![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Aquolina, Vichy, L'oreal, Oriflame, Puma i inne :) ZAPRASZAM!
Może znajdziesz coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227493
U Ciebie podobają mi się: >> Aquolina - żel/płyn do kąpieli - czereśnia i lody waniliowe - 125 ml - nowy >> Oriflame - Giordani Gold - Brązujące kuleczki - nowe >> Oriflame - Milk&Honey - krem do ciała, nowy, zafoliowany Szczególnie te kosmetyki do ciała ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ps. Kuleczki to mój priorytet, oprócz nich masz sporo ciekawych pozycji... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
ten płyn to rzeczywiście 120ml, ale mam 2 sztuki wiec mysle, ze sie jakos dogadamy
![]()
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za:
- Escada - Pacific Paradise (oryginał) - Aquolina (żel) - Czekolada orzechowa - 20 ml - Aquolina (żel) - Czekolada miętowa - 20 ml - Aquolina - balsam cukier puder 10ml - Aquolina - balsam poziomka 10 ml - Oriflame - podkład – Porcelan >> AA - Balsam do ciała z masłem mango i ekstraktem z papai ? ![]()
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś u mnie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za ktores z tych rzeczy? :
>> Kule musujące do kąpieli - mogę odstąpić 2, 3 sztuki Dostałam spory zapas w prezencie i chętnie się podzielę >> Oriflame - Całonocna kuracja na dłonie Swedish Spa - nowa >> Avon - SSS krem do rąk, raz użyty >> AA - Antycellulitowa emulsja do ciała >> Oriflame - Wyszczuplający żel do ciała - Ocean Algae, nowy >> YR - Bio Spécific Ré-hydratation, Mgiełka orzeźwiająca zapraszam ![]()
![]() |
#38 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
jestem zainteresowana perfumem pur blanca, bądż wodą perfumowana z Adidasa. Czy znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||
Zakorzenienie
|
Z kosmetyków nic, ale spojrzę jeszcze dokładniej na ciuszki i dam odpowiedź, oki?
![]() goosia, Agul - nic nie znalazłam ![]() Cytat:
![]() Z wątku nic mnie nie zainteresowało, ale pewni byłabym chętna na próbeczki, tylko musiałabym wstępnie poniuchać w perfumerii ![]() ![]() Niestety nic nie znalazłam ![]() Cytat:
-Bath &Body Works Aromatherapy Orange Ginger Energizing Nourishing Body Lotion.Miniatura 37ml nowa.Moge ewentualnie jeszcze dodać drugą taką samą ale raz uzytą.Super nawilżajaca i ładny zapach. błyszczyk do ust L'Oreal Glam Shine Holographic. Te rzeczy mnie zainteresowały ![]() ![]() niestety nic ![]() Cytat:
Bourjois, róż do policzków, wieczko nie zatrzaskuje się, zużycie 7%, jest pędzelek - kolor 15 rose eclat ale nie wiem,czy nie będzie dla mnie za mocny ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5720872 i spodobał mi się ten cień w musie. Byłaby możliwość zamieszczenia fotki longa na Tobie, a także fotki musu do powiek? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Jestem chętna,jak sprawdzisz to daj znać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Poza tym: 23. Avene samoopalający krem nawilżający (próbka – tubka 5 ml) 1. Alien Thierry Mugler (próbka, 1,5 ml, raz psiknięta) |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Vichy - płyn micelarny, nadaje się do demakijażu
![]() Z wątku nic mnie nie zainteresowało, ale pewni byłabym chętna na próbeczki, tylko musiałabym wstępnie poniuchać w perfumerii ![]() ![]() Jeszcze może tym: - Escada - Pacific Paradise (oryginał) - jaka pojemność ? - Garnier - Roll-on antycellulitowy na brzuch - nowy - Oriflame - Lakier do paznokci, odcień candy sparkle - użyłam 3 razy na obie dłonie - CZY TO TEN LAKIER W 3-CIM POŚCIE NA -SZYM ZDJĘCIU ? Czy na zdjęciu jest rzeczywisty kolor ? Jakbyś go określiła (ten kolor) ? Kostki zapachowe Sephora to: 1. ananas grenadine - mam silny katar, ale nawet przez folijkę czuć jak pięknie pachnie ![]() 2. musc amande Jutro podam Ci jakie lżejsze odżywki do włosków mam ![]()
![]() |
#46 | ||
Zakorzenienie
|
Madlaine:
Odsypka cienia, tego, który na zdjęciu jest u góry po prawej stronie ![]() Clinique, 3-step Skin Care System, Clarifying Lotion 2 (tonik do cery suchej i normalnej) opakowanie amerykańskie z pompką o pojemności 487 ml, zostało ok. 365 ml toniku, - jakaś odleweczka, jeśli wchodziłaby w grę ![]() peeling do ciała Sephora z serii Brown - 200 ml, ubytek ok. 1/4 Któryś z kosmetyków : Rene Furterer -z serii Curbicia, najchętniej jakaś odlewka, lub mniejsza ilość -= na spróbowanie ![]() Cytat:
![]() BonneBell - dwufazowy blyszczyk do ust o cudownym ananasowym smaku Avene Hydrance Optimale UV te rzeczy mi się spodobały ![]() Cytat:
![]() maszynki jednorazówki do golenia, firmy Wilkinson w kolorze niebieskim i czarnym (luzem)- NOWE!!! Hean maseczka do twarzy - relaksująco odżywcza z żeń-szeniem i pędami bambusa (jakie zużycie?) "Aerobic stretch" płyta z aerobikiem Suzanne Cox- nowa!!! Te rzeczy mnie zainteresowały ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmmm... Może moja puma, scrub i krem do stóp avonu, za Twoją biodermę, pędzel do różu we-ma i z 2 małe tubki effaclar k? Jeśli Tobie nie pasuje, możemy negocjować dalej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
>> Oriflame - Malarski róż na policzki, odcień Feeling Rosy, użyty 2 razy w niewielkiej ilości https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-policzki.html - Vichy Skinset - 5x1,5 ml (niekoniecznie 5 szt.) - LRP - Szampon przeciwłupieżowy Kerium - Clinique - Supermoisture makeup teint hydratation maximum - ivory (chętnie za próbkę pore minimizer) Jestem skłonna oddać za to wszystkie ozdoby do paznokci plus Avene i Alien. Czekam na odpowiedź ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Kiedy bedziesz mogła sprawdzić ten mój błyszczyk i dać mi odpowiedż bo nie wiem czy rezerwować go dla Ciebie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
|
Cytat:
Maseczki Hean pozostało 40-50% |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co z rzeczy ktore spodobaly mi sie u Ciebie moglabys oddac za te kosmetyki?
![]() |
![]() |
#56 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() >> Kule musujące do kąpieli -2 sztuki SSS krem do rąk, raz użyty >> AA - Antycellulitowa emulsja do ciała >> YR - Bio Spécific Ré-hydratation, Mgiełka orzeźwiająca ;> |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
To interesowałoby mnie u Ciebie ostatecznie:
- Vichy - 3 płyny do demakijażu - Escada - Pacific Paradise (oryginał) - próbka - Garnier - Roll-on antycellulitowy na brzuch - nowy Z lżejszych maseczek/balsamików do włosó miałabym: 1. Naphera-balsam z naftą kosmetyczną - kuracja wzmacniająca do włosó pozbawionych witalności, 200 ml, zostało 90% 2. HEGRON - profesjonalna odżywka do wszystkich rodzajów włosów - jest świetna, leciutka i włoski sa po niej bardzo fajne. Mam nową butlę litrową. A chodziło mi o to. To nie jest lakier do paznokci ?
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-12-30 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
Szkoda, że nie ma tego atomizera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.