Włosomaniaczki :D - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-04, 06:23   #961
Narek
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Ja jak zwykle o nieprzyzwoitej godzinie piszę. Zaspana, rozczochrana i zła, bo mnie pies w nocy obudził
Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
O Wy.... O nieobecnych tak nieładnie...
Ha, ja nie chce mówić, kto na Walczącym plotkował o Estelle

A teraz trzymajcie za mnie kciuki Na 2 i 7 lekcji mam klasówki
Miłego dnia

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-04, 06:34   #962
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Witam

Znowu sygnał sąsiada w sypialni łapie Ale ciiiiiiiiiiiiii, bo sobie ruter przestawi

Narek kciuki będą trzymane

Ale ładna pogoda się zapowiada
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-04, 07:23   #963
madziunia80
Zakorzenienie

GG do madziunia80 Send a message via Skype™ to madziunia80

Cytat:
Napisane przez Jolie2601
A swoją drogą Madzia też gdzieś przepadła. Mam nadzieję, że się nie rozchorowała na dobre
Nie rozchorowałam sie na szczęście. Poprawiło mi się po magicznej dawce witaminy C Wczoraj już wróciłam do pracy, a jak siedzę przy komputerze 8 godzin, to później w domu nie zawsze chce mi się w ogóle włączać komputer. Ale nadrabiam, nadrabiam i czytam, na razie po łebkach, ale ogólny zarys dyskusji posiadam.

Cytat:
Napisane przez xyoko
Chociaż nigdy nie lubiłam lakierowanych, aż jakiś miesiąc temu kupiłam swoje pierwsze lakierowane buty... I to od razu czerwone szpilki No i mam problem, bo wyglądam w nich jak spod latarni W efekcie leżą w szafie..
Też tak macie? Że kupujecie coś a potem nigdy tego nie zakładacie? Albo np. dopiero 2 lata później? Bo ja nie wiem, czy jestem jakaś nienormalna, ale u mnie pół szafy leży nieużywanej i "dojrzewa" albo leży i czeka aż komuś oddam
O, ile ja mam takich pozycji w szafie. Najpierw kupuję, bo śliczne, bo wyjątkowe, a potem sru do szafy i pokrywa się to to pajęczynami. Na kowbojki, przepiękne Lizarda, caluśkie ze skóry wytargałam od rodziców,w 1997 albo 98 roku, a zaczęłam w nich chodzić dopiero w 2004. Swoje odleżały Ale za to teraz to już są tak znoszone, że wstyd je ubierać, a jednak tak je lubię, że żal mi wyrzucać. I konkludując, jeżeli Ty jesteś nienormalna, to ja też
A swoja drogą Wy widzę dziewczyny marzycie o trampkach, a ja właśnie o czerwonych szpilach w wersji peep toe

Cytat:
Napisane przez Dori1981
Ja mam Dobermana (suka) wcześniej mieliśmy owczarki niemieckie.
Jak byłam w ciąży wszyscy martwili sie że taki pies i dzieckoA TERAZ!!!Istny szał synek robi z psem co chce,włazi jej do kosza ,jeździ jak na koniu,karmi naprawde wszystko.Pdziwiam mojego psa za cierpliwość .

Ale nigdy nie było takiej sytuacji ,że pies został sam z dzieckiem,różni e to bywa to tylko zwierzę
Choć słodko to wygląda jak synek tuli się do niej i mówi że ja kocha.

Co do małych psów typu Yorki itp. to nie podobają mi sie i też działają mi na nerwy
A kociaki bardzo lubię,miałam kiedyś.
Doberman mnie załatwił, zresztą mój własny. Z psami bywa różnie, ale suki...one są wierniejsze, jakieś takie spokojniejsze. Nie mniej dobrze, że uważasz na to, żeby synek nie został sam z psami.
I pomimo tego, że pogryzł mnie skubany to nie mam awersji do dużych psów. Czuję większy respekt przed nimi, już nie podchodzę beztrosko do każdego psa, ale i nie wyobrażam sobie życia bez psa. Zdjęcie mojej suni jest gdzieś w tym wątku.
Z małymi psami mam podobnie, szczególnie, kiedy ujadają, jak tylko liść obok nich przeleci. Rodzice mieli jamnika, ale to był pies z charakterem, naprawdę nawet owczarki i rottweilery przed nim uciekały Nie dał sobie w kaszę dmuchać. :|
Cytat:
Napisane przez Narek
Miłego dnia
Trzymam kciuki, dziwnie pisze się tylko ośmioma palcami Również miłego dnia i powodzenia na klasówkach

Cytat:
Napisane przez virka
Ja jestem z tych co chcą przytyć i nie mogą...
Chciałabym też przytyć miniumum 3 kg
Ja Ci kochana z chęcią oddam 3 a nawet 7 kg jak chcesz. Chcesz??? ::
W zimie jestem jak niedźwiedź, wcinam i śpię A teraz jeszcze po tej korekcie nosa nie mogę ćwiczyć, jeszcze tydzień co najmniej A dla mnie to katorga, bo o ile w zimie nic nie robię kompletnie, bo nie mam energii, to jak tylko słonko zaczyna mocniej przygrzewać, to od razu siły witalne we mnie wstępują i od razu mam ochotę wycisnąć z siebie siódme poty. Normalnie zazdroszczę wszystkim dziewczynom, które nie muszę sie tak męczyć. Ja uwielbiam czekoladę i marzy mi się wcinanie czekolady bez skutków ubocznych w postaci szafy trzydrzwiowej w miejscu czterech liter

Edytowane przez madziunia80
Czas edycji: 2008-03-04 o 07:54
madziunia80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-04, 09:28   #964
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dori1981 Pokaż wiadomość
Niby nie dużo,kości miednicy to też mi widać ,ale mam dzisiaj okropnego doła i wogóle taka jakaś do d... jestem
Wszystko mi się we mnie dzisiaj nie podoba.A WŁOSY najbardziej ,niecierpie takiej długości do szyji,bo mam ich dużo i wyglądam jakby mnie piorun w głowe walnął,a prostować nie chce ,Bo jak mi ta ....... Fryzierka popaliła to aż mi sie płakać chce że musiałam je ściać a i tak jeszcze widać rozdwojone i popalone końcówki
To na łyso mam się ściąć czy jak?? Jak je teraz pocieniuje to wogóle nie dęde wyglądać!!!
Każda ma taki dzień. ja też..kiedy czuję się brzydka z beznadziejną fryzurą etc. W złości (i chandrze) lepiej nic radykalnego nie rób A końcóweczki? Może podetnij z 1cm...odrosną włoski... A będą zdrowsze

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Dostałam maske od Soft ( ) i bede jutro testować eh uwielbiam takie rzeczy
Pewnie bede bardzo oszczędnie na wiazazu, moj luby przyjezdza i musze sprzątac i robic sie na bóstwo, maski, maseczki, peelingi
Oj oj... Ja też uwielbiam nowości i.. testowanie Ciężko oprzeć się pokusie..

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

To może jakis klub starych wyjadaczek naleśników założymy Kocham naleśniki z jabłkami i cynamonem i bananami

(...)

Z serem są pycha, i z kruszonką, i z makiem też lubie, a ostatnio rogale z kokosem Ehhh nie ładnie tak na wieczór
O taaaaak i z kokosem...
Widzę rodzące się "łasuchowe" kumplostwo...

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Tylko kup sobie wygodne, bo to podstawa. Spod sukienki i tak ich widać nie będzie, a Ty jako panna moda, będziesz musiała bez wytchnienia całą noc szaleć Więc musi Ci byś wygodnie
A ślub....wspaniale przeżycie
Mam nadzieję że wytrwam caaałą noc.
Pewno adrenalina taak mi skoczy żę ie będzie to trudne
A buciki już upatrzyąm..nnawet je mieżyam. mają obcas z 5cm chodzi się wygodnie..Są typu peep toe -białe w dziurki na całej długości i mają z przodu klamerkę...

Nie są typowo ślubne ale pomyślałam że z pod sukni widać nie będzie a potem będę mogła jeszcze w nich pochodzić do sukienek

Co wy na to??

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-04, 09:39   #965
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
A buciki już upatrzyąm..nnawet je mieżyam. mają obcas z 5cm chodzi się wygodnie..Są typu peep toe -białe w dziurki na całej długości i mają z przodu klamerkę...

Nie są typowo ślubne ale pomyślałam że z pod sukni widać nie będzie a potem będę mogła jeszcze w nich pochodzić do sukienek

Co wy na to??
Ja jestem za. Typowe buty ślubne nadają się w zasadzie tylko na jeden raz, bo potem do niczego nie pasują. Leiej kupić takie, które się jeszcze załozy

Olu trzymam kciuki
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-04, 09:44   #966
tigresska
Zakorzenienie

Hej dziewczyny! Powinnyście mieć limity postów na jeden dzień bo nie mozna za Wami nadąrzyć
Przepraszam, że odpowiadam wszystkim razem i tak ogólnie ale nie bardzo wychodzi mi cytowanie wielokrotne - ja blondynka jestem

Co do zdjęcia moich włosów to pochwale sie jak juz bedzie czym bo obecnie moja fryzura powala na kolana ale nie w takim znaczeniu jakbym tego chciała Moje włosy żyją własnym życiem a grzywka to już totalnie robi co chce. Właściwie słowo "grzywka" jest obecnie w moim przypadku bardzo naciągane bo po moim ostatnim podcinaniu i myciu włosów to już właściwie nie mam grzywki - włosy po prostu zaczesują się na bok Próbowałam z nimi walczyć ale niestety przegrywam

Kupiłam sobie wczoraj ten seboradin w ampułkach i dzis po myciu włosów po raz pierwszy go zastosowałam. Zapach uroczy Jakieś małe są te ampułki. Generalnie moja bateria na zapuszczanie włosów wyglada tak:
- szampon Eva Natura z rzepą, skrzypem polnym i łopianem
- odżywka Joanna Naturia z miodem i cytryną
- maseczka Henna Treatment Wax do włosów blond - raz w tyg jak jestem na saunie (narazie zastosowany raz w ubiegłym tyg, jutro po raz drugi )
- od dzis seboradin w ampułkach
- od wczoraj popijanie pokrzywy
- a i jeszcze Vitapil od jakiegoś miesiąca.
Tak to czytam i stwierdzam ze mi odbilo
Muszę jeszcze na wątek o pokrzywie zajżeć bo nie wiem ile mam jej pić. Wczoraj wypiłam jeden kubek naparu z dwóch torebek. nie wiem czy tyle wystarczy
Ale wypracowanie napisałam. Mam nadzieję, że nie dostaje się za to bana...
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-04, 09:59   #967
madziunia80
Zakorzenienie

Cytat:

Co wy na to??
Świetny pomysł, ja kupiłam ładne, ale niewygodne buty na 8 cm obcasie, w sumie tańczyłam na boso...szczęście, że było bardzo ciepło, kiedy brałam ślub.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-04, 10:07   #968
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość
Normalnie zazdroszczę wszystkim dziewczynom, które nie muszę sie tak męczyć. Ja uwielbiam czekoladę i marzy mi się wcinanie czekolady bez skutków ubocznych w postaci szafy trzydrzwiowej w miejscu czterech liter
Wydaje mi się, że nikt bezkarnie nie może zajadać się bez ograniczeń słodkościami Prędzej czy później to kiedyś wyjdzie. Może trudno będzie w to uwierzyć, ale ja nie lubie czekolady Za to jestem uzależniona od kawy latte

Cytat:

Co wy na to??
Wydaje mi się, że to bardzo dobry pomysł Nie ma sensu wydawać kasy na butki przeznaczone tylko do jednokrotnego użytku

tigresska moja pielegnacja włosów wygląda bardzo podobnie Szkoda, że nie przynosi oczekiwanych rezultatów Młodsza siostra, która nic z włosami szczególnego nie robi ma lśniące, długie (do pasa), idealnie proste włosy. Czyżby u nas w rodzinie ładne włosy nie były dziedziczne
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-04, 10:29   #969
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:

tigresska moja pielegnacja włosów wygląda bardzo podobnie Szkoda, że nie przynosi oczekiwanych rezultatów Młodsza siostra, która nic z włosami szczególnego nie robi ma lśniące, długie (do pasa), idealnie proste włosy. Czyżby u nas w rodzinie ładne włosy nie były dziedziczne
Milka - nie strasz mnie, że to nie pomaga! Mam farbowane włosy i zawsze narzekałam na odrosty - teraz codziennie rano ogladam je w lusterku sprawdzając czy przypadkiem nie są większe
Stary 2008-03-04, 10:29   #970
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie wczoraj ten seboradin w ampułkach i dzis po myciu włosów po raz pierwszy go zastosowałam. Zapach uroczy Jakieś małe są te ampułki. Generalnie moja bateria na zapuszczanie włosów wyglada tak:
- szampon Eva Natura z rzepą, skrzypem polnym i łopianem
- odżywka Joanna Naturia z miodem i cytryną
- maseczka Henna Treatment Wax do włosów blond - raz w tyg jak jestem na saunie (narazie zastosowany raz w ubiegłym tyg, jutro po raz drugi )
- od dzis seboradin w ampułkach
- od wczoraj popijanie pokrzywy
- a i jeszcze Vitapil od jakiegoś miesiąca.
Tak to czytam i stwierdzam ze mi odbilo
Muszę jeszcze na wątek o pokrzywie zajżeć bo nie wiem ile mam jej pić. Wczoraj wypiłam jeden kubek naparu z dwóch torebek. nie wiem czy tyle wystarczy
Ale wypracowanie napisałam. Mam nadzieję, że nie dostaje się za to bana...
Twój plan jest jak najbardziej ok. Jak masz czas i ochotę to zaopatrz się w świeżą rzepkę. Powinno dać jeszcze większego kopa. A od strony technicznej polecam masaż i szczotkowanie. Rewelacyjnie poprawia krążenie ergo cebulki są lepiej odżywione i są zdecydowanie silniejsze.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-04, 10:35   #971
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Twój plan jest jak najbardziej ok. Jak masz czas i ochotę to zaopatrz się w świeżą rzepkę. Powinno dać jeszcze większego kopa. A od strony technicznej polecam masaż i szczotkowanie. Rewelacyjnie poprawia krążenie ergo cebulki są lepiej odżywione i są zdecydowanie silniejsze.
Rzepę powiadasz? Rozumiem, ze wciera sie ją w skórę głowy. Ale to chyba spróbuję jak skończę ten seboradin bo chyba za dużo by tego wszystkiego było... Dziękuję za radę Szczotkowanie w moim przypadku odpada - kiedyś próbowałam ale ono bardzo wzmaga przetłuszczanie się moich włosów. A masaż owszem, fajny pomysł - juz go nawet zastosowałam "niechcący" rano próbując wetrzeć seboradin w skórę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-04, 10:52   #972
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Rzepę powiadasz? Rozumiem, ze wciera sie ją w skórę głowy. Ale to chyba spróbuję jak skończę ten seboradin bo chyba za dużo by tego wszystkiego było... Dziękuję za radę Szczotkowanie w moim przypadku odpada - kiedyś próbowałam ale ono bardzo wzmaga przetłuszczanie się moich włosów. A masaż owszem, fajny pomysł - juz go nawet zastosowałam "niechcący" rano próbując wetrzeć seboradin w skórę
Szczotkowanie ma na celu rozprowadzanie sebum wzdłuż włosa, gdyz jest on naturalnym czynnikiem chroniącym wlos przed tym wszystkim to fruwa sobie w powietrzu, no i przed UV. Ale jeśli za szybko przetłuszczają Ci sie włosy, to szczotkuj je przed myciem. Myśle, że jest to bardziej efektywne niż sam masaż

edit: rzepkę się przepuszcza przez sokowirówke i wciera w skalp (niektóre wizażanki wcierają również we włosy) trzyma sie to chwilę a potyem zmywa. Ale o tym więcej na wątku rzepkowym
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-04, 11:08   #973
mmmoniaaa
Przyczajenie

Witam wszystkie Wizazanki

Cudownie że trafiłam na ten post bo jest to coś typowo dla mnie.Kocham taplanie moich włosów w maskach, serum, odzywkach i wszelakich specyfikach które poprawiaja ich kondycję.
Moje włosy maja prawo się na mnie gniewac gdzyż wiedzac o skutkach prostuje je z uporem maniak przez ładnych kilka lat praktycznie dzień w dzień.Staram sie jednak im to wynagrodzić .
Moim hitem jak do tej pory jest WAX FOR BLONDES jest to coś co producenci stworzyli chyba dla mnie :P.
Czasem jednak puszczam wodze fantazji i sama tworze "super maski"
Tak jak dziś.Siedzę właśnie w foliowym worku na głowie owiniętym ciepłym ręcznikiem a na włosach mam kombinację:

2 łyżki nafty kosmetycznej
1 Łyżka WAX FOR BLONDES
1 żółtko
1 łyzeczka olejku rycnowego
po 1 łyżeczce wszystkich odżywek które mam w szafce
1 łyżeczka jedwabiu do włosów.

to wszystko utarte na konsystencje majonezu
dodatkowo dodałam 4 krople płukanki aby nadać zimny odcień moim włosom.
Włoski zapakowałam w worek, ogrzałam suszarką i czekam na efekt

Napewno nie zaszkodzi.

Pozdrawiam cieplutko wszystkie maniaczki .

Monia
mmmoniaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-04, 11:12   #974
madziunia80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmoniaaa Pokaż wiadomość

Cudownie że trafiłam na ten post bo jest to coś typowo dla mnie.Kocham taplanie moich włosów w maskach, serum, odzywkach i wszelakich specyfikach które poprawiaja ich kondycję.
Moje włosy maja prawo się na mnie gniewac gdzyż wiedzac o skutkach prostuje je z uporem maniak przez ładnych kilka lat praktycznie dzień w dzień.Staram sie jednak im to wynagrodzić .
Moim hitem jak do tej pory jest WAX FOR BLONDES jest to coś co producenci stworzyli chyba dla mnie :P.
Czasem jednak puszczam wodze fantazji i sama tworze "super maski"
Tak jak dziś.Siedzę właśnie w foliowym worku na głowie owiniętym ciepłym ręcznikiem a na włosach mam kombinację:

2 łyżki nafty kosmetycznej
1 Łyżka WAX FOR BLONDES
1 żółtko
1 łyzeczka olejku rycnowego
po 1 łyżeczce wszystkich odżywek które mam w szafce
1 łyżeczka jedwabiu do włosów.

to wszystko utarte na konsystencje majonezu
dodatkowo dodałam 4 krople płukanki aby nadać zimny odcień moim włosom.
Włoski zapakowałam w worek, ogrzałam suszarką i czekam na efekt

Napewno nie zaszkodzi.

Moniu witaj, witaj.
Bardzo ładna mieszanka na głowie, co mi przypomina, że muszę kupić Waxa dzisiaj jeszcze
A płukankę na oziębienie koloru to jaką stosujesz?
Stary 2008-03-04, 11:18   #975
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Moniu witaj, witaj.
Też przyłączam się do powitań Niezły mix, na pewno włosy będą wdzieczne
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-04, 12:37   #976
mmmoniaaa
Przyczajenie

Madziunia, do takich mikstur używam zwykłej srebrnej płukanki, kupic można ją wszędzie. Na codzień stosuję jednak odzywkę redukujacą zółty odcień COLD BLOND CONDITIONER SALON firmy CE-CE.Świetnie pachnie Świetnie nawilża,pasemka są srebrne i nie trzeba uważać jak z płukanką żeby nie było fioletu na głowie.Nie ma takiej opcji.Kupuję ją w sklepach fryzjerskich za około 20 zł

Podaje link jak wygląda butelka, jest to link coprawda do szamponu ale butelka odżywki jest identyczna.

http://somar.bazarek.pl/opis/99256/c...oo-300-ml.html

a włoski odzywione po mojej miksturce są świetnie . To lubie !

pozdrawiam.

Monia
Stary 2008-03-04, 12:47   #977
madziunia80
Zakorzenienie

Monia, dzięki. Ja w sumie mam brązowe włosy, ale o chłodnym odcieniu, który chciałabym pogłębić, dlatego pytam
Stary 2008-03-04, 12:52   #978
Jolie2601
Zakorzenienie

Przypomniała mi sie płukanka mojej znajomej na oziębienie koloru. Wykorzystywała do tego celu zwykłą fioletową bibułę. Moczyła niewielką ilość w wodzie i płukała tym kudły.

Zmobilizowałaś mnie Moniu też sobie siedzę z folią na głowie. Zaaplikowałam moją standardową mieszaninę olejową wzbogaconą żółtkiem i cytryną. Zobaczymy czy uświadczę jakąś różnicę
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-04, 12:54   #979
madziunia80
Zakorzenienie

Cytat:
Przypomniała mi sie płukanka mojej znajomej na oziębienie koloru. Wykorzystywała do tego celu zwykłą fioletową bibułę. Moczyła niewielką ilość w wodzie i płukała tym kudły.

Zmobilizowałaś mnie Moniu też sobie siedzę z folią na głowie. Zaaplikowałam moją standardową mieszaninę olejową wzbogaconą żółtkiem i cytryną. Zobaczymy czy uświadczę jakąś różnicę
Kasiu, a zdradź mi sekret, po co cytryna w tej mieszance? Kurczę, jak Wam zazdroszczę, też bym posiedziała z łolejami na włosach a tu guzik, jeszcze w pracy jestem.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-04, 13:04   #980
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu, a zdradź mi sekret, po co cytryna w tej mieszance? Kurczę, jak Wam zazdroszczę, też bym posiedziała z łolejami na włosach a tu guzik, jeszcze w pracy jestem.
Madziu jak nie teraz to po pracy
Z tego co mi wiadomo cytryna ma domykać łuski włosa, przez co stają się ona gładsze i bardziej błyszczące
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-04, 13:05   #981
mmmoniaaa
Przyczajenie

Jolie i bardzo dobrze że sie tak zmotywowałaś ja chodze teraz i macam moje włosy non stop są takie gładziusie że jejusiu

Niech moc będzie z Wami ( i z waxem ;P) Buziaki.

Monia
Stary 2008-03-04, 13:08   #982
madziunia80
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu jak nie teraz to po pracy
Z tego co mi wiadomo cytryna ma domykać łuski włosa, przez co stają się ona gładsze i bardziej błyszczące
Ooooooooooooooooooooooooo oooooooo, to jeszcze cytrynę muszę kupić Ile tego soku, tak pi razy oko
Stary 2008-03-04, 13:08   #983
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Narek kciuki będą trzymane
Cytat:
Olu trzymam kciuki
Cytat:
Trzymam kciuki, dziwnie pisze się tylko ośmioma palcami Również miłego dnia i powodzenia na klasówkach
Dzięki, Dziewczyny, przydały się Na biologii nie napisałam tylko jednego podpunktu zadania, a z polskiego też mi dobrze poszło, chociaż forma wypowiedzi nie trafia do mnie(rozprawka), a nauczycielka wręcz ją uwielbia

Cytat:

Co wy na to??
Świetny pomysł I bardzo praktyczny

Cytat:
Moniu witaj, witaj.
Również witam

Bieganie + Turbo Ewy Ch.

Edytowane przez Narek
Czas edycji: 2008-03-04 o 13:24 Powód: Bulwers Madzi dwa posty niżej ;)
Stary 2008-03-04, 13:08   #984
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Jolie i bardzo dobrze że sie tak zmotywowałaś ja chodze teraz i macam moje włosy non stop są takie gładziusie że jejusiu

Niech moc będzie z Wami ( i z waxem ;P) Buziaki.
wiem wiem. Normalnie używam mixa olejowego raz w tyg. no ale, że mam czas, bo siedzę dzisiaj w domu- to się skusiłam. Muszę sobie jeszcze dzisiaj ubełtać pisk psika proteinowo-mleczkowego bo mi się skończył.
A waxa też stosuję- ino tego polskiego do suchych włosów, ale to tak raz w tyg.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-04, 13:19   #985
madziunia80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Dzięki, Dziewczyny, przydały się Na biologii nie napisałam tylko jednego podpunktu zadania, a z polskiego też mi dobrze poszło, chociaż forma wypowiedzi nie trafia do mnie(rozprawka), a nauczycielka wręcz ją uwielbia

Świetny pomysł I bardzo praktyczny

Również witam
Ja też trzymałam kciuki... niedoceniona się czuję ... nie dość, że nie mogę nałożyć teraz olejowej mieszanki na czerep to jeszcze nie doceniają

Dziewczyny, ile do nafty z olejem rycynowym dodać olejku rozmarynowego 3 krople, 5 kropli?? Nigdy nie używałam, a zamówiłam w ai doz, czytając o jego wspaniałych właściwościach.
Stary 2008-03-04, 13:22   #986
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też trzymałam kciuki... niedoceniona się czuję ... nie dość, że nie mogę nałożyć teraz olejowej mieszanki na czerep to jeszcze nie doceniają
O, klikałam przecież na "Wielocytuj" przy Twoim poście i nie zaznaczyło mi się Zaraz to naprawię

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-03-04, 13:24   #987
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
No to gratulacje

Edit: Madziu- ja rozmarynowego daję jak mi się chlupnie. Czasami to jest 3 a czasami 5 kropel.
Edit2: cytrynki też daję na łoko coś koło 5 kropelek
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-03-04, 13:25   #988
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
No to gratulacje
Dzięki Ale zobaczymy jak naprawdę napisałam Za tydzień dostanę z biologii, a w tym tygodniu pewnie z polskiego.

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-03-04, 13:26   #989
madziunia80
Zakorzenienie

Cytat:
O, klikałam przecież na "Wielocytuj" przy Twoim poście i nie zaznaczyło mi się Zaraz to naprawię
Teraz jestem szczęśliwa i doceniona

edit: Dzięki, Kasiu, chlusnę w takim razie co bądź albo więcej. Zobaczymy jak mi wyjdzie, tak będzie.
Stary 2008-03-04, 13:35   #990
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Ha, ja nie chce mówić, kto na Walczącym plotkował o Estelle

Jaaaaa , ale z góry bardzo przepraszałam
A kciuki chciałam trzymać i później doczytałam, że już za późno ...

Cytat:
Nie rozchorowałam sie na szczęście. Poprawiło mi się po magicznej dawce witaminy C Wczoraj już wróciłam do pracy, a jak siedzę przy komputerze 8 godzin, to później w domu nie zawsze chce mi się w ogóle włączać komputer. Ale nadrabiam, nadrabiam i czytam, na razie po łebkach, ale ogólny zarys dyskusji posiadam.
Cieszę się, że ze zdrówkiem już dobrze

Cytat:
Ja Ci kochana z chęcią oddam 3 a nawet 7 kg jak chcesz. Chcesz??? :
W zimie jestem jak niedźwiedź, wcinam i śpię
A chcę Dawaj, wezmę wszystko, bo zrzucić mi łatwo, a przytyć, to graniczy z cudem
Mogę jeść bezkarnie wszystko, a w biodra nic nie chce iść

Cytat:

Co wy na to??
Bardzo dobry pomysł Tym bardziej, że ich nie będzie widać.
A całą noc wytrzymasz bez problemu, czas leci jak te tańce szalone

Cytat:
Witam i pozdrawiam

Cytat:
Dziewczyny, ile do nafty z olejem rycynowym dodać olejku rozmarynowego 3 krople, 5 kropli?? Nigdy nie używałam, a zamówiłam w ai doz, czytając o jego wspaniałych właściwościach.
Radziłabym Ci zacząć od mniejszej ilości kropli, bo intensywność olejku jest różna w zależności od firmy (nie wiem jaki masz). Jak dasz mniej to zawsze możesz dołożyć jak będzie mało intensywny, a jak dasz za dużo, to ująć nie ma jak.

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości