|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
łooooooooooj, dużo się działo. rozmawialiśmy o nasionkach, samolotach do zambii, arce i tym że nie ma pieniążków na jej budowę na razie, tym co wysyłać, kartotekach i adopcjach i takie tam...
![]() facet się wreszcie dowiedział że jego dziecko to CÓRECZKA! ![]() ![]()
|
#3902 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ciągle nie mogę zrozumieć jak cywilizowany świat może się godzić na taką tragedię, takie zbrodnie ![]() zgadałyśmy się z gosiakiem, że może dałoby się zorganizować coś w tej sprawie i u nas. jakby co - poprosimy o wsparcie ![]() a to piosenka i teledysk living darfur nakręcona w obozie dla uchodźców z darfuru zobacz ten kraj oczami [jego] ludzi zobacz łzy lejące się jak rzeki z nieba tam, gdzie pozornie widać tylko granice gdzie inni odwracają się i wzdychają ty wstań.. mam nadzieję, że wybaczcie ten offtop
Edytowane przez beautyb Czas edycji: 2008-02-19 o 23:55 |
|
|
|
|
#3904 |
|
Raczkowanie
|
Ojej, cztery dni mnie nie było a tu tyle się dzieje....
Też się skimasohizowałam trochę. Ale mi żal że na czacie nie byłam ![]() Przypominam żę też robię pakę, mam od "moich" 10 kg ubranek, mat. opatrunkowych, makaronik itp. Oczywiście teraz dorzucę nasionka i czekam jak ktoś chce coś dorzucić. MAMA nie mam jeszcze karteczek niestety a chętnych jak najbardziej, czekam więc niecierpliwie.... Co do dorzucenia się na różne fundusze to ciągle mam dylematy na co najpotrzebniejsze i najchętniej bym przelewała na wszystkie cele a niestety nie mam az tyle ... więc zrobiłam w banku stałe zlecenie comiesięczne na bieżące cele misji dla siostry to chyba też się liczy i jak braknie na któryś cel, to siostra przeznaczy ?... Tak bym chciała wiedzieć czy Natasha, siostra Johna nie potrzebuje też stałej pomocy? .. Buziaki gorące dla wszystkich, jesteście wspaniali
|
#3905 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do nasionek, one są lekkie, to chyba lepiej priorytetem wysłać, bo one są już teraz potrzebne...Tak myślę.
|
|
#3906 |
|
Rozeznanie
|
Kochani gorąco proszę o wsparcie
Wystarczy kliknąć na link Wiem, że na Was można liczyć, wiec juz teraz dziekuje nie dziala wiec pozwole wyspac sobie to na priv-ano i na provie tez nie dziala a chciałam pomoc w sadzeniu drzew ![]() w miejscu gwiazdek powinno byc posadz drzewo
z tym że razem pisane Edytowane przez suzi82 Czas edycji: 2008-02-20 o 12:05 |
|
|
|
#3907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() może spróbuj jeszcze raz wkleić cały adres - od nowa, bez gwiazdek
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pokazę Wam zdjęcia jakie dostałam dzisiaj rano od siostry.
Ponowie pytanie z cztu wczorajszego. Czy ktos zna jakiś sposób aby pracowac wspólnie na 1 dokumencie w sieci ? Teraz mamy go na gmail i są straszne problemy, musimy się przenieść, ale gdzie ?
|
#3909 |
|
Zadomowienie
|
Mama! Piekne zdjęcia
Czy możesz dokładniej powiedzieć o co chodzi z tym dokumentem? Bo jeśli chodzi o jednoczesna prcę na dokumencie( czyli w jednej chwili wszyscy Go edytują) - nie ma szans. Ale jesli chodzi to dokument znajduje sie w danym miejscu- kazdy go pobiera, edytuje oraz ponownie wysyła na miejsce wyjściowe oraz nadpisuje- da się. Lecz tu bedzie działo sie jedno ale- jesli kilka osób pobierze wersję wyjściową, zedytują ja oraz nadpiszą- wówczas znajdzie sie wersja która była ostatnia wysyłana nie ówzględniając wersji wysłanych poprzednio. Kazdy musiał by znaznaczać że pracuje na tej i tej wersji i że jeśli ktoś chce zacząć edytować musi poczekac na jej uaktualnienie. Mam nadzieje że za bardzo nie namieszałam i że zrozumiecie o co chodzi
|
|
|
|
#3910 |
|
Rozeznanie
|
bezsenność - ja pojęłam.
Powiedz - czy ty też wysyłasz do mnie paczkę...? bo już się pogubiłam... i taki mały offtop: czy ktoś tu zna dobrze angielski i mógłby mi przetłumaczyć na ten język temat mojej pracy licencjackiej...? Proszę... Dowiedziałam się o tym dziś i muszę to koniecznie mieć na jutro... ![]() temat brzmi: Zagadnienia muzyczne w programie autorskim przedmiotu "sztuka" w Niepublicznej Szkole Podstawowej "Leonardo da Vinci" we Wrocławiu ![]() EDIT: MAMA? Ta dziewczynka na 5tym zdjęciu, Lonika, to jest chyba faceta córeczka...? doczekał się!
Edytowane przez ulisia1 Czas edycji: 2008-02-20 o 13:53 Powód: pytanie ;) |
|
|
|
#3911 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to nie wina suzi, wizaż blokuje takie akcje-pamiętam jak chciałam tu wstawić link mojej siostry gdzie sadziło się lasy deszczowe i coś takiego-za ileś kliknięć firmy których reklamy były na stronie przekazywały pieniądze dla fundacji ratującej lasy-za reklamę którą miały dzięki wejściom na tą stronę, ktoś mi wtedy tłumaczył że wizaż normalnie za reklamy też pobiera opłaty i dlatego blokuje takie akcje. |
|
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
tak w bluzeczce w paski jest córeczka faceta
![]() wczoraj siostra Józefa wspomniała ze idą jeszcze listy od dzieci i formularze
|
#3913 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
Grzecznie się melduję. Jakby ktoś był tak miły i kochany i napisał po krótce, o co chodzi z akcją "Arka", bo jak pisałam, jestem trochę nie w temacie. Albo chociaż podajcie nr strony, na której mogę przeczytać o niej. Pozdrawiam!
|
#3914 |
|
Wtajemniczenie
|
marlenen a co sie w ogole dzieje? chyba, ze nie chcesz pisac
|
#3915 |
|
Rozeznanie
|
Zajrzyj na 85 stronę tego wątku. Tam jest wszystko o projekcie Arka Noego.
|
|
|
|
#3916 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich serdecznie.
MARLENEN-wejdz na strone głowną-Adopcja Serca,po lewej str.pisze Budowa Arki-Noego. Projekt-Styczeń 2008-Styczeń2009.tu wszystko jest bardzo dokładnie opisane. |
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
a w zakładce zdjęcia i albumie "Arka Noego " sa zdjęcia do projektu "Arka"
|
#3918 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję wszystkim za wskazówki! Zaraz poczytam.
Mam taki mały apel: Jak wiecie, można przekazać 1% swojego podatku Organizacjom Pożytku Publicznego. W tym roku nie trzeba właściwie robic nic oprócz wypełnienia odpowiedniej rubryki w PIT-cie. To nic nie kosztuje - przynajmniej nas, uszczupla tylko wpływy naszego szanownego państwa... Dlatego apeluję do Was o wpisanie w PIT-cie w polu NAZWA OPP: Watoto - Dzieci Afryki, a w polu NUMER KRS: 0000227006. To dla nas tak niewiele, a im bardzo pomoże! Z góry dziękuję! http://www.dzieciafryki.org/1procent.html Wiem, ze to właściwie nie do nas apel, bo my jesteśmy tego świadomi ![]() A mam jeszcze pytanie odnośnie podatków: czy te nasze pieniążki można odliczyć od podatku? Jak jest ktoś kompetentny, to niech sie wypowie I jakie trzeba mieć na to dowody tzn. na to przekazanie pieniążków.jaroszania - co sie dzieje.... Wszystko sie rozsypało. Zaczęło się od życia uczuciowego, poprzez problemy finansowe, na zdrowotnych kończąc... Ach... szkoda gadać! No ale... Trzeba jakos pozbierać ten śmietnik Głowa do góry! (staram się)
|
#3919 |
|
Zadomowienie
|
Marlen ja dziś rano powiedziałam do rodzinki, że czas przejrzeć spis OPP i wybrać którąś, a tu proszę nie trzeba przegądać. dane spisałam
![]() a to jest przecież ta organizacja za posrednictwem której nasz kolega zaadoptował młodą dziewczynę prawda? Markos?
|
|
#3920 |
|
Rozeznanie
|
to również ta sama organizacja o której chyba Markos pisał, że mają tę akcję "bilet do życia" i w którą włączyłam się z przyjaciółmi z pracy...
![]() 430zł na koncie na rzecz party wielkanocnego... ekipo warszawska - jak mają się plany przyszłotygodniowego spotkania? Rozmawiałam wczoraj z Danielem - On będzie we wtorek wieczorem w Wawie, więc wstępnie można się umówić na środę...co Wy na to???? Czy dziś Siostra tez będzie na czacie???? Edytowane przez gosiakk7 Czas edycji: 2008-02-20 o 18:58 Powód: poprawki :) |
|
|
|
#3921 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale pewna nie jestem; lepiej mi wychodzi tłumaczenie w drugą stronę ![]() Cytat:
bo w środę mogę koło 19tej (przynajmniej w okolicach centrum)
|
|
#3922 |
|
Rozeznanie
|
raczej na pewno wieczorne, bo ja o 16 kończę prace...
![]() stan konta na rzecz party wielkanocnego - 515 zł ![]() kto da więcej??? |
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
A własciwie ile potrzebujemy? Ja niedoinformowana jestem
|
|
#3924 |
|
Rozeznanie
|
podobno 800pln
|
|
|
|
#3925 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie po dłuuugaśnej przerwie
Dzięki za wszystkie słowa wsparcia - chodzi o te moje ukradzione dokumenty. Ostatecznie wszystko skończyło sie pozytywnie - co prawda złodziej nie był miły i nie oddał (pewnie nadużyje mojego kompletu dokumentów - więc dajcie znać jakbyście kiedyś natknęli się na drugą mnie ale w konsulacie poszło bardzo sprawnie - niestety, jak zwykle nie obyło się bez znajomości-mam dobrego znajomego w Oslo, który ma jakieś kontakty w ambasadzie i dopiero po jego meilu panie nagle zaczęły być bardzo miłe i po jednym dniu miałam gotowy paszport tymczasowy - tanią wersję - 200 pln zamiast 700 ![]() A widzę, że tu się sporo działo Witam wszystkich nowo przybyłych, szczególnie Kasię, bo też z Poznania i na dodatek takiego ma powera że hej I jeszcze czekała na mnie miła wiadomość Paczka Joli doszła, a w niej moja paczuszka dla Kennedusia - tak się cieszę ![]() No to na razie na tyle, ściskam Was mocno i dzięki że jesteście
|
|
|
|
#3926 |
|
Rozeznanie
|
Gosiak - czyli mamy już ponad połowę...
A co będzie na początku marca, kiedy ludzie dostaną wypłaty... ![]() beautyb - dziękuję Ci baaaaaaaaaaardzo! uniknę tragicznej śmierci z rąk wkurzonej pani dziekan... ps nie wiem czy mi się uda dziś wejść na czat... bo coś mi się internet psuje... ![]() ale może się uda...
|
#3927 |
|
Raczkowanie
|
no i mam córkę i mam nawet zdjęcie...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3928 |
|
Rozeznanie
|
No to się w końcu doczekałeś.......... . Gratuluję!!! Śliczna dziewczynka. Teraz już możesz biec na zakupy.
Pozdrawiam |
|
|
|
#3929 |
|
Raczkowanie
|
Wiajcie, szukałem i znalazłem. Model statku pirackiego, ale przerobię go na model arki Noego
. Bedzie niezła skarbonka
|
|
|
|
#3930 | ||
|
Raczkowanie
|
Prawda, prawda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
.A ja też posadziłem drzewko http://markos.posadz drzewo.pl/ (trzeba skopiować adres i usunąć spację) |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

)

ale może się uda...