Byłe tableciary plotkary II - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-07, 10:41   #3271
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez skorpionek26 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!!!

Jestem tu nowa od pewnego czasu Was podczytuje. Jest u Was na watku tak przytulnie. I w trudnych chwilach sie wspieracie. Mam na imię Dagmara i mam prawie 2-letnia córeczkę Oliwię (w kwietniu skonczy 2 latka) i od 2 lat jestem szczęśliwą mężatka. A teraz z mężem chcemy sie postarać o rodzeństwo dla Olci. Przed Oliwia bralam tabletki 2 lata. A teraz brałam 7 miesięcy (zaczełam brac tabsy bo jechalismy na wesele i nie chcialam miec @ w tym czasie). Bylam u gina i dal zielone swiatełko na starania. Nie musimy robic przerwy. jedynie powiedzial mi ze po Dianie 35 trzeba zrobic 3 miesieczna przerwe. Wiec @ z odstawienia dostalam 21 stycznia i dzialamy z mezem. Mam nadzieje ze sie uda.

Pozdrawiam Was
Witamy Dagmaro w naszych skromnych progach
Ciesze sie, ze jest nas coraz wiecej
Trzymam kciuki za jak najszybsze zafasolkowanie i o rodzenstwo dla Oliwki
A moze napiszesz cos wiecej o sobie? Skad pochodzisz, czym sie w zyciu zajmujesz?

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 10:44   #3272
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Witamy Dagmaro w naszych skromnych progach
Ciesze sie, ze jest nas coraz wiecej
Trzymam kciuki za jak najszybsze zafasolkowanie i o rodzenstwo dla Oliwki
A moze napiszesz cos wiecej o sobie? Skad pochodzisz, czym sie w zyciu zajmujesz?
Kinia krociutka ankieta

Dagmarko od razu zaszlas z Oliwcia po odstawieniu tabsow czy trwalo to troszke dluzej??

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 10:46   #3273
Mijalea
Zakorzenienie

Ja tez witam Dagmare!

Czuj sie u nas, jak u siebie w ....komputerze

No i oby staranka byly owocne

Ja bylam juz na spacerku, dzis wyjrzalo tu sloneczko, az milo bylo sie przejsc. Kupilam sobie gruszki i zrobilam koktajl gruszkowo bananowy na kefirku- tak dla zdrowia mego i dzidzi

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 10:47   #3274
skorpionek26
Raczkowanie

Dzieki za przyjecie

Jestem z zielonej gory. Przed ciaza z Olwka nie pracowalam. tzn mialam isc do pracy ale okazalo sie ze jestem w ciazy. Do tego troche mialam problemow z ciaza bo plamilam i przyjmowalam duphaston ale wsyzstko dobrze sie skonczylo. I z brzuszkiem tanczylam na wlasnym weselu. Bylo swietnie. Ale w 34tc mala zaczela sie pchac na ten swiat. Ale szybko znalazlam sie w szpitalu i zatrzymali akcje. Urodzilam 4 dni przed terminem (3900 i 60 dluga)

Uciekam do mojej zaby bo demoluje pokoj.
skorpionek26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-07, 10:50   #3275
skorpionek26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Kinia krociutka ankieta

Dagmarko od razu zaszlas z Oliwcia po odstawieniu tabsow czy trwalo to troszke dluzej??
Oliwke udalo nam sie zmajstrowac za 3 razem. Pamietam ze tabsy odstawilam w grudniu a mysl o dziecku pojawila sie w maju. Ale w domu nam nie wychodzilo. pojechalismy na urlop i sie udalo
Stary 2008-02-07, 10:54   #3276
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki za przyjecie

Jestem z zielonej gory. Przed ciaza z Olwka nie pracowalam. tzn mialam isc do pracy ale okazalo sie ze jestem w ciazy. Do tego troche mialam problemow z ciaza bo plamilam i przyjmowalam duphaston ale wsyzstko dobrze sie skonczylo. I z brzuszkiem tanczylam na wlasnym weselu. Bylo swietnie. Ale w 34tc mala zaczela sie pchac na ten swiat. Ale szybko znalazlam sie w szpitalu i zatrzymali akcje. Urodzilam 4 dni przed terminem (3900 i 60 dluga)

Uciekam do mojej zaby bo demoluje pokoj.
gratuluje, ze wszystko dobrze sie skonczylo
Cytat:
Oliwke udalo nam sie zmajstrowac za 3 razem. Pamietam ze tabsy odstawilam w grudniu a mysl o dziecku pojawila sie w maju. Ale w domu nam nie wychodzilo. pojechalismy na urlop i sie udalo
ooo, hmmm, chyba tez bede musiala o tym pomyslec

Mąż i żona...
Stary 2008-02-07, 11:44   #3277
mezatka07
Zakorzenienie

no to sobie dziewczyny poplotkowaly wczoraj

witam tez nowa watkowiczke Dagmarke

a ja mam fajna wiadomosc
wczoraj obezjrzelismy 4 chaty, 3 mi sie nie podobaly- byly za male poprostu, ale jeden dom to poprostu kolos
i jest piekny!!!!!!!!!!!!!!!:jup i:
4 duze sypialnie ( ta, ktora ja juz sobie wybralam ma ponad 20 metrow, mysle ze ok 25 a ta w ktorej obecnie mieszkamy jak juz pisalam ma tylko 10 metrow) wiec wyobrazcie sobie roznice
ma 2 livingi- z czego jeden zostanie przeznaczony na sypialnie i zostanie nam jeszcze jeden living, jadalnia, kuchnia, na dole toaleta z umywalka, na gorze lazienka, toaleta i jeszcze jedna z sypialni ma wlasna lazienke z prysznicem (ale ta sypialnia mi sie nie podoba, wiec jej nie biore)
i jeszcze z tylu domu piekny zadbany ogrodek
Salinka bedzie miala gdzie siedziec hehe ciagle bedzie tylko piszczala, ze chce na dwor
mam zdjecia ale one nie oddaja klimatu domu i calej tej wielkiej przestrzeni moze jak juz sie wprowadzimy to zrobie lepsze fotki i Wam pokaze
dom ogolnie chcieli wynajac za 2700 f miesiecznie plus rachunki, ale nas niestety nie stac na cos takiego pozniej w ogloszeniu spuscili kwote do 2166 f ale kolega ma znajomego w tej agencji i on zagadal z wlascicielami i wynajma nam go za 1750f plus rachunki
i tak nie jest to malo, bedziemy wiecej placic niz teraz, ale warto
i do parku mamy ok 4-5 min pieszo wiec Salinka bedzie miala gdzie biegac
mam nadzieje, ze nam sie uda wziasc ten dom, jeszcze tylko musza sprawdzic papiery i czy jestesmy wyplacalni trzymajcie kciuki
Stary 2008-02-07, 12:01   #3278
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Asiu wow 1750 funtow w przeliczeniu na nasze to bagatela ponad 8 000 zl czy ja zle licze???? WOW

Dagmarko wysoka dziewczynke urodzilas i wagowo tez sporo niezle, niezle

Wiecie co, jaki mam plan Tak jezdzac ogladajac mieszkania, pokoje doszlam do wniosku, ze taki wynajemn to jest niezly biznes, wrecz wpadajaca darmowa kasa...Wiec, jak moj "kochany" braciszek sie calkowicie skad wyprowadzi, to wpadla mi mysl, zeby z naszego garazu i komoreczki zrobic hmmm jak to nazwac hmmm ok nie wiem jak... Chodzi mi o to, ze tutaj gdzie sa drzwi garazowe wstawic dlugie i szerokie okno balkonowe i tutaj bylby salonik dosc spory (duzy jest garaz) z naroznikiem, wiekszym tv, kominek zeby ogrzewal w sasiednim pokoju byla by wieksza kuchnia z mala jadalnia a dalej lazienka i wszystko bo juz miejsca brak Samochody by sie zostawialo na sasiednim placu, wiec nie byloby problemu Prad jest, jeszcze trzeba by bylo wode doprowadzic i zeby ja odprowadzac

Stary 2008-02-07, 12:22   #3279
Mijalea
Zakorzenienie

Asiu, ja nie jestem chyba w temacie, czemu szukacie wielkiego domu, a nie np. mieszkania? Caly dom bedzie tylko dla was ?

Marcelko
,dokladnie tak, moj maz wlasnie powiedzial mi niedawno, ze nastepna jego inwestycja bedzie zakup mieszkanka. Malego 1-2 pokoje na wynajem, a potem moze jeszcze cos dokupi. Ci ludzie, od ktorych my teraz wynajmiemy miszkanko, maja 15 mieszkan i wynajmuja. Niezly biznes...sami maja super chate, kupili kilka domow takich w jakim my bedziemy mieszkac, czyli np. 4 rodzinnych i biznes kreca. Wiec moj mezus pogadal z tym facetem i juz chce w cos inwestowac. Kaska z wynajmu zawsze wpada, mieszkanko sie splaci samo a potem to juz czysty zysk.

Stary 2008-02-07, 12:24   #3280
mezatka07
Zakorzenienie

tak Marcelinko biorac pod uwage, ze w tej chwili funt na gieldzie jest po 4,82 cena za ta chate jest 8435zl (1750f) a co by bylo dopiero gdyby nie zeszli z ceny a pierwsza kwota jaka chcieli uzyskac to bylo 2700

tylko tego oczywiscie nie bedzimy sami placic, tylko lacznie w 7 osob bo i dom jest przystosowany do takiej liczby domownikow

Marcelinko pomysl spoko hehe tylko czy bedziesz chciala mieszkac w domu z jakimis obcymi osobami?? chociaz jak beda mieli swoje wejscie, kuchnie itp.........
Stary 2008-02-07, 12:29   #3281
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
tak Marcelinko biorac pod uwage, ze w tej chwili funt na gieldzie jest po 4,82 cena za ta chate jest 8435zl (1750f) a co by bylo dopiero gdyby nie zeszli z ceny a pierwsza kwota jaka chcieli uzyskac to bylo 2700

tylko tego oczywiscie nie bedzimy sami placic, tylko lacznie w 7 osob bo i dom jest przystosowany do takiej liczby domownikow

Marcelinko pomysl spoko hehe tylko czy bedziesz chciala mieszkac w domu z jakimis obcymi osobami?? chociaz jak beda mieli swoje wejscie, kuchnie itp.........
Ktos by mial swoje osobne wejscie, zero kontaktu, bo to jest oddzielny budynek gospodarczny na podworku a nawet jak nie na wynajem to dla wlasnej przyjemnosci mozna odszykowac a pomalowanie scian i wstawienie okna az tak sporo kasy nei kosztuje, gorzej z meblami i sprzetem, ale np mozna zrobic salonik a w drugim pomieszczeniu silownie i nikomu nie wynajmowac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-07, 12:31   #3282
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Asiu, ja nie jestem chyba w temacie, czemu szukacie wielkiego domu, a nie np. mieszkania? Caly dom bedzie tylko dla was ?

Marcelko,dokladnie tak, moj maz wlasnie powiedzial mi niedawno, ze nastepna jego inwestycja bedzie zakup mieszkanka. Malego 1-2 pokoje na wynajem, a potem moze jeszcze cos dokupi. Ci ludzie, od ktorych my teraz wynajmiemy miszkanko, maja 15 mieszkan i wynajmuja. Niezly biznes...sami maja super chate, kupili kilka domow takich w jakim my bedziemy mieszkac, czyli np. 4 rodzinnych i biznes kreca. Wiec moj mezus pogadal z tym facetem i juz chce w cos inwestowac. Kaska z wynajmu zawsze wpada, mieszkanko sie splaci samo a potem to juz czysty zysk.
Madziu zdecydowalismy, ze nie bedziemy szukac dla siebie samych mieszkania, bo po pierwsze nie wiemy jak dlugo tu zostaniemy, a umowe musimy min na rok podpisac....... a troche po glowie chodzi nam powrot moze nawet za pol roku
a po drugie koszty- jednak im mniejsze mieszkanie tym wiecej wychodzi na osobe, poza tym trzeba wplacic kaucje w wysokosci 1 miesiaca za mieszkanie plus za miesiac z gory i jeszcze dodatkowo 300 f dla agencji- nie wiem o co w tym chodzi....... trzeba miec tez udokumentowane spore dochody, by moc wynajac
i jeszcze w dodaku ten pies..........
a tutaj w tym nowym domu moze bedziemy mieszkac w 7 osob ale jst on 3 razy wiekszy od tego w ktorym mieszkamy teraz w 5 czasem 6 a nawet 8 osob jak rodzina przyjechala........... i bedzie nam wygodnie, po pomieszczenia sa ogromne

Dobry macie plan, wynajem jest dobrym biznesem, oby tylko ludzie sie trafili odpowiedni.......... my juz wynajmowalismy nasze mieszkanie i tylko ciagle jakies problemy byly, wiec teraz stoi ono puste, sami placicmy ten czynsz i wolimy sie juz nie uzerac z najemcami
Stary 2008-02-07, 12:32   #3283
gusia..
Rozeznanie

Dzień dobry

Dziewczyny ale Wy piszecie, prawdziwe plotkary z Was hehe

Witam nową koleżankę DagmaręTrzymam mocno kciuki żeby się udało za pierwszym podejściem Nam tak wyszło więc wierzę, że i Wam się poszczęści

Mężatko gratuluję domku. Oby wszystko poszło po Waszej myśli

Zgadnij Twój plan też niezły, tylko chcesz to zrobić dla siebie czy pod wynajem?

Mijalea karta sprawdzona hehe??

Dziwczynki wiem, że domagacie się foteczki dzidzi ale wczoraj pan doktor robił zdjęcia tylko różnych części ciała i nie mam niestety jej w całej okazałości Ale ważne, że z nią wszystko w porządku. Waży już 1,366 kg i podobno ma nie być duża jak się urodzi tzn. lekarz nie daje więcej niż 3,5kg Fajnie bo nie będzie tak ciężko urodzić
Stary 2008-02-07, 12:37   #3284
Mijalea
Zakorzenienie

Witaj Gusiu,
swietnie, ze dzidzia ma sie dobrze

A karte oczywiscie juz wyprobowalam w odpowiedni sposob

Stary 2008-02-07, 12:38   #3285
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość

Marcelko
,dokladnie tak, moj maz wlasnie powiedzial mi niedawno, ze nastepna jego inwestycja bedzie zakup mieszkanka. Malego 1-2 pokoje na wynajem, a potem moze jeszcze cos dokupi. Ci ludzie, od ktorych my teraz wynajmiemy miszkanko, maja 15 mieszkan i wynajmuja. Niezly biznes...sami maja super chate, kupili kilka domow takich w jakim my bedziemy mieszkac, czyli np. 4 rodzinnych i biznes kreca. Wiec moj mezus pogadal z tym facetem i juz chce w cos inwestowac. Kaska z wynajmu zawsze wpada, mieszkanko sie splaci samo a potem to juz czysty zysk.
Mijalea ja sie dopiero o tym zorientowalam, jak sprawa zaczela mnie dotyczyc... Wiecie co jest najsmieszniejsze, ze niektorzy za jakies lewe warunku zadaja tyle, jakby mieli komus wynajmowac wille z basenem... Szoku doznalam raz jak jedna babka podala kwote za hmmm moge powiedziec brak warunkow... U mojego J. jakas ciotka tak ma jak piszesz z tym, ze mniejsza ilosc mieszkan bo 3 czy 4... Ja jakos nei zwracalam na to wczesneij uwagi, ale teraz powaznie sie nad tym zastanowilam, bo naprawde malym kosztem mozna sobie w ciagu roku niezla sumke uzbierac a poza tym, tak jak u mnie moglabym tak zrobic, wiec czemu nei skorzystac?? Musze ten pomysl J. podsunac

Stary 2008-02-07, 12:38   #3286
mezatka07
Zakorzenienie

dziekuje Gusiu

ale Twoja dzidzia juz duza jest

a na kiedy masz wyznaczony termin, bo ja juz nie pamietam jak zwykle
Stary 2008-02-07, 12:40   #3287
kina2807
Zakorzenienie

Asiu swietna wiadomosc, trzymam kciuki, zebyscie mogli wynajac ta chatke

Gusiu no szkoda, ze foteczki nie ma, ale najwazniejsze, ze dzidzia zdrowa

Mąż i żona...
Stary 2008-02-07, 12:40   #3288
mezatka07
Zakorzenienie

Marcelko no to zycze powodzenia w realizacji Twoich pomyslow
Tobie Madziu rowniez
Niech wszystko pojdzie po Waszej mysli
Stary 2008-02-07, 12:41   #3289
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Asiu swietna wiadomosc, trzymam kciuki, zebyscie mogli wynajac ta chatke

Gusiu no szkoda, ze foteczki nie ma, ale najwazniejsze, ze dzidzia zdrowa
Trzymaj trzymaj Kiniu mocno i nie puszczaj
Stary 2008-02-07, 12:43   #3290
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Mijalea ja sie dopiero o tym zorientowalam, jak sprawa zaczela mnie dotyczyc... Wiecie co jest najsmieszniejsze, ze niektorzy za jakies lewe warunku zadaja tyle, jakby mieli komus wynajmowac wille z basenem... Szoku doznalam raz jak jedna babka podala kwote za hmmm moge powiedziec brak warunkow... U mojego J. jakas ciotka tak ma jak piszesz z tym, ze mniejsza ilosc mieszkan bo 3 czy 4... Ja jakos nei zwracalam na to wczesneij uwagi, ale teraz powaznie sie nad tym zastanowilam, bo naprawde malym kosztem mozna sobie w ciagu roku niezla sumke uzbierac a poza tym, tak jak u mnie moglabym tak zrobic, wiec czemu nei skorzystac?? Musze ten pomysl J. podsunac
Zgadza sie, moj M juz dawno o tym myslal, a ze mamy troche oszczednosci to warto w cos zainwestowac, i spokojnie mozna na wlasny domek uzbierac

Dziewczyny, mam dzis lenia.
A wlasnie dostalam smsma od nauczycielki, ze jest chora i lekcja odwlana. Czyli mam wolny wieczor...pewnie pojedziemy z tz pomierzyc sciany i zakupic w koncu te farby...

Stary 2008-02-07, 12:45   #3291
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziewczyny ale Wy piszecie, prawdziwe plotkary z Was hehe

Witam nową koleżankę DagmaręTrzymam mocno kciuki żeby się udało za pierwszym podejściem Nam tak wyszło więc wierzę, że i Wam się poszczęści

Mężatko gratuluję domku. Oby wszystko poszło po Waszej myśli

Zgadnij Twój plan też niezły, tylko chcesz to zrobić dla siebie czy pod wynajem?

Mijalea karta sprawdzona hehe??

Dziwczynki wiem, że domagacie się foteczki dzidzi ale wczoraj pan doktor robił zdjęcia tylko różnych części ciała i nie mam niestety jej w całej okazałości Ale ważne, że z nią wszystko w porządku. Waży już 1,366 kg i podobno ma nie być duża jak się urodzi tzn. lekarz nie daje więcej niż 3,5kg Fajnie bo nie będzie tak ciężko urodzić
Gusiu, wiesz co, wolalabym pod wynajem a jakby sie udalo wczesniej to zamiast tego ze J. bedzie wynajmowac to po co placic jakiejs babce, jak moglby u mnie byc ojjjj rodzice juz by sie nie mogli doczepic, ze np spi w domu hehe o bylby w innym budynku Poza tym u mnei ktos nie mialby zle, cicha ulica, stacja bliziutko, kosciol i szkola tez, ogrodek, trawka, kwiateczki hehe Niech tylko wroci J. to ja juz mu wszystko opowiem, ciekawe jak on bedzie to widzial

Dobrze, ze z dzidzia wszytsko gra Jeszcze troszke i bedzie nas kolejny watkowy potomek

Lece sie uczyc statystyki, niestety

Stary 2008-02-07, 12:49   #3292
Mijalea
Zakorzenienie

Smieszne jest wlasnie to, jak ludzie w ogloszeniach opisuja swoje mieszkania na wynajem, a jaki jest stan faktyczny. My tez sie najezdzilismy troche i czasem rece opadaly.
A to mieszkanie, z ktorego sie wynosimy, juz cale pilegrzymki ogladaly i jakos nikt nie jest chetny wynajac Ale duzym minusem jest np. brak piwnicy, dla nas to tez stalo sie uciazliwe, bo nie ma gdzie upychac gratow, a nie wszytko mozna wyniesc na smietnik.
To mieszkanie wzielismy dlatego, ze bylo wolne od reki, a tz dostal tu prace z dnia na dzien i mieszkalismy w hotelu. NA inne mieszkania trzeba bylo czekac np. ponad miesiac.

Kiniu, wyslalam ci PW

Stary 2008-02-07, 12:49   #3293
kachula27
Zakorzenienie

Dziewczyny ja tylko na sekunde,mialam isc do pracy na 14 ale zalatwilam sobie i ide na 15 bo o 12 tz przyjerchal niespodziewaniew,sam sie nawet nie spodziewal ze da rade zajechac do domku takze uciekam do niego,wieczorkiem nadrobie co napisalyscie

Ale jestem szczeliwa,ciesze sie jak dzieciacze\k heheheh zmykam papa

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-07, 12:53   #3294
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja tylko na sekunde,mialam isc do pracy na 14 ale zalatwilam sobie i ide na 15 bo o 12 tz przyjerchal niespodziewaniew,sam sie nawet nie spodziewal ze da rade zajechac do domku takze uciekam do niego,wieczorkiem nadrobie co napisalyscie

Hehe szykuje sie kolejna mala niunia na wateczku Kachulko trzymam mocno

Stary 2008-02-07, 12:56   #3295
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:

jejku Kasiu co za super wiadomosc
Tz chyba wyczul na odleglosc, ze to moga byc plodne dni heheheh
i jechal czym predzej do domku
musial Cie niezle zaskoczyc
milych chwil z Tztem
Stary 2008-02-07, 13:05   #3296
gusia..
Rozeznanie

Cytat:

Kasiu wykorzystaj Tz na maxa!!! Jeżeli masz dni płodne to działajcie Trzymam kciuki
Stary 2008-02-07, 13:08   #3297
gusia..
Rozeznanie

Asiu termin mam na 18 kwietnia ale wcale nie obrażę się jak dzidzia będzie chciała wyjść troszkę szybciej hehe W sumie to już niedużo zostało ok 2 m-cy

Zgadnij a Tobie miłej nauki zyczę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-07, 13:09   #3298
skorpionek26
Raczkowanie

Ale wy laski sutkacie nie nadazam za wami. Chcialam z wami poklikac a mala sie obudzila tzn kaszel ja okropny obudzil buuu No nic ide konczyc dalej obiadek (frytki z rybka i kapustka).

Moze wieczorkiem dluzej posiedze.
Stary 2008-02-07, 13:21   #3299
skorpionek26
Raczkowanie

gusiu to wam sie udalo za pierwszym razem?? ale super tez bym taka chciala. A czekaliscie na jakies objawy plodnosci czy po prostu mieliscie ochote to byly przytulance??

u nas bylo tak ze od 7 dc zaczelismy sie przytulac i tak co 2 dni a czasami codziennie. kolo 11 dc zaczely kluc mne jajniki i tak kuly przez 3 dni a 14 dc mialam sluz plodny (rano poprzytulalismy sie) a teraz juz ochota na przytulance mi przeszla.
Stary 2008-02-07, 13:42   #3300
Mijalea
Zakorzenienie

Skorpionek my tez sie nie stralismy dlugo, bo zaszlam w pierwszym cyklu staranek. To byl drugi cykl po odstawieniu tabsow. Wyliczylam w necie dni plodne i tak sie staralismy, ze o dziwo poskutkowalo, mimo ze mialam dlugie cykle. Tak wiec trzymam kciuki

Dziewczyny, nie moge dzis sie za nic zabrac, co za dzien

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości