|
|
#3631 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Dzień dobry
![]() Cytat:
ale słyszałam, ze niektórzy mieli takie skutki uboczne po skrzypowicie.Cytat:
Ja zaraz będę szukać InPosta, bo od tygodnia mam awizo, ale nie wiem gdzie odebrać... ogólnie z dwojga złego wolę już PP niż InPosta, który do pięt nie dorasta PP i jego ceny są adekwatne do jakości usług. Cytat:
ale widzę, że nie jesteś zbyt zadowolona...Cytat:
![]() Cytat:
a teraz aż mój TŻ mówi, ze nauczyłam się kalkulować i przekonałam się, że czasem tańsze ie oznacza gorszej jakości.Powiem Wam, że na jedzenie każdego dnia wydaje się masę pieniędzy
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za dobre słowa
A tak przy okazji wczorajszego tematu (kremy) to mam pytanie: używacie jakieś przeciwzmarszczkowe? mam jadną dużą zmarszczkę na czole i nie chcę żeby się powiększała... czy te kremy ,,wypełniające zmarszczki" sa dobre? a moze poczekać i wypełnić kwasem? |
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślę, że dla mnie jest jeszcze za wcześnie na kremy przeciwzmarszczkowe więc ich nie używam.
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie uzywam kremów przeciwzmarszczkowych bo troszkę za mloda na to jestem. Po 26 urodzinach kupiłam pierwszy krem pod oczy i krem na noc do cery zmęczonej. ...co prawda teraz wiecznie zapominam te kremy nakładac ale sloiczki posiadam
|
|
#3635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A zaczęłam przygodę z nimi od produktów raczej średniopółkowych firm polskich i w sumie nadal ich uzywam, nie szaleję finansowo z tymi tematami, bo chyba na razie nie muszę, stosuję tzw. profilaktykę
|
||
|
|
|
#3636 |
|
Gość
|
Moja siostra sie nauczyła nowego słowa i teraz chodzi po pokoju i mówi w kółko 'pupa pupa'
|
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i uwazaj żeby jakiegoś lepszego słówka nie złapała ![]() EDIT Byłam w aptece i zakupiłam ten ViTapil- bo farmaceutka mi potwierdziła, że ma taki skład jako jedyny że działa w 100% na włosy własnie, a ze Skrzypowitą jest ten ból- że mogą syfki się pojawiac na twarzy Także Zuzaneczko dzięki za radę. Aha kosztuja 23,50 za 30 tabl.- dawka -jedna tabl. dziennie.kASIU dlaczego Ty znowu na czerwono, znowu jakaś blokada ? Czy to konekwencja tamtego wcześniejszego ???????????????? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2007-12-19 o 13:12 Powód: EDIT |
|
|
|
|
#3638 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() nemo to niezle a wiecie co moj maly kiedys odwalil? w tamtym roku. moja mam mowi do niego ze nie dostanie prezentu od mikolaja bo byl niegrzeczny, tylko dostanie rozge a on na to z powazna mina: " to wkur..e sie na mikolaja " szczeny nam opadly
|
|
|
#3639 |
|
Gość
|
Svinecko, oo łał
Nie dziwie sie, ze mieliście niemałe zaskoczenie ;p Podłapał dzieciak gdzieś od sąsiadki, albo z telewizji :/o matko, Kasia znów z banem, ja już nie rozumiem :| |
|
|
|
#3640 | |||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Z Tz razem Wigilię, a potem on jedzie do rodziny poza W-we, gdzie tez jestem zaproszona, ale moi dziadkowie by sie zalamali jak bym do nich nie poszla ![]() Co do kiecki - OBY bo nie mam planu B :/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiec dopiero co wyslali poprawnie |
|||
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo uparła się żeby zjadł obiad ![]() Nemo ja Święta nie jestem i czasem sobie przeklnę , choć staram się pilnować ale zwłaszcza za kierownicą nie mogę się opanować a mały często ze mną jeździ ,,,
|
|
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu, apropo dziwienia się
żebym się nie marszczyła śmiać mi sie chce, ale ja po prostu mam taka mimikęwygląda na to, że w Wigilię bedę siedziała w pracy do 17.00, ktoś musi. Ciekawe z kim bedzie można wtedy pogadać na wizażu...
|
|
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi ale pech z tą kiecką
, zawsze tak jest jak człowiekowi zależy to coś schrzanią , a kupowałaś u tego "naszego " wspólnego Sprzedacy ? Jeszcze u niego nie miałam pomyłki (odpukać )
|
|
|
|
#3644 |
|
Gość
|
|
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do wigilii- do 14 bede z Toba bo tez pracuję....ale ta 17 to przegiecie .
|
|
#3647 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja moge się przyznac ze klnę jak szewc...gorzej od TZ, czesto gesto mnie upomina . Najlepsze były moje początki w pracy..wiadomo szef niedokonca znany więc trzeba było się gryźc w jezyk mimo ze nie raz miałm ochote pozadnie się wyzyc i mięsem porzucac....ale czasu trochę minelo, szef jest dobrze znany i razem sobie tak mięsem rzucamy ![]() Cytat:
...a odwyku przerwac nie moge bo sama go zaproponowałam...shit![]() EDIT Nawet nie o tyle ze zaproponowałam, a wywalczyłam ostra wymiana zdań.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3650 |
|
*sportaddict*
|
o nie, odwyk ubraniowy brzmi jak zdanie z koszmaru
ja na wszelki wypadek kupiłam 2 wersje na sylwestra, wiem - jestem nienormalna Mam na imię Ania i jestem zakupoholiczką
|
|
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem lepsza, bo kupiłam kieckę pod pretekstem Sylwestra w ...domu ...i usilnie wmawiam Tzowi, że w Sylwka ma się porządnie ubrać bo to Sylwester przecież![]() Haniu ja też walczę ze sobą....ostatnio wywalczyłam tyle w sobie, że nie chodzę po sklepach, galeriach handlowych itp. za to odbijam sobie na allegro...że tam niby jest taniej itp. I tak jest, ale jak się kupuje dwa razy więcej rzeczy to wychodzi na jedno Ale wiecie co,....już myślę o przecenach, bo juz sie pojawiły pierwsze skowronki i chyba nie wytrzymam i po świętach ruszę na wyprzedaże ...ale będzie warto bo taniej ....
|
|
|
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedzmy że jestes zapobiegliwa .Ja mam podwójnie cięzkie zadanie...bo kupic kiecke czy szałowa bluzke do rurek to nie problem..ale ja bedę na sylwestrze w klimacie szalonej harcorowej imprecy (muzyka dnb i same ostre klimaty ) i stroje wieczorowe w tym wydaniu to bluza z kapturem. CZyli muszę ubrac się na luzie raczej w szerokie spodnie itp rzeczy...a z drugiej strony nie chce wygladac jak worek na ziemniaki lub tak jak chodze na codzien na zakupy.
|
|
#3653 | ||||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() też tak sobie powtarzam ![]() Cytat:
![]() ew. jedno i drugie w załączniku moje buty na sylwestra, które pokochałam od 1 wejrzenia |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Butki fajne, ale ja już znielubiłam takich czubów- wolę bardziej zaokraglone czubki...coś mie się odwidziało i już , kiedys miałam same czuby
|
|
|
|
|
#3655 |
|
*sportaddict*
|
ja czubow tez juz dosc nielubie, ale te nie sa jakies dlugasne
z moja mala stopa do spodni takie wygladaja najlepiej ![]() a na miesieczny wykaz sie nie pisze, bo nawet nie chce tego podliczac
|
|
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda, że nie chcesz wykazu |
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
No buty szalowe
![]() Juz sobie je wyobrazam do moich nowych czarnych rurek ![]() Bosko....
|
#3658 |
|
*sportaddict*
|
ale pocieszam sie, ze robię po prostu zapasy
bo jak w lutym zamieszkam z Tz to ledwo mi starczy na opłaty, a o ciuchach juz nie wspomne ![]() edit: HANIU - te rurki zostaną założone właśnie do czarnych rurek |
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze tez bym taki zestaw chciała...ale jakbym w takich butkach zaczęła tanczyc do muzy mojego TZ to po 5 min bym nogi połamała ...w moim wypadku butami sylwestrowymi będą adidaski.A tak w ogóle to gdzie się wybierasz???
|
|
#3660 |
|
*sportaddict*
|
Haniu - prawdopodobnie (bo zwykle do 30-31.12 nie wiem nic napewno) do znajomych znajomych
ale zupełnie nie wiem czego się spodziewać ![]() oczywiście, buty do rurek No i ponieważ ja i obcasy to 2 różne bajki, to pewnie szybko wyląduje boso ale szpilki są taaakie łaaadne |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.

i się wystraszyłam ...

i od wczoraj mam taką minę.
) i po raz pierwszy sięgnelismy po ciastka z galaretka a nie delicje i czekolade Tesco a nie Milke....bo stwierdzilismy ze na takie rarytasu juz nas nie stac. Zreszta po ostatnich rozmowach z moim mężem i ostrych wykładach z mojej strony na temat cen, oszczędzania i przyszłości wspólnie postanowilismy zmienic nasze hulaszcze zycie.

.