|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
![]() Ciesze sie, ze jest nas coraz wiecej ![]() Trzymam kciuki za jak najszybsze zafasolkowanie i o rodzenstwo dla Oliwki ![]() A moze napiszesz cos wiecej o sobie? Skad pochodzisz, czym sie w zyciu zajmujesz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3272 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dagmarko od razu zaszlas z Oliwcia po odstawieniu tabsow czy trwalo to troszke dluzej?? ![]()
![]() |
#3273 |
Zakorzenienie
|
Ja tez witam Dagmare!
![]() Czuj sie u nas, jak u siebie w ....komputerze ![]() No i oby staranka byly owocne ![]() Ja bylam juz na spacerku, dzis wyjrzalo tu sloneczko, az milo bylo sie przejsc. Kupilam sobie gruszki i zrobilam koktajl gruszkowo bananowy na kefirku- tak dla zdrowia mego i dzidzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3274 |
Raczkowanie
|
Dzieki za przyjecie
![]() Jestem z zielonej gory. Przed ciaza z Olwka nie pracowalam. tzn mialam isc do pracy ale okazalo sie ze jestem w ciazy. Do tego troche mialam problemow z ciaza bo plamilam i przyjmowalam duphaston ale wsyzstko dobrze sie skonczylo. I z brzuszkiem tanczylam na wlasnym weselu. Bylo swietnie. Ale w 34tc mala zaczela sie pchac na ten swiat. Ale szybko znalazlam sie w szpitalu i zatrzymali akcje. Urodzilam 4 dni przed terminem (3900 i 60 dluga) Uciekam do mojej zaby bo demoluje pokoj. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3275 |
Raczkowanie
|
Oliwke udalo nam sie zmajstrowac za 3 razem. Pamietam ze tabsy odstawilam w grudniu a mysl o dziecku pojawila sie w maju. Ale w domu nam nie wychodzilo. pojechalismy na urlop i sie udalo
|
![]() ![]() |
![]() |
#3276 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3277 |
Zakorzenienie
|
no to sobie dziewczyny poplotkowaly wczoraj
![]() witam tez nowa watkowiczke Dagmarke ![]() a ja mam fajna wiadomosc ![]() wczoraj obezjrzelismy 4 chaty, 3 mi sie nie podobaly- byly za male poprostu, ale jeden dom to poprostu kolos ![]() i jest piekny!!!!!!!!!!!!!!!:jup i: ![]() ![]() 4 duze sypialnie ( ta, ktora ja juz sobie wybralam ma ponad 20 metrow, mysle ze ok 25 a ta w ktorej obecnie mieszkamy jak juz pisalam ma tylko 10 metrow ![]() ![]() ma 2 livingi- z czego jeden zostanie przeznaczony na sypialnie i zostanie nam jeszcze jeden living, jadalnia, kuchnia, na dole toaleta z umywalka, na gorze lazienka, toaleta i jeszcze jedna z sypialni ma wlasna lazienke z prysznicem (ale ta sypialnia mi sie nie podoba, wiec jej nie biore ![]() i jeszcze z tylu domu piekny zadbany ogrodek ![]() Salinka bedzie miala gdzie siedziec hehe ciagle bedzie tylko piszczala, ze chce na dwor ![]() mam zdjecia ale one nie oddaja klimatu domu i calej tej wielkiej przestrzeni ![]() ![]() dom ogolnie chcieli wynajac za 2700 f miesiecznie plus rachunki, ale nas niestety nie stac na cos takiego ![]() ![]() i tak nie jest to malo, bedziemy wiecej placic niz teraz, ale warto ![]() i do parku mamy ok 4-5 min pieszo wiec Salinka bedzie miala gdzie biegac ![]() mam nadzieje, ze nam sie uda wziasc ten dom, jeszcze tylko musza sprawdzic papiery i czy jestesmy wyplacalni ![]() ![]()
![]() |
#3278 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Asiu wow 1750 funtow w przeliczeniu na nasze to bagatela ponad 8 000 zl czy ja zle licze???? WOW
Dagmarko wysoka dziewczynke urodzilas ![]() ![]() ![]() Wiecie co, jaki mam plan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3279 |
Zakorzenienie
|
Asiu, ja nie jestem chyba w temacie, czemu szukacie wielkiego domu, a nie np. mieszkania? Caly dom bedzie tylko dla was ?
Marcelko,dokladnie tak, moj maz wlasnie powiedzial mi niedawno, ze nastepna jego inwestycja bedzie zakup mieszkanka. Malego 1-2 pokoje na wynajem, a potem moze jeszcze cos dokupi. Ci ludzie, od ktorych my teraz wynajmiemy miszkanko, maja 15 mieszkan i wynajmuja. Niezly biznes...sami maja super chate, kupili kilka domow takich w jakim my bedziemy mieszkac, czyli np. 4 rodzinnych i biznes kreca. Wiec moj mezus pogadal z tym facetem i juz chce w cos inwestowac. Kaska z wynajmu zawsze wpada, mieszkanko sie splaci samo a potem to juz czysty zysk. |
![]() ![]() |
![]() |
#3280 |
Zakorzenienie
|
tak Marcelinko biorac pod uwage, ze w tej chwili funt na gieldzie jest po 4,82 cena za ta chate jest 8435zl (1750f) a co by bylo dopiero gdyby nie zeszli z ceny a pierwsza kwota jaka chcieli uzyskac to bylo 2700
![]() tylko tego oczywiscie nie bedzimy sami placic, tylko lacznie w 7 osob ![]() ![]() Marcelinko pomysl spoko hehe tylko czy bedziesz chciala mieszkac w domu z jakimis obcymi osobami?? chociaz jak beda mieli swoje wejscie, kuchnie itp......... ![]()
#3281 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a po drugie koszty- jednak im mniejsze mieszkanie tym wiecej wychodzi na osobe, poza tym trzeba wplacic kaucje w wysokosci 1 miesiaca za mieszkanie plus za miesiac z gory i jeszcze dodatkowo 300 f dla agencji- nie wiem o co w tym chodzi....... trzeba miec tez udokumentowane spore dochody, by moc wynajac ![]() i jeszcze w dodaku ten pies.......... a tutaj w tym nowym domu moze bedziemy mieszkac w 7 osob ale jst on 3 razy wiekszy od tego w ktorym mieszkamy teraz w 5 czasem 6 a nawet 8 osob jak rodzina przyjechala........... i bedzie nam wygodnie, po pomieszczenia sa ogromne ![]() Dobry macie plan, wynajem jest dobrym biznesem, oby tylko ludzie sie trafili odpowiedni.......... my juz wynajmowalismy nasze mieszkanie i tylko ciagle jakies problemy byly, wiec teraz stoi ono puste, sami placicmy ten czynsz i wolimy sie juz nie uzerac z najemcami ![]()
![]() |
#3283 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczyny ale Wy piszecie, prawdziwe plotkary z Was hehe ![]() Witam nową koleżankę Dagmarę ![]() ![]() ![]() Mężatko gratuluję domku. Oby wszystko poszło po Waszej myśli ![]() Zgadnij Twój plan też niezły, tylko chcesz to zrobić dla siebie czy pod wynajem? Mijalea karta sprawdzona hehe?? Dziwczynki wiem, że domagacie się foteczki dzidzi ale wczoraj pan doktor robił zdjęcia tylko różnych części ciała i nie mam niestety jej w całej okazałości ![]() ![]() ![]()
#3284 |
Zakorzenienie
|
Witaj Gusiu,
swietnie, ze dzidzia ma sie dobrze ![]() A karte oczywiscie juz wyprobowalam w odpowiedni sposob ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3285 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3286 |
Zakorzenienie
|
dziekuje Gusiu
![]() ale Twoja dzidzia juz duza jest ![]() ![]() a na kiedy masz wyznaczony termin, bo ja juz nie pamietam jak zwykle ![]()
#3287 |
Zakorzenienie
|
Asiu swietna wiadomosc, trzymam kciuki, zebyscie mogli wynajac ta chatke
![]() Gusiu no szkoda, ze foteczki nie ma, ale najwazniejsze, ze dzidzia zdrowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3288 |
Zakorzenienie
|
Marcelko no to zycze powodzenia w realizacji Twoich pomyslow
![]() Tobie Madziu rowniez ![]() Niech wszystko pojdzie po Waszej mysli ![]() ![]()
#3289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, mam dzis lenia. A wlasnie dostalam smsma od nauczycielki, ze jest chora i lekcja odwlana. Czyli mam wolny wieczor...pewnie pojedziemy z tz pomierzyc sciany i zakupic w koncu te farby... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3291 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze, ze z dzidzia wszytsko gra ![]() ![]() Lece sie uczyc statystyki, niestety ![]()
![]() |
#3292 |
Zakorzenienie
|
Smieszne jest wlasnie to, jak ludzie w ogloszeniach opisuja swoje mieszkania na wynajem, a jaki jest stan faktyczny. My tez sie najezdzilismy troche i czasem rece opadaly.
A to mieszkanie, z ktorego sie wynosimy, juz cale pilegrzymki ogladaly i jakos nikt nie jest chetny wynajac ![]() To mieszkanie wzielismy dlatego, ze bylo wolne od reki, a tz dostal tu prace z dnia na dzien i mieszkalismy w hotelu. NA inne mieszkania trzeba bylo czekac np. ponad miesiac. Kiniu, wyslalam ci PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3293 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja tylko na sekunde,mialam isc do pracy na 14 ale zalatwilam sobie i ide na 15 bo o 12 tz przyjerchal niespodziewaniew,sam sie nawet nie spodziewal ze da rade zajechac do domku takze uciekam do niego,wieczorkiem nadrobie co napisalyscie
Ale jestem szczeliwa,ciesze sie jak dzieciacze\k heheheh zmykam papa
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3294 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tz chyba wyczul na odleglosc, ze to moga byc plodne dni heheheh i jechal czym predzej do domku ![]() ![]() ![]() musial Cie niezle zaskoczyc ![]() milych chwil z Tztem ![]()
![]() |
#3296 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kasiu wykorzystaj Tz na maxa!!! Jeżeli masz dni płodne to działajcie ![]() ![]()
![]() |
#3297 |
Rozeznanie
|
Asiu termin mam na 18 kwietnia ale wcale nie obrażę się jak dzidzia będzie chciała wyjść troszkę szybciej hehe
![]() ![]() Zgadnij a Tobie miłej nauki zyczę ![]()
![]() |
#3298 |
Raczkowanie
|
Ale wy laski sutkacie nie nadazam za wami. Chcialam z wami poklikac a mala sie obudzila tzn kaszel ja okropny obudzil buuu No nic ide konczyc dalej obiadek (frytki z rybka i kapustka).
Moze wieczorkiem dluzej posiedze. |
![]() ![]() |
![]() |
#3299 |
Raczkowanie
|
gusiu to wam sie udalo za pierwszym razem?? ale super tez bym taka chciala. A czekaliscie na jakies objawy plodnosci czy po prostu mieliscie ochote to byly przytulance??
u nas bylo tak ze od 7 dc zaczelismy sie przytulac i tak co 2 dni a czasami codziennie. kolo 11 dc zaczely kluc mne jajniki i tak kuly przez 3 dni a 14 dc mialam sluz plodny (rano poprzytulalismy sie) a teraz juz ochota na przytulance mi przeszla. |
![]() ![]() |
![]() |
#3300 |
Zakorzenienie
|
Skorpionek my tez sie nie stralismy dlugo, bo zaszlam w pierwszym cyklu staranek. To byl drugi cykl po odstawieniu tabsow. Wyliczylam w necie dni plodne i tak sie staralismy, ze o dziwo poskutkowalo, mimo ze mialam dlugie cykle. Tak wiec trzymam kciuki
Dziewczyny, nie moge dzis sie za nic zabrac, co za dzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.