Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-01, 08:44   #3541
asiek14
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Ah no chyba,że tak ja popijałam po 3 dziennie,też rozpuszczalne,z mlekiem.

Mercy,Asiek widzę Was
jak mnie widzisz jak mnie nie ma?

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Autobusy odwołane
Czuje się taka nieszczęśliwa, że zaraz się poryczę

Za kare położe się wcześnie spać
sylwester w Krakowie nie jest taki zły

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Następnie sftustrowana 'przepiłam' 11 zeta w Coffee Heaven
Ta ich Latte z wanilią ,po prostu niebo w gębie... Kremowa,aromatyczna,słodk a Na dodatek można se dosypać ile dusza zapragnie wyśmienitego cynamonu,czekolady,sprosz kowanego kokosu itp
kurcze kusi mnie ta ich kawa

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
[SIZE=2]
Nie no ja się pochlastam tylko mi dadzą ledwo jedną lampkę szampana na powitanie Nowego Roku i mama itak swtwierdzi ze się upiję () Alee juz niedługo .. byle do maja
nie chlastaj się - mi wogóle pić nie pozwalają

Cytat:
Napisane przez Hypnotic Eyes Pokaż wiadomość
O właśnie! Teraz mam życzenia dla wszystkich dziewczyn z ED!
Oby Nowy rok był dla nas początkiem udanej walki z chorobą. Żebyśmy za rok mogły powiedzieć "Jestem zdrowa, zadbana, szczęśliwa i zadowolona z siebie!"
dziękuję na pewno się spełnią

Cytat:
Napisane przez Superchic(k) Pokaż wiadomość
Hmm dziewczyny ten czas skłonił mnie do wielu refleksji.. Podjęłam kilka dość ważnych decyzji. Jedna z nich tyczy się wizażu... Postanowiłam zrobić sobie odwyk. Przyda mi się to z całą pewnością .
Tak więc żegnam pysiaczki, wracam w... Nowy Rok !

Przepraszam, odbija mi

Cytat:
Witam w Nowym Roku Kochane Przeczytałam swój horoskop - 4 planety na raz są w moim znaku zodiaku - czeka mnie bezgraniczne szczęście w tym miesiącu Już na nie czekam
jaki znak?

witam was kochane w nowym roku 2008 jedno tylko życzenie: żeby był lepszy niż poprzedni
po sylwestrowej wyżerce przy trzech częsciach american pie czas na chwilę relaksu
idę się wykąpać

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 08:58   #3542
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
A jaki masz znak zodiaku? xD

U mnie dziewczynki było super i cudownie . Zagalopowałam sie z szampaanem ,ale juz mi nic nie jest . Postanowilam Nowy Rok uczcic ,, dodatkowymi kaloriami". A 1 co zjadlam po polnocy bylo ciastko cookies -tak zeby caly rok byl slodki jak to ciastko. Do domu mialam 45 minut drogi pod gorke. Takze sie przeszłam.Witajac Nowy Rok powiedziałam ,, Zegnam najgorszy rok w moim życiu - witam NAJLEPSZY!". Tak bedzie i .

WITAM W 2008 [wspaniałym] ROKU !
Koziorożec Koziorożce mają podobno w tym roku być mega przeszczęśliwe

Super, że dobrze się bawiłaś

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
Ja strasznie chciałam być na rynku w Krk, ale wróciłam zmęczona i, owszem, byłam na rynku, ale przed TV cóż
Na rynku byłam rok temu i dwa lata temu i nie żałuje, bo to nie to samo co siedzenie przed TV Szkoda, że w tym roku nie miałam okazji i gniłam przed TV
Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
Po warunkiem, że jest się w Krakowie
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 09:01   #3543
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:

Z innej zupełnie beczki, orientuje się któraś z was jaka jest cena przyzwoitej patelni do smażenia beztłuszczowego?
Naszła mnie chęć od nowego roku na wyszukane pichcenie (w chacie walają się książki z przepisami kuchni włoskiej,francuskiej orientalnej,szkoda aby się zmarnowały)oczywiście na dietetycznej nucie z zamiennikami (słodziki,mąki razowe et cetera,i et cetera)

Parę stron wcześcniej Ather chyba coś pisała z tego co pamietam to
mówiła ookoło 30 zł
Cytat:

Heh też wydaje mi się że najlepiej było w Krakowie choc w Warszawie też nieźle Robiłam tak że jak mi się na jakimś programie coś nie podobalo to przelczałam na ktorys z pozostałych

Udanego dnia perełki
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 09:06   #3544
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Robiłam tak że jak mi się na jakimś programie coś nie podobalo to przelczałam na ktorys z pozostałych
Ja podobnie Wrocław, Warszawa. Kraków i tak w kółko W Warszawie coś akustyka szwankowała
Stary 2008-01-01, 09:31   #3545
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja podobnie Wrocław, Warszawa. Kraków i tak w kółko W Warszawie coś akustyka szwankowała
momentami też to słyszałam
heh trochę się speszyli jak jakiś typ się darł 'czysta komercja' i cos w tym stylu
a jak panią Okupnik usłyszałam no to szybciorem na byle co byle nie ona nie cierpię tej kobiety ;]
Stary 2008-01-01, 10:14   #3546
schism_
Zadomowienie

Witam w Nowym Roku

Kaca na szczeście nie ma
Też oglądałam te 'sylwestry' śmiać mi się chce z image;u Dody_^_różowe kozaczki,biała kurteczka i naszywki z (moją ukochaną ;P)Metallicą, Górniakowa miała ciekawy występ
Mamusia mi o północy pożyczyła 'przytycia 10kg'to ja w trzask drzwiami i tyle ją widziałam (sama se życzę przeprowadzki daleko od domu oczywiście komfortowej itp...)

Też jestem Koziorożec

Dobra chwilowo się 'żegnam'wizyta u familii wzywa
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 11:56   #3547
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Witam w Nowym Roku

Kaca na szczeście nie ma
Też oglądałam te 'sylwestry' śmiać mi się chce z image;u Dody_^_różowe kozaczki,biała kurteczka i naszywki z (moją ukochaną ;P)Metallicą, Górniakowa miała ciekawy występ
Mamusia mi o północy pożyczyła 'przytycia 10kg'to ja w trzask drzwiami i tyle ją widziałam (sama se życzę przeprowadzki daleko od domu oczywiście komfortowej itp...)

Też jestem Koziorożec

Dobra chwilowo się 'żegnam'wizyta u familii wzywa
Skoro mamuśka życzyła przytycia to znaczy, że marnie wyglądasz

Doda zawsze orginalnie wygląda Podoba mi się jej kolor włosów
A co do Edytki to jej nie lubie więc jak tylko zaczęła swój show beszczelnie przełączyłam na inny kanał

Witam pierwszego na tym wątku koziorożca (opróz mnie oczywiście)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-01, 12:22   #3548
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
jak mnie widzisz jak mnie nie ma?
A widziałam Twojego nicka na liście przeglądających wątek

Witam w 2008 roku
Dopiero wstałam
No więc na sylwestrze było całkiem,całkiem gdyby nie to,że była tam taka jedna strasznie wredna dziewczyna,Tż-et mi opowiadał,że zdradziła swojego chłopaka 15razy,On o tym wie i mimo wszystko dalej z nią jest ale zaraz po 24 zmyli się do pokoju,bo musieli sobie poużywać.
Był jeden chłopak,który przyjechał z Wrocławia,biedny leżał całego sylwka załatwiony,bo gardło mu wysiadło,temperaturę miał wysoką.
Koniec końcem okazało się,że wrócimy z Tż-etem jednak do domu,bo zabrakło materacy i byłam przed 3,w sumie i tak na samym końcu to faceci oglądali zieloną milę,a my wszystkie spałyśmy najadłam się jak prosiaczek ziemniaki,kurczak w sosie majonezowo czosnkowym,piwa,szampan,p aluszki ojoj nie chcę mi się więcej wymieniać Tż-et wszystko za mnie dojadał,bo już nie mogłam .
Podsumowując fajnie,bez ohów i ahów

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 12:26   #3549
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Heh też wydaje mi się że najlepiej było w Krakowie choc w Warszawie też nieźle Robiłam tak że jak mi się na jakimś programie coś nie podobalo to przelczałam na ktorys z pozostałych

Udanego dnia perełki
nie wiem czemu ale nawet mi sie tego ogladac nie chciało wolałam filmy na komputerze

Cytat:
a no bo zostawiłam włączony komputer na chwile jeszcze

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2008-01-01, 12:36   #3550
Baby14
Zakorzenienie

LoLcIa123 : Widzisz? Jednak warto było iść. To super że się fajnie bawiłaś.Gdybys została na pewno bys załowała.

Milka19 : Oj , ja Dody nie cierpie. Nie wiem jak mozna miec taka pustke w głowie jak ona...odstrasza mnie... No ale coz. Albo Dode sie kocha albo nienawidzi. Moja mama [mimo ze ma 36 lat] uwielbia ja i zachwyca sie jaka to ona nie jest piekna.
Ja jestem zodiakalna waga. Rok temu w horskopach pisało mi ze 2007 bedzie moim najlepszym rkiem a byl najgorszym...

iza_wiosenna : Potem beda jeszcze lepsze roki od tego najlepszego xD.

Kurcze ,ale mi dzien dzis szybko leci... Juz tyle godzin.A jutro do szkoly. Jak sobie pomysle to mi sie naprawde wszystkiego odechciewa...
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 12:38   #3551
LoLcIa123
Zakorzenienie

Ja też jestem wagą a w tym roku co nam wróżą

Tymoteusz
23.11.2014r

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-01, 12:43   #3552
tamonita
Zakorzenienie

Witam w Nowym 2008 Roku

Cytat:
Mój wspaniały sylwek też tak wyglądał Bywało lepije Ale ostatecznie stwierdzam, że sylwester w Krakowie był najlepszy

Po 24 były jeszcze fajerwerki z rodziną. A dziś mimo, że nie wypiłam dużo brzuch mnie boli

Witam w Nowym Roku Kochane Przeczytałam swój horoskop - 4 planety na raz są w moim znaku zodiaku - czeka mnie bezgraniczne szczęście w tym miesiącu Już na nie czekam
Uuuu to oddaj mi troszke tego szczęścia Kochana
Btw. sa tu jakies Bliźniaki ?

Cytat:
A jaki masz znak zodiaku? xD

U mnie dziewczynki było super i cudownie . Zagalopowałam sie z szampaanem ,ale juz mi nic nie jest . Postanowilam Nowy Rok uczcic ,, dodatkowymi kaloriami". A 1 co zjadlam po polnocy bylo ciastko cookies -tak zeby caly rok byl slodki jak to ciastko. Do domu mialam 45 minut drogi pod gorke. Takze sie przeszłam.Witajac Nowy Rok powiedziałam ,, Zegnam najgorszy rok w moim życiu - witam NAJLEPSZY!". Tak bedzie i .

WITAM W 2008 [wspaniałym] ROKU !
Ciesze się, że było super Dokładnie tak samo sobie powiedziałam I jeszcze sama sobie złożyłam zyczenia Oby tylko się spełniły

Cytat:
Witam w Nowym Roku

Kaca na szczeście nie ma
Noo to Ci się fajnie skończył Nowy Rok
Mi też tego życzyli
Miłego pobytu u rodzinki

Cytat:

Witam w 2008 roku
Dopiero wstałam
No więc na sylwestrze było całkiem,całkiem gdyby nie to,że była tam taka jedna strasznie wredna dziewczyna,Tż-et mi opowiadał,że zdradziła swojego chłopaka 15razy,On o tym wie i mimo wszystko dalej z nią jest ale zaraz po 24 zmyli się do pokoju,bo musieli sobie poużywać.
Był jeden chłopak,który przyjechał z Wrocławia,biedny leżał całego sylwka załatwiony,bo gardło mu wysiadło,temperaturę miał wysoką.
Koniec końcem okazało się,że wrócimy z Tż-etem jednak do domu,bo zabrakło materacy i byłam przed 3,w sumie i tak na samym końcu to faceci oglądali zieloną milę,a my wszystkie spałyśmy najadłam się jak prosiaczek ziemniaki,kurczak w sosie majonezowo czosnkowym,piwa,szampan,p aluszki ojoj nie chcę mi się więcej wymieniać Tż-et wszystko za mnie dojadał,bo już nie mogłam .
Podsumowując fajnie,bez ohów i ahów
I teraz nasuwa mi się jedna myśl... "a nie mówiłam !"

Matko dziewczynki jak mnie boli głowa
Ale wkońcu Sylwester jest raz w roku nie ?
O dziwo obudziłam się po 9 ale później jeszcze na troche zasnęłam
Dziś, czyli już w tym Nowym Roku przeprowadziłam rozmowe z rodzicami.
Ciekawe czym ona zaowocuje...

Jeszcze raz, szczęśliwego i radosnego Nowego 2008 Roku

emotki musiałam usunąć..

Btw. głowa mnie boli !
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 12:50   #3553
LoLcIa123
Zakorzenienie

Mnie też głowa,ojjj bolii

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-01-01, 12:50   #3554
asiek14
Zakorzenienie

ja jestem Bliźniak

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2008-01-01, 12:51   #3555
Baby14
Zakorzenienie

LoLcIa123:

W tym roku, Pluton ma duży wpływa na życie osób urodzonych pod znakiem Wagi. Nie zawsze jednak korzystny. Od jego wpływów zależą sukcesy zawodowe i osobiste Wag. Drobne problemy pojawią się już w styczniu. Prawdziwe kłopoty przyjdą jednak dopiero pod koniec kalendarzowego roku.

P R A C A

Plany zawodowe będą często napotykać na przeszkody. W pracy należy się spodziewać utrudnień i ograniczeń. Z jednej strony ryzyko strat finansowych, z drugiej zaś niespodziewane korzyści. Decyzje o zmianie pracy należy bardzo dobrze przemyśleć. Możliwe są utrudnienia administracyjne lub prawne. Wysiłki w nowym środowisku nie przyniosą oczekiwanych efektów. Zwłaszcza urodzonym w drugiej dekadzie. Wszelkie ważne zobowiązania i decyzje warto podejmować na przełomie maja i czerwca. Także pod koniec sierpnia i na początku września. Okazji do gruntownych zmian, w tym roku, na pewno nie zabraknie. Prawdopodobny nierównomierny rozwój i napięcia w stosunkach międzyludzkich.

M I Ł O Ś Ć

W sferze uczuć więcej korzystnych zdarzeń. Jednak i tutaj możliwe są zagrożenia. Dla stałych związków będzie to bardzo trudny okres. Niektóre Wagi mogą zajść w nieplanowaną ciążę. Zaś te wciąż jeszcze poszukujące swojej drugiej połowy będą wyjątkowo atrakcyjne. Nie powinny jednak podejmować zbyt śpiesznych decyzji o małżeństwie. Wiosna, a konkretnie kwiecień to najbardziej stosowny moment na podjęcie odpowiednich kroków w tej sprawie. Być może właśnie wtedy przyjdzie Wielka Miłość.

Z D R O W I E

To rok napięć i depresji. Już na samym początku stycznia możliwy spadek energii i wyczerpanie. Stan ogólnego osłabienia trwać może aż do maja. Nie należy go lekceważyć. W przeciwnym razie zdrowie się jeszcze pogorszy. Wskazany częsty wypoczynek i zabiegi terapeutyczne. Szczególną uwagę należy zwrócić na zachowanie równowagi psychicznej. Dbać o nerki i pęcherz moczowy.

Takze niezle sie zaczzyna xD. Oby to tylko jakies bzdety. Milo mi ze nie jestem tu jedyna Waga.

Tamonita:

To ile Ty wypiłaś że Cie glowa boli? xD Mnie bolała po przebudzeniu [wypilam 3 wielkie szklanki szampana u kumpelek , 1 z kolega^^,a potem w domu jeszcze 2.Nigdy sie tak nie nachlałam ale powiem ze nawet nic mi nie jest. Myslałam ze bedzie gorzej] ale juz jest ok. Moglabym isc jeszcze na 1 sylwka.
Stary 2008-01-01, 13:03   #3556
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Tamonita:

To ile Ty wypiłaś że Cie glowa boli? xD Mnie bolała po przebudzeniu [wypilam 3 wielkie szklanki szampana u kumpelek , 1 z kolega^^,a potem w domu jeszcze 2.Nigdy sie tak nie nachlałam ale powiem ze nawet nic mi nie jest. Myslałam ze bedzie gorzej] ale juz jest ok. Moglabym isc jeszcze na 1 sylwka.
Wstyd się przyznać, bo niby nie dużo

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-01-01, 13:16   #3557
phenomena
Zakorzenienie

witam plotkary w nowym roku
moj sylwester byl bardzo udany! u tz pojawilam sie juz po 17, robilismy zapiekanki (az 30!! dla kazdego po dwie). ile bylo z nimi roboty
lud zaczal zbierac sie o 20. mnostwo osob, mnostwo wodki , ale dzielna phenomena wypila tylko symboliczna lampke szampana po polnocy, z czego jestem bardzo dumna i nie uleglam zadnej pokusie - na stole bylo mnostwo ciastek, czipsow, ciast. bylam stanowcza
polozylismy sie spac ok 5, wstalismy przed 11 zaczelo sie wielkie sprzatanie...
wrocilam jakas godzine temu do domu i jestem padnieta

moje postanowienia noworoczne - nie lamac sie! nie dawac sie napadom i pokusom! i wyprowadzic moja psychike na rowno! i tak musi byc! nie ma bata
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 13:34   #3558
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
ja jestem Bliźniak
ja tez Blizniak 11 czerwca

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
moj sylwester byl bardzo udany! u tz pojawilam sie juz po 17, robilismy zapiekanki (az 30!! dla kazdego po dwie). ile bylo z nimi roboty
lud zaczal zbierac sie o 20. mnostwo osob, mnostwo wodki , ale dzielna phenomena wypila tylko symboliczna lampke szampana po polnocy, z czego jestem bardzo dumna i nie uleglam zadnej pokusie - na stole bylo mnostwo ciastek, czipsow, ciast. bylam stanowcza

moje postanowienia noworoczne - nie lamac sie! nie dawac sie napadom i pokusom! i wyprowadzic moja psychike na rowno! i tak musi byc! nie ma bata
gratuluje silnej woli ciesze sie,ze Sylwester sie udal

dziewczyny witajcie w Nowym Roku!!
mam troche do nadrobienia na wizazu ale z tego co widziam to udaly wam sie imprezy

Nasz wyjazd super! Fajerwerki w Karpaczu byly rewelacja!!Bylsmy tez w Czechach, wjechalismy na Kope i zeszlismy/zbieglismy na dol wczoraj z TZ. Jestem dzis caaala obolala!posladki i wszystkie mozliwe miesnie
Sniegu bylo mnostwo na grze i myslalam,ze zamarzne na wyciagu jak wjezdzalismy,spodnie cale mokre a trzeba bylo zejsc. Ale jak ju zaczelismy biec to sie rozgrzalam i jaka bylam z siebie zadowolona

Moi rodzice i TZ-ta tata byl z nami, warunki w willi do bani,na zdjeciach wygladalo fajnie a w rzeczywistosci porazka. No ale przynajmniej ciepa woda byla i cieplo.

Wlasnie wrocilam i sie wykapalam i czuje sie juz jak czlowiek Sylwestra spedzilismy przy stole z TVP2 a potem poszlismy na dwor na fajerwerki.
Wyjazd generalnie bardzo udany

Moje postanowienia na Nowy Rok - zrzucic 4kg,mniej stresu,wiecej optymizmu i nie poddawania sie jak jest zle

Jeszcze raz wszystkiego Naj dla Was
Stary 2008-01-01, 13:47   #3559
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
polozylismy sie spac ok 5, wstalismy przed 11 zaczelo sie wielkie sprzatanie...
wrocilam jakas godzine temu do domu i jestem padnieta

Ciesze się razem z Toba Phenomenko
Ale mam nadzieję, że cos tam jednak zjadłas ?

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
ja tez Blizniak 11 czerwca
dziewczyny witajcie w Nowym Roku!!
mam troche do nadrobienia na wizazu ale z tego co widziam to udaly wam sie imprezy

Nasz wyjazd super! Fajerwerki w Karpaczu byly rewelacja!!Bylsmy tez w Czechach, wjechalismy na Kope i zeszlismy/zbieglismy na dol wczoraj z TZ. Jestem dzis caaala obolala!posladki i wszystkie mozliwe miesnie
Sniegu bylo mnostwo na grze i myslalam,ze zamarzne na wyciagu jak wjezdzalismy,spodnie cale mokre a trzeba bylo zejsc. Ale jak ju zaczelismy biec to sie rozgrzalam i jaka bylam z siebie zadowolona

Moi rodzice i TZ-ta tata byl z nami, warunki w willi do bani,na zdjeciach wygladalo fajnie a w rzeczywistosci porazka. No ale przynajmniej ciepa woda byla i cieplo.

Wlasnie wrocilam i sie wykapalam i czuje sie juz jak czlowiek Sylwestra spedzilismy przy stole z TVP2 a potem poszlismy na dwor na fajerwerki.
Wyjazd generalnie bardzo udany

Moje postanowienia na Nowy Rok - zrzucic 4kg,mniej stresu,wiecej optymizmu i nie poddawania sie jak jest zle

Nooo to są trzy bliźniaki ja jestem z 21 czerwca z ostatniego bliźniaczego dnia

Agus to miałas super Sylwka... zawsze mi się taki marzył... Prawdziwy sylwester w górach ze śniegiem, ogniskiem i tą cała atmosferą
zazdroszcze

Niech się stanie... !
KCP

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-01, 13:55   #3560
Baby14
Zakorzenienie

Tamonita : czasami tak bywa własnie ze wupije sie cała butelke i nic albo lampke i juz szumi.

Phenomena: No to ja gratuluje silnej woli w takim razie. ALe tamonita chyba slusznie pyta...chyba zjadlas cos no nie?

agolek: Sylwester w gorach musiałbyc cudowny. Ja mieszkam w gorzysrtym terenie i uwielbiam z gor ogladac fajerwerki. Widac tez inne miasta jak swietuja. Cudowny widok. Niestety w tym roku bylam w dziurze i tylko posluchałam fajerwerek...
Stary 2008-01-01, 13:59   #3561
phenomena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Ciesze się razem z Toba Phenomenko
Ale mam nadzieję, że cos tam jednak zjadłas ?
zjadlam dwie zapiekanki. i troche orzeszkow
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 14:10   #3562
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Milka19 : Oj , ja Dody nie cierpie. Nie wiem jak mozna miec taka pustke w głowie jak ona...odstrasza mnie... No ale coz. Albo Dode sie kocha albo nienawidzi. Moja mama [mimo ze ma 36 lat] uwielbia ja i zachwyca sie jaka to ona nie jest piekna.
Ja jestem zodiakalna waga. Rok temu w horskopach pisało mi ze 2007 bedzie moim najlepszym rkiem a byl najgorszym...
Ja też za nią nie przepadam. Moim zdaniem ona sama w sobie nie jest głupia tylko taką gra Rozmawiałam ze znajomymi, którzy mają znajomych, którzy ją znają i podobno bardzo inteligentna z niej dziewczyna... A co do urody to mi się tylko podoba kolor jej włosów

Gratuluje udanych sylwestrów
Stary 2008-01-01, 14:32   #3563
Ather
Zakorzenienie

Witam Was w Nowym Roku Słoneczka
Jeszcze raz - wszystkiego naj naj!

Nie zostanę dziś długo, bo dopiero niedawno pożegnałam się z sylwestrowym gościem i zaraz wybywam, na 'późny obiad' do babki =='

Mam nadzieję, że miło spędziłyście noc

Milkuś, Mercy... przykro mi że tak wyszło, ściskam mocno
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-01, 14:36   #3564
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
zjadlam dwie zapiekanki. i troche orzeszkow
I prawidłowo. Jestem z Ciebie dumna.

Milka19 : Musimy wybaczyc tej Dodzie...w koncu gwiazda i musza cos o niej mowic.Ale tak szczerze to chciałabym ja poznac jako 'normalna'.

Ather : W takim razie smacznego obiadku.
Stary 2008-01-01, 14:39   #3565
agatka-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Nie zostanę dziś długo, bo dopiero niedawno pożegnałam się z sylwestrowym gościem i zaraz wybywam, na 'późny obiad' do babki =='
a któż to taki ?
agatka-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 14:42   #3566
madame_apple
Zadomowienie

hej dziewczyny
Witam w Nowym Roku Właśnie wróciłam. Było świetnie Tylko teraz jestem totalnie padnięta, ale co tam-raz się żyje
Zaraz zjem jakiś obiadek i spróbuję ponadrabiać zaległości na Plotkowym i wysłać zdjęcia tym, którym obiecałam bo niestety w sobotę poczta mi szwankowała i nie zdążyłam już przed wyjazdem tego zrobić :/

Buziaki dla Was i miłego dnia

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 14:44   #3567
Emocja
Rozeznanie

Dzień dobry Ja tylko wpadam na chwilkę złożyć Wam życzenia, bo za bardzo zmęczona jestem na siedzenie przy komputerze

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Zmykam przygotować sobie coś dobrego do jedzenia

Emocja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 14:48   #3568
śnieżka_
Zakorzenienie

No widzisz Lolciu, a tyle obaw było
gratuluje dziewczyny udanego kroczenia w Nowy Rok ..

A u mnie porażka .. Byliśmy u babci i włączyłam sobie jak zwykle tv, minęło 5 minut (w których wszyscy pa6trzyli na tv w trakcie czekania na obiad) a mój ojciec ni z tego ni z owego zaczyna się na mnie drzeć że nie bedzie tylko tak jak ja chce, że ktos ze mna w przyszłości nie wytrzyma, o ile wogole ktos bedzie chciał ze mną być, że się wszystko skończy i przestane mieszkać w domu, że będę robiła to co on będzie chciał itd mi szczena normalnie opadła tymbardziej że ani nic mu dziś nie zrobiłam, ani nawet nie przełączyłam mu żadnego programu (choć on twierdził że chce oglądać skoki, a ja oglądam jakiś durnowaty program i mu nie dam przełączyć, mimo to że nawet o tym wcześniej nie wspomniał ) Na to mama powiedziała mu żeby się uciszył bo już go słuchać nie może a babcia zaczęła mówić że ze mną nie ma żadnych problemów, że tylko on jakieś huki robi i zaczęła wspominać moje dzieciństwo .. Na to ojciec powiedział że wolał mnie 100 razy bardziej jak miałam pare latek niż taka jaka jestem, bo teraz to niewiem co niby jestem Między czasie jeszcze wspomniał że weźmie na mnie pasa i się skończy .. A ja mu odpowiedziałam 'no napewno..' (z podtextem o ktorym nieraz mu wspominałam w kłótniach że rodzice znęcający się nad dziećmi mogą mieć nieciekawie) na to on żebym się zastanowiła co mówię i że nie bede miała wstępu do domu itd z trudem się opanowałam i nic już nie powiedziałam, ani nie wybuchnęłam poczułam jedynie że od środka aż się coś we mnie gotuje Teraz się do niego nie odzywam .. bo gość najechał na mnie o nic ni z gruszki ni z pietruszki i tylko zepsuł mi pół dnia takiego ojca mieć to eh ..

lżej jak się Wam wypisałam nie musicie czytac bo dużo tego wyszło
Stary 2008-01-01, 14:52   #3569
MonikaZmyślona
Zadomowienie

Witajcie w Nowym Roku kochane

Agolku - Sylwester w gorach .. Super Ja tam byłam sobie na wrocławskim rynku. Fajne efekty zrobili i pokaz fajerwerkow ( w dobrym miejscu przynajmniej, bo w tamtym roku nie powalalo na kolana)

Życzę Wam maasę szczęścia, samych pomyślnych dni, zero smutków, złych nastrojow, tudziez innych podobnych zjawisk niepozadanych
.
Nie musimy byc Koziorozcami, aby ten rok był dla nas wspaniały

Przeczytałam wszystkie posty, nie mam jednak czasu i siły odniesc sie do kazdego, tak wiec: Te, ktore boli glowa Trzeba było tyle pic
Te, ktore sa wesołe i dobrze nastawione - łączę się z Wami, bo ja tez staram sie dobrze nastroic. I życzę tego wsyztskim! Najwazniejsze jest dobre nastawienie i optymizm i wszytsko bedzie fajne

WSZYSTKIEGO DOBREGO!
J -
B -
-
MonikaZmyślona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 15:13   #3570
(:Iza:)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Btw. sa tu jakies Bliźniaki ?
zgłaszam sie!!

Cytat:
ja jestem Bliźniak
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
ja tez Blizniak
hohoh ile bliźniaków tutaj

Wszystkiego naaaajlepszego !!
(:Iza:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości