Studniówka 2008 część II - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-13, 16:34   #2881
cannelle89
Raczkowanie

Dot.: Studniówka 2008 część II

Cytat:
Napisane przez BlackAngeell Pokaż wiadomość
te buty dawały wlaśnie dużo klimatu...baaaardzo mi sie to spodobało
chetnie sama bym tak wyskoczyła
sądze ze osoby wyśmiewające taką parę to same różowe tandetne landrynki nie mające wogóle dobrego gustu
to jest poprostu genialna stylizacja
ja chce namowić kalse żebyśmy zrobili w takim stylu czołówke bo jakoś nie mozemy sie zebrać i je nakręcić ;]

a u was jak z czołówkami??
Racja!Sama planowalam partnera wystylizowac w stylu retro, zeby pasowal do mojego stroju- ale ide z kim innym, niz na poczatku planowalam i na obecna osobe towazyszaca nie mam az tak duzego wplywu.
Czolowka? Pomysl wstepny jest, ale nie mamy terminu krecenia, ani dokladnego scenariusza. W dodatku teraz zaczyly sie ferie, wiec nic nie zrobimy przez najblizsze dwa tygodnie. Konkretnie ma to (chyba) wygladac tak: dziewczyny na poczatku filmu beda brzydkie, roztrzepane, ubrane w stare ciuchy. Chlopcy zas, maja sie wcielic w role stylistow. W wyniku ich dzialania dziewczyny zamienia sie w super ubrane, umalowane i uczesane pieknosci. Do tego jakies krotkie przedstawienie danej dziewczyny i jej stylisty. Oczywiscie najpierw nakrecimy czesc, w ktorej wygladamy dobrze- a pozniej jak zle- trzeba sobie ulatwic zycie.
Stary 2008-01-13, 16:37   #2882
Katia:):)
Przyczajenie

Witam wszystkich, od dluzeszgo czasu czytam wasze posty, sama nie wiem czemu jeszcze nic nie napisalam, ale tak jakos wyszlo....no wiec ja mam studniowke 26 stycznia i jak wiekszosc bardzo sie stresuje. Kupilam juz sukienke i buty, jak bede miala chwilke czasu to wrzuce

A co do czolowki to nasza byla nawet fajna, nagralismy takie cos....mamy lekcje wychowawcza i tematem sa wagary, poźniej przychodzi do naszego wychowawcy drogi nauczyciel i go prosi na chwile, nasz wych. wychodzi a wsrod nas slychac rzucone haslo: idziemy na wagary...wszyscy wybiegamy ze szkoly i biegniemy do pobliskiej kanjpy big bufallo, wychowawca nas goni...my dobiegamy do tej kanjpki i tam sie rozsiadamy i gadamy a tu przychodzi policja i nas legitymuje...potem nas wyprowadza i wsadza do "suki", odwozi nas do szkoly i zaprowadza do sali (mielismy juz tam wszystko przygotowane, sala ozdobiona itd.) rozpraw i tam nasz wych. jest sedzia i mowi skazuje.. i po kolei wymienia imiona i nazwiska wszystkich uczniow i my wtedy wstajemy to jest takie przedstawienie klasy, na koniec mowi ze skazuje nas na 2 lata..i na mature, a my wetdy wstajemy i mowimy, ale najpierw studniowka
...i co wy na to, fajny pomysl, bo mi sie nawet podoba
Katia:):) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 16:38   #2883
malinaaack
Raczkowanie

No i nareszcie po studniówce :/ jestem z niej niezadowolona :/ za ta cena jaką płaciłam spodziewałam sie czegoś lepszego no ale ok :/ pomijając fakt, ze większość osób była głodna bo nie było za bardzo co jeść :/ muzyka taka sobie, zespół trochę smęcił chwilami, ludzie spoko ale i tak większość złapała po 2.00 zamułę. Studniówka trwała do 6.00 ale większość wyszła po 5.00, na parkiecie malutko par czasami nawet jedna lub dwie. Lepiej się bawiłam na studniówce mojego chłopaka w zeszłym roku
malinaaack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 16:42   #2884
kinga(kinia)
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
Dodaj większe zdjecia , bedzie wiecej widać a już coś widzę że bardzo ładnie się prezentowałas .
dokladnie, wieksze zdj prosimy!

Cytat:
Napisane przez Madzia007 Pokaż wiadomość
Może da się wymienić w sklepie na mniejszy rozmiar albo zwęzić u krawcowej?
niestety wymienic sie nie da byla kupowana z ponad 2 miesiace temu. Zwedzic niestety tez nie (gorset z fizbinami). Poporstu masakra, czarno to widze.

Cytat:
zobaczcie jak u mnie w ck w jednej z kieleckich szkoł była fajnie ubrana para....ci to dopiero zwracali uwagę
musiało to fajnie wyglądać w realu
jak dla mnie super sie zestawili! Naprawde fantastyczne

Cytat:
z tego co mi koleżanka mówiła to ta 100dniowka była zupełnie normalna....nie tematyczna ale fajny pomysł mógłby być z taką tematyczną np.lata 30 lata 30..
ja mam tematyczna studniowke jak co rok w mojej szkole. Z tego co pamietam juz byl morze, zaginiony swiat, dzungla, szalone lata 70, a teraz my mamy Las Vegas (casyno). Dekoracje i program artystyczny przygotowywany jets pod temat studniowki.

Cytat:
Napisane przez e_myszka Pokaż wiadomość
No i... juz po wszystkim
Było całkiem fajnie, chociaż 100dn TŻ'ta chyba bardziej mi się podobała
Dodaje kilka fotek
Hmm fryzura bardzo ladna ojej ze na studniowce TZ sie mozna lepiej ubawic, a tak sie tej zabawy balas, a tu okazuje sie lepsza niz wlasna. Mam nadzieje, ze z dwoch bali masz mile wspomnienia

Cytat:
Napisane przez waniuśka Pokaż wiadomość
Wnastawiona zupełnie na anty do mojej studniówki. Ale teraz gdy jest już po wszystkim (miałam 05.01) muszę przyznać że było super, bawiłam się świetnie i na pewno nigdy nie zapomnę tej nocy ach I nie przeszkodziło mi w zabawie nawet to że dzień wcześniej nie zdałam egzaminu na prawko... Ale jak widać dobra muzyka+dobre towarzystwo są dobre na wszystko
jej jaka piekna sukienka, powaznie tez bym taka chciala! Piekna! Swoja droga wygladalas bardzo ladnie, skromnie i dziewczeco.
P.S. mam nadzieje, ze nastapny egzamin pojdzie lepiej

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
było super chyba tylko raz przekręciłam wyraz a dziękuje dziękuje

Dziewczyny było bosko normalnie;] szkoda ze tak szybko zleciało nei obejrzeliśmy sie a tu już była 22 potem 1 potem 4 ehh boli mnei dosłownie wszytsko nogi najbardziej;] a o gardle to już nei wspomne
alko nam wniosła mama jednej z koleżanek w butelce po wodzie truskawkowej a druga była w kartonie po soku nomrlanie nauczyciele tez że niby pić nei można a sami byli troche wstawieni normlanei śmiesznie było już nei moge sie doczekac kiedy dostane film z tej 100dn zazdrosze tym które bal mają przed sobą
no widzisz nie taki diabel straszny jak go maluja, widzialam ze sobie poradzisz. Ciesze sie rowniez, ze jestes zadowolona ze studniowki. Masz moze jakies zdjecia, aby sie pochwalic?

Cytat:
Napisane przez OlaBulBul Pokaż wiadomość
No to ja też powklejam trochę dziwnych zdjęć ze studniówki minami prosze się nie przejmować zawsze robie głupie miny do zdjęć
ojej jaki piekne zdjecie: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6284380
kinga(kinia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 16:44   #2885
Insomnia89
Zakorzenienie

Ja już jestem PO. Dziewczynki, życzę wam wszytskim takiej wspaniałej studniówki było zaje...fajnie Kurcze, chce jeszcze raaaz.
Stary 2008-01-13, 16:48   #2886
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

Cytat:
Napisane przez Madzia007 Pokaż wiadomość
Na mojej studiówce tańczyło się po weselnemu I dobrze bo wtedy zabawa jest dużo lepsza

Co do kreacji to baaaardzo dużo było małych czarnych szczególnie do kolan ale tych długich też. Czerwieni też było dużo, fioletu nie aż tyle ile bym się spodziewała.
Ogólnie prawie wszystkie sukienki były bardzo ładne, nie sądziłam że dziewczyny mają tak dobry gust
Mnie się wydawało że "mała czarna" to krótka, czarna sukieneczka dobrze myślę ?

malinaaack, szkoda że ci się nie podobało... ale myślę, że było chociaż kilka fajnych momentów, które będziesz mogła zapisać w pamięci jako miłe wspomnienia ze swojej studniówki

lineczka1989, wklejaj zdjęcia a pomyłką się nie przejmuj ja wprawdzie się nie pomyliłam, ale zrobił to mój TŻ ( zaczął czytać moją kwestię, która ja właśnie czytać skończyłam :P), ale podobno nikt nie zauważył :P a tak serio to przecież każdy się może pomylić
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 16:52   #2887
niqska
Wtajemniczenie

yyania możesz założyć ramiączka z dżetami jakimiś będą lepiej wyglądać niż takie zwykłe przezroczyste bo ci się przykleją do ciała a to nie wygląda ładnie :P

malinaaack dawaj zdjęcia!!

niqska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 16:59   #2888
OlaBulBul
Zakorzenienie

kinga(kinia) dziękuję

Właśnie się dowiedziałam, że mój TŻ załatwił zabawę karnawałową więc idę się bawic 26 no w końcu po to jest karnawał
Stary 2008-01-13, 17:00   #2889
malinaaack
Raczkowanie

a to kilka zdjęć z mojej studniówki ostatecznie szło ja wytrzymać, tylko zespół sporo wolnych puszczał tak samo jak Dj, pod koniec sie trochę impreza rozkręciła ale nie powiem bo mimo niezbyt udanej muzy potańczyłam sobie tak, ze sie nawet odcisków nabawiłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg st1.jpg (118,8 KB, 346 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg st.jpg (110,8 KB, 207 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg st2.jpg (118,1 KB, 269 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg st4.jpg (102,0 KB, 366 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg st3.jpg (111,8 KB, 556 załadowań)
Stary 2008-01-13, 17:04   #2890
mariolka16
Rozeznanie

GG do mariolka16

malinaaack.....ładną miałaś fryzurke
Stary 2008-01-13, 17:05   #2891
Sarejszyn
Przyczajenie

Studniówka już we wtorek a ja dalej brak pomysłu na fryzure ale słyszałam ostanio że dużo dziewczyn poprostu kręci włosy i spina lekko z tyłu i daje jakiś kwaituszek....

Dziwne studniówka będzie bo tylko 1 klasa (tzn 14 uczniów xD ) plus nauczyciele prawie jak wesele xD ale zapowaida sie zabawnie
Stary 2008-01-13, 17:06   #2892
Dinulka
Zakorzenienie

i ja jestem po 100dniówce, niepotrzebnie się nią tak denerwowałam wczoraj poszłam już na lajcie heh ogólnie to mam mieszane uczucia, były momenty fajne, byłe mniej fajne, teraz w sumie nawet nie myślę o tym, że niedługo moja 100dniówka
u Was też jakoś się nie zwracało uiwagi na to jak inni wyglądają?
trochę inaczej sobie wyobrażałam tą całą imprezę...
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 17:09   #2893
ksiezycwkaloszach
Przyczajenie

Ja mam studniówkę dopiero 26 :P Wszystko juz jest, tylko fryzura i makijaz - ogromny z tmy problem ;/
ksiezycwkaloszach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 17:15   #2894
malinaaack
Raczkowanie

Były fajne momenty ;D ale takie rzeczy to bede wspominać po latach a narazie jest małe rozgoryczenie.
Stary 2008-01-13, 17:16   #2895
BlackAngeell
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinaaack Pokaż wiadomość
a to kilka zdjęć z mojej studniówki ostatecznie szło ja wytrzymać, tylko zespół sporo wolnych puszczał tak samo jak Dj, pod koniec sie trochę impreza rozkręciła ale nie powiem bo mimo niezbyt udanej muzy potańczyłam sobie tak, ze sie nawet odcisków nabawiłam

widzez e 100dniowke mieliście w WDK-u...swietne miejscówka podobnie jak Exbud
ja mam niestety w KCk-u ....grrr zobaczymy jak to będzie

"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa"

mój mały kramik <3
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007

ZDAŁAM!

Szumacher za kierownicą
BlackAngeell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 17:25   #2896
malinaaack
Raczkowanie

mnie sie WDK nie podoba a ostatnio jak na złosć mam tam dużo imprez i spotkań rodzinnych itp.
Stary 2008-01-13, 17:25   #2897
Mneme
Rozeznanie

Ja mam studniówkę w Exbudzie właśnie (Patio) Zaraz wkleję swoje zdjęcia tylko czekam aż się zrzucą na komputerek (będą niestety słabej jakości)

Moja studnióweczka dokładnie za 6 dni

... a tak w ogóle to w kck jak jest, to gdzie dokładnie? jest tam jakaś taka sala? Nie orientuję się...
Mneme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 17:26   #2898
waniuśka
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

BlackAngeell: do szkoły chodzę w Sandomierzu
waniuśka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 17:29   #2899
BlackAngeell
Zadomowienie

no proszę ...ile osób z ck tu sie znalazło ;D
ja WDK bardzo lubie..to chyba jakiś sentyment

Cytat:
Ja mam studniówkę w Exbudzie właśnie (Patio)
zazdrosze normalnie

"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa"

mój mały kramik <3

ZDAŁAM!

Szumacher za kierownicą
Stary 2008-01-13, 17:32   #2900
claudina666
Raczkowanie

GG do claudina666

ja juz tez po studniowce i bylo super, a dzisiaj mnie strasznie stopy bola
claudina666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 17:34   #2901
niqska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość
Ja już jestem PO. Dziewczynki, życzę wam wszytskim takiej wspaniałej studniówki było zaje...fajnie Kurcze, chce jeszcze raaaz.
a gdzie zdjęcia??

niqska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 17:40   #2902
waniuśka
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
Napisane przez kinga(kinia) Pokaż wiadomość
jej jaka piekna sukienka, powaznie tez bym taka chciala! Piekna! Swoja droga wygladalas bardzo ladnie, skromnie i dziewczeco.
P.S. mam nadzieje, ze nastapny egzamin pojdzie lepiej
Kinia dziękuję Co do sukienki to cała w tym zasługa mojej mamy, ja tylko siedziałam na forum i wyszukiwałam zdjęcia, zrobiłam z tego mix a mamcia się później musiała męczyć. Ile się przy tym nadenerwowała to szok, już mi nawet wypomniała że miałam się chłopakiem urodzić heheh Ale końcowy efekt chyba całkiem niezły, w każdym razie mnie się bardzo podoba No i miałam pewność że żadna dziewczyna nie będzie miała identyczniej sukienki jak ja Koński ogon też był oryginalnym uczesaniem, bo jeszcze tylko jedna koleżanka miała, ale bez grzywki.
waniuśka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 17:59   #2903
Mneme
Rozeznanie

Cytat:

zazdrosze normalnie

W sumie to zadowolona jestem, ale dziwne trochę, że tańczyć będziemy tam w holu... niby tam jest ładnie, pełno luster, filary... ale i tak...

Inne klasy mają lipnie, bo nie siedzą tam "na patio" tylko w tych salach obok (restauracje mniejsze). My akurat jesteśmy klasą "a", i nasza grupa (siedzimy po 18 osób przy stoliku) ma stolik w takim zakolu otoczonym kwiatami i klatkami z ptakami. Stolik powinien być super
Stary 2008-01-13, 18:09   #2904
BlackAngeell
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mneme Pokaż wiadomość
W sumie to zadowolona jestem, ale dziwne trochę, że tańczyć będziemy tam w holu... niby tam jest ładnie, pełno luster, filary... ale i tak...

Inne klasy mają lipnie, bo nie siedzą tam "na patio" tylko w tych salach obok (restauracje mniejsze). My akurat jesteśmy klasą "a", i nasza grupa (siedzimy po 18 osób przy stoliku) ma stolik w takim zakolu otoczonym kwiatami i klatkami z ptakami. Stolik powinien być super
ja exbud baaardzo baaardzo lubie.....dużo różnych imprez tam przeżyłam i wszytkie miło wspominam
musicie miec dużą szkołe...2 lata temu byłam tam na 100dniowce i wszytkie klasy były na patio nie w tym bocznych restauracjach...tańczyliś my też na tym mniejszym patio przy "rzeczce" oraz na tym głównym przy wyjsciu
ogolnie było bardzo pozytywnie a pelikan był najlepszy

zycze udanej zabawy

mój mały kramik <3

ZDAŁAM!

Szumacher za kierownicą
Stary 2008-01-13, 18:23   #2905
Mneme
Rozeznanie

Dziękuję ogromnie

Załączam zdjęcia swojej sukienki...jest bardzo prosta i skromna. Do tego muszę sobie jeszcze dobrać jakiś szal...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie003.jpg (24,8 KB, 383 załadowań)
Stary 2008-01-13, 18:29   #2906
Mneme
Rozeznanie

Dubel

Edytowane przez Mneme
Czas edycji: 2008-01-13 o 21:32
Stary 2008-01-13, 18:29   #2907
Mneme
Rozeznanie

kolejny dubel... przepraszam

Edytowane przez Mneme
Czas edycji: 2008-01-13 o 21:32
Stary 2008-01-13, 21:53   #2908
Dinulka
Zakorzenienie

podoba mi się Twoja sukienka
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 22:04   #2909
kola333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa Pokaż wiadomość
kola3333 ale z nim idziesz tak??
no tak mi sie wydaje podobno nie jest pewny czy ide ale on nie pytal czy w koncu ide wiec dziwne , no i mi jest glupio tak pisac 1 bo to w koncu w jego interesie zebym szla lub nie....
kola333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-13, 22:06   #2910
fantasy89
Raczkowanie

waniuśka, to ty miałaś dwie kiecki? Bo też się nad tym zastanwiam:P
fantasy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości