Mój mężczyzna mnie zdradza? :(:( - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-02, 13:38   #91
201605041146
Konto usunięte

Dot.: Mój mężczyzna mnie zdradza? :(:(

Proszę CIe wez z niego zrezygnuj nie mysl tylko badz stanowcza,to tak przypomina mnie i dawne moje perypetie z takim samym typkiem ze wierz mi szkoda czasu i mysli i nerwow.zakoczajac to pierwsza bedziesz do przodu i nie ucierpi twoja opinia bo nie beda mieli jej jak psuc jakimis tam filmami. Monishia^^ to ty masz wybierac faceta a nie on ciebie w dane dni.
201605041146 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 13:42   #92
husky1
Raczkowanie

dziewczyny dobrze Ci radza.ja bym posluchala.przeciez to nie chlopak tylko kawal h...a.....
husky1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 13:48   #93
Monishia^^
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez husky1 Pokaż wiadomość
dziewczyny dobrze Ci radza.ja bym posluchala.przeciez to nie chlopak tylko kawal h...a.....
To takie trudne Widzę, że dla niego jestem tylko zabawką, z którą chce się tylko zabawiać w lesie.. Kompletnie nie liczy się z moimi uczuciami... To przykre, ale chcę wyjść z tego z twarzą. Jak to zakończyć ?

Do pocałunków potrzebny jej był ktoś, z kim lubiła rozmawiać, kto ją zastanawiał i niepokoił, kto był dobry do kłótni na temat rzeczy ważnych, ktoś komu nie było obojętne, jak żyć, i kto potrafił z nią o tym rozmawiać (...)

Monishia^^ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 13:53   #94
201605041146
Konto usunięte

Mimo że ci trudno udawaj lepszą,dumną i nie pzoowl sobie płkaac, ja bym okazala wyzszosc i ani jednej łzy,ani jednej. Jesli sie spotkacie i zaczniecie o tym (o "uczuciach")gadac odwroc sytuacje i powiedz ze nie zamierzasz tracic czasu na gowniarza. i że jesli ma coś konkretnego do powiedzenia niech mowi a jak nie to żegnam bo przeciez masz znajomych którzy umieja cię rozśmieszyć i wogóle.prawda?

A w myslach jak sobie to wyobrazasz? i jak Ci doradzają koleżanki,przyjaciółki z otoczenia?
Stary 2008-02-02, 13:54   #95
husky1
Raczkowanie

jak to zakonczyc?najlepiej spotkaj sie z nim i powiedz to co nam napisalas...i tyle.a z tego co napisalas wyraznie wynika ze on sie nie zmieni wiem ze to smutne.ale po co masz dluzej cierpiec?nie lepiej bedzie poznac kogos nowego??bo ja mysle ze lepiej.
husky1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 14:02   #96
201605041146
Konto usunięte

tylko bądz stanowcza i pewna i mysl ze on sie juz nie zmieni
Stary 2008-02-02, 14:37   #97
Monishia^^
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anettka Pokaż wiadomość
Mimo że ci trudno udawaj lepszą,dumną i nie pzoowl sobie płkaac, ja bym okazala wyzszosc i ani jednej łzy,ani jednej. Jesli sie spotkacie i zaczniecie o tym (o "uczuciach")gadac odwroc sytuacje i powiedz ze nie zamierzasz tracic czasu na gowniarza. i że jesli ma coś konkretnego do powiedzenia niech mowi a jak nie to żegnam bo przeciez masz znajomych którzy umieja cię rozśmieszyć i wogóle.prawda?

A w myslach jak sobie to wyobrazasz? i jak Ci doradzają koleżanki,przyjaciółki z otoczenia?
No ja mimo wszystko nie chcę tego kończyć, ale jeśli mam mieć go tak na niby, żeby tylko ktoś przypadkiem o nas się nie dowiedział to chyba lepiej zrezygnować... Nawet na Sylwestra mnie nie zaprosił, mimo, że robił z kumplami na mieszkaniu...
A koleżanki zawsze twierdziły, że jest niedojrzałym gnojkiem...

Do pocałunków potrzebny jej był ktoś, z kim lubiła rozmawiać, kto ją zastanawiał i niepokoił, kto był dobry do kłótni na temat rzeczy ważnych, ktoś komu nie było obojętne, jak żyć, i kto potrafił z nią o tym rozmawiać (...)

Stary 2008-02-02, 14:45   #98
201605041146
Konto usunięte

wiec na co zcekac skoro sama sobie zdajesz z tego sprawę??
Stary 2008-02-02, 14:50   #99
Monishia^^
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anettka Pokaż wiadomość
wiec na co zcekac skoro sama sobie zdajesz z tego sprawę??
Bo jeszcze mam w sobie resztki nadziei, że on się zmieni... chociaż z każdym dniem jest jej coraz mniej...

Stary 2008-02-02, 14:51   #100
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Monishia^^ Pokaż wiadomość
Nawet na Sylwestra mnie nie zaprosił, mimo, że robił z kumplami na mieszkaniu...
kolejny raz

przeczytaj sobie jeszcze raz ten caly watek, i te wszytkie akcje ktore on odstawil, a domyslam sie ze i tak jeszcze o wielu nie napisalas...

uwolnij sie od niego, zaslugujesz na kogos lepszego, na kogos normalnego. po prostu powiedz mu ze to koniec, ze masz dosc takiego traktowania i nie zyczysz sobie zebyscie utrzymywali kontakt.
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 15:06   #101
kaska6969
Raczkowanie

Masakra nie ma co dalej ciągnąć tego związku:/ Gadalam wczoraj z moim TŻ i przedstawiłam mu całą twoją sytuację a on na to:"Na 100 ją zdradza...nie ma co do tego wątpliwości." Nie daj się robić w konia i nie daj się traktować jak zabawkę..zastanawiam się co Ty do niego czujesz? Skoro jesteście już jakiś czas...a on Ci mówi,że Cie lubi....no to troche to dziwne. Ja też wiele osób lubie? Jak to jest z uczuciem?
Kończ to i odejdź z podniesioną głową...pogadaj z nim szczerze i zdecyduj czy chcesz być z "niedojrzałym gnojkiem" czy związać się z prawdziwym mężczyzną który będzie Cię cenił???
Stary 2008-02-02, 15:11   #102
Monishia^^
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martinka_m Pokaż wiadomość
kolejny raz

przeczytaj sobie jeszcze raz ten caly watek, i te wszytkie akcje ktore on odstawil, a domyslam sie ze i tak jeszcze o wielu nie napisalas...

uwolnij sie od niego, zaslugujesz na kogos lepszego, na kogos normalnego. po prostu powiedz mu ze to koniec, ze masz dosc takiego traktowania i nie zyczysz sobie zebyscie utrzymywali kontakt.
Oj takich dziwnych zagrań było mnóstwo. Na wakacjach na 3 dni zapadł się pod ziemię, nie miał zasięgu, zamartwiałam się, że coś się z nim stało, próbowałam sie dodzwonić od piątku do niedzieli, ale na próżno. W poniedziałek miał urodziny. Okazało się, że zrobił imprezę na domkach na 30 osób. Nie zaprosił mnie, bo: "Ty nie pijesz, a my tam chlaliśmy jak świnie i chyba by Ci to nie odpowiadało, ale jeśli chcesz to następnym razem możesz przyjechać".
Nie wspominając już o moim półmetku, na który go zaprosiłam i przypadkiem tydzień przed nim dowiedziałam się od koleżanki, że on ma robić tam zdjęcia i żąda za to 500zł. Kiedy go zapytałam czy idzie ze mną, bo słyszałam, że coś się zmieniło, odpowiedział, że da mi znać jutro czy będzie na pewno robił te zdjęcia. Później napisałam mu, że zaproszenie jest nieaktualne, bo już się z kimś umówiłam, zapytał czy jestem zła. Odpisałam:Nie zrozumiałeś aluzji? Spławiam Cię raz na zawsze." Wtedy z nim zerwałam. 2 tygodnie później znów się pogodziliśmy...

Stary 2008-02-02, 15:56   #103
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Bo jeszcze mam w sobie resztki nadziei, że on się zmieni... chociaż z każdym dniem jest jej coraz mniej...
Dorośli faceci, nauczeni takiego traktowania kobiet, się nie zmieniają. Chyba, że trafiliby na super dojrzałą, wiedzącą czego chce dziewczynę, która potrafiłaby ich urobić. A Ty niestety taką dziewczyną nie jesteś. Dałaś mu się od początku traktować bez zobowiązań, jak darmowe pogotowie randkowo-macankowe (w samochodzie), więc niby czemu on ma się zmieniać? Jak by Ci ktoś dawał codziennie w sklepie np. bułki za darmo, to nagle chciałabyś zacząć za nie płacić?

A na półmetek nie poszedł z Tobą, bo nie uważa Cię za swoją dziewczynę i nie chce pokazywać innym (aby się nie zniechęciły), że jest z Tobą. Własne dziewczyny zaprasza się do domu, na urodziny, przedstawia znajomym. Niestety, dla niego jesteś tylko mało kłopotliwą panną, którą może mieć na boku. Podejrzewam, że chwali się tym kolegom - pewnie myślą, że nie wiadomo co z Tobą wyrabia w tym samochodzie. A przed koleżankami nic nie wspomina aby mieć w ich oczach czyste konto.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 16:41   #104
Hultaj
BAN stały

Jeśli ten wątek nie jest prowokacją, to, mimo, że wszystko zawdzięczasz swojej, łagodnie określając, naiwności, współczuję.

Dziecko. Kopnij go w dupę, zanim on tak skopie Twoją, że nie usiędziesz. Ot, i recepta. ;-)
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 18:04   #105
Monishia^^
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Jeśli ten wątek nie jest prowokacją, to, mimo, że wszystko zawdzięczasz swojej, łagodnie określając, naiwności, współczuję.

Dziecko. Kopnij go w dupę, zanim on tak skopie Twoją, że nie usiędziesz. Ot, i recepta. ;-)
Sama bym chciała, żeby to nie była prawda, ale cóż...niektórzy są po prostu drańmi... Muszę wziąć się w garść i raz na zawsze to zakończyć.

Stary 2008-02-02, 18:34   #106
AgataKrystian
Raczkowanie

GG do AgataKrystian

milosc nie wybiera ale czasem my musim wybrac dlatego zostaw go
moj facet nigdy nie poszedl by sam na impreze!!!
AgataKrystian jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 18:47   #107
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Sama bym chciała, żeby to nie była prawda, ale cóż...niektórzy są po prostu drańmi... Muszę wziąć się w garść i raz na zawsze to zakończyć.
I to będzie najlepsze co zrobisz

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 18:54   #108
2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6
Konto usunięte

nie zaprasza Cię nigdzie, no ewentualnie w krzaczki na małe co nieco
nie znasz jego znajomych, mamie Cię nie przedstawił, ukrywa Cię....
hmmm...czyżby miał coś na sumieniu?
tak wahasz się i nie wiesz co robić - wyobraź sobie, że będzie to trwało rok, dwa - po cóż Ci taki ukryty związek? jesteś młodziutka i chłopaków jest na pęczki, takich co z dumą przedstawią Cię rodzinie i znajomym, a nie po kryjomu bedą za przeproszeniem obmacywać w krzakach.

Skoro tylko tyle ten Twój chłoptaś potrafi zaoferować, no to wybór jest prosty - albo odstawiaj go powoli, przyzwyczajając się do myśli że razem nie jesteście, będzie się chciał spotkać to "nie mam czasu", "umówiłam się z koleżanką", albo szybkim cięciem baj, baj palancie, a jak przyjdzie zaskamlec pod drzwiami to albo dla poprawki szpic na drogę ewentualnie jak Ci tak strasznie na nim zależy to twarde warunki - ujawnienie związku itp.
2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 18:59   #109
Monishia^^
Raczkowanie

[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;6471950]nie zaprasza Cię nigdzie, no ewentualnie w krzaczki na małe co nieco
nie znasz jego znajomych, mamie Cię nie przedstawił, ukrywa Cię....
hmmm...czyżby miał coś na sumieniu?
tak wahasz się i nie wiesz co robić - wyobraź sobie, że będzie to trwało rok, dwa - po cóż Ci taki ukryty związek? jesteś młodziutka i chłopaków jest na pęczki, takich co z dumą przedstawią Cię rodzinie i znajomym, a nie po kryjomu bedą za przeproszeniem obmacywać w krzakach.

Skoro tylko tyle ten Twój chłoptaś potrafi zaoferować, no to wybór jest prosty - albo odstawiaj go powoli, przyzwyczajając się do myśli że razem nie jesteście, będzie się chciał spotkać to "nie mam czasu", "umówiłam się z koleżanką", albo szybkim cięciem baj, baj palancie, a jak przyjdzie zaskamlec pod drzwiami to albo dla poprawki szpic na drogę ewentualnie jak Ci tak strasznie na nim zależy to twarde warunki - ujawnienie związku itp.[/QUOTE]
Nie przyjdzie po drugą, przepraszam trzecią szansę. Właśnie znalazłam na profilu tej koleżanki zdjęcie z domówki u niego w domu jak się przytulają... W dodatku jego komentarz do niej "my girl :P " Dobrze wiedział, że te komentarze mi się nie podobają, co jasno mu wczoraj powiedziałam. No coż, teraz jak niczego innego jestem pewna, że to skończony ch....j!!!!!! :/

Stary 2008-02-02, 19:12   #110
Konto usunięte

no to całe szczęście, że się z nim nie przespałaś, byłabyś jeszcze bardziej rozżalona.
zacznij rozglądać się za nowym, bo jak wiadomo tego kwiatu...

ja bym nawet nie wyjaśniała nic z tym typkiem, szkoda nerwów i czasu
2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 19:17   #111
Monishia^^
Raczkowanie

[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;6472101]no to całe szczęście, że się z nim nie przespałaś, byłabyś jeszcze bardziej rozżalona.
zacznij rozglądać się za nowym, bo jak wiadomo tego kwiatu...

ja bym nawet nie wyjaśniała nic z tym typkiem, szkoda nerwów i czasu[/QUOTE]
Ależ oczywiście, że wyjaśnię! Nie odmówię sobie tej przyjemności poinformowania go, że to koniec. Definitywny. Nie będę naiwną dziewczynką, ktrą można zabierać spod domu jak przydrożną ku.... o nie... Mam swoją godność! Szkoda, że dopiero teraz widzę to o czym wszyscy mówili mi od samego początku...

Stary 2008-02-02, 19:54   #112
Konto usunięte

eee, ja bym coś lepszego niż awanturę wymyśliła dla takiej łajzy na taką okoliczność tak żeby to on się poczuł wykorzystany
tak na szybko wymyślone - obiecać seks np na walentynki, niech poniesie koszty hotelu, dobrego hotelu i wystawić do wiatru w ostatnim momencie, okrasić to jeszcze dobrym słowem, tak dobrym żeby gość padł i nie wstał za szybko

no ale ja jestem wredna, awantura to dla mnie żadna satysfakcja, muszę się zemścić, bo inaczej zbyt mnie to męczy - robię to rzadko, ale takiej zniewagi to na pewno łatwo bym nie przepuściła.

było nie było, zmarnował Ci rok życia, upokorzył nie raz - teraz Ty sie zabaw jego kosztem
Stary 2008-02-02, 20:11   #113
Monishia^^
Raczkowanie

[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;6472473]eee, ja bym coś lepszego niż awanturę wymyśliła dla takiej łajzy na taką okoliczność tak żeby to on się poczuł wykorzystany
tak na szybko wymyślone - obiecać seks np na walentynki, niech poniesie koszty hotelu, dobrego hotelu i wystawić do wiatru w ostatnim momencie, okrasić to jeszcze dobrym słowem, tak dobrym żeby gość padł i nie wstał za szybko

no ale ja jestem wredna, awantura to dla mnie żadna satysfakcja, muszę się zemścić, bo inaczej zbyt mnie to męczy - robię to rzadko, ale takiej zniewagi to na pewno łatwo bym nie przepuściła.

było nie było, zmarnował Ci rok życia, upokorzył nie raz - teraz Ty sie zabaw jego kosztem[/QUOTE]
Wiesz co- jesteś genialna Naprawdę świetny pomysł :P Oj ten rok był dla mnie naprawdę jednym wielkim procesem męczenia się i łudzeniem, że w końcu mnie pokocha, ale dla niego przez cały czas byłam zabawką...
Masz jeszcze jakieś pomysły?

Stary 2008-02-02, 20:23   #114
201803290936
Konto usunięte

[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;6472473]eee, ja bym coś lepszego niż awanturę wymyśliła dla takiej łajzy na taką okoliczność tak żeby to on się poczuł wykorzystany

było nie było, zmarnował Ci rok życia, upokorzył nie raz - teraz Ty sie zabaw jego kosztem[/quote]

Podoba mi się ten pomysł. Przymilić się ("kotku, może w końcu TO zrobimy. ale nie w samochodzie, chcę jak w filmach - w hotelu"), a potem komórka poza zasięgiem, nie ma jej... Tylko to trzeba dobrze zagrać (i nie stracić zimnej krwi, nie zdradzić się ani jednym słowem) i odpowiednio go nakręcić, aby uwierzył .
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 20:47   #115
martinka_m
BAN stały

[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;6472473]tak na szybko wymyślone - obiecać seks np na walentynki, niech poniesie koszty hotelu, dobrego hotelu i wystawić do wiatru w ostatnim momencie, okrasić to jeszcze dobrym słowem, tak dobrym żeby gość padł i nie wstał za szybko
[/quote]

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Podoba mi się ten pomysł. Przymilić się ("kotku, może w końcu TO zrobimy. ale nie w samochodzie, chcę jak w filmach - w hotelu"), a potem komórka poza zasięgiem, nie ma jej... Tylko to trzeba dobrze zagrać (i nie stracić zimnej krwi, nie zdradzić się ani jednym słowem) i odpowiednio go nakręcić, aby uwierzył .

boskie
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-02, 22:41   #116
Monishia^^
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Kurcze oby wypaliło...tylko co zrobić jak powie, że umówimy się gdzieś tam i razem pójdziemy wynająć pokój ?

Stary 2008-02-02, 23:19   #117
margitta
Zakorzenienie

Monishia^^ strasznie ci współczuje... o chamach też wiem co nie co I wiem jak to boli Dlatego powtarzaj sobie najlepiej ciągle, że musisz być silna, że nie jesteś słabą naiwną dziewczynką, tylko świadomą siebie kobietą.

Z hotelem to niezły pomysł, ale nie wiem jak się to może skończyć. Na jakich plotkach Szczególnie jak jesteś z małej miejscowości. Ja jestem raczej zwolenniczką powiedzenia albo napisania wprost co się o takiej osobie myśli i zakończenia definitywnie znajomości. Ale jeżeli coś ci wyjdzie z tym hotelem to opisz

I nie daj się omamić słodkich słówkom i zapewnieniom. Musisz być silna.
Stary 2008-02-02, 23:31   #118
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Ten chlopak na ciebie nie zasluguje.
Skoro jego rodzice nawet nie wiedzieli o Twoim istnieniu, jego znajomi... to cos jest nie tak.
Tym bardziej ze nie znacie sie dzien lub dwa, tylko to trwa juz rok.

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-03, 00:23   #119
Sandrulek91
Raczkowanie

Ja bym przy jego znajomych powiedziała: Kochanie, przykro mi. Chciałam znaleźć chłopaka, który będzie dobry w gadce i w łóżku. I jednego i drugiego mam tylko 2 minuty...
Stary 2008-02-03, 00:43   #120
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość
Monishia^^ strasznie ci współczuje... o chamach też wiem co nie co I wiem jak to boli Dlatego powtarzaj sobie najlepiej ciągle, że musisz być silna, że nie jesteś słabą naiwną dziewczynką, tylko świadomą siebie kobietą.

Z hotelem to niezły pomysł, ale nie wiem jak się to może skończyć. Na jakich plotkach Szczególnie jak jesteś z małej miejscowości. Ja jestem raczej zwolenniczką powiedzenia albo napisania wprost co się o takiej osobie myśli i zakończenia definitywnie znajomości. Ale jeżeli coś ci wyjdzie z tym hotelem to opisz

I nie daj się omamić słodkich słówkom i zapewnieniom. Musisz być silna.
Dokladnie tak. Po co nasladowac watki z telenowel ? Zycie to nie je bajka
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości