![]() |
#391 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
dobry wieczor,
ale cicho tu dzisiaj ![]() ![]() ![]() ja mialam dzis fajny dzien z TZ. rano pojechalismy na zakupy, kupilam sobie fajny bezrekawnik Bench'a i koszulke a TZ fajowa bluze Billabonga. Potem poszlismy na lunch,potem zrobilismy oko i pojechalismy na nauki do Kosciola. I znowu 45 min tylko ![]() ![]() wrocilismy wlasnie i zasiedlismy przed TV. TZ popija piwko a ja dostalam mini buteleczke szampana i sie bede zaraz delektowac ![]() aha, dzis jest miedzynarodowy dzien pizzy ![]() ![]() mileog wieczrka, sciskam was wszystkie i kazda z osobna ![]()
#392 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ja tu myslałam, że czeka mnie mega nadrabianie czy coś.. a tutaj... ledwo 2 strony ![]() ![]() Asiek - skoro uważasz, ze to Ci wyjdzie na dobre, to życze powodzenia. ![]() Jabłuszko - imprezowiczka nenenenenene ;D A ja dzisiaj zalatany dzien. Ledwo co wstałam to siup do kumpeli i po południu na młodzieżowe.. Kochane.. ja tam widziałam pary... Ale to było widać, ze nie są ze sobą tylko ze względu an to, aby być, czy tam ze względu na pożądanie czy też inne sprawy. Oni są ze sobą po prostu z miłości.. prawdziwej ![]() ![]() ![]() ![]() Później czekał mnie spacer z... M. [kiiiedyś juz pisałam o nim]. Swojego czasu bylismy pofochani, a raczej ja pofochana, ale stwierdziłam, że się nie opyla takie coś, ze to bezsensu i dziecinne i, że trzeba żyg w zgodzie z ludźmi to... pogodziłam się ![]() ![]() I w ogóle ostatnio jestem taka szczęsliwa. Zmieniam się, od środka ;p Po prostu czuję to, że staję się innym człowiekiem. Dorośleję? Nie wiem. Wiem tylko, ze wychodzi mi to na dobre ![]() I teraz jakoś zasnąć nie umiem... Idę poczytać, bo co ![]() Dobranoc kochane ;*
#393 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Jak Wam się zaczęła niedziela? U mnie jest podejrzanie ładna pogoda - świeci piękne słonko i aż mi się letnie poranki przypomniały... jak się rano wstaje, odsłania rolety, a tu takie właśnie słonko, ach. Super Obiecałam relację z "LEJDIS", więc proszę: Fantastyczna komedia o perypetiach (fajne słowo ![]() Świetne, zabawne teksty, bardzo dobra gra aktorska -Dereszowska, Różdżka, Olszówka, Kuna - role główne plus postacie drugoplanowe (jednak niezbędne i świetnie uzupełniające główne bohaterki) Karolak, Kot (obcokrajowiec, który mówi z fajnym akcentem), Szyc i Więckiewicz - bracia z piekła rodem, Królikowski (milioner z dziwnym hobby) Film trwa ponad 2 godziny, a zleciało tak szybko, że nawet nie zauważyłyśmy. Lejdis podoba się zarówno kobietom jak i mężczyznom. Wychodząc z kina słyszałyśmy same pozytywne opinie. POLECAM w 100 %! Miłej niedzieli Dziewczyny! |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
Majka, dzięki za recenzję
![]() ![]() Monisiu, wszystko będzie OK - jutro do szkoły ![]() A ja dzisiaj na te lodowisko ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;*
Miłego dnia ;*
#396 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Wczoraj mnie tu nie było, jakoś zbierałam się cały dzień żeby coś skrobnąć, no ale wiecie jak to czasem jest ^^. Dzisiaj więc piszę. U mnie już od jutra ferie, nareszcie. Pewnie jak zwykle nic nie zrobię pożytecznego, ale jednak plan jakiś przygotuję żeby nie było, że będę całe dwa tygodnie leniuchować. Mam zamiar: -nauczyć się na sprawdzian z historii (kurde masakrycznie tego dużo) -dokończyć dwie prace z plastyki (budowla w ołówku i jeszcze jakieś ozdobne litery) -zrobić pracę domową z plastyki -nauczyć się z wyprzedzeniem materiału na biologię (potem nie nadążam na bieżąco) -nauczyć się na chemię -nauczyć się na poprawę kartkówki z ang. + słówka -nauczyć się tematu i słówek z niemca i zgłosić się do odpowiedzi -napisać recenzje lektur na polski No to tyle, nie jest tego tak dużo, chcę zrobić to wszystko w tym tygodniu i potem mieć luz ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym moja mama chce się odchudzać i mam rozplanować jej dietę i gotować przez te dwa tygodnie czasu ![]() ![]() Moja mam nie odżywia się bardzo niezdrowo, bo generalnie wcale się nie odżywia xD. Jej obecna dieta jest strasznie monotonna, wygląda mniej więcej tak: śn: kawa II śn: a co to jest II śniadanie? o: to, co jest w szkole np. smażony kotlet, ziemniaki tłuczone ze śmietaną i to wszystko w domu odgrzewane jeszcze na maśle, znikome ilości surówki albo nic ("Nie będę przecież gotować dla jednej osoby!") p: kawa k: talerz kanapek, ew. odsmażane pierogi Czyli podsumowując: ![]() Mam co zmieniać, ale z drugiej strony trochę się boje, bo w sumie wiecie - inaczej jest stosować te wszystkie zasady na sobie, a inaczej.. na kimś. Będę musiała być bardzo ostrożna, bo chociaż mama nawet nie zorientowałaby się gdyby coś było nie tak, to generalnie biorę na siebie odpowiedzialność w tym momencie. Mam nadzieję, że sobie poradzę ![]() Asiu - będziemy tęsknić, wracaj do nas szybko, jak już poczujesz, że jesteś gotowa ![]() ![]() Buziam ![]()
#397 |
Zakorzenienie
|
![]()
Asiu mam nadzieje, że mimo wszystko od czasu do czasu będziesz wpadać i pisać co tam u Ciebie
![]() ![]() Superchic(k) (Jak masz na imie ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie koszmarna noc. Wieczorem zaczął mnie brzuch boleć i było mi nie dobrze i tak całą noc cierpiałam i nie mogłam spać. Jeszcze rano chyba z dwie godziny przesiedziałam w wc i ryczałam, bo mnie na wymioty brało, a nie mogłam ![]() ![]() ![]() Miłej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
a ja od rana na nogach!
wlasnie nasmazylam rodzicom i babci 17 nalesnikow ![]() ![]() dostalam olsnienia i mam wizje jak zagospodarowac moj regal z ksiazkami! praca wre ^^ chyba tylko ja robie niedzielne porzadki, kiedy inni odoczywaja ![]() wczoraj przeprowadzilam powazna rozmowe z moim tz i doszlam do wniosku, ze strasznie go krzywdze swoim zachowaniem, kiedy mam atak histerii spowodowany wiadomo czym.. ![]() ![]() milka, biedaku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 | ||||||||||||
Zadomowienie
|
hello plotkary ;*
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a z czego tym razem sprawdzian? Cytat:
![]() Cytat:
![]() btw. nie wiedziałam nawet, że wczoraj światowy dzień pizzy - Ty to ciągle z jakimiś fajnymi dniami wyjeżdzasz - a to naleśniki, a to pizza, zyć nie umierac :P ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nie chcę już zimy! Ma tak zostać! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() btw. ja tez niebawem bede chyba rozpisywac diete kumpeli, ale ona daje sobie czas do czerwca wiec jest wieksze pole manewru ![]() ech, ale jestem padnieta ![]() ![]() co wiecej (bardzo to dziwne swoja droga) pomimo, ze wypilam kilka drinów to mialam wrazenie, ze jestem jeszcze bardziej trzeźwa niż nic nie pijac. wiec tylko mnie wkurzali Ci tanczacy i bawiący się ludzie :P dziwne dziwne :P a teraz w domku, sloneczko za oknem swieci, odpoczynek i spokoj ![]() PS. milkuś biedaku ![]() phenomenko - gratuluje odważnej decyzji i trzymam za Ciebie kciuki ![]() Milego dnia kochane, buziaki ![]()
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
Muszę zacząć pisać pracę mgr
![]() poza tym boli mnie gardło dzisiaj, Tż mnie denerwuje i czuję się jak olbrzymka bo mam okres ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Apple, Oj dziwni są, dziwni
![]() ![]() A co do lodowiska, to jednak jest chory i nie jedziemy ![]() ![]() Ale następny chłopak się znalazł, ode mnie ze szkoły. Ot tak, do rozmowy na necie - ale on powiedział o mnie poprostu wszystko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]()
#403 |
Zakorzenienie
|
Ja pamiętam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
irsin: Oj kochana zycze poprawy nastroju ;*
Superchic(k): O rany...alez masz planow.Odpocznij.ferie sa.Ja tez myslalam ze sie bede uczyc a ksiazki otworzylam dopiero przed chwila.^^.Zazdroszcze kuracji odchudzajacej mamy...Moze faktycznie zmieni przez to nawyki zywieniowe i na stale wprrowadzi je w swoje zycie? I jakby jeszcze nadbial polubila...zazdroszcze ci^^.Moja w zyciu nie przejdzie na kuracje odchudzajaca.Dlaczego ma tak dobry metabolizm? tamo: Oj fajnie jest miec taka przybrana babcie. Swoja dorga to zyczliwa z ciebie dziewczyna jest ^^.Tortem bym sie podzielila bardzo chetnie.Juz polowa zjedzona^^.Oczywiscie nie wszystko prze ze mnie. Wrocilam z kosciola . Wiecie musze sie nawrocic bo ostatnio kosciol odwiedzalam rzadko...Zrobilam zadania z matemtyki i odpoczywam. Nie mmam zamieru juz dzis nic robic. Korzystam z ostatniego wolnego dnia.I mysle jakby go tu uczcic. |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
Baby, ja to w kościele nie byłam ho ho ho i jeszcze dłużej
![]() ![]() Superchic[k], Oooo, ale będziesz miała fajne zajęcie ![]() ![]() ![]() A w ogóle cicho jesteście dzisiaj Dziewczynki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() dopiero teraz dorwałam się do kompa ![]() nefre - super się czyta o tym jaka jesteś zadowolona z życia ![]() ![]() Superchic(k) - na pewno sobie poradzisz z mamą, w końcu jesteś prawie specjalistką ![]() ![]() Milkuś - współczuję ![]() Jabłuszko - super że kolejna impreza udana ![]() ![]() Majka - dziękuję za relację ![]() ![]() phenomenko - trzymam kciuki za terapię ![]() irsin - ![]() Djapira - no pewnie że Cię pamiętam ![]() ![]() mój wieczorek wczoraj udany, chociaż tylko jedna kuzynka przyjechała, ale zamierzamy to nadrobić jeszcze w najbliższym tygodniu ![]() a później piłam winko i plotkowałam z rodzicami... uśmialiśmy się strasznie ![]() zaraz zjem obiad i wracam do Katowic, gdzie czeka mnie wieczór z TŻ-em ![]() miłego popołudnia Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
♥
|
Witam
![]() wczoraj odpoczywałam ( czyt. pisałam wypracowanie maturalne) a dzisiaj tyle nauki ze szok ![]() narazie uczyłam sie 2,5 godz biologi teraz chwila odpoczynku na herbatke tzn napisze tego posta i dalej siadam do biologi - jutro sprawdzian ![]() wypracowanie maturalne przynajmniej na wtorek mam juz napisane ![]() po biologi zejdzie jeszcze z 1,5 godz poucze się fizyki i polskiego potem wezme sie za trening siłowy i zrobie notatke na histe i jak styknie czasu to poucze sie na histe na wtorek cudowna niedziela... zyc nie umierac ![]() agness napewno teraz ci lepiej pojdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim.
Po kilku dniach przerwy wracam na plotkowy ![]() Oj szybko ten weekend zleciał. Zaczął mi się średniawo. W piątek 'umierałam'na niskie ciśnienie,ból głowy i ogólną niestrawność, jakaś leciutka grypa żołądkowa. Wczoraj na szczęście mi przeszło ![]() Miałam sie uczyć,wsiąść się za prezentację maturalną,acz uznałam,że nie mam ani siły i ochoty _^_ W sobotę odwiedziła mnie moja matka chrzestna,miło sobie pogadałyśmy, potem trip na zakupy ![]() ![]() Dziś miałam kolejną przepierką z matką o_O Z błahego powodu zrobiła mi awanturę ,zaczęła wyzywać od anorektyczek itd itp, że ponoć jem tylko 500 kcal dziennie ![]() Mam tej kobiety dość coraz bardziej, wyszło na to,że po maturze kto wie czy nie przeprowadzę się do pustego mieszkania jej brata (mego ojca chrzestnego,nawet mam z nim 10000 razy lepszy kontakt),który pracuje za granicą . Co mnie bardzooo satysfakcjonuje,wszakże nie znoszę podporządkowania sie komukolwiek i czemukolwiek. Potem trip do Ikei itp, wypatrzyłam sobie w Cubusie boskie rurki w odcieniu jaskrawego chabru. Nie kupiłam bo 'są inne wydatki' -_-' ( a była tylko jedna para ![]() Potem Ja ,ta 'egoistyczna anorektyczka'mając do wyboru zdrowy i odżywczy domowy warzywno-mięsny obiadek _^_,poszłam do KFC na mini tortillę z kurczakiem. ![]() ![]() A teraz czas się zrelaksować przed męczącym szkolnym tygodniem ![]() Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2008-02-10 o 15:36 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Superchic(k) ale Ci zazdroszcze tych ferii... ![]() ![]() ![]() Milciu strasznie współczuje tej nocy Kochana, oby przeszło Ci zupełnie ![]() Phenomenko uwielbiam naleśniki, ale smaka narobiłaś ![]() ![]() Ja Cię kojarze z innych wątków ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Anniaa wspólczuje tej nauki ![]() Jabłuszko, wczorajszy dzień minął... fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() O maaatko ![]() ![]() Siostrzyczka- przyjaciólka ![]() ![]() Dziś jednak nie mam zamiaru się nic uczyć ! Ostatni dzień słodkiego lenistwa ! I koniec kropka ! ![]() ![]() ![]() Ehhh... Miłego dnia Kochane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do pracy to ciesz się, że przynajmniej temat masz bo z tego co słyszę znalezienie tematu to już połowa sukcesu ![]() no raczej, że pamięta ![]() ![]() ja podobnie ![]() co prawda to prawda ![]() Cytat:
![]() milego tezetowania dzis ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a sytuacja z mamą może się poprawi - mamy potrzebują więcej czasu, może spróbuj jej na spokojnie powiedzieć, że nie podoba Ci się bezpodstawne wyzywanie od anorektyczek, może to ją zmusi do refleksji i do przyjrzenia się bliżej Twojemu faktycznemu odżywianiu zamiast oceniać po pozorach...? Cytat:
a co do Ciebie to strasznie, ale to strasznie się cieszę, że jesteś zadowolona z wizyty przyjaciółki ![]() ![]() Dobra, brykam coś zjeść i beztroskie lenistwo do końca dnia ![]() a jutro wezmę się za porządki! z własnej nieprzymuszonej woli ![]() ![]() Milego popoludnia ![]()
![]() |
#411 | ||
♥
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() przy okazji mozesz u mnie zrobic porządki ![]() trening siłowy zrobiłam własnie sobie jem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#412 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Spóźnione smacznego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Milkuś to dobry pomysł z tym sportem, będę musiała namówić mamę
![]() ![]() ![]() Oj to bardzo Ci współczuję, wiem co to znaczy nieprzespana z bólu noc ![]() ![]() Madame Apple - Ano plany ambitne, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce ^^. A relacje będę zdawać na bierząco ![]() Co do imprezki - dobrze, że chociaż trochę się wytańczyłaś ![]() ![]() Bejbi - Ojj marzyłabym, żeby moja mama polubiła nabiał ![]() Mango, dzięki mam nadzieję, że się sprawdzę ![]() Tamo, też mam taką nadzieję ![]() ![]() ![]() Ja jednak nie zrobiłam tych notatek na histę ani nie narysowałam rysunku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A dziś na obiad zrobiłam sobie pizzę ![]() Pozdrawiam Kochane ![]() ![]()
#414 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ale mnie boli głowa...
![]() ![]() chyba drugą aspirynkę zaraz wezmę... Już wczoraj czułam sie kiepsko i pol dnia przespalam czekajac az TŻ mnie uratuje ![]() ![]() ![]()
#415 |
Zakorzenienie
|
Witam,melduję się dopiero teraz,ponieważ miałam bardzo zalatany dzień
![]() I niedawno wróciłam,pouczę się trochę,odpocznę i spaciu,bo jutro szkoła ![]() Gujanko - Oby Ci przeszło ![]() Miłego wieczorku ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
gujana; Tez mam nadzieje ze ci minie. Odpocznij napij sie cieplej herbatki. Bedzie dobrze;*
Superchic(k): Jak ja bym chciala odchudzac mame. Dzis cos przelecialo ze przytyla ale na tym sie skonczylo. Ona w zyciu sie nie bedzie redukowac. No i w sumie dobrze,bo nie ma z czego jak na razie. 1200? Sama nie wiem...WYlicz jej zapotrzebowanie i odetnij od tego jakies kalorie. Na pewno uda sie jej schudnac ze 3 kg. Moja kumpela juz nie raz prosila mnie o jadlospisy itd. ale wytrwala z 1 dzien a na nastepny wpieprzała drozdzowki.Ja sie nie bede z nia bawic bo albo bierze cos na serio albo nie zabiera mi mojego cennego czasu^^. tamonita: Tez od jutra mam po feriach...szkoda;/zlecialo jak nie wiem co. Ale masz racje-jutro na pewno bedzie luz. Ja sie nie ucze nic na jutro ;D schism_: Dobra ta tortilla? Bo mialam smaka na nia^^. Swoja droga to dziwie sie twojej mamie...Nie powinna cie nazywac anorektyczka przeciez ladnie jesz...Ale ona chyba chce zebys utyla. Na pewno sie martwi o ciebie. Moja tez dzis kazanie mi strzelila jak zbaczyla moje kosci biodrowe.Ale wolałam przemilczec jednak...Bo nie chce klotni i humoru popsutego. Zmienil mi sie podzial godzin. No teraz nie narzekam. Jest super ! Jutro na 9 takze pospie sobie troszku^^. Uczyc sie nie uczylam bo niby po co? ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki
![]() ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Konto usunięte
|
kolejny przykład na to jak ludzie bezmysle rania innych. No bo gdyby przecież Twoja mama martwiłaby sie o Twoje odżywianie, to zapytałaby sie co jesz i kiedy i zaproponowałaby coś tam, cos by powiedziała jakąs opinie swą, niekoniecznie taka, z która się zgadzasz ale bez tych zbędnych epitetów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zadomowienie
|
Baby-smak ma całkiem całkiem ^^ Pikantna i sycąca
![]() Polecam też z KFC jogurt z dodatkiem truskawek ,posypany wiórkami czekoladowymi , cudo ![]() Z ww menu ,kusi też ciasto czekoladowo-orzechowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Kochane
a ja dzisiaj miałam nieprzyjemną styuację. Młój brat sprawił mi taką przykrośc, tak mnie uraził, że aż się popłakałam ;( Strasznie przykro mi ehhh...;( Żeby odreagować to poszłam pobiegać... Jeszcze do tego czuję się taaaka bambaryłka i od jutra radykalna dieta. I na naukę też nie mam ochoty. Po prostu. Eh. Mam nadzieje, ze chociaż Wy macie fajny wieczór ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.