IX miesiąc zaczynamy, Nogi ciągle zaciskamy :) Lipcówki 2016 część IX - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-10, 13:45   #2821
deksterowa
Zakorzenienie

Dot.: IX miesiąc zaczynamy, Nogi ciągle zaciskamy :) Lipcówki 2016 część IX

Alloffkowa jaki to kolorej i której firmy?

Wzięliśmy ślub 26-09-2015

Lipcowa mama 2016
deksterowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 13:46   #2822
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Uwielbiam Ali. Chyba pierwszy raz tak mi się spododał jakiś kolor na paznokciach Załącznik 6476041

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Śliczne ! <3
Stary 2016-06-10, 13:47   #2823
_Inka__
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
Hej. Ja po wizycie dzis. Młody wazy 2800 pod koniec 33tygodnia. Lekarka mowila ze gdybym teraz zaczela rodzic to oni juz nie hamują przy takiej masie.
Gratulacje Niezły ciężar już dźwigasz

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
Z cyklu dobra teściowa: mąż dzisiaj do mnie rano, żebym sobie więcej poleżała, bo muszę siły na poród zbierać.. A teściowa: co ma leżeć? Przecież chora nie jest. Ja z Tobą w ciąży do samego końca biegałam. Mąż, że lekarka prosiła, żeby się oszczędzać, teściowa: że teraz to te kobiety takie słabeuszki z siebie robią. Nie wytrzymałami powiedziałam, że widzę, że teściowa medycynę skończyła, bo lepiej się zna niż lekarz :-D

No, więc.. jako słabeuszka i leń robię sobie przerwę na leżenie.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Ta twoja teściowa jest niesamowita, mając taką sztukę w domu robiłabym wszystko żeby urodzić o czasie i wyprawić ją z powrotem w świat Ona to chyba ten typ co zawsze wie wszystko najlepiej.

Eskav8- gratki dobrych wieści Wiesz ile Laila waży? Ale macie biurokracji z wypłatą kasy Dobrze że się zorientowałaś w temacie bo tak to pewnie byś czekała na kasę a zakupy same za siebie nie zapłacą Gratuluję dziewiczej wyprawy autem

C.w.K- powodzenia u okulisty

Elrosa- ja bym chyba napisała do sklepu i negocjowała trochę cenę
_Inka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 13:48   #2824
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Hello, Lipcóweczki!

Melduję się. Dziś i wczoraj mam jakieś gorsze samopoczucie, spina mi się brzuch, mały tak się rozpycha, że mam wrażenie, że mi przodem wyjdzie jak alien. Do tego zgaga i sikanie. Ostatni miesiąc, ostatnia prosta, ale chyba łatwo nie będzie.

Informuje też uprzejmie, że przez Was wlazłam na Ali i mam 4 zakupy za sobą. Nie ukrywam, że gdyby nie resztka zdrowego rozsądku, to pewnie klikałabym dalej. Na razie czekam co to mi przyjdzie i jakiej jakości.

Robi się coraz goręcej na wątku!

Kattoo i zrobiłaś bułeczki? moje poszły w mig, a koleżanka Hani chciała jedną na wynos:P w niedzielę robię kolejne, bo mam zamówienie

Aclerya, miło Cię widzieć!

Witam nową mamusię!

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 13:50   #2825
Yousthyna
Zadomowienie

Ja się w końcu ruszyłam, bo ileż mozna nic nie robić
Zrobiłam obiad, w międzyczasie ogarnelam kuchnie i łazienkę, oni teraz mogę dalej odpoczywać

Monian gratki udanej wizyty

Alloffkowapiękne paznokcie

Elrosa ja w razie czego brałabym tańszą.
Yousthyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 13:56   #2826
Arida_
Zadomowienie

ja właśnie obczajam tą japońską metodę składania ubrań
Jakaś magia
Spróbuje jak ogarnę nowe pranie
Czy któaś z Was układa koszulki, bodziaki i inne ubrania bokiem w szafkach?
Stary 2016-06-10, 13:59   #2827
Elfka86
Zakorzenienie

Arida ja miałam miękki stanik z Triumpha i byłam zadowolona tylko nie wiem jak u nich z rozmiarami bo ja to miałam 75f wtedy i kosztował stówkę

aclerya

I nową koleżankę witam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-10, 14:00   #2828
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez confused women Pokaż wiadomość
ARIDA, ja też szukam czegoś bez fiszbin na noc, jak znajdziesz to podziel się linkiem A szybsze cc biorę pod uwagę z dwóch powodów: po pierwsze mój syn uparty cały czas pośladkowo i raczej się nie obróci, bo bardzo nisko siedzi, a drugi powód może być właśnie taki, że jak na kolejnej wizycie okaże się, że nic nie przybrał lub niewiele to rzeczywiście może gin zaleci szybsze cc.. Chociaż to jakiś czarny scenariusz, nawet nie chcę go brać pod uwagę..

BEATUSIA, a kiedy masz kolejną wizytę, ciekawa jestem jak teraz nasze lipcowe kruszynki będą przybierać

ELFKA, oj coś czuję, że pierwsza się rozpakujesz Ale oczywiście trzymam kciuki, żeby mała jeszcze tydzień posiedziała w brzuchu!

Ale szalejecie Laski na tym Ali dziś
Oj Kochana,do tego najbardziej wiarygodnego 24.06. Do drugiego teraz chodze co tydzien,bo musi kontrolowac wody😕 no i w poniedzialek ide do prywatnego,ustalimy juz pewnie wstepny termin cc..
Stary 2016-06-10, 14:02   #2829
kattoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aclerya Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Pamiętacie mnie jeszcze? Przepraszam ze się tyle nie odzywałam ale miałam straszne zawirowania w życiu.
Okazało się ze mam cukrzyce ciążowa i troche mnie to podłamało na początku, pozniej musiałam zmienić lekarza z prywatnego na NFZ, bo zmienili mi pakiet medyczny w pracy na taki który mi w ogóle nie odpowiadał. O matko ile ja się nadenerwowalam aby mnie w ogóle przyjęli na wizytę NFZ to moje. A lekarz jest okropny, ale juz chodzę do niego do końca bo nie ma co kasy wydawać kiedy wszystko jest w porządku.

U mnie obecnie 36+4, w poniedziałek bedzie juz skończony 37 tydzien a wiec ciąża donoszona ❤️
Ze względu na cukrzyce muszę urodzić do terminu czyli do 4 lipca, jezeli samo się nie zacznie to wywołanie. Wole aby się samo zaczęło oczywiście, i juz zaczyna się u mnie te oczekiwanie, ale pamietam ze w pierwszej ciąży tez tak miałam, ze czekałam i czekałam po tym 37 tygodniu na poród i musieli my wywoływać po terminie i tak
Dlatego teraz nie łudzę się ze urodzę przed terminem, a z drugiej strony mam nadzieje ze urodze po wypłacie bo na l4 jest większa

Jakiś miesiąc temu dostałam strasznego syndromu wicia gniazda. Zrobiłam generalne porządki w całym domu! Az sama jestem w szoku ze dałam radę, a zaczęło się od tego ze gdzieś wyczytałam o japońskiej metodzie składania ubrań i złożyłam jedna koszulkę córki dla spróbowania i tak mi się spodobało ze wszystkie ciuchy tak poukładałam swoje, męża, córki no i nienarodzonego jeszcze Gabrysia. Potem zaczęłam sprzątać wszystko jak leci, szafę w przedpokoju z duperelami, nawet pawlacz co było chyba najgorsze. A teraz z kolei od kilku dni mam taki spadek energii ze tylko bym leżała w łożku lub na kanapie.

Usg ostatnie miałam w 34+2 tc i mały ważył wtedy 2397 gram. Następne usg mam w środę. Rozpycha się niemiłosiernie w brzuchu. No i od 34 tygodnia co tydzien muszę chodzić na ktg ze względu na ta cukrzyce. I tez mi się nie chce tam jeździć bo pół Warszawy muszę przejechać do tego szpitala. Męża juz nie chce ciągać bo wcześniej z pracy ciagle wychodził aby mnie zawozić na wizyty ale za duzo się tego zrobiło, czasem to myślałam tam byc dwa razy w tygodniu, bo raz wizyta u gina, to u diabetologa, a to usg albo ktg, a maja głupia zasadę ze na NFZ to tylko jedna wizyta dziennie...

Do porodu mam chyba juz wszystko gotowe. Musiałam sobie specjalna torbę kupić, bo przecież szpital tyle rzeczy wymaga, same podkłady na lozko zajmowały mi polowe walizki w która zamierzałam się spakować :/ no i coś czuje ze jak w końcu pojadę do porodu to dostanę ochrzan za wielkość torby ale mam to gdzieś, ważne ze wszystko co mi będzie potrzebne będę miec.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Hej To teraz juz wracaj do nas
Cytat:
Napisane przez olutka Pokaż wiadomość
Aclerya, myślałam kilka razy o Tobie!! Perturbacji nie zazdroszczę a podziwiam za porządki!!

Przez Was ciągle o tych bułeczkach drożdżowych myślę... Kattoo, długo trzeba wyrabiać ręcznie to ciasto???
Dosc szybko. Z 10min wyrabialam. Najgorzej ze trzeba czekac az wyrosnie

Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Zjadłam dwa: rożka na żelazo i wodnego na dziąsła

Muszę coś normalnego zjeść.

Przyszła do mnie paczka z Pl. Mama mi kupiła pojemniki na mleko

Kattoo Emi na pewno ma się świetnie nie stresuj się
Kiedy masz wizytę?

Młody majstruje przy szyjce. Alaaaa!

Chyba będzie Luka albo Michael. To takie imiona neutralne dla obojga. Ciekawe czy jeszcze nam się zmieni
W piatek ale chyba w pon zadzwonie czy moge we wtorek przyjsc

Cytat:
Napisane przez Wesola_Ania Pokaż wiadomość
Aclerya, fajnie, że wróciłaś do nas

Elrosa gratulacje, ale ładna waga Dzieciaczka!

Witaj Miquesi! ja też z Wrocławia, krzyki/klecina, a Ty skąd jesteś? (nie wiem czy nie ominęłam przypadkiemâ�Ś). Rodzić będę na Klinikach, też mam tam lekarza, a Ty do kogo chodzisz?

Co do kuriera z Pocztexu (6-ego nadana paczka) dziś powinien być! wrrrâ�Ś.kpina jakaś, tym bardziej, że zaraz przyjeżdża kuzynka i idziemy do parku, już 3 dni siedzę w domu jak trusia, niech zostawia awizo i spadaâ�Ś

Odnośnie wizyty wczorajszej: Kubuś waży 2800 g wody ok, szyjka 2,5-2,7 cm. pobrany GBS. Termin teraz na 3o czerwca, co pokrywa się z usg z 10 tyg ciąży (a to niby najbardziej wiarygodny pomiar ustalenia TP)

Ananka, powodzenia Kochana dzisiaj!
Super gratki za wizyte
Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Hello, Lipcóweczki!

Melduję się. Dziś i wczoraj mam jakieś gorsze samopoczucie, spina mi się brzuch, mały tak się rozpycha, że mam wrażenie, że mi przodem wyjdzie jak alien. Do tego zgaga i sikanie. Ostatni miesiąc, ostatnia prosta, ale chyba łatwo nie będzie.

Informuje też uprzejmie, że przez Was wlazłam na Ali i mam 4 zakupy za sobą. Nie ukrywam, że gdyby nie resztka zdrowego rozsądku, to pewnie klikałabym dalej. Na razie czekam co to mi przyjdzie i jakiej jakości.

Robi się coraz goręcej na wątku!

Kattoo i zrobiłaś bułeczki? moje poszły w mig, a koleżanka Hani chciała jedną na wynos:P w niedzielę robię kolejne, bo mam zamówienie

Aclerya, miło Cię widzieć!

Witam nową mamusię!
Wlasnie sie pieka. Juz przebieram nogami!
kattoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 14:02   #2830
marcylina
Wtajemniczenie

ulalala.. widzę szaleństwo na Allie! zostawić was na dzień i już.. już..

Jakub zdrów jak ryba.. 35+0 i 2600g.. oczywiście schował główkę, lekarz mówi, że pierwsze co zrobił to zobaczył czy uda się nam nagrać 3d, ale niby głęboko wciśniętą ma główkę.. wód ma dużo, rękoma i nogami maaachał miałam pobrany GBS- bolało! dziś zawiozłam, wynik ma być za 3-4 dni kolejna wizyta za 2 tygodnie, bo gin jedzie na urlop.. niech jedzie, będzie w terminie w pracy przynajmniej
dziś dotarł przewijak z SuperDudka, więc mam teraz dwa! doszła też mini woda termalna, więc oficjalnie mam wszystko do szpitala

Arida, ja układałam
marcylina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 14:03   #2831
aclerya
Raczkowanie

IX miesiąc zaczynamy, Nogi ciągle zaciskamy :) Lipcówki 2016 część IX

Cytat:
Napisane przez pszczolinka Pokaż wiadomość
Aclerya, trzeba było pisać to byśmy się wzajemnie wspierały. Ja też mam cukrzycę wykrytą już 13tc, cały czas dieta. A jak u Ciebie? Na 500 pomiarów, 25 razy miałam cukier przekroczony, więc chyba nie tak źle, czasem sama zgrzeszyłam.
Juz teraz to lepiej, na początku strasznie uważałam i bałam się jesc, potem juz lepiej, z czasem tez zaczęłam grzeszyć i nie przejmować się niedużymi przekroczeniami. Ostatnio nawet zrobiłam pierogi z truskawkami i cukrem i po godzinie miałam 140 wiec stwierdziłam ze jak na taka dawkę cukru jest niezłe :p

Próbowałam zasnąć ale nie mogłam, wstałam, rozejrzałam się po mieszkaniu i mnie szlag trafił, stwierdziłam ze jest syf w kuchni i zaczęłam sprzątać, a jak zaczęłam sprzątać to skończyło się na całym mieszkaniu, 2 godziny sprzątania... A teraz siedzę i czuje jak mi się macica napina.

Tez robię zakupy na ali pokazałam kilka rzeczy przyjaciółkom ktore maja córki w wieku 10 miesięcy i tez się wkręciły :p

Teraz czekam na takie kosze na zabawki:
Zobacz, co znalazłem w AliExpress
http://s.aliexpress.com/eQzyqmm6

Dla córki zamówiłam takie spinki
Zobacz, co znalazłem w AliExpress
http://s.aliexpress.com/yi2q6ZZV
I wyglada w nich bosko Image1465563541.961957.jpg

Lalka metoo: Zobacz, co znalazłem w AliExpress
http://s.aliexpress.com/QJBRr6BR
W Polsce ludzie kupują je po 100 zł, a na Ali 30

Czekam tez na dwa pluszowe króliczki, bardzo dobrej firmy jellycat, niestety link juz wygasł bo aliexpress szybko usuwa linki z oryginalnymi rzeczami. A cena rewelacja zamiast 90zł zapłaciłam 15

Edytowane przez aclerya
Czas edycji: 2016-06-10 o 14:05
aclerya jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-10, 14:06   #2832
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deksterowa Pokaż wiadomość
Alloffkowa jaki to kolorej i której firmy?
To z ali taki, nr 18 1465563976622.jpg
Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Śliczne ! <3

Cytat:
Napisane przez Yousthyna Pokaż wiadomość
Ja się w końcu ruszyłam, bo ileż mozna nic nie robić
Zrobiłam obiad, w międzyczasie ogarnelam kuchnie i łazienkę, oni teraz mogę dalej odpoczywać

Monian gratki udanej wizyty

Alloffkowapiękne paznokcie

Elrosa ja w razie czego brałabym tańszą.
Dziękuje dziewczyny
Cytat:
Napisane przez Arida_ Pokaż wiadomość
ja właśnie obczajam tą japońską metodę składania ubrań
Jakaś magia
Spróbuje jak ogarnę nowe pranie
Czy któaś z Was układa koszulki, bodziaki i inne ubrania bokiem w szafkach?
Taak? Muszę i ja oblukać

Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 14:07   #2833
marcylina
Wtajemniczenie

Aclerya super ten kosz! wrzucam na wish listę!
Stary 2016-06-10, 14:09   #2834
olutka
Zakorzenienie

Marcylina, gratuluję dobrych wieści!!

Kattoo, tak myślę o tych drożdżówkach... Zjadłam makaron z serem i musem truskawkowym i chęć nie przeszła... A jednocześnie o kebabie myślę...
olutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 14:10   #2835
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Marcylina, gratuluję dobrych wieści!!

Kattoo, tak myślę o tych drożdżówkach... Zjadłam makaron z serem i musem truskawkowym i chęć nie przeszła... A jednocześnie o kebabie myślę...
Kebab jesteś złą kobieta !

Oliwka 21.07.2016
Stary 2016-06-10, 14:11   #2836
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcylina Pokaż wiadomość
ulalala.. widzę szaleństwo na Allie! zostawić was na dzień i już.. już..

Jakub zdrów jak ryba.. 35+0 i 2600g.. oczywiście schował główkę, lekarz mówi, że pierwsze co zrobił to zobaczył czy uda się nam nagrać 3d, ale niby głęboko wciśniętą ma główkę.. wód ma dużo, rękoma i nogami maaachał miałam pobrany GBS- bolało! dziś zawiozłam, wynik ma być za 3-4 dni kolejna wizyta za 2 tygodnie, bo gin jedzie na urlop.. niech jedzie, będzie w terminie w pracy przynajmniej
dziś dotarł przewijak z SuperDudka, więc mam teraz dwa! doszła też mini woda termalna, więc oficjalnie mam wszystko do szpitala

Arida, ja układałam
Super, że wizyta udana
Stary 2016-06-10, 14:11   #2837
marcylina
Wtajemniczenie

ja od wczoraj mam takiego tasiemca, że nie wiem co robić.. zjem, jestem pełna i 10 minut później jestem głodna.. wyżeram wszystko z szafek!
Stary 2016-06-10, 14:15   #2838
aclerya
Raczkowanie

I jeszcze organizery do wozka zamówilłyśmy:

http://s.aliexpress.com/Fr6zqUJb

aclerya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 14:19   #2839
kattoo
Zakorzenienie

Wyslala bym foto drozdzowek ale ta zrypana apka mi nie przepuszcza zdjec bo sa za ciezkie. Wrrr
kattoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 14:19   #2840
marcylina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aclerya Pokaż wiadomość
I jeszcze organizery do wozka zamówilłyśmy:

http://s.aliexpress.com/Fr6zqUJb

tez mam na liście.. ale jeszcze nie zamawiałam, bo ostatnio widziałam w TkMaxie, tylko ostatnia sztuka i zmęczona przez życie.. może wrzucą jeszcze, jak torby
Stary 2016-06-10, 14:20   #2841
olutka
Zakorzenienie

Cytat:
ja od wczoraj mam takiego tasiemca, że nie wiem co robić.. zjem, jestem pełna i 10 minut później jestem głodna.. wyżeram wszystko z szafek!

Ja też nie mam słów na siebie...
I nawet mimo tego, że pożarłam tyle, że powinno mnie mdlić, dalej myślę obsesyjnie o jedzeniu ;(

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kattoo Pokaż wiadomość
Wyslala bym foto drozdzowek ale ta zrypana apka mi nie przepuszcza zdjec bo sa za ciezkie. Wrrr

Może to i lepiej bo sądząc po tym co dziś robię, nie jest wykluczone, że ugryzłabym telefon...
Stary 2016-06-10, 14:20   #2842
marcylina
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też nie mam słów na siebie...
I nawet mimo tego, że pożarłam tyle, że powinno mnie mdlić, dalej myślę obsesyjnie o jedzeniu ;(
ja gorzej.. ja mam po tym jedzeniu zgagę, nie mogę się położyć bo bym ulała jak dziecko..ale mnie to nie hamuje
Stary 2016-06-10, 14:22   #2843
olutka
Zakorzenienie

Cytat:
ja gorzej.. ja mam po tym jedzeniu zgagę, nie mogę się położyć bo bym ulała jak dziecko..ale mnie to nie hamuje

To nie wchodź do klubu bo tam rozpusta...

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Miałam na myśli fb, ale i tak już za późno
Stary 2016-06-10, 14:24   #2844
cala_w_kwiatkach
Wtajemniczenie

Ledwo wróciłam do domu. Szłam prawie po omacku. Dr zmasakrował mi oczy, totalny światłowstręt i potok łez. Myślałam już, że sama nie wrócę, ale badanie wyszło dobrze - brak przeciwskazań do porodu SN.
Teraz siedzę w półmroku a źrenice mam jak narkoman

Po drodze kupiłam kg truskawek po 7,50zł gdzie wczoraj były po 5,50zł - myślę se niech będzie. W domu się przeraziłam - zjadłam może 5 - reszta do wywalenia - przesiąknięte są jakąś chemią, nie wiem gdzie były przechowywane, ale śmierdzą przeokrutnie. Boję się jeść i wylądowały w koszu.
Moją potrzebę słodkości zaspokajam więc lodami Movenpick orzechowymi

Dziewczyny cieszę się, że Wasze maluchy ładnie rosną. Za resztę trzymam kciuki, żeby dołączyły do grona pączków
Stary 2016-06-10, 14:24   #2845
marcylina
Wtajemniczenie

Cytat:
To nie wchodź do klubu bo tam rozpusta...

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Miałam na myśli fb, ale i tak już za późno
idę węszyć w chacie żarcia....
Stary 2016-06-10, 14:26   #2846
olutka
Zakorzenienie

Cytat:
idę węszyć w chacie żarcia....

A ja czekam aż tż przyjedzie i do Makro po zakupy pojedziemy -kebab jest obok...
Stary 2016-06-10, 14:28   #2847
alloffkowa
Zakorzenienie

Kurde a ja zjadłam arbuza i tak mnie jelita teraz bola że aż mi słabo nie wiem czemu czasem tak mam, niezależnie co zjem.. Może Oliwka gdzieś uciska?

Oliwka 21.07.2016
Stary 2016-06-10, 14:35   #2848
Yousthyna
Zadomowienie

Marcylina gratki dobrych wiesci!

Po wizycie na FB muszę iść pogrzebać po szafkach poszukiwaniu "czegoś"
Yousthyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-10, 14:37   #2849
marcylina
Wtajemniczenie

Alloffkowa.. ja ostatnio po truskawkach miałam masakrę.. ból żolądka, który promieniował aż na plecy.. odstawiłam na kilka dni i przeszło, wczoraj jadłam ponownie i ok..

u mnie sasiedzi smażą mielone..maja tupet
Stary 2016-06-10, 14:39   #2850
confused women
Zakorzenienie

BEATUSIA, a ten drugi gin co tydzień sprawdza Ci wagę podczas usg? Do poniedziałku już niedługo, zamelduj po wizycie ile dzidzia urosła Przypomnij, czemu masz mieć cc?

MARCYLINA, super, że Kubuś w formie Ja też dziś dopakowałam wodę do torby i zasunęłam suwak-wszystko już jest gotowe i czekamy To pobieranie gbs jest takie bolesne, czy Twój gin niedelikatny?

CWK, u mnie po 5zł truskawki i pyszne! Po 7.50zl powinny być wyjątkowo dobre a tu masz!

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości