|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem
Karolca cieszę się razem z tobą
Pilnuj żeby waga się trzymała ![]() Ja upuściłam sobie butelkę z jogurtem na nos i mam mega guza na środku nosa! Co do odległości Moi rodzice od ślubu widzą się zaledwie 2 dni w tyg. bo tata od 20 lat pracuje w Austrii i przyjeżdza tlyko na weekendy.
|
#4052 |
|
Rozeznanie
|
KAROLCIA no to gratuluje
a ile masz wzrostu??? oj to czeka cie ciezki etap, jak ja nie miescilam sie w 36 a 38 za duze jeszcze było to myslałam ze zwariuje bo nic nie pasowało
|
#4053 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
karolca gratulacje
. Na samym peritolu tyle przytyłaś czy dużo jadłaś?? Kachaa ja się chyba zdecyduję ![]() zawsze można zrezygnować jak pójdzie nie tak, nic nie ryzykujemy ![]() też się zapisz
|
|
#4055 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wiec nie wiem co robic
|
|
|
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiesz może po ile teraz są??
|
|
|
#4057 |
|
BAN stały
|
Sorki,że się wtrące.Kiedyś też tu się udzielałam.
![]() Karolca,gratulacje.To ważysz o 2 kg więcej ode mnie. Przytyłam z 4 kg,bo tyle ważyłam,a niedawno się ważyłam.A ile masz wzrostu???
|
|
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 168/9 cm wzrostu.
Przytyłam poperitolu, bo wiecej jem!! W zasadzie nie rozstaje sie z jedzeniem ![]() Jak o godzinie 12-14 wyciągam w pracy jogurt 0,5 l i go w 3 minuty zjadam to wszyscy robia wielkie oczy. Od rana na moim biurku jest jedzenie. Albo slodkości. Coś być musi ![]() Po peritolu myślę o jedzeniu non stop!! Ach, jak ja się dziś cieszę
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś juz tyle ważyłam (dokładnie tyle!! hormony :/ ) wiec musialam kupić trochę ciuchów -> lumpeks
|
|
#4061 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie mam niestyty zielonego pojecia ![]() w oriflame kiedys bylam moze ze2-3miesiace to chyba 2,50 l jeden kostowal; bylam na mame, ale sybko zreygnowalam bo po prostu malo osob kupowalo i nie oplacalo mi sie; tam kosmetyki drozse i w avonie moim zdaniem wiecej promocji, nowosci, i sa prede wszystkim predej ni w orifllame a teraz juz jestem pelnoletnia (rocznik '89 hehe ) wiec sama moge sie tym zajacale sie wciaz waham hmm
|
|
|
|
|
#4062 | |
|
BAN stały
|
No właśnie sama nie wiem.
Chyba było dla mnie zbyt tłuste.A tak w ogóle ostatnio to jem i jem,tż też mnie karmi/dogadza.Kupuje smakołyki,to jak on je to ja też,gdybym miała jeść sama to by mi się nie chciało.Oczywiście nie mam na myśli,tych głównych dań jak śniadanie,obiad kolacja,bo to obowiązek.Bardzo dawno się nie ważylam,bo się bałam,z tego względu że rok temu przeżywałam rozstanie i mało co jadłam i źle wyglądałam.Bałam się,że waże jeszcze mniej niż kiedyś-46kg.A,że była okazja się zważyć,jakie to było moje zdziwienie gdy pokazało równą 50 Tylko nie wiem gdzie te kg poszły,bo niezauważyłam przytycia,chyba na buzi i pupie najprędzej.Tak czy siak jeszcze z 10 kg by się przydało. ![]() Cytat:
A co to jest ten peritol???
|
|
|
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na to mówię "magiczen tabletki na tycie"
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Karolca powiem Ci, że ja też tylko o jedzeniu myslę odkąd zażywam
![]() ciekawa jestem czy mi pomoże, czy moja szybka przemiana materii szybko to wszystko spali ![]()
|
|
#4065 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Musze sobie obliczyć ile powinnam ważyć przy moim wzroście,bo już nie pamiętam.Mam ochote na budyń czekoladowy,ale nie wiem czy moge.Dzisiaj w ogóle mialam ochote na płatki z mlekiem na śniadanie,to obeszłam się smakiem,bo ktoś powiedział że jak gardło boli,to się nie powinno pić mleka.I patrzyłam jak tż wcina.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
atka ja słyszałam że na gardło jest dobre mleko z miodem, nie słyszałam nigdy żeby było niewskazane na bolące gardełko
|
|
#4067 | ||||
|
Zakorzenienie
|
obiecuje, tylko musze sie ogarnac jakos
i zmobilizowac w koncu :P heheheCytat:
![]() ![]() kochana, ale nie mozesz sobie tak wkrecac chorob takich ;/ !! bo sie wykonczysz ! ![]() Cytat:
kurde, to znaczy ze moze byc jeszcze gorzej ? (jestem w szoku hahaha ![]() Cytat:
ale to ze sie 'spasłaś' ![]() Cytat:
kurde to moze i ja sie zdecudyje na ten petriol...jesli ma pomoc...chilera, chyba sie przemoge
|
||||
|
|
|
#4068 | ||||
|
Zakorzenienie
|
obiecuje, tylko musze sie ogarnac jakos
i zmobilizowac w koncu :P heheheCytat:
![]() ![]() kochana, ale nie mozesz sobie tak wkrecac chorob takich ;/ !! bo sie wykonczysz ! ![]() Cytat:
kurde, to znaczy ze moze byc jeszcze gorzej ? (jestem w szoku hahaha ![]() Cytat:
ale to ze sie 'spasłaś' ![]() Cytat:
kurde to moze i ja sie zdecudyje na ten petriol...jesli ma pomoc...chilera, chyba sie przemoge
|
||||
|
|
|
#4069 |
|
Konto usunięte
|
hej *Niki*
wlasnie wypelnilam ankiete. maja sie odezwac do mnie. Raz kozie smierc. Bez ryzyka nie ma zabawy. Moe sie uda ![]() a ty wracasz?
|
|
|
|
#4070 |
|
Konto usunięte
|
hej *Niki*
wlasnie wypelnilam ankiete. maja sie odezwac do mnie. Raz kozie smierc. Bez ryzyka nie ma zabawy. Moe sie uda ![]() a ty wracasz?
|
|
|
|
#4071 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Zaraz zrobie sobie coś przeciwbólowego.A jutro chyba do lekarza. ![]() Cytat:
No tak się spasłam,że hej.
|
||
|
|
|
#4072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jaki masz cel?atka83 ja również Cię witam i mam nadzieję, że będziesz się udzielała częściej, nawet celem wspólnej motywacji
|
|
#4073 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No pewnie,że będe tu zaglądać,a raczej pisać częściej. Nawet celem wspólnej motywacji. wkurza mnie chorowanie,bo zaś nie będe mieć apetytu.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4076 | |
|
BAN stały
|
Yhy.
No to się wydało. ![]() Cytat:
![]() A wczoraj kupiłam budyń czekoladowy Otkera,ale widziałam też z bananami.Ciekawe czy dobry??Jadła któraś z Was??? |
|
|
|
|
#4077 |
|
Zadomowienie
|
a ja się tylko przywitam, jstem taka zdenerwowana ze najpier muszę sie jakoś uspokoci... kurcze łapy mi sie trzęsą a musze siedziec do 17 wpracy
|
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczęta
![]() Słuchajcie co wam opowiem U mnie we wsi to normalnie się NY robi W tamtym tyg. poszła plotka że greasuje u mnie na wsi pedofil No i policja jeździła rozdawała rysopi, że niby koleś chce dzieci do skzoły podwozić itp :/ I przedwczoraj dzwoni moja ciotka, co mieszka w domu obok mnie i mówi, że coś jej się tłucze pod oknami a w domu u niej nie ma nikogo i sie boi 50 lat baba :P . No ale się uspokoiło i luz. Wczoraj koło 23 położyłam się do łóżka bo coś się zle czułam i słysze w domu jaieś zamieszanie (akurat tata wrócił z Austrii) mój breat goni po domu ubiera się i w ogóle... Zbiegłam na dół patrze a mama w jadanli z nosem na szybie siedzi i patrzy w strone domu ciotki, a tam jakieś zamieszanie ! Okazało się że pod oknem mojej kuzynki ktoś łaził ma pokój na parterze i usłyszała jakieś stuki i powiedziała o tym wujkowi, ten wyszedł na zewnątrz i zaczał ktoś uciekać na ulicę i odjechał cinqecentem i wujek zaczął go gonić swoim autem, ale zanim wyjechał z garażu to po tamtych ślad zaginął :/ czujecie to? Normlnie szok.Zapomnaiłam dodać, że rzucili coś ich suczce, do jedzenia bo jak wujek wyszedł to jesczze cos konsumowała;/Ja do tego wszystkiego mam jeszcze chyba jakaś grype jelitoqwą ;/ tak mnie bli brzuch od wczoraj i "na biegu" jestem że dramat
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko co się stało ??
|
#4080 |
|
Rozeznanie
|
byli no to ladne rzeczy sie u ciebie dzieja
![]() nikita co sie stalo?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

Pilnuj żeby waga się trzymała 

. Na samym peritolu tyle przytyłaś czy dużo jadłaś??
wiec nie wiem co robic

Chyba było dla mnie zbyt tłuste.A tak w ogóle ostatnio to jem i jem,tż też mnie karmi/dogadza.Kupuje smakołyki,to jak on je to ja też,gdybym miała jeść sama to by mi się nie chciało.Oczywiście nie mam na myśli,tych głównych dań jak śniadanie,obiad kolacja,bo to obowiązek.

No to się wydało.