Nasze problemy łózkowe...seks:)) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-01-16, 11:34   #91
kaska6969
Raczkowanie

Dot.: Nasze problemy łózkowe...seks:))

Hammond w sumie to Cię rozumiem bo jednak seks jest nieodłącznym elementem związku, który zbliża dwoje ludzi. Twoje wymagania nie są moim zdaniem wygórowane. Chociaż niektórzy ludzie potrzebują więcej czasu żeby się przełamać i okazać swój prawdziwy temperament w łóżku. Co do seksu oralnego no to nikogo zmusić nie można..rozmawiaj z nią dużo o tym i mów,że byłbyś naprawdę szczęśliwy gdyby dała Ci tą rozkosz. Co do urozmaiceń..może Twoja dziewczyna nie należy do odób kreatywnych lub po prostu ją takie zabawy onieśmielają. Proponuje wspólne obejrzenie filmu 9 i 1/2 tygodnia. Może dzięki temu Twoja dziewczyna bardziej przekona sie do różnych zabaw i sama zacznie działać.
Stary 2008-01-16, 11:57   #92
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hammond Pokaż wiadomość
mam niestety podobny problem, a do niego dochodzą kolejne. rozmowy i lekkie sugestie nic nie pomagają, bo obojętnie o czym bym wspomniał, to odpowiedź pada że ona taka nie jest lub na „coś przyjdzie pora” – ten tekst słyszę już od przeszło roku. od ostatniego seksu oralnego w jej wykonaniu minęło już 7 miesięcy. na początku powiedziała że chce żeby było to coś wyjątkowego, na jakąś okazje. więc robiłem sobie nadzieje na moje urodziny, jej urodziny, rocznice, gwiazdka, sylwester. jednak niedawno się dowiedziałem że to wszystko przez smak mojej spermy. nie rozumiem jedynie dlaczego mnie tak zwodziła i pozwalała mi łudzić się nadzieją przed każdym zbliżeniem . zresztą nigdy (3 razy) nie chciałem kończyć w jej buzi, to ona tego chciała. gdyby wcześniej mi o tym wspomniała, zawsze mógłbym zmienić dietę. od maja prosiłem ją o bardziej wyzywającą bieliznę – pończochy, gorset, jednak do teraz się tego nie doczekałem. sam striptiz to rzecz raczej niemożliwa, więc praktycznie już o tym nawet nie wspominam.

seks jest zawsze inicjowany przeze mnie, to ja również muszę wybierać pozycje. nie dowiem się od niej jak jest jej najlepiej bo odpowiedź zawsze brzmi podobnie – „nie zaczynaj znowu, zawsze mi jest cudownie”

wiem że nie można zmienić czyjegoś temperamentu seksualnego i nic w związku nie powinno być na siłę, ale wg mnie jeżeli sie kogoś kocha zależeć doznaniach drugiej osoby, a przecież moje ‘pragnienia’ nie są w żadnym stopniu wyuzdane.

lubię niespodzianki, różnorodność. przygotowałem jej kąpiel przy świecach i płatkach z róż, romantyczną kolacje, łóżko wyścielone płatkami róż itp. było jeszcze kilka podobnych rzeczy, jednakże ona ani razu nie odpowiedziała czymś podobnym.

ona uważa że wszystkie nasze problemy spowodowane są przez seks i bez tego byłoby idealnie. praktycznie ma racje bo wszystko inne układa nam się idealnie, ale przecież ja nie mam żadnych życzeń i potrzeb odchodzących od normy, nigdy nie naciskam, a chęć osiągnięcia satysfakcji i czerpania przyjemności ze zbliżeń to nie jest nic złego, prawda?

napisałem tutaj, ponieważ chciałbym usłyszeć obiektywne opinie ludzi z zewnątrz, czy to ja za dużo wymagam, czy ona mało się angażuje w nasze życie seksualne. coraz bardziej jestem tym wszystkim sfrustrowany, a nie chce żeby odbijało się to zbyt bardzo na naszym związku.

Ja nie wiem, czy da się wpłynąć na taka osobę, czy choć z nią dogadać. Jestem z tematem na świeżo, bo mój obecny chłopak po kilku latach rozstał się z dziewczyną właśnie głównie przez frustracje w sypialni. On ma temperament, ona z seksem za wiele wspólnego mieć nie chciała 2-3 razy w miesiącu, później raz w miesiącu... Zawsze zgaszone światło, dwa razy założyła seksowną bieliznę. On musiał inicjować wszystko, a wiele razy dostawał po prostu kosza, bo ona nie chce. Wiem jaki się dowartościowany człowiek czuje jak go partner raz po raz odrzuca, bo to samo ja miałam z moim ex - seks raz na miesiąc, kuszenie, stawanie na głowie, żeby go rozpalić.

Nie wymagasz zbyt wiele, nie myśl tak. Sa po prostu pewne różnice w ludziach, czasem niestety nie do przeskoczenia. Niestety w takich związkach często jedna osoba daje się stłamsić
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-16, 12:10   #93
martinka_m
BAN stały

dziewczyny, co do "problemu siusianego" czytalam gdzies na wizazu ze moze miec to zwiazek z ograzmem. ze nacisk na punkt G powoduje wrazenie pelnego pecherza. podobno trzeba to przeczekac a potem jest mega orgazm ...
ja tez tak mialam, pojawilo sie to u mnie po kilku mc, od pierwszego razu. coz zastanawialam sie kiedys czy doswiadcze orgazmu a tu sie okazuje ze moglam go miec juz tyle razy (o ile teoria jest prawdziwa) a ja nieswiadoma bieglam do wc ...

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
Ja nie wiem, czy da się wpłynąć na taka osobę, czy choć z nią dogadać. Jestem z tematem na świeżo, bo mój obecny chłopak po kilku latach rozstał się z dziewczyną właśnie głównie przez frustracje w sypialni. On ma temperament, ona z seksem za wiele wspólnego mieć nie chciała 2-3 razy w miesiącu, później raz w miesiącu... Zawsze zgaszone światło, dwa razy założyła seksowną bieliznę. On musiał inicjować wszystko, a wiele razy dostawał po prostu kosza, bo ona nie chce. Wiem jaki się dowartościowany człowiek czuje jak go partner raz po raz odrzuca, bo to samo ja miałam z moim ex - seks raz na miesiąc, kuszenie, stawanie na głowie, żeby go rozpalić.

Nie wymagasz zbyt wiele, nie myśl tak. Sa po prostu pewne różnice w ludziach, czasem niestety nie do przeskoczenia. Niestety w takich związkach często jedna osoba daje się stłamsić
popieram
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-16, 13:40   #94
Hammond
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
Wiem jaki się dowartościowany człowiek czuje jak go partner raz po raz odrzuca
to jest w tym najgorsze
Hammond jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-16, 22:02   #95
ivana
Raczkowanie

Ja już chyba zaczynam zapominać co to znaczy być dowartościowanym w związku, a szczególnie w łóżku. Teraz... po prawie dwóch latach bycia razem, a co będzie za 10 lat? Czy taki związek ma w ogóle sens?

Hammond,
Ty sie przynajmniej jeszcze starasz, mnie już się nie chce, już nie mam sił aby robić cokolwiek w stronę seksu. Nie mam sił nawet na rozmowy z moim, bo to i tak nic nie da. Przecież nie będzie się dla mnie zmuszał.
Z takim obrotem łóżkowych spraw trzeba się chyba pogodzić, zaakaceptować mniejszy temperament tej drugiej strony. Albo zastanowić się nad sensem związku....
Z tym, według mnie, nie da sie walczyć. To nie durne przyzwyczajenie, tylko część charakteru i tyle.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.
ivana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-17, 10:25   #96
Lord Z
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ivana Pokaż wiadomość
Ja już chyba zaczynam zapominać co to znaczy być dowartościowanym w związku, a szczególnie w łóżku. Teraz... po prawie dwóch latach bycia razem, a co będzie za 10 lat? Czy taki związek ma w ogóle sens?

Hammond,
Ty sie przynajmniej jeszcze starasz, mnie już się nie chce, już nie mam sił aby robić cokolwiek w stronę seksu. Nie mam sił nawet na rozmowy z moim, bo to i tak nic nie da. Przecież nie będzie się dla mnie zmuszał.
Z takim obrotem łóżkowych spraw trzeba się chyba pogodzić, zaakaceptować mniejszy temperament tej drugiej strony. Albo zastanowić się nad sensem związku....
Z tym, według mnie, nie da sie walczyć. To nie durne przyzwyczajenie, tylko część charakteru i tyle.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

A może kilka wizyt u seksuologa, co? Ponoć taka wspólna terapia u specjalisty może zdziałać cuda... to jest powszechne w Stanach i na Zachodzie, podobno ratuje się tam tak miliony związków spisanych wcześniej na straty
Lord Z jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-20, 21:46   #97
Hammond
Raczkowanie

zbliża sie wspólny wyjazd. ciekawe jak sie wszystko ułoży. pozdrawiam
Hammond jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-20, 22:03   #98
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hammond Pokaż wiadomość
zbliża sie wspólny wyjazd. ciekawe jak sie wszystko ułoży. pozdrawiam
Good luck
Stary 2008-01-21, 19:12   #99
justinelle
BAN stały

Question Dot.: Nasze problemy łózkowe...seks:))

mam pytanie...

Edytowane przez justinelle
Czas edycji: 2008-01-28 o 14:31 Powód: koniecznosc pozostnaia anonimową
justinelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-21, 20:07   #100
nebraska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justinelle Pokaż wiadomość
mam pytanie...
czy możliwy jest odczuwanie orgazmu przez sen? czy któraś z was miała coś takiego? czy to jest normalne? czy powinnam sie gdzieś zgłosić? seksuolog? psycholog?

Nigdzie się nie zgłaszaj - to rzadkość, ale zdarza się

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-21, 20:12   #101
justinelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nebraska Pokaż wiadomość
Nigdzie się nie zgłaszaj - to rzadkość, ale zdarza się
poważnie??? to dobrze... nigdy nie miałam orgazmu takiego "na żywo" ale podczas snu... zawsze myślałam ze coś mi jest, ale w sumie przyjemne to było wiec po co sie martwic czymś co sprawia przyjemność?
Stary 2008-01-21, 21:18   #102
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Cytat:
poważnie??? to dobrze... nigdy nie miałam orgazmu takiego "na żywo" ale podczas snu... zawsze myślałam ze coś mi jest, ale w sumie przyjemne to było wiec po co sie martwic czymś co sprawia przyjemność?
ja też kiedyś raz albo dwa razy tak miałam...bardzo przyjemne doznanie...nie ma sie czym martwic

http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png

"Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?"
H. Opfer

Yovitka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-22, 20:14   #103
ivana
Raczkowanie

Mnie też się to zdarza, zwłaszcza w okresie wyposzczenia, ale też nie zawsze. Absolutnie się nigdzie nie zgłaszaj, to bardzo przyjemne doświadczenie i nie traktuj tego jak przypadłość
ivana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-23, 06:49   #104
justinelle
BAN stały

Talking Dot.: Nasze problemy łózkowe...seks:))

Edytowane przez justinelle
Czas edycji: 2008-01-28 o 17:47
Stary 2008-01-23, 06:56   #105
Shady44
Raczkowanie

mi sie wydaje ze dla spokoju powinnac isc do dentysty bo to moze byc przyczyna próchnicy podszyjkowej górych ósemek...

a tak serio to smutne jak czasami niektórzy sie staraja a kobieta nie osiaga orgazmu a tu prosze... ot tak podczas snu... zmazy nocne.... ech
Stary 2008-01-24, 00:30   #106
Smerfetkka
Raczkowanie

Piszecie dziewczyny o uczuciu pełnego pęcherza,a ja mam podobny ale troszke inny problem,w sumie to w miare niedawno rozpoczełam sypiac z moim TŻ i choc bym cały dzien nic nie jadła podczas jego pchnięć mam wrazenie,ze chce mi sie nie siusiu a ....no wiecieto drugie
to dziwne,ale czasem to uczucie est dosc mocne,choc wczesniej załatwiałam potrzbymoze to ma związek z tym,ze scianki odbytu i pochwy sa dosc blisko i stąd to wrazenie?
czy któras z Was tak miała???
Smerfetkka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-24, 00:41   #107
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
mam pytanie...
czy możliwy jest odczuwanie orgazmu przez sen? czy któraś z was miała coś takiego? czy to jest normalne? czy powinnam sie gdzieś zgłosić? seksuolog? psycholog?
Oczywiście, że normalne. I bardzo przyjemne .

(Nie wiedziałam, że to rzadkość )
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-24, 00:55   #108
201704051255
Konto usunięte

farciary
Stary 2008-01-28, 09:44   #109
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

No a teraz ja mam mały problem

Gdy kocham sie z moim Miskiem i jestem na gorze to czuje lekki ból...tak jakby opór i dziwne uczucie jakby "uderzania" w scianki pochwy...pozniej troszke krwi...kiedys było ok a ostatnio tak sie dzieje...

http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png

"Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?"
H. Opfer

Yovitka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-28, 10:16   #110
gosiaczek6
Zakorzenienie

ja tez jestem problemowa
ostatnio nie możemy się kochać bo Tz nie moze wejsc we mnie...
gdy próbujemy i się nie udaje dochodzą nerwy i wszystko, cały nastrój szlag trafia
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-28, 10:33   #111
201704051255
Konto usunięte

A ja nie wiem co jest wkurzam się, tracę ochotę. Mimo dużej ilości żelu jestem wiecznie obtarta, jak za często to boli Mam jakis kryzys i wielka ochote pomarudzić.
Stary 2008-01-28, 10:45   #112
xal
Zakorzenienie

A jakiego żelu używacie? Bo ja się nad tym zastanawiałam, ale nie wiem czy to nie będzie szczypać, uczulać ...

xal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-28, 11:01   #113
201704051255
Konto usunięte

zwykłego niebieskiego durexa, czasem czerwonego
Stary 2008-01-29, 01:50   #114
Smerfetkka
Raczkowanie

MY używalisy ostatnio diurex play niebieski, chyba rozgrzewajacy??tak przyjemnie "szcypie"ale tez całkiem dobrze smakuje
A używaliśmie jakis nawilżaczy z aptek?? czy głównie z drogeri? jesli zdrogeri to co mozecie polecic??
Smerfetkka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-29, 07:11   #115
Shady44
Raczkowanie

Istnieja inne nawilżacze, IMHO skuteczniejsze niz durex. nie podam nazwy. poszukajcie
Stary 2008-01-29, 08:06   #116
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shady44 Pokaż wiadomość
Istnieja inne nawilżacze, IMHO skuteczniejsze niz durex. nie podam nazwy. poszukajcie
Czy to jakaś tajemnica, że nie chcesz podać?

Stary 2008-01-29, 09:30   #117
Shady44
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Czy to jakaś tajemnica, że nie chcesz podać?
Chcę zmusic/zachęcic was do używania potęznych rzeczy jakimi sa mózg i internet google prawde Ci powie. zapraszam tez do sex-shopów- nie gryzą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-29, 09:35   #118
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Chcę zmusic/zachęcic was do używania potęznych rzeczy jakimi sa mózg i internet google prawde Ci powie. zapraszam tez do sex-shopów- nie gryzą
Pewnie że nie gryzą, ale mają też dużą ofertę a po co testować coś co ktoś inny wypróbował i może polecić?
Sory, ale o co Ci chodziło z tym mózgiem? weź się zastanów czasami co piszesz.
Internet i google nie zawsze mówią prawdę tylko opinie, internet to zbiór rzeczy, które napisali zwykli użytkownicy a nie tylko specjaliści, jeśli jeszcze sama tego nie odkryłaś to poużywaj własnego mózgu.

Stary 2008-01-29, 10:20   #119
ka.si
Wtajemniczenie

Cytat:

s e r i o ? ? ?

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Pewnie że nie gryzą, ale mają też dużą ofertę a po co testować coś co ktoś inny wypróbował i może polecić?
Sory, ale o co Ci chodziło z tym mózgiem? weź się zastanów czasami co piszesz.
Internet i google nie zawsze mówią prawdę tylko opinie, internet to zbiór rzeczy, które napisali zwykli użytkownicy a nie tylko specjaliści, jeśli jeszcze sama tego nie odkryłaś to poużywaj własnego mózgu.
brawo !

25/09/2010 wedding
ka.si jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-29, 17:23   #120
201704051255
Konto usunięte

Tylko te z sex shopów kosztują 2-3 razy tyle, a jak nam to wystarcza na tydzień... Druga sprawa łatwiej skoczyć do Tesco wieczorem w niedziele, czy do apteki osiedlowej, niż robić wyprawę do sex shopu. Jeśli jakieś jednak zdecydujesz się polecić, chętnie skorzystam z informacji.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości