|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() witam was kochane w nowym roku 2008 ![]() ![]() po sylwestrowej wyżerce przy trzech częsciach american pie czas na chwilę relaksu ![]() idę się wykąpać ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Super, że dobrze się bawiłaś ![]() Cytat:
![]() ![]() Po warunkiem, że jest się w Krakowie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mówiła ookoło 30 zł ![]() Heh też wydaje mi się że najlepiej było w Krakowie ![]() ![]() ![]() Udanego dnia perełki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh trochę się speszyli jak jakiś typ się darł 'czysta komercja' i cos w tym stylu ![]() a jak panią Okupnik usłyszałam no to szybciorem na byle co byle nie ona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Zadomowienie
|
Witam w Nowym Roku
![]() Kaca na szczeście nie ma ![]() Też oglądałam te 'sylwestry' śmiać mi się chce z image;u Dody_^_różowe kozaczki,biała kurteczka i naszywki z (moją ukochaną ;P)Metallicą, Górniakowa miała ciekawy występ ![]() Mamusia mi o północy pożyczyła 'przytycia 10kg'to ja w trzask drzwiami i tyle ją widziałam ![]() ![]() Też jestem Koziorożec ![]() Dobra chwilowo się 'żegnam'wizyta u familii wzywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3547 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Doda zawsze orginalnie wygląda ![]() ![]() A co do Edytki to jej nie lubie więc jak tylko zaczęła swój show beszczelnie przełączyłam na inny kanał ![]() Witam pierwszego na tym wątku koziorożca ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3548 |
Zakorzenienie
|
A widziałam Twojego nicka na liście przeglądających wątek
![]() Witam w 2008 roku ![]() Dopiero wstałam ![]() No więc na sylwestrze było całkiem,całkiem ![]() ![]() ![]() Był jeden chłopak,który przyjechał z Wrocławia,biedny leżał całego sylwka załatwiony,bo gardło mu wysiadło,temperaturę miał wysoką ![]() Koniec końcem okazało się,że wrócimy z Tż-etem jednak do domu,bo zabrakło materacy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podsumowując fajnie,bez ohów i ahów ![]()
#3549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a no bo zostawiłam włączony komputer na chwile jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Zakorzenienie
|
LoLcIa123 : Widzisz? Jednak warto było iść. To super że się fajnie bawiłaś.Gdybys została na pewno bys załowała.
Milka19 : Oj , ja Dody nie cierpie. Nie wiem jak mozna miec taka pustke w głowie jak ona...odstrasza mnie... No ale coz. Albo Dode sie kocha albo nienawidzi. Moja mama [mimo ze ma 36 lat] uwielbia ja i zachwyca sie jaka to ona nie jest piekna. Ja jestem zodiakalna waga. Rok temu w horskopach pisało mi ze 2007 bedzie moim najlepszym rkiem a byl najgorszym... iza_wiosenna : Potem beda jeszcze lepsze roki od tego najlepszego xD. Kurcze ,ale mi dzien dzis szybko leci... Juz tyle godzin.A jutro do szkoly. Jak sobie pomysle to mi sie naprawde wszystkiego odechciewa... |
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem wagą
![]() ![]()
#3552 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam w Nowym 2008 Roku
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Btw. sa tu jakies Bliźniaki ? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mi też tego życzyli ![]() Miłego pobytu u rodzinki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Matko dziewczynki jak mnie boli głowa ![]() Ale wkońcu Sylwester jest raz w roku nie ? ![]() O dziwo obudziłam się po 9 ![]() ![]() Dziś, czyli już w tym Nowym Roku przeprowadziłam rozmowe z rodzicami. Ciekawe czym ona zaowocuje... ![]() Jeszcze raz, szczęśliwego i radosnego Nowego 2008 Roku ![]() emotki musiałam usunąć.. ![]() Btw. głowa mnie boli ! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Zakorzenienie
|
Mnie też głowa,ojjj bolii
![]()
#3554 |
Zakorzenienie
|
ja jestem Bliźniak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
LoLcIa123:
W tym roku, Pluton ma duży wpływa na życie osób urodzonych pod znakiem Wagi. Nie zawsze jednak korzystny. Od jego wpływów zależą sukcesy zawodowe i osobiste Wag. Drobne problemy pojawią się już w styczniu. Prawdziwe kłopoty przyjdą jednak dopiero pod koniec kalendarzowego roku. P R A C A Plany zawodowe będą często napotykać na przeszkody. W pracy należy się spodziewać utrudnień i ograniczeń. Z jednej strony ryzyko strat finansowych, z drugiej zaś niespodziewane korzyści. Decyzje o zmianie pracy należy bardzo dobrze przemyśleć. Możliwe są utrudnienia administracyjne lub prawne. Wysiłki w nowym środowisku nie przyniosą oczekiwanych efektów. Zwłaszcza urodzonym w drugiej dekadzie. Wszelkie ważne zobowiązania i decyzje warto podejmować na przełomie maja i czerwca. Także pod koniec sierpnia i na początku września. Okazji do gruntownych zmian, w tym roku, na pewno nie zabraknie. Prawdopodobny nierównomierny rozwój i napięcia w stosunkach międzyludzkich. M I Ł O Ś Ć W sferze uczuć więcej korzystnych zdarzeń. Jednak i tutaj możliwe są zagrożenia. Dla stałych związków będzie to bardzo trudny okres. Niektóre Wagi mogą zajść w nieplanowaną ciążę. Zaś te wciąż jeszcze poszukujące swojej drugiej połowy będą wyjątkowo atrakcyjne. Nie powinny jednak podejmować zbyt śpiesznych decyzji o małżeństwie. Wiosna, a konkretnie kwiecień to najbardziej stosowny moment na podjęcie odpowiednich kroków w tej sprawie. Być może właśnie wtedy przyjdzie Wielka Miłość. Z D R O W I E To rok napięć i depresji. Już na samym początku stycznia możliwy spadek energii i wyczerpanie. Stan ogólnego osłabienia trwać może aż do maja. Nie należy go lekceważyć. W przeciwnym razie zdrowie się jeszcze pogorszy. Wskazany częsty wypoczynek i zabiegi terapeutyczne. Szczególną uwagę należy zwrócić na zachowanie równowagi psychicznej. Dbać o nerki i pęcherz moczowy. Takze niezle sie zaczzyna xD. Oby to tylko jakies bzdety. Milo mi ze nie jestem tu jedyna Waga. Tamonita: To ile Ty wypiłaś że Cie glowa boli? xD Mnie bolała po przebudzeniu [wypilam 3 wielkie szklanki szampana u kumpelek , 1 z kolega^^,a potem w domu jeszcze 2.Nigdy sie tak nie nachlałam ale powiem ze nawet nic mi nie jest. Myslałam ze bedzie gorzej] ale juz jest ok. Moglabym isc jeszcze na 1 sylwka. |
![]() ![]() |
![]() |
#3556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Zakorzenienie
|
witam plotkary w nowym roku
![]() ![]() moj sylwester byl bardzo udany! u tz pojawilam sie juz po 17, robilismy zapiekanki (az 30!! dla kazdego po dwie). ile bylo z nimi roboty ![]() lud zaczal zbierac sie o 20. mnostwo osob, mnostwo wodki ![]() ![]() ![]() polozylismy sie spac ok 5, wstalismy przed 11 ![]() wrocilam jakas godzine temu do domu i jestem padnieta ![]() moje postanowienia noworoczne - nie lamac sie! nie dawac sie napadom i pokusom! i wyprowadzic moja psychike na rowno! i tak musi byc! nie ma bata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3558 | |
Wtajemniczenie
|
ja tez Blizniak
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziewczyny witajcie w Nowym Roku!! ![]() mam troche do nadrobienia na wizazu ale z tego co widziam to udaly wam sie imprezy ![]() Nasz wyjazd super! Fajerwerki w Karpaczu byly rewelacja!!Bylsmy tez w Czechach, wjechalismy na Kope i zeszlismy/zbieglismy na dol wczoraj z TZ. Jestem dzis caaala obolala!posladki i wszystkie mozliwe miesnie ![]() Sniegu bylo mnostwo na grze i myslalam,ze zamarzne na wyciagu jak wjezdzalismy,spodnie cale mokre a trzeba bylo zejsc. ![]() ![]() ![]() Moi rodzice i TZ-ta tata byl z nami, warunki w willi do bani,na zdjeciach wygladalo fajnie a w rzeczywistosci porazka. No ale przynajmniej ciepa woda byla i cieplo. Wlasnie wrocilam i sie wykapalam i czuje sie juz jak czlowiek ![]() Wyjazd generalnie bardzo udany ![]() Moje postanowienia na Nowy Rok - zrzucic 4kg,mniej stresu,wiecej optymizmu i nie poddawania sie jak jest zle ![]() Jeszcze raz wszystkiego Naj dla Was ![]()
![]() |
#3559 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mam nadzieję, że cos tam jednak zjadłas ? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Agus to miałas super Sylwka... zawsze mi się taki marzył... ![]() ![]() zazdroszcze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3560 |
Zakorzenienie
|
Tamonita : czasami tak bywa własnie ze wupije sie cała butelke i nic albo lampke i juz szumi.
Phenomena: No to ja gratuluje silnej woli w takim razie. ALe tamonita chyba slusznie pyta...chyba zjadlas cos no nie? agolek: Sylwester w gorach musiałbyc cudowny. Ja mieszkam w gorzysrtym terenie i uwielbiam z gor ogladac fajerwerki. Widac tez inne miasta jak swietuja. Cudowny widok. Niestety w tym roku bylam w dziurze i tylko posluchałam fajerwerek... |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratuluje udanych sylwestrów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Zakorzenienie
|
Witam Was w Nowym Roku Słoneczka
![]() Jeszcze raz - wszystkiego naj naj! ![]() Nie zostanę dziś długo, bo dopiero niedawno pożegnałam się z sylwestrowym gościem i zaraz wybywam, na 'późny obiad' do babki ==' Mam nadzieję, że miło spędziłyście noc ![]() Milkuś, Mercy... przykro mi że tak wyszło, ściskam mocno ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() Witam w Nowym Roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz zjem jakiś obiadek i spróbuję ponadrabiać zaległości na Plotkowym i wysłać zdjęcia tym, którym obiecałam bo niestety w sobotę poczta mi szwankowała i nie zdążyłam już przed wyjazdem tego zrobić :/ Buziaki dla Was i miłego dnia ![]() ![]()
#3567 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ![]() Zmykam przygotować sobie coś dobrego do jedzenia ![]()
#3568 |
Zakorzenienie
|
No widzisz Lolciu, a tyle obaw było
![]() gratuluje dziewczyny udanego kroczenia w Nowy Rok .. ![]() A u mnie porażka .. Byliśmy u babci i włączyłam sobie jak zwykle tv, minęło 5 minut (w których wszyscy pa6trzyli na tv w trakcie czekania na obiad) a mój ojciec ni z tego ni z owego zaczyna się na mnie drzeć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lżej jak się Wam wypisałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Zadomowienie
|
Witajcie w Nowym Roku kochane
![]() Agolku - ![]() ![]() Życzę Wam maasę szczęścia, samych pomyślnych dni, zero smutków, złych nastrojow, tudziez innych podobnych zjawisk niepozadanych . Nie musimy byc Koziorozcami, aby ten rok był dla nas wspaniały ![]() Przeczytałam wszystkie posty, nie mam jednak czasu i siły odniesc sie do kazdego, tak wiec: Te, ktore boli glowa ![]() ![]() Te, ktore sa wesołe i dobrze nastawione - łączę się z Wami, bo ja tez staram sie dobrze nastroic. I życzę tego wsyztskim! ![]() ![]() WSZYSTKIEGO DOBREGO! ![]()
#3570 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.