![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze problemy łózkowe...seks:))
Hammond w sumie to Cię rozumiem bo jednak seks jest nieodłącznym elementem związku, który zbliża dwoje ludzi. Twoje wymagania nie są moim zdaniem wygórowane. Chociaż niektórzy ludzie potrzebują więcej czasu żeby się przełamać i okazać swój prawdziwy temperament w łóżku. Co do seksu oralnego no to nikogo zmusić nie można..rozmawiaj z nią dużo o tym i mów,że byłbyś naprawdę szczęśliwy gdyby dała Ci tą rozkosz. Co do urozmaiceń..może Twoja dziewczyna nie należy do odób kreatywnych lub po prostu ją takie zabawy onieśmielają. Proponuje wspólne obejrzenie filmu 9 i 1/2 tygodnia. Może dzięki temu Twoja dziewczyna bardziej przekona sie do różnych zabaw i sama zacznie działać.
![]() |
#92 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja nie wiem, czy da się wpłynąć na taka osobę, czy choć z nią dogadać. Jestem z tematem na świeżo, bo mój obecny chłopak po kilku latach rozstał się z dziewczyną właśnie głównie przez frustracje w sypialni. On ma temperament, ona z seksem za wiele wspólnego mieć nie chciała 2-3 razy w miesiącu, później raz w miesiącu... Zawsze zgaszone światło, dwa razy założyła seksowną bieliznę. On musiał inicjować wszystko, a wiele razy dostawał po prostu kosza, bo ona nie chce. Wiem jaki się dowartościowany człowiek czuje jak go partner raz po raz odrzuca, bo to samo ja miałam z moim ex - seks raz na miesiąc, kuszenie, stawanie na głowie, żeby go rozpalić. Nie wymagasz zbyt wiele, nie myśl tak. Sa po prostu pewne różnice w ludziach, czasem niestety nie do przeskoczenia. Niestety w takich związkach często jedna osoba daje się stłamsić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
BAN stały
|
dziewczyny, co do "problemu siusianego" czytalam gdzies na wizazu ze moze miec to zwiazek z ograzmem. ze nacisk na punkt G powoduje wrazenie pelnego pecherza. podobno trzeba to przeczekac a potem jest mega orgazm ...
![]() ja tez tak mialam, pojawilo sie to u mnie po kilku mc, od pierwszego razu. coz zastanawialam sie kiedys czy doswiadcze orgazmu a tu sie okazuje ze moglam go miec juz tyle razy (o ile teoria jest prawdziwa) a ja nieswiadoma bieglam do wc ... ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Ja już chyba zaczynam zapominać co to znaczy być dowartościowanym w związku, a szczególnie w łóżku. Teraz... po prawie dwóch latach bycia razem, a co będzie za 10 lat? Czy taki związek ma w ogóle sens?
Hammond, Ty sie przynajmniej jeszcze starasz, mnie już się nie chce, już nie mam sił aby robić cokolwiek w stronę seksu. Nie mam sił nawet na rozmowy z moim, bo to i tak nic nie da. Przecież nie będzie się dla mnie zmuszał. Z takim obrotem łóżkowych spraw trzeba się chyba pogodzić, zaakaceptować mniejszy temperament tej drugiej strony. Albo zastanowić się nad sensem związku.... Z tym, według mnie, nie da sie walczyć. To nie durne przyzwyczajenie, tylko część charakteru i tyle. Pozdrawiam i życzę powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A może kilka wizyt u seksuologa, co? Ponoć taka wspólna terapia u specjalisty może zdziałać cuda... to jest powszechne w Stanach i na Zachodzie, podobno ratuje się tam tak miliony związków spisanych wcześniej na straty |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
zbliża sie wspólny wyjazd. ciekawe jak sie wszystko ułoży. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
BAN stały
|
![]()
mam pytanie...
![]() Edytowane przez justinelle Czas edycji: 2008-01-28 o 14:31 Powód: koniecznosc pozostnaia anonimową |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdzie się nie zgłaszaj - to rzadkość, ale zdarza się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Mnie też się to zdarza, zwłaszcza w okresie wyposzczenia, ale też nie zawsze. Absolutnie się nigdzie nie zgłaszaj, to bardzo przyjemne doświadczenie i nie traktuj tego jak przypadłość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
BAN stały
|
![]() ![]() Edytowane przez justinelle Czas edycji: 2008-01-28 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
mi sie wydaje ze dla spokoju powinnac isc do dentysty bo to moze byc przyczyna próchnicy podszyjkowej górych ósemek...
a tak serio to smutne jak czasami niektórzy sie staraja a kobieta nie osiaga orgazmu a tu prosze... ot tak podczas snu... zmazy nocne.... ech ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Piszecie dziewczyny o uczuciu pełnego pęcherza,a ja mam podobny ale troszke inny problem,w sumie to w miare niedawno rozpoczełam sypiac z moim TŻ i choc bym cały dzien nic nie jadła podczas jego pchnięć mam wrazenie,ze chce mi sie nie siusiu a ....no wiecie
![]() ![]() ![]() to dziwne,ale czasem to uczucie est dosc mocne,choc wczesniej załatwiałam potrzby ![]() czy któras z Was tak miała??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Konto usunięte
|
farciary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
No a teraz ja mam mały problem
![]() Gdy kocham sie z moim Miskiem i jestem na gorze to czuje lekki ból...tak jakby opór i dziwne uczucie jakby "uderzania" w scianki pochwy...pozniej troszke krwi...kiedys było ok a ostatnio tak sie dzieje... ![]()
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
ja tez jestem problemowa
ostatnio nie możemy się kochać bo Tz nie moze wejsc we mnie... gdy próbujemy i się nie udaje dochodzą nerwy i wszystko, cały nastrój szlag trafia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Konto usunięte
|
A ja nie wiem co jest wkurzam się, tracę ochotę. Mimo dużej ilości żelu jestem wiecznie obtarta, jak za często to boli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
A jakiego żelu używacie? Bo ja się nad tym zastanawiałam, ale nie wiem czy to nie będzie szczypać, uczulać ...
![]() |
#113 |
Konto usunięte
|
zwykłego niebieskiego durexa, czasem czerwonego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
MY używalisy ostatnio diurex play niebieski, chyba rozgrzewajacy??tak przyjemnie "szcypie"ale tez całkiem dobrze smakuje
![]() A używaliśmie jakis nawilżaczy z aptek?? czy głównie z drogeri? jesli zdrogeri to co mozecie polecic?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Istnieja inne nawilżacze, IMHO skuteczniejsze niz durex. nie podam nazwy. poszukajcie
![]()
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Czy to jakaś tajemnica, że nie chcesz podać?
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Chcę zmusic/zachęcic was do używania potęznych rzeczy jakimi sa mózg i internet
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sory, ale o co Ci chodziło z tym mózgiem? weź się zastanów czasami co piszesz. Internet i google nie zawsze mówią prawdę tylko opinie, internet to zbiór rzeczy, które napisali zwykli użytkownicy a nie tylko specjaliści, jeśli jeszcze sama tego nie odkryłaś to poużywaj własnego mózgu.
![]() |
![]() |
#119 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Konto usunięte
|
Tylko te z sex shopów kosztują 2-3 razy tyle, a jak nam to wystarcza na tydzień... Druga sprawa łatwiej skoczyć do Tesco wieczorem w niedziele, czy do apteki osiedlowej, niż robić wyprawę do sex shopu. Jeśli jakieś jednak zdecydujesz się polecić, chętnie skorzystam z informacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.