|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Galeria :)
a co mowi ten cm?konkretnie bo me oczeta mowia ze wysmukliłas uda i wyraznie zarysowuje sie linia nad kolanem a stad juz nieduzo aby nogi wysmuklały ja to przerobiłam szkoda ze teraz zaczynam od nowa bo uda i łydki to moja zmora a z tej euforii nadrobiłam i moj cm mowi udo 52cm ;/a było w czasach swietnosci 47
|
|
|
|
|
#2672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo ladnie wysmuklily ci sie uda!!! fajnie wyg;adasz w tych obcislych spodniach na ostatnim zdjeciu moze napiszesz co robilas ze cm ci spadly?D![]() mi jeszz emusi spasc 8 cm
|
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2674 |
|
Zadomowienie
|
8 minutes abs.buns ii legss?? sciagnelam te filmiki wczoraj i od dzis chce robic to takie??
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2676 |
|
Rozeznanie
|
hihi, widać różnicę
|
|
#2677 |
|
Przyczajenie
|
to ja tez se sciagne.....
a po jakim czasie widac ubytek cm? jesli mogłabys na chłopski rozum napisac przykładowy plan cw to byłabym/ędziemy wdzeczne :p ja mam tendencje do przetrenowania stad chyba u mnie ta podła masa miesniowooooo tluszczowa bo samymi miesniami to ona nie jest |
|
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie co dwa dni ćwiczyłam, coby nie przegiąc i dać mięśniom odpocząc
|
|
|
|
|
|
#2679 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde, żeby mi się tak chciało walczyć jak Wam :/ u mnie z dietą nawet dobrze, gorzej ze sportami :/ eh.
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
|
|
|
|
#2680 |
|
Zadomowienie
|
ojp
zakup sobie TL II da ci takiego kopa ze w nocy bedziesz chciala cwiczyc ![]() ![]()
|
|
#2681 |
|
Przyczajenie
|
hihi a juz myslałam ze Ci oddam pare zbednych cm do zrzutu :P
aaaa I NIE OSŁABIAJ MNIE BABO widze ześ kozaka dosuneła a ja muszę siegac na wyżyny żeby tego dokonać Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2008-05-19 o 23:42 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nzjadziesz mi takiego, co ode mnie weźmie po 7cm, to ok
EDIT: Ha! Kozaki już zapinam wszysktie, które mi w oko wpadną Jak kupoiwałam ostatnie kozaki, to z czystej próżności chodziłam i przymierzałam sprawdzając czy dopnę
|
|
|
|
|
#2683 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
cWaniara jak znajde takiego to sama GO przygarne i nie oddam .....eh zazdroszcze ja kiedys w łydce miałam 31cm ...teraz zaden kozak mnie nie lubi buuu : ( |
|
|
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2685 |
|
Przyczajenie
|
hehehehh dzieki za pocieszenie , chociaz zawsze jest alternatywa i mozna gumką dosztukować
![]()
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a coś więcej o tym możesz mi powiedzieć? ej ja bym chciała mega ćwiczyć ale nie umiem się wziąć za to! bieganie odpada bo mam chory kręgosłup i nie mogę go zbytnio obciażać. chciałabym na basen chodzić hihi o, i na rowerze stacjonarnym też mogę jeździć!
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
|
|
|
|
|
#2687 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i ja wiem ze tak normalnie to bym 5 minut pojezdzila na stacjonarnym(bo na normalnym jakos 50 km jezdze latem i jest ok)a terz w domku moge nawet 30 minut przyzwyczailam sie z dnia na dzien jest lepiej dodaje mi powerai mam ochote na cwoczenia a tez len jestem![]() To sa tabletki na 2 tygodnie potem tzreba kupic kolejne jesli oczywoscie sie chce. Kosztuja ok 39 zl w aptece (bynajmniej w mojej miejascowosci) ale na necie mozna kupic taniej. Ja bynajmniej polecam, BO ZADNYCH SKUTKOW UBOCZNYCH NIE ZAUWAZYLAM A SKONCZYLAM JUZ DRUGI LISTEK Z CZTERECH
|
|
|
#2688 |
|
Raczkowanie
|
tak czytam i czytam ten watek i nie moge do konca dojsc
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak przy okazji to zapraszam inne Wizażanki do pokazywania się nam tutaj !!
|
|
|
#2690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wkleje zdjecie wieczorem moje-całej figury i mi powiecie co sadzicie, i moze ktos sie znajdzie kto bedzie wizial jak stracic cm ostatnie z umiesnionych ud
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapraszam
|
|
|
#2692 |
|
Raczkowanie
|
mam takie marzenie, żeby kiedyś tu wstawić moje zdjęcie
![]() ale jeszcze długa droga przede mną... |
|
|
|
|
#2693 |
|
Rozeznanie
|
up up podnosze watek bo świetny jest
![]() Pozdrawiam I gratuluje wszytkim
|
|
#2694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Prosze pomózcie! dlaczego nie moge obejrzec zdjec Suzany??? wszystkie inne widze, sa albo w linku albo normalnie je widze z mozliwoscia powiekszenia? A tych nie widze... przy jej wypowiedziach nie wyswietla sie zadenk link. Dlaczego? Sledze kazda jej wypowiedz duzo sie od niej dowiedzialam, ja rowniez bardzo lubie cwiczyc wczesniej regularnie chodzilam na silownie ale mialm bardzo mala wiedze na temat prawidlowych treningow diety efekty kalies tam byly ale mysle ze gdybym cwiczyla tam z ta wiedza co mam teraz efekty bylyby lepsze. Teraz niestety nie mam mozliwosci cwiczyc w klubie i robie to w domu, na szczescie posiadam niezbedne do treningu relwizyty i sledzac wypowiedzi Suzany staram sie sie wiedzę tę wdrozyc w zycie. Bardzo podziwiawiam Suzankę i jeszcze bardziej chcialabym zobaczyc jej zdjecia. Wiem ze je zamiescila w Waszych buziach w galerii ale ja nie moge ich obejrzec. Czy znalazłaby sie jakas przemila i uczynna wizazanka i wkleila jej zdjecia??? Bylabym taka szczesliwa! Tak bardzo chcialabym zobaczyc efekty jej pracy....prosze. Bardzo uwaznie sledze watki fitness mimo iz malo sie udzielam to jestem z Wami Fitnessowe Wizażanki |
|
|
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe, taka mala fascynacja naszą Suzanką widzę ![]() Nie widzisz zdjec po Suzi je usunela. Takie jej prawo. Zadna z nas nie ma jej zdjec,a nawet jesli ma to napewno bez jej zgody nie umiescilaby ich tutaj. Proponuje Ci napisac do niej prywatna wiadomosc
|
|
|
#2696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uhm. Dziekuje ze wszystko mi wyjasnilas, bo ja juz myslałam ze robie cos nie tak. Wiec wszystko jasne. Ps. Ciebie tez lubie i czytam z zainteresowaniem Twoje wypowiedzi.Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe, dziekuje
|
|
|
#2698 |
|
Raczkowanie
|
No to czas na mnie pierwsze zdjęcie - mors 2 lata temu
. Obok po pół rocznym odchudzaniu z Wizazem . 168 cm waga na dziś 58-59 kg. Chciałabym dojść do 55 ale jakoś nie mam motywacji.W sumie była to typowa dieta MZ nie brałam żadnych środków wspomagających oprócz czerwonej/zielonej herbaty. Codziennie czytałam wizaz i tak zeszło .
|
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#2700 |
|
Rozeznanie
|
Brawo
Jezeli wygladasz tak jak na tym drugim zdjeciu i wazysz 58 to nie schodz nizej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

bardzo ladnie wysmuklily ci sie uda!!! fajnie wyg;adasz w tych obcislych spodniach na ostatnim zdjeciu moze napiszesz co robilas ze cm ci spadly?D

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)