Byłe tableciary plotkary II - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-07, 22:09   #3361
cerisecerise
BAN stały

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

ja musze zwolnic kompa bo mi sie tz zbuntowal. ale zdazylam wlozyc zdjecia do galerii wiec mozecie sobie zerknac jak wyglda zycie w b'ton

agatko, dziecko masz nieziemskie, ja tez sie staram splodzic potomka, po to jestem na tym forum
cerisecerise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 22:10   #3362
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Czesc Agatko
Fajnie ze jestesco u ciebie slychac i Oliwki?

Julka dziekujemy za zaproszenie jak tylko bedziemy w Brighton to dam ci znac
Misia u mnie jakos leci..Tomek pojechal do Niemiec i zostalam slomiana wdowka..Oliwicia spi w lozeczku a ja buszuje po internecie..
Dzis moja corcie cosik bolalo bo biedactwo tak bardzo plakalo..az krzyczalo z bolu..oj..
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 22:12   #3363
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cerisecerise Pokaż wiadomość
ja musze zwolnic kompa bo mi sie tz zbuntowal. ale zdazylam wlozyc zdjecia do galerii wiec mozecie sobie zerknac jak wyglda zycie w b'ton

agatko, dziecko masz nieziemskie, ja tez sie staram splodzic potomka, po to jestem na tym forum
Wiec dobranoc Kochana

Trzymam mocno za pomyslne staranka Napewno sie uda..

..a wiecie ze wczoraj minela pierwsza rocznica kiedy plemniczek mojego (obecnie hihihi wtedy nie) meza wtargnal do mojej komoreczki i powstala z tej krzyzowki Oliwcia ..hihihihi
Stary 2008-02-07, 22:13   #3364
gizelcia
Zadomowienie

..ijeeee..jak fajnie Was duzo na wateczku..az sie serduszko cieszy ze wkoncu trafilam na ten dzien w ktorym sobie z kims pogadam
Stary 2008-02-07, 22:14   #3365
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Agatko foteczki poleciały do ciebie kochana
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 22:15   #3366
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
Agatko foteczki poleciały do ciebie kochana
Emi dziekuje i juz sprawdzam
Stary 2008-02-07, 22:15   #3367
Pomidora
Zakorzenienie

Hej kobietki
jeszcze nie przeczytała, co tam naskrobałyście, ale widzę, że 4 strony, morderczynie jedne muszę czytać Zaraz się za to zabiorę, ale najpierw relacja:
Piszę do was co oznacza, że wizytę przeżyłam Bardzo źle nie było, ale zawsze jak stamtąd wracam, to mam wrażenie, że jakąś bitwę z uśmiechem na ustach prowadziłam Początkowo jak zwykle kąśliwe sugestie, głupie pomysły i milion planów, co można zrobić żeby udało nam się mieszkanie kupić (bez ich pomocy oczywiście). Mój teść nawet rzucił, że jak się zakręcimy to trzypokojowe mieszkanie za 5 tys. kupimyAle potem przyszedł mój szwagier z przyszłą szwagierką (za 2 mc biorą ślub) i zaczęli się pastwić nad nimi Więc mieliśmy niezły ubaw, bo my to przechodziliśmy kilka mc przed ślubem Najlepsze było, jak mój szwagier mruknął w pewnym momencie "Do wesela to ja się potnę!"Ogólnie wizyta odklepana, następna w dalekiej przyszłości, więc mam wolne od teściów
A teraz lecę czytać co tam naskrobałyście

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 22:16   #3368
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
..ijeeee..jak fajnie Was duzo na wateczku..az sie serduszko cieszy ze wkoncu trafilam na ten dzien w ktorym sobie z kims pogadam
dziewczynek jest duzo ale cos pisac nie chca
Stary 2008-02-07, 22:18   #3369
skorpionek26
Raczkowanie

Cytat:
No wlasnie Marcelinko,podejrzewam ze nie da sie go naprawic,zobaczymy jutro, i tak juz musimy kupic telewizor,wiec przez swoja nieuwage bede miala dodatkowy wydatek-och ja ja to lubie
Jakas zlosiwosc rzeczy martwych czy co
nam tez sie zepsul telewizor. na razie go nie naprawiamy bo stwierdzilismy ze tak jest lepiej. Bo przychodzil wieczor to zamiast po rozmawiac ze soba to gapilismy sie w pudelko. No i maz chodzi spac o przyzwoitej porze a nie o 3.00. A jak chcemy cos ogladnac to idziemy do drugiego pokoju.

My sobie kupilismy laptopa jako prezencik pod choinke. I maz tez jak podaje mi kubek z piciem "tylko uwazaj" ha ha

No i nie dawno moja komorka utopila sie w torbie bo wylala sie herbatka Oliwii. Ale naszczescie udalo sie go naprawic. choc czasami sie wiesza ale tylko w moich rekach ha ha.

Ray co do skurczy to masz jeszcze czas na te prawdziwe. Przepowiadajace jak najbardziej. Mi jak grozil porod przedwczesny to wlasnie mialam twardnienia calego brzucha regularnie i bol krzyza. Wtedy nie wiedzilam co to jest ale w pewnym momencie poczulam takie parcie na dole i zadzwonilam do gina. Kazal mi przyjechac na ktg a tam skurcze porodowe.

Witaj gizelcia. śliczna masz coreczke. Widzialam na poprzednich watkach tableciar.
skorpionek26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 22:18   #3370
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Hej kobietki
jeszcze nie przeczytała, co tam naskrobałyście, ale widzę, że 4 strony, morderczynie jedne muszę czytać Zaraz się za to zabiorę, ale najpierw relacja:
Piszę do was co oznacza, że wizytę przeżyłam Bardzo źle nie było, ale zawsze jak stamtąd wracam, to mam wrażenie, że jakąś bitwę z uśmiechem na ustach prowadziłam Początkowo jak zwykle kąśliwe sugestie, głupie pomysły i milion planów, co można zrobić żeby udało nam się mieszkanie kupić (bez ich pomocy oczywiście). Mój teść nawet rzucił, że jak się zakręcimy to trzypokojowe mieszkanie za 5 tys. kupimyAle potem przyszedł mój szwagier z przyszłą szwagierką (za 2 mc biorą ślub) i zaczęli się pastwić nad nimi Więc mieliśmy niezły ubaw, bo my to przechodziliśmy kilka mc przed ślubem Najlepsze było, jak mój szwagier mruknął w pewnym momencie "Do wesela to ja się potnę!"Ogólnie wizyta odklepana, następna w dalekiej przyszłości, więc mam wolne od teściów
A teraz lecę czytać co tam naskrobałyście
no to niezle tam miałas wazne ze cienie pozali zywcem hehe witaj spowrotem
agatko i jak wygladam ale szczeze
Stary 2008-02-07, 22:22   #3371
misia_25_26
Wtajemniczenie

Gizelciu to fajna rocznica dzisiaj
Pomidoro ciesze sie ze przezylas
Julka dobranoc
skorpionek26 no to mnie pocieszylas
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 22:26   #3372
gizelcia
Zadomowienie

Emi wiec tak...

Po pierwsze: WIECEJ USMIECHU!!!
Po drugie: Sukienka ladna,delikatna tylko ja jeszcze bym do niej cosik dodala..moze gorsecik?
Ladnie wygladasz
Stary 2008-02-07, 22:28   #3373
skorpionek26
Raczkowanie

[quote=misia_25_26;6524935]Gizelciu to fajna rocznica dzisiaj
Pomidoro ciesze sie ze przezylas
Julka dobranoc
skorpionek26 no to mnie pocieszylas[/quote

na poczatku bylo trudno bo jednak bylo ogromne przyzwyczajenie ale szybko idzie sie przyzwyczaic. I jeszcze drugi plus to ze Oliwka nie gapi sie w ekran bez sensu. Jak chce ja czyms zajac to fakt włączam jej mini mini ale to jest na pol godzinki.

a mnie cos wzielo dzisiaj na kiszona kapuste dobrze ze na obiad byla.

gusia to mnie pocieszylas. ze tez tak celowaliscie. kurcze nie chce sie nakrecac. co ma byc to bedzie
Stary 2008-02-07, 22:30   #3374
gizelcia
Zadomowienie

Witaj skorpionek Jestem Agatka
Stary 2008-02-07, 22:31   #3375
skorpionek26
Raczkowanie

uciekam do mezula. juz mi sie oczka kleja. Rano jak zawsze bede nie wyspana. Ja to sie nigdy nie wyspie.

a jeszcze jedno zauwazylam ze na mezow piszcei tz hmm
Stary 2008-02-07, 22:35   #3376
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Emi wiec tak...

Po pierwsze: WIECEJ USMIECHU!!!
Po drugie: Sukienka ladna,delikatna tylko ja jeszcze bym do niej cosik dodala..moze gorsecik?
Ladnie wygladasz
gorset odpada bo to ciagła suknia odcieta pod biustem jest bedzie hmm.. bolerko do tego nie wiem co jeszcze
pomidorko juz wysyłam
dziewczynki pisac bi mi sie nudzi
Stary 2008-02-07, 22:37   #3377
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
gorset odpada bo to ciagła suknia odcieta pod biustem jest bedzie hmm.. bolerko do tego nie wiem co jeszcze
pomidorko juz wysyłam
dziewczynki pisac bi mi sie nudzi
aaaaa...rozumiem..nie wazne co bedzie wazne ze wygladasz slicznie
Stary 2008-02-07, 22:40   #3378
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
aaaaa...rozumiem..nie wazne co bedzie wazne ze wygladasz slicznie
dziekuje a usmiech heh czasem jest czasem go nie mam ja nie ładnie na zdieciach wychodze dlatego nie wiem jak pozowac zeby jakos wyszło hehe
Stary 2008-02-07, 22:45   #3379
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
dziekuje a usmiech heh czasem jest czasem go nie mam ja nie ładnie na zdieciach wychodze dlatego nie wiem jak pozowac zeby jakos wyszło hehe

..co Ty piszesz..bardzo ladnie wygladasz na zdjeciach a w tej sukni jeszcze ladniej
Stary 2008-02-07, 22:45   #3380
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

b aby jedne niedobre pisac tu ze mna bo sie chyba obraze na wizaz jak ja jestem to zadnej nie ma...
Stary 2008-02-07, 22:46   #3381
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
..co Ty piszesz..bardzo ladnie wygladasz na zdjeciach a w tej sukni jeszcze ladniej
bede ładnie wygladac jak sobie schudne i nie bedzie mi sie opinac na brzuchu a no i hmm... cos trzeba wymylic do niej jeszcze
Stary 2008-02-07, 22:52   #3382
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
bede ładnie wygladac jak sobie schudne i nie bedzie mi sie opinac na brzuchu a no i hmm... cos trzeba wymylic do niej jeszcze

..ja pisze z Toba..
Nie denerwuj sie tak bo zlosc pieknosci szkodzi

..oj..wcale nie widac brzucholka
..ale ja tez mam niestety ten problem..juz robie brzuszki i wogole a ta spyrka nie chce mi zejsc.. powoli sie zalamuje
Stary 2008-02-07, 22:53   #3383
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Emi w kwietniu nie bedzie zimno, w USC bedziesz stac w samej sukni... Ja do tego wzielabym bukiecik z takim dlugim hmm ogonem i w kolorze np czerwonym, zeby byl kontrast... Wloski rozpuszczone, ale za to czesc fajnie spieta z tylu i grzywke na skos i delikatniutka bizuteria

Witaj Agatko gratuluje rocznicy milej rocznicy
Pomidorko to teraz masz na jakis czas spokoj mozesz odetchnac
Dagmarko dobranoc aaa TŻ to Towarzysz Życiowy badz jak to okreslila Kachulka Twoj Zywiciel, jak dobrze pamietam z tym, ze na mezow pisza mezowie, a te co jeszcze mezow nie maja TŻ lub pierwsza literke imienia chyba nic nie przekrecilam

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 22:55   #3384
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Ojjjjjjjjjjjjjjj dziewczyny nie zalamywac sie brzuszki tez potrafia byc seksowne a poza tym nie trzeba miec koniecznie rozmiaru 36 40 tez jest sliczne

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 22:56   #3385
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Emi w kwietniu nie bedzie zimno, w USC bedziesz stac w samej sukni... Ja do tego wzielabym bukiecik z takim dlugim hmm ogonem i w kolorze np czerwonym, zeby byl kontrast... Wloski rozpuszczone, ale za to czesc fajnie spieta z tylu i grzywke na skos i delikatniutka bizuteria

Dagmarko dobranoc aaa TŻ to Towarzysz Życiowy badz jak to okreslila Kachulka Twoj Zywiciel, jak dobrze pamietam z tym, ze na mezow pisza mezowie, a te co jeszcze mezow nie maja TŻ lub pierwsza literke imienia chyba nic nie przekrecilam
Hej Kochaniutka
No bardzo ladnie napisalas o dodatku do sukni..juz sobie wyobrazam Emilke w tej fryzurce..miodzio

He he..mnie tez podoba sie ta rocznica
Stary 2008-02-07, 22:56   #3386
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skorpionek26 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!!!

Jestem tu nowa od pewnego czasu Was podczytuje. Jest u Was na watku tak przytulnie. I w trudnych chwilach sie wspieracie. Mam na imię Dagmara i mam prawie 2-letnia córeczkę Oliwię (w kwietniu skonczy 2 latka) i od 2 lat jestem szczęśliwą mężatka. A teraz z mężem chcemy sie postarać o rodzeństwo dla Olci. Przed Oliwia bralam tabletki 2 lata. A teraz brałam 7 miesięcy (zaczełam brac tabsy bo jechalismy na wesele i nie chcialam miec @ w tym czasie). Bylam u gina i dal zielone swiatełko na starania. Nie musimy robic przerwy. jedynie powiedzial mi ze po Dianie 35 trzeba zrobic 3 miesieczna przerwe. Wiec @ z odstawienia dostalam 21 stycznia i dzialamy z mezem. Mam nadzieje ze sie uda.

Pozdrawiam Was
Cześć Dagmarko Fajnie, że z nami jesteś. Tylko uważaj -nasz wątek uzależnia... baaaaaaardzo

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
no to sobie dziewczyny poplotkowaly wczoraj

witam tez nowa watkowiczke Dagmarke

a ja mam fajna wiadomosc
wczoraj obezjrzelismy 4 chaty, 3 mi sie nie podobaly- byly za male poprostu, ale jeden dom to poprostu kolos
i jest piekny!!!!!!!!!!!!!!!
4 duze sypialnie ( ta, ktora ja juz sobie wybralam ma ponad 20 metrow, mysle ze ok 25 a ta w ktorej obecnie mieszkamy jak juz pisalam ma tylko 10 metrow) wiec wyobrazcie sobie roznice
ma 2 livingi- z czego jeden zostanie przeznaczony na sypialnie i zostanie nam jeszcze jeden living, jadalnia, kuchnia, na dole toaleta z umywalka, na gorze lazienka, toaleta i jeszcze jedna z sypialni ma wlasna lazienke z prysznicem (ale ta sypialnia mi sie nie podoba, wiec jej nie biore)
i jeszcze z tylu domu piekny zadbany ogrodek
Salinka bedzie miala gdzie siedziec hehe ciagle bedzie tylko piszczala, ze chce na dwor
mam zdjecia ale one nie oddaja klimatu domu i calej tej wielkiej przestrzeni moze jak juz sie wprowadzimy to zrobie lepsze fotki i Wam pokaze
dom ogolnie chcieli wynajac za 2700 f miesiecznie plus rachunki, ale nas niestety nie stac na cos takiego pozniej w ogloszeniu spuscili kwote do 2166 f ale kolega ma znajomego w tej agencji i on zagadal z wlascicielami i wynajma nam go za 1750f plus rachunki
i tak nie jest to malo, bedziemy wiecej placic niz teraz, ale warto
i do parku mamy ok 4-5 min pieszo wiec Salinka bedzie miala gdzie biegac
mam nadzieje, ze nam sie uda wziasc ten dom, jeszcze tylko musza sprawdzic papiery i czy jestesmy wyplacalni trzymajcie kciuki
Asiu, to musisz byc przeszczęśliwa Z opisu mieszkanie to istna bomba, cieszę się, że je znaleźliście. I mam nadzieję, że uda wam się wszystko załatwić

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziwczynki wiem, że domagacie się foteczki dzidzi ale wczoraj pan doktor robił zdjęcia tylko różnych części ciała i nie mam niestety jej w całej okazałości Ale ważne, że z nią wszystko w porządku. Waży już 1,366 kg i podobno ma nie być duża jak się urodzi tzn. lekarz nie daje więcej niż 3,5kg Fajnie bo nie będzie tak ciężko urodzić
Gusiu, wspaniale, że z maleństwem wszystko oki Jak będziesz miała zdjęcia to wklejaj A ty na tę szkołę rodzenia sama chodzisz czy z tz?

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja tylko na sekunde,mialam isc do pracy na 14 ale zalatwilam sobie i ide na 15 bo o 12 tz przyjerchal niespodziewaniew,sam sie nawet nie spodziewal ze da rade zajechac do domku takze uciekam do niego,wieczorkiem nadrobie co napisalyscie

Ale jestem szczeliwa,ciesze sie jak dzieciacze\k heheheh zmykam papa
Kachulko, mam nadzieję, że tz został wymolestowany I to owocnie

Cytat:
Napisane przez ja22 Pokaż wiadomość
Cześć Słoneczka

Jejku jak te stronki na wizażyku szybko się zapełniają
Może macie jakieś streszczenie co u Was słychać?

My mamy się dobrze. Amelia zdrowiutko rośnie. Na dzień dzisiejszy ma skończone w poniedziałek równo 6 tygodni. Pierwsze szczepienie ma już za sobą. Waży 5100g i jest długa na 57 cm

chciałam zamieścić Wam nasze dzisijesze foteczki ale wyskakuje jakiś bład w załacznikach, nie wiem o co chodzi

Buziaczki
Karolinko, świetnie, że mała tak pięknie się rozwija. Daj nam na pocieszenie jakieś zdjęcia I zaglądaj do nas kochana częściej, bo będziemy tęsknić

Cytat:
Napisane przez cerisecerise Pokaż wiadomość
bo ja moje drogie wstalam z tz o 14
ja tak pozno z racji faktu ze robilam druga nocke pod rzad i dzis mialam nocne przeboje z jednym z podopiecznych. a wybicie z glowy durnych pomyslow komus kto ma autyzm nie nalezy do najlatwieszych zadan. a o 2 w nocy moja elokwencja, nawet po polsku a co dopiero po ang, nie nalezy do najinteligentniejszych.
a tz wstal o 14 bo ja tak dlugo spalam, bo ma dzis wolne no i wczoraj malcolma urodziny byly. impreze mieli zaraz po meczu polska czechy wiec tz pil bo wygralismy, a malc bo kocha wszytsko co polskie
bylismy na obiedzie teraz, w pralni i bedziem sie byczyc.

zajrze do was pozniej kochanienkie.
pomidora dawaj znaka jak u tesciow bylo
No to miałaś męczący dzień I jeszcze sprzeczka z A. Ale mam nadzieję, że już dobrze, ależ on zazdrosny o ciebie, nono

Cytat:
CZesc kobietki
Ale uruchomilyscie produkcjeze az nie daje rady nadrabiać

A my sie jutro dowiemy co z praca tz
A ja jestem dzisiaj zla jak osa bo wylalam sobie kawe na laptopa i niedziala taka sierota ze mnie
Misiu, może da się coś z laptopem zrobić? Szkoda takiego sprzętu Może jak wyschnie to będzie oki

Emi, sukienka jest bajeczna, baaaardzo mi się podoba, skromna i elegancka. Dziekuję za fotki I ja tam brzucha nie widzę. Podejrzewam, że go sobie wymyśliłaś

Jutro czeka mnie lekarz, już mam wiertarkę w brzuchu

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 22:56   #3387
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Ojjjjjjjjjjjjjjj dziewczyny nie zalamywac sie brzuszki tez potrafia byc seksowne a poza tym nie trzeba miec koniecznie rozmiaru 36 40 tez jest sliczne

hihihihi..ja mam 38
Stary 2008-02-07, 22:56   #3388
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
..ja pisze z Toba..
Nie denerwuj sie tak bo zlosc pieknosci szkodzi

..oj..wcale nie widac brzucholka
..ale ja tez mam niestety ten problem..juz robie brzuszki i wogole a ta spyrka nie chce mi zejsc.. powoli sie zalamuje
kochana je tez sie zalamuje i brzuszki robie jak mi sie chce ale walka podjeta ostro
Cytat:

nic nie przekreciłas
wiesz jak zmarzluch jestem i mi zimno bedzie nawet z nerwów
hmm.. bizuteria zaraz wam pokaze co znalazłam kwiaty albo te co pomidorka albo te zielone mi sie spodobały no ale pewnie wybiore jeszcze całkie cos innego
Stary 2008-02-07, 22:59   #3389
gizelcia
Zadomowienie

Karolinko napisz jak Amelka przezyla pierwsze szczepienie..pamietam ze moja Oliwcia bardzo potem plakala i miala goracze i mamusia musiala zaimplikowac czopusia
Stary 2008-02-07, 22:59   #3390
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Cześć Dagmarko Fajnie, że z nami jesteś. Tylko uważaj -nasz wątek uzależnia... baaaaaaardzo

Asiu, to musisz byc przeszczęśliwa Z opisu mieszkanie to istna bomba, cieszę się, że je znaleźliście. I mam nadzieję, że uda wam się wszystko załatwić

Gusiu, wspaniale, że z maleństwem wszystko oki Jak będziesz miała zdjęcia to wklejaj A ty na tę szkołę rodzenia sama chodzisz czy z tz?

Kachulko, mam nadzieję, że tz został wymolestowany I to owocnie

Karolinko, świetnie, że mała tak pięknie się rozwija. Daj nam na pocieszenie jakieś zdjęcia I zaglądaj do nas kochana częściej, bo będziemy tęsknić

No to miałaś męczący dzień I jeszcze sprzeczka z A. Ale mam nadzieję, że już dobrze, ależ on zazdrosny o ciebie, nono

Misiu, może da się coś z laptopem zrobić? Szkoda takiego sprzętu Może jak wyschnie to będzie oki

Emi, sukienka jest bajeczna, baaaardzo mi się podoba, skromna i elegancka. Dziekuję za fotki I ja tam brzucha nie widzę. Podejrzewam, że go sobie wymyśliłaś

Jutro czeka mnie lekarz, już mam wiertarkę w brzuchu
no raczej nie wymysliłam lepiej nie bede pisac ile mam w pasie az mi wstyd
a Agatko zazdroszcze rozmairu 38 jak cholerka!!
ja mam 42 o dwa rozmiary za duzo 38 by mni ezadowalało
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości