Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-01, 15:18   #3571
MonikaZmyślona
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

A ja Panna
J -
B -
-
MonikaZmyślona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 15:27   #3572
Emocja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MonikaZmyślona Pokaż wiadomość
A ja Panna
Ja też

Emocja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 15:29   #3573
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
No widzisz Lolciu, a tyle obaw było
gratuluje dziewczyny udanego kroczenia w Nowy Rok ..

A u mnie porażka .. Byliśmy u babci i włączyłam sobie jak zwykle tv, minęło 5 minut (w których wszyscy pa6trzyli na tv w trakcie czekania na obiad) a mój ojciec ni z tego ni z owego zaczyna się na mnie drzeć że nie bedzie tylko tak jak ja chce, że ktos ze mna w przyszłości nie wytrzyma, o ile wogole ktos bedzie chciał ze mną być, że się wszystko skończy i przestane mieszkać w domu, że będę robiła to co on będzie chciał itd mi szczena normalnie opadła tymbardziej że ani nic mu dziś nie zrobiłam, ani nawet nie przełączyłam mu żadnego programu (choć on twierdził że chce oglądać skoki, a ja oglądam jakiś durnowaty program i mu nie dam przełączyć, mimo to że nawet o tym wcześniej nie wspomniał ) Na to mama powiedziała mu żeby się uciszył bo już go słuchać nie może a babcia zaczęła mówić że ze mną nie ma żadnych problemów, że tylko on jakieś huki robi i zaczęła wspominać moje dzieciństwo .. Na to ojciec powiedział że wolał mnie 100 razy bardziej jak miałam pare latek niż taka jaka jestem, bo teraz to niewiem co niby jestem Między czasie jeszcze wspomniał że weźmie na mnie pasa i się skończy .. A ja mu odpowiedziałam 'no napewno..' (z podtextem o ktorym nieraz mu wspominałam w kłótniach że rodzice znęcający się nad dziećmi mogą mieć nieciekawie) na to on żebym się zastanowiła co mówię i że nie bede miała wstępu do domu itd z trudem się opanowałam i nic już nie powiedziałam, ani nie wybuchnęłam poczułam jedynie że od środka aż się coś we mnie gotuje Teraz się do niego nie odzywam .. bo gość najechał na mnie o nic ni z gruszki ni z pietruszki i tylko zepsuł mi pół dnia takiego ojca mieć to eh ..

lżej jak się Wam wypisałam nie musicie czytac bo dużo tego wyszło
Ojej ... ja Cie doskonale rozumiem. Na mnie tez sie tata tak wydarl i to nie raz. A Ty tez masz probllemy z ED czy jest jakis inny powod? Ale moze on sie o ciebie najzwyczajnie martwi? Chyba musisz z nim szczerze porozmawiac...

P.S

Od godziny odgrzewam krokiety na parze i jakos mi sie zagrzac nie chca. Zaraz z glodu umre.
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 15:34   #3574
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Tamonita : czasami tak bywa własnie ze wupije sie cała butelke i nic albo lampke i juz szumi
Baby, nie no w moim wypadku to nie była jedna lampka Poprostu pomieszanie różnych typów alkoholu Ale ogólnie smiesznie było

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
zjadlam dwie zapiekanki. i troche orzeszkow
No ! Dobre i to

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Witam Was w Nowym Roku Słoneczka
Jeszcze raz - wszystkiego naj naj!

Nie zostanę dziś długo, bo dopiero niedawno pożegnałam się z sylwestrowym gościem i zaraz wybywam, na 'późny obiad' do babki =='

Mam nadzieję, że miło spędziłyście noc
Ja rowniez mam nadzieję, że Ty miałas udana noc Sylwestrową...: > z gościem...
Anooo to smacznego obiadku :d pochwal się co tym razem babcia upichciła

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
No widzisz Lolciu, a tyle obaw było
gratuluje dziewczyny udanego kroczenia w Nowy Rok ..

A u mnie porażka .. Byliśmy u babci i włączyłam sobie jak zwykle tv, minęło 5 minut (w których wszyscy pa6trzyli na tv w trakcie czekania na obiad) a mój ojciec ni z tego ni z owego zaczyna się na mnie drzeć że nie bedzie tylko tak jak ja chce, że ktos ze mna w przyszłości nie wytrzyma, o ile wogole ktos bedzie chciał ze mną być, że się wszystko skończy i przestane mieszkać w domu, że będę robiła to co on będzie chciał itd mi szczena normalnie opadła tymbardziej że ani nic mu dziś nie zrobiłam, ani nawet nie przełączyłam mu żadnego programu (choć on twierdził że chce oglądać skoki, a ja oglądam jakiś durnowaty program i mu nie dam przełączyć, mimo to że nawet o tym wcześniej nie wspomniał ) Na to mama powiedziała mu żeby się uciszył bo już go słuchać nie może a babcia zaczęła mówić że ze mną nie ma żadnych problemów, że tylko on jakieś huki robi i zaczęła wspominać moje dzieciństwo .. Na to ojciec powiedział że wolał mnie 100 razy bardziej jak miałam pare latek niż taka jaka jestem, bo teraz to niewiem co niby jestem Między czasie jeszcze wspomniał że weźmie na mnie pasa i się skończy .. A ja mu odpowiedziałam 'no napewno..' (z podtextem o ktorym nieraz mu wspominałam w kłótniach że rodzice znęcający się nad dziećmi mogą mieć nieciekawie) na to on żebym się zastanowiła co mówię i że nie bede miała wstępu do domu itd z trudem się opanowałam i nic już nie powiedziałam, ani nie wybuchnęłam poczułam jedynie że od środka aż się coś we mnie gotuje Teraz się do niego nie odzywam .. bo gość najechał na mnie o nic ni z gruszki ni z pietruszki i tylko zepsuł mi pół dnia takiego ojca mieć to eh ..

lżej jak się Wam wypisałam nie musicie czytac bo dużo tego wyszło
Przeczytałam całość
Faktycznie dziwny ten Twoj ojciec... Ale może był "podbuzowany" cały dzień, a że nie miał się na kim wyrzyć, to padło na Ciebie No ogólnie to współczuje, a z drugiej strony gratuluje, że sie powstrzymałaś przed tym, aby nic nie powiedziec, ja bym się wydarła na niego i o ! Kłótnia by była starszna

Cytat:
Napisane przez (:Iza:) Pokaż wiadomość
zgłaszam sie!!

Dziewczyny !
Jutro do szkoły... matko, ale mi się nie chce..
Poza tym boje sie tam wracać
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 15:38   #3575
madame_apple
Zadomowienie

Ja też bliźniak 13 czerwca

śnieżko ja nie wiem o co chodzi z tymi ojcami,ale u mojego też programy tv są pktem wyjścia do awantur zawsze. A to, że przełączam niby i on nie może nic oglądać, albo, że za głośno albo cokolwiek. Zaczyna się od tematu tv i leci cała wielgachna kłótnia. Moze tv wyzwala u ojców agresję, ech...

gujanko, ja też się przebrałam za czarownicę

Dobra, postaram się poczytać coście napisały i jednocześnie włączę zaraz Kevina

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 15:46   #3576
MonikaZmyślona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Emocja Pokaż wiadomość
Ja też

I do tego Monika

Zobacz co nas czeka
http://horoskop.wp.pl/wiadomosc.html...1477&kat=87442

fajne zdanie na końcu:
Prawdziwe szczescie nie jest drogie, najdrozej placimy za jego podróbki.
J -
B -
-
Stary 2008-01-01, 15:51   #3577
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

A ja Skorpion... lub Strzelec, zależy od horoskopu - 22 listopada.

Śnieżka - ja też mam takie bezsensowne kłótnie z ojcem... O wszystko: począwszy od programów właśnie w TV, a skończywszy na tym, jaka to ja jestem chuda i powinnam więcej jeść (co mówi zwykle, kiedy na przykład jem trzeci kawałek ciasta). Najgorsze, że ja 8 na 10 przypadków WYBUCHAM, co kończy się wielką awanturą. Ale boli mnie, kiedy mówi przykładowo, że wszystkie kłótnie i nieporozumienie są moją zasługą itp. lub nieustannie czepia się, że się nie uczę, co nie jest prawdą, gdyż uczę się i mam jedne z najlepszych ocen w klasie . Przerąbane z tymi rodzicami...

Wiecie, żałuję tego Sylwestra... Żaluję, że nie poszłam na rynek.

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 15:53   #3578
Baby14
Zakorzenienie

tamonita : to jak pomieszałas to sie nie dziw. Ale zeby Ci na zdrowko poszlo.a czemu do tej szkoly boisz sie wracac?

Ale mi ten dzien dzis szybo zlecial... Szkoda tylko ze caly czas przed komputerem siedze i nie mam zadnego ruchu...No ale trzeba korzystac z laby dopoki jest , bo jutro sie zacznie.

Zjadlam juz 2 duze krokiety i zaraz wezme jeszcze bo bardzo mi smakuja. ^^ po za tym nalezy mi sie to.
[zeby taki entuzjazm zachowac aly rok]

A co do tych horoskopow to ja bym potraktowala to z przymrozeniem oka...
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 15:58   #3579
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Baby14, brawo!!!!!! Szczerze mówiąc, ja dziś też cały dzień siedzę na tyłku i jem . Taki głód poobozowy, typowy dla mnie hehehe...

Stary 2008-01-01, 16:06   #3580
Emocja
Rozeznanie

Cytat:
I do tego Monika

Zobacz co nas czeka
http://horoskop.wp.pl/wiadomosc.html...1477&kat=87442

fajne zdanie na końcu:
Prawdziwe szczescie nie jest drogie, najdrozej placimy za jego podróbki.
A jaki miesiąc jesteś?
Ostatnie zdanie rzeczywiście ciekawe W sumie nawet się coś zgadza: pracuś ze mnie

Cytat:
tamonita : to jak pomieszałas to sie nie dziw. Ale zeby Ci na zdrowko poszlo.a czemu do tej szkoly boisz sie wracac?

Ale mi ten dzien dzis szybo zlecial... Szkoda tylko ze caly czas przed komputerem siedze i nie mam zadnego ruchu...No ale trzeba korzystac z laby dopoki jest , bo jutro sie zacznie.

Zjadlam juz 2 duze krokiety i zaraz wezme jeszcze bo bardzo mi smakuja. ^^ po za tym nalezy mi sie to.

Wiadomo

Emocja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 16:09   #3581
(:Iza:)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Baby, nie no w moim wypadku to nie była jedna lampka Poprostu pomieszanie różnych typów alkoholu Ale ogólnie smiesznie było u mnie każde pomieszanie kończy sie wiadomo jak

Dziewczyny !
Jutro do szkoły... matko, ale mi się nie chce..
Poza tym boje sie tam wracać
mi też sie nie chce tam wracac. tzn z jednej strony to tak, bo czas szybciej bedzie leciał i wogole, ale z drugiej to mi sie taaak nie chce. i na dodatek nie udało mi sie namówić rodziców zeby mnie wypisali z obiadów i musze jeść to co zrobią , przeraża mnie to czasem, np gdy na obiad sa racuchy jeśli jest deser ( przeważnie jakiś owoc) to pół biedy ale jak nie ma to przeważnie głodna chodze

Cytat:
Ale mi ten dzien dzis szybo zlecial... Szkoda tylko ze caly czas przed komputerem siedze i nie mam zadnego ruchu...No ale trzeba korzystac z laby dopoki jest , bo jutro sie zacznie. a mi sie dzis wyjątkowo dłuży... patrze tylko na zegarek kiedy będzie pora na nastepny posiłek i tak gnije tu na dodatek od tego siedzenia to mam wrażenie, że wszystko co zjem mi sie odkłada... wogóle dziś mam dziwny dzien...
dopiero po 17... ehh
(:Iza:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-01, 16:11   #3582
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Ja strasznie nie chcę wracać do szkoły... Może do szkoł, jako szkoły, ludzi itp. chcę, ale najgorzej będzie z tymi okropnymi pobudkami przed szóstą!

Dziewczyny, kiedy macie ferie?

Stary 2008-01-01, 16:29   #3583
agness51
Zakorzenienie

Witam w Nowym Roku

U mnie było zaje*******! Zdecydowanie najlepszy Sylwek w moim życiu Praktycznie nic nie zjadłam,ale za to tak się uchlałam,że TŻ musiał mnie prowadzić Ale co najlepsze wszyściutko pamiętam,wesoło mi było bardzo Wyjechałam od TŻ-ta dopiero po 13,jak wróciłam to szybko coś zjadłam i położyłam się na godzinkę,bo spałam dzisiaj tylko 2h (położyłam się o wpółdo szóstej),no i przed chwilą wstałam

Widzę,że większość zadowolona z Sylwestra,szkoda mi Milki i Mercy

A jeszcze jutro do szkoły,nie mam sił,żeby w ogóle się spakować,zmęczona jestem

Ejjj a co w tym roku wróżą Rybkom?

Ja mam ferie od 14stycznia,hahahaha Czyli wracam do szkoły tylko na półtora tygodnia .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 16:33   #3584
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Ale super Ci, agness! Ja mam ferie dopiero od 25...

Stary 2008-01-01, 16:41   #3585
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
Ale super Ci, agness! Ja mam ferie dopiero od 25...
To,że na tak krótko wracam daje mi siłę,żeby tam iść jutro

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-01-01, 16:46   #3586
Wtajemniczenie

ja też mam ferie dopiero coś koło 25 a już sie ich doczekac nie moge
Stary 2008-01-01, 16:49   #3587
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Też z małopolski jesteś?

Ja mam jutro sprawdzian. Taki okropny i straszny. Ale to nasza wina, bo przekładaliśmy go na po świętach właśnie. I co? I teraz będą same jedynki :P.

Stary 2008-01-01, 16:51   #3588
agness51
Zakorzenienie

Przez te dni wolne nawet nie zajrzałam do jakiegokolwiek zeszytu,i straasznie mi ciężko się za to wziąć .

Stary 2008-01-01, 16:53   #3589
LoLcIa123
Zakorzenienie

Ja też mam ferie 14

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-01, 17:19   #3590
śnieżka_
Zakorzenienie

Dziewczyny kochane jestescie I aż mi się lepiej zrobiło jak zobaczyłam ile z Was ma takie same problemy z ojcem Dobrze że ED mnie nie dotyczy (i oby nigdy w przyszłości!) bo wtedy to już klapa całkowita by była ..

Haa ja też mam ferie od 14
Aż sobie zaraz obczaje mój horoskop na ten rok ..
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 17:21   #3591
MonikaZmyślona
Zadomowienie

Emocja - 3 września
Baby - Jasne, że z przymrużeniem oka

A ja mam ferie dopiero od 11 lutego .. zleci szybko
J -
B -
-
Stary 2008-01-01, 17:25   #3592
schism_
Zadomowienie

Ferie mam 15 stycznia
Tyle,że spędzę je przed ksiażkami o_O (nawet powinnam...)
Byłam u 'ojca chrzestnego'na obiedzie,potem deser [sic!] zapchana obiadem ,ale i tak skosztowałam małego kawałeczka sernika
Do tego piorunujące połączenie espresso i niewielkiej lampki Martini musującego xD

wiem,wiem niewiele mi trzeba do szczęścia

Yay, przez 15 minut 'skoncentrowałam'się na czytaniu notatek z Wosu
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 17:25   #3593
Wtajemniczenie

Cytat:
Też z małopolski jesteś? ze świetokrzyskiego ale wiem, że ferie cos pod koniec tego miesiaca, ale dokladnie nie wiem :P

Ja mam jutro sprawdzian. Taki okropny i straszny. Ale to nasza wina, bo przekładaliśmy go na po świętach właśnie. I co? I teraz będą same jedynki :P.
oj my też przekładaliśmy tylko na szczęście nie na jutro ale na czwartek :P z chemi wszystko zdążyłam zapomnieć przez te dni

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Przez te dni wolne nawet nie zajrzałam do jakiegokolwiek zeszytu,i straasznie mi ciężko się za to wziąć .
ja tez nie zajrzałam olałam sobie wszystko jakos dobrze, że jutro luźny dzien mam :P
Stary 2008-01-01, 17:38   #3594
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Wiecie, żałuję tego Sylwestra... Żaluję, że nie poszłam na rynek.
nadrobisz zabawowe zaległości w karnawale
A czas przedsylwestrowy miałaś taaaaak fajny i aktywny, ze spokojniejszy sylwek sie przydal

Cytat:

Cytat:
Napisane przez (:Iza:) Pokaż wiadomość
i na dodatek nie udało mi sie namówić rodziców zeby mnie wypisali z obiadów i musze jeść to co zrobią , przeraża mnie to czasem, np gdy na obiad sa racuchy jeśli jest deser ( przeważnie jakiś owoc) to pół biedy ale jak nie ma to przeważnie głodna chodze
kurcze to jest bez sensu totalnie - p[lacisz kase za obiady,ktorych nie jesz... Heh, a nie mozesz SAMA sie wypisac?

Cytat:
U mnie było zaje*******! Zdecydowanie najlepszy Sylwek w moim życiu Praktycznie nic nie zjadłam,ale za to tak się uchlałam,że TŻ musiał mnie prowadzić Ale co najlepsze wszyściutko pamiętam,wesoło mi było bardzo Wyjechałam od TŻ-ta dopiero po 13,jak wróciłam to szybko coś zjadłam i położyłam się na godzinkę,bo spałam dzisiaj tylko 2h (położyłam się o wpółdo szóstej),no i przed chwilą wstałam

Ja mam ferie od 14stycznia,hahahaha Czyli wracam do szkoły tylko na półtora tygodnia .
ciesze sie,ze sie tak super bawilas
a co ferii...zazdroszcze...ja wprawdzie dopiero 7stycznia ide na uczelnie, no ale od 28 startuje sesja,ktora mnie lekko przeraża.. ferie dopiero jakos w lutym,po sesji (o ile nie bedzie poprawek,tfutfu odpukac:P)

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Byłam u 'ojca chrzestnego'na obiedzie,potem deser [sic!] zapchana obiadem ,ale i tak skosztowałam małego kawałeczka sernika
Do tego piorunujące połączenie espresso i niewielkiej lampki Martini musującego xD
heh nawet jak nad ksiazkami, to zawsze w czasie ferii uda sie znaleźć troche czasu na przyjemnosci - na pewno o takowy latwiej niz wtedy gdy musisz zapylac do szkoly
heh jak czytam o serniku i Martini to aż slinka cieknie

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 17:39   #3595
anniaa

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Ja też mam ferie 14
ja tez

własnie skonczyłam ćwiczyć - trening siłowy
rano główka mnie bolała ale przeszło , ogarnełam sie i było dobrze

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 17:49   #3596
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
Ja też bliźniak 13 czerwca
Dobra, postaram się poczytać coście napisały i jednocześnie włączę zaraz Kevina
same bliźniaki normalnie

Cytat:

Boję się, że się będzie mnie wychowawczyni czepiała, że nie przytyłam
Ciesze się, że zjadłaś A odnosnie horoskopów to czytam aczkolwiek, nie wierze

Cytat:
Ja strasznie nie chcę wracać do szkoły... Może do szkoł, jako szkoły, ludzi itp. chcę, ale najgorzej będzie z tymi okropnymi pobudkami przed szóstą!

Dziewczyny, kiedy macie ferie?
ja mam od 28, czyli za 3 tygodnie

Cytat:
A ja mam ferie dopiero od 11 lutego .. zleci szybko
dopiero ?? późno..

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Ferie mam 15 stycznia

wiem,wiem niewiele mi trzeba do szczęścia

Yay, przez 15 minut 'skoncentrowałam'się na czytaniu notatek z Wosu
Brawo I dobrze, że tak niewiele Ci do szczęścia potrzeba bardziej potrafisz się zapewne cieszyć z jakichś drobnostek

Dziewczyny, ale mnie serducho boli...
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 17:52   #3597
anniaa

mam pytanie czy tylko mi tak dziwnie działą dzisiaj wizaz ?
ostatnia strona jest pierwsza i nowe posty sa u góry ?

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Stary 2008-01-01, 17:54   #3598
agness51
Zakorzenienie

Ania,chyba tylko Tobie .

Stary 2008-01-01, 17:55   #3599
anniaa

Cytat:
Ania,chyba tylko Tobie .
nie smiej sie bo to jest męczące ide zoabczyc w ustawieniach ostatnio tam grzebałam moze cos zmieniłam ?

Stary 2008-01-01, 17:55   #3600
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Ania,chyba tylko Tobie .
No

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości