![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Juz po, komplikacje mga byc nawet do tygodnia. Czuje sie ok.
![]() |
![]() |
#1022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Fartuch a Ty robiłaś pappa tak? Czy w usg juz Ci wyszlo takie ryzyko? ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Trzymaj sie Kochana ![]()
![]() |
![]() |
#1023 |
Konto usunięte
|
Fartuch chyba miala coś z przeziernoscią
A powiedz bolało czy nie czuć tego zabiegu? Trzymam kciuki! Gapu powodzenia na wizycie!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1026 | |
Zakorzenienie
|
![]() Wierze ze będzie dobrze ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1027 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie bolalo. Tzn tak jak przy zastrzyku Cieniutka dluga igla. Wbijaja w trakcie usg Cytat:
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Ja tez nie wierze, ale przy michale trisomnia 18 bylo 1:5568 a teraz 1:92 wiec cos nie Halo.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dlaczego robilas pappa? sama z siebie czy lekarz kazal po usg?
![]() |
![]() |
#1029 |
Zakorzenienie
|
Lekarz kazał. Myslalam ze pappa da mi spokoj jak przy Michale, a jednak nie
![]()
![]() |
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
Fartuch długo się czeka na wyniki teraz?
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- A juz widzę, że pisałaś. Aż trzy tygodnie ;/
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
19 mam genetyka ale mozliwe ze jeszcze nie bedzie. Oni muszą to wyhodować jakoś przez dwa tyg dlatego tyle trwa..
![]() |
![]() |
#1032 |
Wtajemniczenie
|
Fartuch trzymam kciuki, będzie dobrze
![]() My dziś na szczepieniu byłyśmy, wczoraj babka z przychodni dzwoniła z przypomnieniem bo ja oczywiście zapomniałam ze to już.. cztery wkłucia znowu. Jeju ile dramatu narobiła. Nawet zważyć się nie dała. Teraz siedzę z nią w galerii na placu zabaw to już chyba zapomniała bo bawi się doskonale ![]() Laski powiedzcie mi czy byłyście na kontroli bioderek jak maluchy zaczęły chodzić?? Ja ostatnio sobie uświadomiłam ze nie byłam i teraz nie wiem czy mam iść czy już nie -.- Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Wtajemniczenie
|
Moja A idzie we wtorek na zabawę choinkowa. Musze ja za cos przebrać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1034 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1036 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1038 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz na 18 miesiecy ponoc dzieci sa takie. na dwa latka ponoc sa cudowne a na 2.5 tzw bunt. M tez daje popalic i to oczywiscie mnie. Przy tz jest grzeczniejszy. w pon utopil mi w kawie sluchawke tel stacjonarnego ale uratowalam w ryzu. ...tapatalk... ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
![]() ...tapatalk... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1039 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja w sklepie ma mnie gdzieś, ważne, że jest mnóstwo zabawek i ciuchów. Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale łobuz ![]() Moja tez łobuziak na maksa. Ale ostatnio się w miarę uspokoiła bo był czas ze dramat był, pisałam wam wtedy jakie cyrki robiła Haj fajf, będziesz szła?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1041 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wiem, wiem, że są takie momenty. I wiem,że to normalne. Ale u mnie ostatnio, ba nawet nie ostatnio tylko cały czas jest tak, że mam już dość. Tak, dawniej też miałam dość ale to zaraz przechodziło. A teraz nagorsze są te myśli.. Nie cierpię siebie za nie i myślę co ze mnie za matka. Wiem, że to hormony dają mi też tak w du** ale uświadomiłam sobie, że to też przez to, jak boję się 2 dziecka. Jak boję się, że wszystko się powtórzy. A wiecie co jest nagorsze? Że ja nawet nie myślę o tym drugim dziecku. Bo jak tylko myślę to nie, że jest, co robi, ile ma tygodni tylko co nas czeka po porodzie.. Chciałam cholernie drugie dziecko, wiem, że byłam gotowa bo czułam to całą sobą i wiedziałam, że dam radę. Ale obecnie jest zmiana o 180* i czuję, że z niczego już się nie cieszę ![]() Strasznie mnie to męczy i sorry, że Wam zawracam głowę ale nie mam oprócz tż komu się wygadać. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Heh nie wiem ale od 4 dni jest gorzej niż normalnie. Śpi po 20 min, non stop płacz, o to że stoi, siedzi etc. Śpi kiepsko. Nie chce jeść. Rzuca się, bije głową o ścianę, itp. itp. Zresztą wiesz jak jest. Wczoraj nie mogłyśmy zejść nawet pieca przyszykować bo nagle zaczęła się bać a zawsze lubiła Pana Pieca. I tak marzłyśmy do 17 i dopiero tż posprzątał i od 18 zapalił. Tak mówisz? Że to kolejny etap?Mam nadzieję, że przejdzie..
![]() |
![]() |
#1042 | |
Zakorzenienie
|
A nam nir kazali juz przyjsc na bioderka. Chyba co lekarz to opinia, jak zwykle
![]() Cytat:
![]() ![]() Fartuch, odpoczywaj ![]()
![]() |
![]() |
#1043 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masija zobaczysz, drugie dziecko bedzie całkiem inne niż L. Bedzie dobrze. Masz cudownego Tz na którego możesz liczyć. Kiedys nadejdzie taki dzien, ze bedzie lepiej. Tak jak piszesz hormony pewnie nie pomagają w całej tej sytuacji. ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Nie, pewnie jakiś gotowy strój kupie. Przejdę sie dzis po sklepach z A i moze cos znajdziemy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1044 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ojej kochana ale musi być ci ciężko. Napewno wszystko się zmieni jak będzie drugie dziecko, myśle ze na lepsze, ze wszystkie złe myśli odejdą w zapomnienie. Dasz sobie napewno radę, L była bardzo wymagająca także wiesz czego się możesz spodziewać, raczej już nic Cię nie zaskoczy, będzie Ci łatwiej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
Chce koniecznie zobaczyć małą bobinke przebrana <3 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
Tak podczytuje i nie mogę ze śmiechu
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Także generalnie możecie się nastawić ze ten słodziakowaty okres się kończy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1046 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przytulam cie mocno ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1047 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty piszesz ![]() ![]() Co u was? ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1048 |
Zakorzenienie
|
Dlatego ja właśnie chce mieć to drugie dziecko później
![]() ![]() A co do buntu dwulatka: u nas pełną parą. Jak na coś nie pozwolę to ryk jakbyśmy go ze skóry obdzierali ![]()
![]() |
#1049 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale ze co sie skończy ;P Slodziakowy okres, chciałabym chociaż jeden dzien taki ![]() Jak sobie pomyśle ze bedzie jeszcze gorzej to chyba nie wytrzymam do stycznia 2018 z tym przedszkolem ;p Masija ![]() Od jutra zaczynam tą prace o ktorej wam pisałam. Nie wiem co jak i w ogole nic nie wiem co mam robić. Niby mi powiedzą ale dziwnie mi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Wiem że będę musiała dac radę to normalne. Tylko teraz takie myśli sa po prostu przykre i ciężko np mi to zrozumieć. Gapu ![]() Jest to bardzo przykre bo nie potrafię zrozumieć tych uczuć. Wiem ze dużą sprawa to hormony i trochę tego,co się przeżyło ale ciężko sobie to racjonalnie wytłumaczyć. Jeszcze ja ostatnio trafiam na jakieś 'za☠☠☠iste' artykuły i matkach ze.mają być super hiper duper i hak sie chce to się wszystko da,a jak nie to ch****oj a matka z Ciebie i tak to dołuje ![]() Kejti ale co ma piernik do wiatraka? Czyli uważasz że jak jest mnoeksza różnica to się nie ma wątpliwości i w ogóle jest łatwiej? Że nie myśli się o tym co się przeszło z dzieckiem albo zapomina poród itp? W każdym wieku będzie łatwiej i będzie trudniej. Zawsze będą plusy i minusy. Odniosłam wrażenie jakby to,ze między ciazami mam tak mała roznice wieku i to jak się teraz czuję to w sumie moja wina.. bo pozniej bym nie miala wątpliwości.. A z tego co pamietam to było tez mówione o tym czy czuję się już instynkt czy nie. Ze od tego zależy czy ktoś chce mieć drugie dziecko szybciej. Ja to mocno czułam i pragnelam bardzo mocno. Staraliśmy się 7 miesięcy. To że teraz jest jak jest to wiem,ze to przejściowe chocoa bardzo smutne. Ale wiem że kocham to malensto i pokocham jeszcze mocniej jak się urodzi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.