pewno zrobiły swoje, bo było super wlasnie wrocilam, siedzialam w sumie dluzej niz myslalam, megaszybko zlecialo i w ogole echhhh
Poki co bylo tak dosc przyjacielsko,jesli wiecie o co chodzi...ale dla mnie to jest akurat plus bo nie znosze facetow,ktorzy tak od razu zaczynaja sie "przystawiac" itp...
kurcze, naprawde super sie nam gadalo i czas tak szybko zlecial Moze jutro pojdziemy razem na impreze,zobaczymy Ale ogolnie wrazenia jak najbardziej pozytywne

no to straaaasznie się cieszę że randka udana i że kolega okazał się w porządku i mam nadzieję zę to się ładnie, korzystnie rozwinie

już jestem gotowa do spania wiec się zegnam

śpijcie dobrze Słonka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 23:00   #2497
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Ja śleptok jestem ^^ Trzymam kciuki, aby wszystko leciało po Twojej myśli ;*
Dobranoc dziewczyny

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-14, 04:10   #2498
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Lolciu wiem jak to jest..Tez czuje czasem jak mi sie wszystko wymyka spod kontroli..Moze pojdziesz do lekarza i sprawdzisz serduszko i przy okazji poprosisz o cos na uspokojenie?Takie silne nerwy to nic dobrego..
Ja mam podobny problem wiec nie bede prawic moralow. Powiem tylko,ze tez czeka na te swieta jak szczypiorek na wiosne...
Na uspokojenie już dostałam,bo miałam kiedyś nerwicę i dostałam krople ziołowe,dodatkowo piję melisę 2x,a jak jest już mega źle to łykam relanium 2.A co do serca,po pierwsze i najważniejsze,kiedy mam znaleźć czas na tego lekarza? codziennie piszemy jakieś sprawdziany i kartkówki a po drugie i tak dowiem się tylko,że to na tle nerwowym,a w okresie dojrzewania to normalne terefere,Polska służba zdrowia

Cytat:

ech...pamietam,ze tez w LO przezywalam takie kryzysy...to jest masakra, zero czasu na odpoczynek tylko ucz sie jak maszyna... ale coz, na pewno wytrzymasz bos mocna dziołcha, a swieta tuz tuz - ani sie obejrzysz i bedziesz wypoczywac
a z serduszkiem moze do lekarza powinnas pojsc...?
Dziękuje za pocieszenie i gratuluję udanej randki

Cytat:

podziwiam Cię ze to wytrzymujesz... ja to w LO miałam luzy dopiero na studiach się zaczęło... najgorsze są te dojazdy pewnie
Tyle,że ja chodzę do technikum,poza przedmiotami obowiązkowymi mam jeszcze zawodowe i w LO maxymalna ilość lekcji to 8 a w technikum 10,takze

Miłego dnia dziewuszki

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 05:50   #2499
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

No nareszcie nie męczyłam się zbytnio wczoraj, tzn. usnęłam po jakichś 20 minutach
No, a dziś te sprawdziany w szkole... A ja raczej znów nie umiem
Coś ostatnio nie wychodzi mi nauka chyba poprostu spodobało mi się obijanie, albo poczułam już na maxa te Święta
A pierwszy mam w-f i nie ide nie chce mi się

Kaaaawyyy... kaaawyyyy !
Lece sobie zrobić

Miłego dnia Kochane

Btw. Lolciu współczuje

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-14, 06:39   #2500
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dzień doberek

Matko, ja mam dopiero na 10:40 do szkoły, a już wstałam Wszyyystko na spokojnie zrobię
Dzisiaj po lekcjach mam wigilijkę klasowa. Z tego co pisałyście to skromne u Was te wigilijki - u mnie to z prawdziwego zdarzenia ;D Krokietym, barszcz, 3 rodzaje sałatek, 2 blachy ciasta, ciasteczka, prezenty itp. ;D
Zobaczymy jak mi sie uda poćwiczyć moja silną wolę
W szkole czekają mnie, o zgrozo, 2 historie i 2 angielskie. Umrę tam ;D Tak myślę czy w ogole iśc, bo jakoś tak mnie nie ciągnie

Yh, ide jakies śnidanie kombinować.

Miłego

Stary 2007-12-14, 07:39   #2501
asiek14
Zakorzenienie

dzień dobry
ja na 9.45 do szkoły ale od 7.30 jestem na nogach bo odespałam ksiazkową noc dzisiaj zaczynam czuytać coś innego
ide tylko na 4 godziny w tym jedno "okienko" bo nie udało sie przełozyć lekcji wczesniej
miłego dnia

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-14, 08:14   #2502
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Dzień doberek

Matko, ja mam dopiero na 10:40 do szkoły, a już wstałam Wszyyystko na spokojnie zrobię
Dzisiaj po lekcjach mam wigilijkę klasowa. Z tego co pisałyście to skromne u Was te wigilijki - u mnie to z prawdziwego zdarzenia ;D Krokietym, barszcz, 3 rodzaje sałatek, 2 blachy ciasta, ciasteczka, prezenty itp. ;D
Zobaczymy jak mi sie uda poćwiczyć moja silną wolę
W szkole czekają mnie, o zgrozo, 2 historie i 2 angielskie. Umrę tam ;D Tak myślę czy w ogole iśc, bo jakoś tak mnie nie ciągnie

Yh, ide jakies śnidanie kombinować.

Miłego
idz,idz dzis piatek to pewnie bedzie na luzie

Cytat:
dzień dobry
ja na 9.45 do szkoły ale od 7.30 jestem na nogach bo odespałam ksiazkową noc dzisiaj zaczynam czuytać coś innego
ide tylko na 4 godziny w tym jedno "okienko" bo nie udało sie przełozyć lekcji wczesniej
miłego dnia
Matko, jak ja wam zazdroszcze szkoly...Tak sie narzekalo jak sie chodzilo ale jak zaczelo sie prawdziwe zycie i problemy to by sie chcialo do szkoly znowu..Cieszcie sie tym beztroskim czasem (ktory oczywiscie z waszego punktu widzenia wcale radosny jest)

ja juz moim porannym bananowym proteinowym koktajlu Spadam zaraz do pracy. Powiem wam,ze ledwo rano wstaje z lozka taka jestem padnieta..Jak dobrze,ze juz piatek
Napisze na lunchu

Milego poranka!!
Stary 2007-12-14, 08:18   #2503
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Pada śnieg! XD Taki słaby bolek, że wypełnia jedynie szpary w chodniku, ale... jest
Spędziłam dzisiaj całą noc sama w domu Nie lubię tak, ale przyznam, że spało się nieźle Jedyne co mi we śnie przeszkadzało to pies, którym miałam ochotę rzucić za okno... ^^

EDIT: napisałam "szpary w chudniutku"

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 09:29   #2504
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:
o ja o ja o ja ! hah ale się fajnie ^^ Żeby się Wam ułożyło

Cytat:
Dzień doberek

ja mam dopiero w przyszły piątek
ale u mnie też będą sałatki, placki, barszczyk (tyle że z torebek bo nie ma komu gotować ;D) i wogóle ^^ a prezenty były na Mikołajki więc starczy

Cytat:
Pada śnieg! XD Taki słaby bolek, że wypełnia jedynie szpary w chodniku, ale... jest
Spędziłam dzisiaj całą noc sama w domu Nie lubię tak, ale przyznam, że spało się nieźle Jedyne co mi we śnie przeszkadzało to pies, którym miałam ochotę rzucić za okno... ^^

a u mnie jest dużo śniegu łeee a muszę jechać po xerowki notatek :/

Przez te 3 dni sie nie malowałam i normalnie teraz mam takie fajne, mięciuteńkie rzęsy i jak je pomalowałam to są takie subtelne wiem, mam świra

miłego
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 10:13   #2505
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
i jak dobrze pojdzie i uzbieram 100 zł to 28 jade na Warszawe a pozneij ona do mnie

Mam nadzieje, że uda się uzbierać

Cytat:
Wyglądam jak swój cień od tej nauki,jadę o 7 wracam o 16/17 idę na godzine spać,uczę się do 24 niekiedy 1,później wstaje o 4 i tak cały czas,wczoraj cały dzień serce się odzywało znowu,ale wzięłam sobie krople i już jest git,w dużym stopniu to na tle nerwowym,wiem o tym bo jestem bardzo nerwowa.

Milkuś ja też poproszę o fotkę ->karolka.buziaczek@op. pl
Zaraz wyślę

Lolciu może wybierz się prywatnie do lekarza, do kardiologa. Zrobi Ci dokładne badanie echo serca. Może to rzeczywiście tylko na tle nerwowym, ale lepiej dmuchać na zimne A prywatnie przynajmniej zostaniesz potraktowana poważnie.

Oj jak sobie przypomne moje czasy liceum to była: szkoła, nauka, jedzenie, spanie i tak w kółko Ale w sumie sama sobie byłam winna, bo wybrałam szkołę jaką wybrałam Nie możesz się tak wszystkim denerwować i stresować Kochana Jak już teraz tak bardzo się denerwujesz to co będzie na studiach albo po studiach kiedy będziesz musiała znaleźć prace i sama się utrzymywać Czasem poprostu trzeba zwolnić i sobie odpuścić. Nie powinnam namawiać do tego, żebyś się nie uczyła, ale jak nie wiążesz swojej przyszłości np. z bilogią to aż tak bardzo się nie staraj, ściągi wystarczą

Cytat:
Coś ostatnio nie wychodzi mi nauka chyba poprostu spodobało mi się obijanie
Poprostu wiesz co dobre w życiu

Cytat:
Co zaczynasz Ja wczoraj czytałam do 1:20 A wstałam o 6 i poleciałam na basen Książke pewnie już bym dawno przeczytała, gdyby nie fakt, że jest na kompie, a ja nie mogę tyle przed monitorem siedzieć

Cytat:
Matko, jak ja wam zazdroszcze szkoly...Tak sie narzekalo jak sie chodzilo ale jak zaczelo sie prawdziwe zycie i problemy to by sie chcialo do szkoly znowu..Cieszcie sie tym beztroskim czasem (ktory oczywiscie z waszego punktu widzenia wcale radosny jest)
Z perspektywy czasu szkoła była najmniej stresującym miejscem. Ja na przykład bardziej stresuje się na studiach, przytłacza mnie perspektywa pisania pracy magisterskiej na temat, który mi się ni jak podoba i czas już poważnie o pracy zacząć myśleć...

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
wiem, mam świra

Nie, nie masz. Masz poprostu mięciutkie rzęsy

Madame_apple gratuluje udanej randki i mam nadzieje, że będzie ich więcej
Asiek też gratuluje sukcesów w szkole

Agolku fajne porównanie z tym szczypiorkiem Jeszcze troszkę i przyjdzie wiosna

Edit: Wiecie może co tam u naszej Atram słychać

Edytowane przez Milka19
Czas edycji: 2007-12-14 o 10:51
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 12:45   #2506
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Tyle,że ja chodzę do technikum,poza przedmiotami obowiązkowymi mam jeszcze zawodowe i w LO maxymalna ilość lekcji to 8 a w technikum 10,takze
wiem, wiem, tylko szkoła szkole nie równa tak naprawdę u mnie w rodzinnym mieście w technikach to były luzy, a liceach niby się trzeba było uczyć, chociaż ja się szczególnie nie przejmowałam jak wybierałam szkołę to wybrałam w końcu tą najbliżej, żeby sobie resztek dzieciństwa nie marnować na dojazdy... później żałowałam ale w sumie miałam jak chciałam, tylko gorzej było z dostaniem się na studia

Cytat:

no taka wigilia to rozumiem
Cytat:
i

masz rację stres w szkole jest niczym w porównaniu ze stresem na studiach gdzie każda kolejna sesja jest 1000 razy gorsza niż matura a później stresem w pracy... o ile praca wymaga poświęcenia
nawet sobie nie próbuję wyobrażać jak moja przyszła praca będzie wyglądała, pewnie po ćwierć etatu w czterech miejscach

Cytat:
sypie i sypie już leży cienka warstwa

Cytat:

Nie możesz się tak wszystkim denerwować i stresować Kochana Jak już teraz tak bardzo się denerwujesz to co będzie na studiach albo po studiach kiedy będziesz musiała znaleźć prace i sama się utrzymywać Czasem poprostu trzeba zwolnić i sobie odpuścić. Nie powinnam namawiać do tego, żebyś się nie uczyła, ale jak nie wiążesz swojej przyszłości np. z bilogią to aż tak bardzo się nie staraj, ściągi wystarczą

Cytat:

Edit: Wiecie może co tam u naszej Atram słychać
wyjechała i już się nie pojawiła a szkoda

a ja wstałam dziś grzecznie o 6, zebrałam się na uczelnię i trochę mnie brzuch pobolewał ale to zignorowałam, bo w sumie przygotowałam się na zajęcia, wstałam, wiec szkoda mi było nie iść i wytrzymałam tylko na pierwszych zajęciach musiałam wrócić do domu tak mnie brzuch bolał przeleżałam do tej pory i już jest lepiej, chociaż słabo trochę sie czuję (ale może to od tego leżenie tyle czasu )
zastanawiam sie co robić bo miałam jechać dziś do rodziców ale nie wiem czy wytrzymam w autobusie godzinę spróbuję coś zjeść i zobaczę jak mój żołądek zareaguje

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-12-14, 12:49   #2507
LoLcIa123
Zakorzenienie

Mam wspaniałą wiadomoooooooooość!!
Dzisiaj dostałam miesiączki (wtajemniczone osoby wiedzą,że jej nie miałam,a nie wtajemniczone teraz już też) dostałam bez żadnych hormonów,tak po prostu oj jak się cieszę .
Jestem pewna,że te moje ostatnie osłabienie,bóle serca itp były powodem,w końcu sporo jej nie było u mnie .

Emilko świetna ta nowa fryzurka,a do grzywki się przyzwyczaisz,bo Ona taka delikatna jest ja mam zupełnie na ukos,ale nie mogłabym bez niej żyć naprawdę ślicznie

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 13:14   #2508
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

a ja wstałam dziś grzecznie o 6, zebrałam się na uczelnię i trochę mnie brzuch pobolewał ale to zignorowałam, bo w sumie przygotowałam się na zajęcia, wstałam, wiec szkoda mi było nie iść i wytrzymałam tylko na pierwszych zajęciach musiałam wrócić do domu tak mnie brzuch bolał przeleżałam do tej pory i już jest lepiej, chociaż słabo trochę sie czuję (ale może to od tego leżenie tyle czasu )
zastanawiam sie co robić bo miałam jechać dziś do rodziców ale nie wiem czy wytrzymam w autobusie godzinę spróbuję coś zjeść i zobaczę jak mój żołądek zareaguje
ojeje, a co to sie porobilo? mam nadzieje,ze czujesz sie juz lepiej

Cytat:
Dzisiaj dostałam miesiączki (wtajemniczone osoby wiedzą,że jej nie miałam,a nie wtajemniczone teraz już też) dostałam bez żadnych hormonów,tak po prostu oj jak się cieszę .
Jestem pewna,że te moje ostatnie osłabienie,bóle serca itp były powodem,w końcu sporo jej nie było u mnie .

Emilko świetna ta nowa fryzurka,a do grzywki się przyzwyczaisz,bo Ona taka delikatna jest ja mam zupełnie na ukos,ale nie mogłabym bez niej żyć naprawdę ślicznie
super wiadomosc!!!: jupi:baaardzo sie ciesze!

a ja wlasnie zjadlam lunch. Jeszcze 4h i mozna isc do domu i w gosci do sasiadow. Nie powiem,ze sie strasznie ciesze bo jestem wykonczona tym tygodniem ale obiecalismy juz tydzien temu wiec trzeba...

Milego popoludnia dziewczyny i udanego weekendu!
Stary 2007-12-14, 13:32   #2509
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Co zaczynasz Ja wczoraj czytałam do 1:20 A wstałam o 6 i poleciałam na basen Książke pewnie już bym dawno przeczytała, gdyby nie fakt, że jest na kompie, a ja nie mogę tyle przed monitorem siedzieć
zaczęłam "Katedrę w Barcelonie". muszę napisać na koniec semestru na polski recenzje dwóch przeczytanych książek i opiszę właśnie "Cień wiatru" i tą co teraz czytam. Porównanie powojennej Barcelony ze średniowieczną
Cytat:
bardzo sie ciesze

ale ja mam dzisiaj pracowity dzień musze sie dzisiaj pouczyć, bo jutro chce jechac na lodowisko. poza tym spotkanie do bierzmowania i może porządki jak zdąże...

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-14, 13:38   #2510
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

a ja za godzinę smigam an Wigilię klasową
Prezent zapakowany ładnie dla kumpeli, zaraz idę się zrobić i smigam ^^

Miłego piątku

Stary 2007-12-14, 14:30   #2511
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
super cieszę się bardzo

Cytat:
ojeje, a co to sie porobilo? mam nadzieje,ze czujesz sie juz lepiej
włąśnie nie wiem, może coś zjadłam nie tak sama nie wiem...
ale już ok chyba, pakuję się i jadę

Cytat:
baw się dobrze

miłego popołudnia Dziewczynki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-12-14, 15:15   #2512
Baby14
Zakorzenienie

LoLcIa123:

To superr Ciesze sie razem z Tobą . Mam nadzieję ze ja nie dlugo tez bede miala ten sam powod do radosci...
Kurcze dobrze tak nie miec miesiaczki Zero problemow i wogole. No ale wiadomo ze zdrowe to nie jest i ze wiaza sie z tym klopoty w przyszlosci Wiec lepiej zeby wrocila i to jak najszybciej .

nefre:

Ja również Ci życze miłej zabawy U mnie wigilia klasowa dopiero za tydzien ,ale juz sie doczekać nie mogę

Kurcze dopiero 1 raz zajrzałam na ten watek i powiem ze bardzo mi sie tu podoba

A co u mnie? Odchudzanie sie przydało Pisałam wczoraj konurs biologiczny dotyczacy odżywiania .Były tam pytania typu ,,Ile kalorii... , BMI,zapotrzebowanie kaloryczne, ilosc witamin w diecie..." Nie uczylam sie NIC a bez problemu przeszlam do koljnego etapu Odchudzanie sie do czegos przydało hehe i jeszcze dostałam za to 6 z biologii
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 15:46   #2513
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:

Nie, nie masz. Masz poprostu mięciutkie rzęsy

Cytat:

mam nadzieję, że Ci przejdzie

Cytat:
No to superr

Cytat:

a ja wlasnie zjadlam lunch. Jeszcze 4h i mozna isc do domu i w gosci do sasiadow. Nie powiem,ze sie strasznie ciesze bo jestem wykonczona tym tygodniem ale obiecalismy juz tydzien temu wiec trzeba...

Milego popoludnia dziewczyny i udanego weekendu!
Udanego wyjścia

Cytat:

Miłego piątku
hyhy miłego świętowania

na temat tego co u mnie to szkoda gadać powinnam się poważnie zastanowić nad sobą

udanego wieczoru
Stary 2007-12-14, 15:46   #2514
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:

ŚNIEG ?!
Haaaaa
Wiedziałam
U mnie też spadł, tzn. płatki takie pojedyncze fruwały w powietrzu, ale jednak A na dodatek Zimno jak cholera na dworze
Zzzzzimaaa Ziiiimaaaa idzie

Cytat:
a u mnie jest dużo śniegu łeee a muszę jechać po xerowki notatek :/
Przez te 3 dni sie nie malowałam i normalnie teraz mam takie fajne, mięciuteńkie rzęsy i jak je pomalowałam to są takie subtelne wiem, mam świra

miłego

Tekst o rzęsach boski
Śnieżka ja bym z radości skakała jakby snieg był u mnie
Tzn. nie koniecznie juz teraz, ale w święta

Cytat:
Lolcia ciesze się razem z Tobą
I mam nadzieje, że niedługo też będe mogła tu napisać taką dobrą wiadomość...

Milciu no wiem, wiem co dobre Normalnie wstyd się przyznać, ale na chemii coś niecoś spisałam, ale troche zrobiłam sama i to dobrze

Brrr Dziewczynki, ale zmarzłam
No, ale musiałam po mieście pochodzić, w sprawach światecznych
Koszulke tacie kupiłam i zaniosłam, żeby napis zrobili
Chociaz jeden prezent z głowy

Miłego dniaaa A właściwie wieczorku

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-14, 15:54   #2515
Baby14
Zakorzenienie

Tamo:

Świetny prezent ;-) Tata na pewno sie ucieszy. Nie pobijesz jak skopiuje Twoj pomysł i dam taką koszulke tacie? ;-)

Odnosnie sniegu to u mnie jest go tyle ze hohoho Wreszcie ! Mam nadzieje ze utrzyma sie do swiat
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 16:02   #2516
madame_apple
Zadomowienie

bonjour
Cytat:
no to straaaasznie się cieszę że randka udana i że kolega okazał się w porządku i mam nadzieję zę to się ładnie, korzystnie rozwinie
Cytat:
JTrzymam kciuki, aby wszystko leciało po Twojej myśli ;*
Cytat:
Dziękuje za pocieszenie i gratuluję udanej randki
Cytat:
o ja o ja o ja ! hah ale się fajnie ^^ Żeby się Wam ułożyło
Cytat:
Madame_apple gratuluje udanej randki i mam nadzieje, że będzie ich więcej
Merci tez mam nadzieje,ze jakos sie rozwinie :P Dziś ciąg dalszy - imprezowy Trzymajcie kciuki dalej, bo widze,ze to pomaga
Cytat:
Coś ostatnio nie wychodzi mi nauka chyba poprostu spodobało mi się obijanie, albo poczułam już na maxa te Święta
dobrze, że usnęlas bez problemow Co do obijania, to chyba przedswiateczne rozprężenie Mi tez nic sie nie chce (chociaz u mnie to stan permanentny:P)

Cytat:
Powiem wam,ze ledwo rano wstaje z lozka taka jestem padnieta..Jak dobrze,ze juz piatek
tydzien szybko zleci, a pomysl jak wspaniale bedzie za tydzien

Cytat:
heh, a u mnie ani widu ani slychu

śnieżka, rzęsy odpoczęly i teraz są gotowe do uwodzenia

Cytat:
Z perspektywy czasu szkoła była najmniej stresującym miejscem. Ja na przykład bardziej stresuje się na studiach, przytłacza mnie perspektywa pisania pracy magisterskiej na temat, który mi się ni jak podoba i czas już poważnie o pracy zacząć myśleć...
aż taki zly ten temat?
heh ja sie na studiach w ogole nie stresuje, ale szkola nauczyla mnie taaakiej odpornosci,ze teraz zadna sesja mnie nie zlamia (mam nadzieje)
Ale szkole juz wspominam z rozrzewnieniem - bylo ciezko, ale swietnie mimo to

ale z praca racja, to mnie przeraza... Moja kolezanka wlasnie rok temu,po skonczeniu studiow przezywala taki kryzys - bo jednak koniec studiow to koniec pewnego etapu w zyciu... I przejscie do trybu pracowniczego moze byc naprawde dosc ciezkie...terapia szokowa.
ALe wierze,ze wszystkie ladnie dacie rade

Cytat:
nawet sobie nie próbuję wyobrażać jak moja przyszła praca będzie wyglądała, pewnie po ćwierć etatu w czterech miejscach
ech, dokladnie...
Mam nadzieje, ze bol brzucha juz nie powroci

Cytat:
ale czaaaaaad gratuluje
btw. ja tez dzis dostalam...;/ No, ale nie pierwszy raz po dlugiej przerwie wiec nie mam powodow do radosci :P

Cytat:
udanej wigilii, napisz jak bylo

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość

Kurcze dopiero 1 raz zajrzałam na ten watek i powiem ze bardzo mi sie tu podoba
no ba Witam i gratuluje biologicznych sukcesow
Cytat:
na temat tego co u mnie to szkoda gadać powinnam się poważnie zastanowić nad sobą
a co sie stalo...?

heh ja padam z nog (nic nowego), dopiero wrocilam, zaraz jakis obiadek no i trza troche przed wieczorem odpoczac w ogole dostalam dzis 4+ z kola z niemca, a balam sie,ze w ogole nie zalicze cudnie
Milego popoludnia kochane

emotki pousuwałam...

EDIT: tamonita, ciesze sie, ze kupilas prezent - Tata na pewno sie ucieszy
ech jak ja Wam tego sniegu zazdroszcze, u mnie jesien normalnie...a raczej nienormalnie

Stary 2007-12-14, 16:05   #2517
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Tamo:

Świetny prezent ;-) Tata na pewno sie ucieszy. Nie pobijesz jak skopiuje Twoj pomysł i dam taką koszulke tacie? ;-)

Odnosnie sniegu to u mnie jest go tyle ze hohoho Wreszcie ! Mam nadzieje ze utrzyma sie do swiat
Pewnie, że nie
Przecież ja nie napisałam jaki napis planuje na tej koszulce zrobić

Jabłuszko, a wiesz, że ja miałam swego czasu taką chwilke, że nawet mi się chciało np. uczyć
Wiem, wiem, ze trudno uwierzyć
No to gratuluje tej 4 Zdolniacha

Edit: Jabłuszko u mnie z wyglądu (przez okno ) to też bardziej jesień, za to jak się wyjdzie na dwór to mrozek łapie
A co do prezentu, to gorzej z tym dla mamy... Bo nigdzie nie ma już tych rękawiczek skórzanych

Niech się stanie... !
KCP

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-14, 16:59   #2518
phenomena
Zakorzenienie

jestem maksymalnie wkurzona, ladnie mowiac. siedzialam w kolejce w przychodzi ponad godzine. zdazylam przeczytac 70 stron ksiazki. glowa strasznie mnie rozbolala, a ze nie bylam zarejestrowana i musialam wszystkich przepuszczać, to zrezygnowalam i poszlam do domu. i jeszcze recepcjonistka wyprowadzila mnie z rownowagi jestem wsciekla! od rana nic mi sie nie udaje. uczylam sie jak glupia niewiadomo ile czasu do tej waznej klasowki z chemii i najwzyczajniej w swiecie ja zwalilam... chociaz moglam sie tego spodziewac wszystko zle!
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 17:26   #2519
śnieżka_
Zakorzenienie

Na święta to też bym mogła poskakać, choć boli mnie kolano
A ze mną nic się nie stało tylko szukam swojego miejsca na świecie

phenomena
Stary 2007-12-14, 17:34   #2520
asiek14
Zakorzenienie

no to spotkanie do bierzmowania zaliczne :-P w ogóle to w tym roku mamy takie lajty a to ostatni może nabrali zaufania?

teraz tylko matma, chemia i co tam mi się uda jeszcze dziisaj wcisnąć a jutro lodowisko

wogóle to chyba powoli zaczynam dochodzić do ładu z samą sobą. oby to nie było chwilowe - nie chce popsuć sobie świąt albo zbytnim ograniczaniem się albo nadmiernym objadaniem popracuję nad tym przez te 10 dni które zostały do Wigilii

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości