Urodzone w 1989 :) cz. IV - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-08, 14:45   #91
blaque
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV

Cytat:
Napisane przez tak-po-prostu Pokaż wiadomość
I męskiego ryja Wam życzę
jesteś boska!
Stary 2008-03-08, 16:07   #92
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
I tak się wspaniale czuję, bo zawsze po zjedzeniu czegoś słodkiego czułam się jakby winna , a mimo to dalej jadłam
Ja sie czuje winna właśnie jak nic nie zjem. Wtedy czuje sie jeszcze chudsza niż normalnnie

Cytat:
to było mistrz
Stary 2008-03-08, 16:09   #93
krasulka7399
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego kochanienkie. Duuuużo goździków i wyrobów czekoladopodobnych: cmok:

Tak-po-prostu rozłożyłaś mnie tym tekstem
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 20:34   #94
Independent Women
Zadomowienie

Weszłam na ten wątek po 7,8 miesiącach i widzę, że wszystkie stałe bywalczynie są nadal . Nie pamiętam dlaczego ja przestałam się udzielać, było to tak dawno, że zapomniałam, tak jak Wy o mnie. Teraz trudno będzie znowu wrócić do Was i się wkręcić w temat.

Independent Women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 21:50   #95
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Independent Women Pokaż wiadomość
Weszłam na ten wątek po 7,8 miesiącach i widzę, że wszystkie stałe bywalczynie są nadal . Nie pamiętam dlaczego ja przestałam się udzielać, było to tak dawno, że zapomniałam, tak jak Wy o mnie. Teraz trudno będzie znowu wrócić do Was i się wkręcić w temat.

Ja o Tobie nie zapomnialam Widzialam ze udzielasz się na maturzystkach

Wam tez wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 22:40   #96
uhahana
Zakorzenienie

IW No co Ty, wcale nie zapomniałyśmy Fajnie, że się pojawiłaś

Ale tu pustki ostatnio Wszystkie się uczycie? Ja się staram, ale cały czas mam poczucie, że mogłabym więcej. Nie o samą naukę chodzi, ale rozwiązywanie zadań itp.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 22:51   #97
tak-po-prostu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
jesteś boska!
Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
Ja sie czuje winna właśnie jak nic nie zjem. Wtedy czuje sie jeszcze chudsza niż normalnnie

to było mistrz
Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego kochanienkie. Duuuużo goździków i wyrobów czekoladopodobnych: cmok:

Tak-po-prostu rozłożyłaś mnie tym tekstem
Haha Głębia tego tekstu polega na tym, że kiedyś razem z moją kuzynką po pijaku rozmyślałyśmy na temat facetów i doszłyśmy do wniosku, że może być obojętnie jaki ale musi mieć po prostu ten męski ryj

Cytat:
Pisz

I się wstawiłam z babami
tak-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-08, 22:52   #98
uhahana
Zakorzenienie

Właśnie sobie uświadomiłam, jak dawno nie miałam bani
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2008-03-09, 00:13   #99
tak-po-prostu
Zadomowienie

A ja sobie uświadomiłam, że fajnie by było gdybyśmy sie wszystkie razem doprowadziły do bani

tak-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 08:38   #100
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszego ( ) dnia kobiet

Miałam jechać wczoraj z P do kina, ale musiałam z bratem zostać w domu, więc P. przyjechał do mnie.
A dziś jedziemy do tego kina

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 09:19   #101
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
Ja o Tobie nie zapomnialam Widzialam ze udzielasz się na maturzystkach

Wam tez wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta
No teraz działam na maturzystkach. Dziwiłam się, że Was tam nie ma.

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
IW No co Ty, wcale nie zapomniałyśmy Fajnie, że się pojawiłaś

Ale tu pustki ostatnio Wszystkie się uczycie? Ja się staram, ale cały czas mam poczucie, że mogłabym więcej. Nie o samą naukę chodzi, ale rozwiązywanie zadań itp.
Też mam takie poczucie. Ostatnio żałowałam, że zdaje matmę, bo może gdyby to był inny przedmiot bardziej bym się zmobilizowała do czytania, robienia notatek itd...
Na co Ty w końcu idziesz? Na architekturę?

Stary 2008-03-09, 10:32   #102
Ywonula
Zadomowienie

Cześć dziewczyny!

IW ja też nie zapomniałam I ciesze sie ze znów piszesz

tak po prostu zgadzam sie kiedyś musimy sie wkońcu wszystkie nawalić

Ja miałam wrócić ostatnim autobusem ale wróciłam o 2:30. Było tak średnuio i jestem na siebie strasznie zła,ale nie chce mi sie o tym pisać...

Powiem tylko ze wczoraj w dyskotece znalazłyśmy sobie "sponsora" (o my wredne baby)
Stawiał nam piwa i nawet na parkiet nie chodził bo mówił ze nie umie tańczyć Jak sie spytałyśmy co robi to powiedział ze jest.... sprzątaczem i pracuje 24 na dobe. Taki cieciuch. W sumie to troche mam wyrzuty sumienia ale co tam. Dzień kobiet był.
Stary 2008-03-09, 10:35   #103
B_a_b_y
Zakorzenienie

przepraszam, że wbijam na wasz wątek xD ale potrzebuję informacji na temat probnych matur konkretnie potrzebuje tematów wypracowan na rozszerzenieu z polskiego... z gory dzięki
żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem
B_a_b_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 12:05   #104
blaque
Zakorzenienie

DObry

IW
faktycznie dawno Cię nie było. Pisz co tam u Ciebie? Zmieniło się coś?

Wypowiem się za siebie: dla mnie najlepszy jest ten wątek i z Wami mogę gadać o maturze. Nie polubiłam tamtego wątku. Coś tam próbowałam raz pisać ale jakoś odechciało mi się. Wolę stare śmieci

tak po prostu oo chciałabym! Już sobie to wyobrażam!

uhahana ja też...
co ta matura robi z człowiekiem..
Stary 2008-03-09, 12:16   #105
Independent Women
Zadomowienie

U mnie... nie wiem nawet na jakim etapie swojego życia przestałam tu pisać...
W każdym razie we wrześniu wróciłam do byłego chłopaka. Ale nie potrwało to długo - 2 miesiące. Do tej pory to przeżywam. Właściwie teraz bardziej niż od razu po rozstaniu. Myślę sobie, że może gdybym nie weszła po raz kolejny do tej samej rzeki, nie zrobiła sobie na nowo nadziei, nie cierpiałabym tak teraz. W każdym razie nadal chodzimy do tej samej klasy, oboje jesteśmy samotni. Kontakt mamy dobry. No i co najważniejsze jestem piekielnie o niego zazdrosna, co działa na mnie bardzo niszcząco. Nie umiem sobie z tym poradzić i tego opanować. Boję się, że on sobie kogoś znajdzie i zakocha - boję się mojej reakcji i bólu. Nadal jestem dla niego ważna i powiedział, że zawsze będę mu bliska i pewnych rzeczy we mnie nigdy nie przestanie kochać. Ale wiadomo, to już nie są te kategorie co kiedyś.
W każdym razie, źle znoszę samotność.

Z innej beczki no to.. hm... nauka i nauka. Ciągły strach o maturę. Na przemian wiara i poczucie beznadziejności.

Nic ciekawego. Bez większych zmian...

Szkoda, że nie dam rady przeczytać wszystkiego odkąd mnie nie było
Bo też jestem ciekawa co u Was się zmieniło od września.
Może w trakcie czytania czegoś się dowiem.

Stary 2008-03-09, 15:09   #106
pamelija
Rozeznanie

GG do pamelija Wyślij wiadomość przez MSN do pamelija

IW super, że wróciłaś

Wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszego dnia kobiet i właśnie "tego ryja męskiego"

przez nawał imprez i spania nie mogę tu pisać, bo najzwyczajniej nie mam czasu

Mój TŻcik wrócił z wakacji i idę się z nim teraz spotkać..

Może później uda mi się nadrobić Was..

Buziaki
pamelija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 15:51   #107
201707171556
Konto usunięte

A ja sie wczoraj zalamalam bo odpisala mi znajoma ktora studiuje na pierwszym roku historii sztuki. Wyslalam jej wiadomoscna nk z prosba o to zeby napisalam mi na ile procent zdala amture z poszczegolnych przedmiotow i odpisala m ize maila rozszerzony polski - 50%, rozszerzony angielski - 64%, rozszerzony polski - 50% - niby nieduzo ale dostala sie na dzienne z listy rezerwowej i na dodatek w tym roku na historie sztuki nie będa przyjmowali 40 0sob tylko 20 chca miec mniej studentow Cholera, nie amm zadnych szans - naprawdę,nie pisze tego zeby sie pouzalac nad soa, po prostu stwierdzam fakt

IW bardzo dobrze Cie rozumiem, ja w grudniu tez wrocilam do bylego chlopaka o ktorym myslalam wtedy jak o milosci mojego zycia, ale nie wyszlo, zostawil mnie nawet nie wiem dlaczego (on też nie wie) i bardzo cierpialam, caly czas o nim myslalam....ale wkoncu przestalam a kiedy przestalam prawie odrazu poznalam kogos nowego I teraz jestem bardzo szcześliwa Ty tez bedziesz tylko musisz się uwolnic od tego uczucia raz na zawsze.
Dobrze ze zostaliscie z bylym TZ w dobrych stosunkach - ja ze swoim też w takich zostalam, to bardzo wazne moim zdaniem.

Ide zaraz malowac i robic glowe z rzeżby a tak mi sie nie chce - ja naprawd ejuz nie moge, ja mam juz dosyc robienie zadan do szkoly i nauki - juz wolalabym ciezko pracowac za pieniądze niz sie uczyc.....ale ejstem płytka.
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 16:36   #108
uhahana
Zakorzenienie

Co do wątku maturzystek, to ja nie przepadam. Dość sama się stresuję maturą, żeby jeszcze na okrągło o niej gadać nawet na forach i się każdym szczegółem podniecać heh

Cytat:
Też tak chcę

Cytat:
Na co Ty w końcu idziesz? Na architekturę?
Bardzo bym chciała się dostać. No właśnie, dostać się...

Cytat:
uhahana ja też...
co ta matura robi z człowiekiem..
Za to po maturze...

Durga rozumiem Cię doskonale. Ja też wymyśliłam sobie taki kierunek, że chyba posikam się ze szczęścia, jak mnie przyjmą, ale jakimś cudem nie rezygnuję. Bo z marzeń nie warto, nie? Chociaż mówią, że to najbardziej korupcjogenny wydział, że trzeba mieć albo znajomości, albo dużo $ [a ja nie mam ani tego ani tego].
I nie gadaj, że nie masz szans Bo kto niby powiedział, że nie będziesz jedną z tych 20 szczęśliwych? A znając życie, to jak będzie dużo chętnych, to i tak przyjmą więcej, niż przewidują.
Pokażemy im jeszcze

A tak swoją drogą, swoją przyszłą pracę wiążesz z kierunkiem studiów, czy to tak raczej z zamiłowania?

Mi się strasznie podoba na ASP wzornictwo przemysłowe Widzę w tym jakąś większą ideę, heh. Robienie czegoś, żeby na świecie było ładniej Gdybym tylko miała trochę talentu, a nie same 'genialne' pomysły, haha

A co do pracy, to nie jest to na pewno płytkie. To realia
Jestem pewna, że KAŻDY wolałby dostawać kasę za takie zapieprzanie jak my teraz.

I jak zwykle za dużo napisałam
Choose life.
'

Stary 2008-03-09, 16:38   #109
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Teraz mnie już nawet nie ciągnie do słodyczy, najgorsze były pierwsze dwa dni, musiałam zjeść te musli, bo myślałam, że zwariuję, ale teraz już jest okej nie ciągnie mnie ani czekolada, ani ciasteczka upieczone przez babcię ani galaretka z cukrem (bez żelatyny), niesamowite
I tak się wspaniale czuję, bo zawsze po zjedzeniu czegoś słodkiego czułam się jakby winna , a mimo to dalej jadłam

Jak się rozgrzać przed przysiadami? Myślałam, że przysiady są właśnie takie rozgrzewające
to dobrze mnie teraz też nie ciągnie, chyba, że P. we mnie wmusza tak jak dziś np. bo mnie objął w pasie i powiedział, że straciłam trochę ciałka.. uwielbiam jak mnie tak obejmuje i przyciąga do siebie i nie powiem, podniosło mnie na duchu, że on to dostrzega (tzn. to że mnie ubyło ).

rozgrzać się możesz np. przez skakanie na skakance - szybko się spala tłuszcz

albo właśnie coś takiego jak napisała blaque, tylko bardzo ostrożnie, bo mięśnie są sztywne i zimne przed treningiem, a przez rozciąganie takich mięśni bardzo łatwo o kontuzję.
Cytat:
Wszystkie te ćwiczenia analogicznie możesz robić stojąc Jest wiele ćwiczeń na rozgrzanie: poskacz trochę, trucht w miejscu, pajacyki, wymachy rękami, masa różnych wygibasów
no właśnie ja polecałabym właśnie takie ćwiczenia, rozciąganie zdecydowanie po treningu .
Cytat:
Dziewczyny ja Wam życzę oczywiście wszystkiego najlepszego
boskie
Cytat:
dobrze, że wróciłaś.
nie wiem po czym wnioskujesz, że zapomnialytśmy o Tobie.
Cytat:
A ja sobie uświadomiłam, że fajnie by było gdybyśmy sie wszystkie razem doprowadziły do bani

ojj napewno było by bardzo ciekawie
Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
Miałam jechać wczoraj z P do kina, ale musiałam z bratem zostać w domu, więc P. przyjechał do mnie.
A dziś jedziemy do tego kina
a na co idziecie do kina?
Cytat:
Powiem tylko ze wczoraj w dyskotece znalazłyśmy sobie "sponsora" (o my wredne baby)
Stawiał nam piwa i nawet na parkiet nie chodził bo mówił ze nie umie tańczyć Jak sie spytałyśmy co robi to powiedział ze jest.... sprzątaczem i pracuje 24 na dobe. Taki cieciuch. W sumie to troche mam wyrzuty sumienia ale co tam. Dzień kobiet był.
przepraszam.. ale.. to okropne.
uważasz, że ktoś kto sprząta jest człowiekiem gorszej kategorii?
Cytat:
U mnie... nie wiem nawet na jakim etapie swojego życia przestałam tu pisać...
W każdym razie we wrześniu wróciłam do byłego chłopaka. Ale nie potrwało to długo - 2 miesiące. Do tej pory to przeżywam. Właściwie teraz bardziej niż od razu po rozstaniu. Myślę sobie, że może gdybym nie weszła po raz kolejny do tej samej rzeki, nie zrobiła sobie na nowo nadziei, nie cierpiałabym tak teraz. W każdym razie nadal chodzimy do tej samej klasy, oboje jesteśmy samotni. Kontakt mamy dobry. No i co najważniejsze jestem piekielnie o niego zazdrosna, co działa na mnie bardzo niszcząco. Nie umiem sobie z tym poradzić i tego opanować. Boję się, że on sobie kogoś znajdzie i zakocha - boję się mojej reakcji i bólu. Nadal jestem dla niego ważna i powiedział, że zawsze będę mu bliska i pewnych rzeczy we mnie nigdy nie przestanie kochać. Ale wiadomo, to już nie są te kategorie co kiedyś.
W każdym razie, źle znoszę samotność.
podobno nie wchodzi się drugi raz do tej samej wody.. ja niestety zrobiłam taki błąd i wróciłam w wakacje, a przez kolejne 2,5 miesiąca było jeszcze gorzej. rozstaliśmy się i od grudnia jestem w nowym związku.. takim, o jakim zawsze marzyłam to tak ze sfery emocjonalnej u mnie
Cytat:
Ide zaraz malowac i robic glowe z rzeżby a tak mi sie nie chce - ja naprawd ejuz nie moge, ja mam juz dosyc robienie zadan do szkoly i nauki - juz wolalabym ciezko pracowac za pieniądze niz sie uczyc.....ale ejstem płytka.
wiesz, ja też często dochodzę do wniosku, że wolałabym prację niż tylko w kółko naukę i naukę.. i nie uważam tego myślenia za płytkie. głowa do góry

wczorajszy dzień, noc i dzień dzisiejszy określiłabym tak -
brakuje mi słów po prostu

pouczyłam się wczoraj rano, więc teraz mam totalny luuz.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-09, 16:47   #110
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
IW bardzo dobrze Cie rozumiem, ja w grudniu tez wrocilam do bylego chlopaka o ktorym myslalam wtedy jak o milosci mojego zycia, ale nie wyszlo, zostawil mnie nawet nie wiem dlaczego (on też nie wie) i bardzo cierpialam, caly czas o nim myslalam....ale wkoncu przestalam a kiedy przestalam prawie odrazu poznalam kogos nowego I teraz jestem bardzo szcześliwa Ty tez bedziesz tylko musisz się uwolnic od tego uczucia raz na zawsze.
Dobrze ze zostaliscie z bylym TZ w dobrych stosunkach - ja ze swoim też w takich zostalam, to bardzo wazne moim zdaniem.
Też się cieszę, że mamy dobry kontakt. W przeciwnym razie strasznie bym się męczyła.
Wiem, że muszę z tym skończyć, ale tak mi ciężko... Bo ja nie chce nikogo innego... Bo wiem, że i tak będę porównywać...

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
podobno nie wchodzi się drugi raz do tej samej wody.. ja niestety zrobiłam taki błąd i wróciłam w wakacje, a przez kolejne 2,5 miesiąca było jeszcze gorzej. rozstaliśmy się i od grudnia jestem w nowym związku.. takim, o jakim zawsze marzyłam to tak ze sfery emocjonalnej u mnie
Mimo wszystko dajecie mi wiarę, że nie na jednym facecie świat sie kończy. I dobrze.
Tylko mój problem polega na tym, że jak sie uprę to już koniec. Zawsze zazdrościłam dziewczynom, które potrafią się rozstać, a potem wskoczyć w nowy związek i być w pełni szczęśliwymi.

Cytat:
Napisane przez pamelija Pokaż wiadomość
IW super, że wróciłaś
Dziękuuujęę

Na tym wątku przynajmniej tak się nie dołuje co do nauki, w porównaniu do wątku o maturzystkach Wiecie, jakie one ambitne są?!

Stary 2008-03-09, 18:32   #111
blaque
Zakorzenienie

IW chyba każdy źle znosi samotność, tym bardziej jeśli jeszcze jego masz na wyciągnięcie ręki cały czas chociaż nie tak, jakbyś chciała..
Wiem, że to błahe słowa ale czas leczy rany. Jeszcze tylko 2 miesiące. Rozstaniecie się przynajmniej jeśli chodzi o stosunki klasowe, nie będziesz go już tak często widziała. A co z oczu, to z serca, podobno
Bądź dzielna i otwórz się na inne znajomości. Zajmij się nauką i przygotowaniem do matury. Zrób coś dla siebie

uhahana
ja nie chcę wiedzieć, co będzie się działo po maturze..
Tym bardziej, że mam w planach 2 imprezy dla przyjaciół-jedną 8nastkę i jedną na zakończenie naszego tj.'dziecinnego' okresu w życiu, gdzie wchodzimy w dorosłość, rozstajemy się po części- ot, taka pożegnalna impreza
Mój tato się śmiał, że albo będzie impreza na całego albo stypa..ni e pocieszył mnie tym

fuksjaa
kupiłaś tą torebkę?
Daj trochę tego szczęścia, hę?

Durga tj. pisze uhahana czemu myślisz, że tam Cię nie będzie? Wiem, wiem że myślisz: przecież to nierealne, przecież..., przecież.. Ale może akurat w tej 20 będziesz Ty? Liczy się wynik, liczy się wiedza, liczą się znajomości (niestety) ale i liczy się szczęście. Ja trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno i realizuj swoje marzenia

Btw. cieszę się, że jesteś w końcu szczęśliwa w miłości

A ja czekam na em bo mam znowu do niej interes..

Chociaż.. do Was też mogę mieć...
Stary 2008-03-09, 18:41   #112
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
A ja czekam na em bo mam znowu do niej interes..
No jestem przecież.
Stary 2008-03-09, 18:44   #113
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
juz wolalabym ciezko pracowac za pieniądze niz sie uczyc.....ale ejstem płytka.
Tak jak napisała uhahana to nie jest płytkie.

Cytat:
, jak mnie przyjmą, ale jakimś cudem nie rezygnuję. Bo z marzeń nie warto, nie?
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
uważasz, że ktoś kto sprząta jest człowiekiem gorszej kategorii? .
Nie uważam tak. Ale jest to coś nowego. Rzadko sie spotyka takich ludzi którzy mówią o tym otwarcie jeśli to jest prawda. A jeszcze rzadziej spotykane jest to ze to meżczyzna

Chociaż i tak w dzisiejszym świecie priorytetem są pieniądze i znajomości prestiżowa praca i samochód z salonu. Nie moge nic zrobić zeby to zmienić. Ale tez nie chce "podbijać" świata jako skromna pani. Nieoszukujmy sie... jako samotna jednostka... Bo wiadomo ze nie ma szans. I komentarze typu: tacy ludzie mają swoją wartość są zbędne, bo co mi z tego. Moge w przyszłości równie dobrze mieć swoją wartość i pieniądze i godzić to ze sobą.

A jeszce tak co do wyśmiewania, uważam ze ja wyśmiewam sie z niektórych ludzi a oni wyśmiewają sie ze mnie. To coś w stylu prawa dżungli, kto słabszy ten przegrywa. Wiadomo ze mnie czasem, tez to rani ale ogólnie staram sie mieć w dupie takie komentarze. Nie moge przecież zmienić za jednym pstryknieciem miliona ludzi.

Taki troche pesymistyczny post ale cóż...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-09, 18:48   #114
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
IW chyba każdy źle znosi samotność, tym bardziej jeśli jeszcze jego masz na wyciągnięcie ręki cały czas chociaż nie tak, jakbyś chciała..
Wiem, że to błahe słowa ale czas leczy rany. Jeszcze tylko 2 miesiące. Rozstaniecie się przynajmniej jeśli chodzi o stosunki klasowe, nie będziesz go już tak często widziała. A co z oczu, to z serca, podobno
Bądź dzielna i otwórz się na inne znajomości. Zajmij się nauką i przygotowaniem do matury. Zrób coś dla siebie
Jeśli czas leczy rany to dlaczego im więcej czasu mija od rozstania tym gorzej się czuję!? Składam reklamację! Oo!

Ale faktycznie, też mam nadzieję, że czego oczy nie widzą tego sercu nie żal.
Ale wcale bym się nie zdziwiła jakbym się w październiku z nim na jednej uczelni spotkała...

Stary 2008-03-09, 19:06   #115
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
No jestem przecież.
No to jedziemy.. Ślę PW

Cytat:
Jeśli czas leczy rany to dlaczego im więcej czasu mija od rozstania tym gorzej się czuję!? Składam reklamację! Oo!

Ale faktycznie, też mam nadzieję, że czego oczy nie widzą tego sercu nie żal.
Ale wcale bym się nie zdziwiła jakbym się w październiku z nim na jednej uczelni spotkała...
Ee.. reklamacje przyjmowane są u pani, w okienku obok...
Stary 2008-03-09, 21:28   #116
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

fuksja byliśmy na Rambo bo było najwcześniej
Ale podobało mi się Lubię takie filmy. Było dużo krwi, zabijania i Rambo musiał wszystkich uratować jak zawsze

idę spać bo jestem zbyt zmięta po tym krk żeby odpisywać.
Dobranoc

Ps. Torebki w housie są fajne

Stary 2008-03-10, 08:17   #117

Kiedy się składa dokumenty na studia? Bo nie wiem, ile mam czasu, żeby zacząć myśleć o studiach.

Będąc na mszy w Częstochowie, wpadła mi do głowy fenomenalna myśl. Gdyby podłożyć bombę (albo jakiś wirus, bo szkoda kościoła), ile potencjalnych konkurentów na studia zostałoby wyeliminowanych.

Ale nie miałam żadnej bomby przy sobie i nie zrealizowałam swojego planu.
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-10, 11:02   #118
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

IW pamiętamy o Tobie oczywiście!
Co do chłopaka to zgodzę się z dziewczynami, które już pisały.
Poza tym wiem jak to jest, mówi się, że tylko on nikt inny itp itd, ale w końcu się wyleczysz z tego. Najprawdopodobniej inną miłością.
Życzę Ci żeby przeszło to co boli, a zastały tylko miłe wspomnienia

Cytat:
A ja sie wczoraj zalamalam bo odpisala mi znajoma ktora studiuje na pierwszym roku historii sztuki. Wyslalam jej wiadomoscna nk z prosba o to zeby napisalam mi na ile procent zdala amture z poszczegolnych przedmiotow i odpisala m ize maila rozszerzony polski - 50%, rozszerzony angielski - 64%, rozszerzony polski - 50% - niby nieduzo ale dostala sie na dzienne z listy rezerwowej i na dodatek w tym roku na historie sztuki nie będa przyjmowali 40 0sob tylko 20 chca miec mniej studentow Cholera, nie amm zadnych szans - naprawdę,nie pisze tego zeby sie pouzalac nad soa, po prostu stwierdzam fakt

Poradzisz sobie kochana Wiem, że to jest strach i w ogóle stres. Ale nie masz nic do stracenia. Trzeba tylko pozytywnie myśleć. Na pewno dostaniesz się na studia i będziesz robić to z czego będziesz zadowolona.

To nie oznacza że jesteś płytka. Każdy chyba chciałby znaleźć już pracę z której mógłby się utrzymać, a nie zapieprzać w szkole za nic

Stary 2008-03-10, 13:58   #119
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Kiedy się składa dokumenty na studia? Bo nie wiem, ile mam czasu, żeby zacząć myśleć o studiach.

Będąc na mszy w Częstochowie, wpadła mi do głowy fenomenalna myśl. Gdyby podłożyć bombę (albo jakiś wirus, bo szkoda kościoła), ile potencjalnych konkurentów na studia zostałoby wyeliminowanych.

Wyścig szczurów. Smutne.

Papiery na studia składa się po wynikach matur.

A ja mam super humor, to ta wiosna Niby bez konkretnego powodu, ale od razu mam poczucie, że mogę dużo
Załamuje mnie tylko środowy ruski, ale nic to Damy radę.
Choose life.
'

Stary 2008-03-10, 14:11   #120
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość

Ręce opadają...
Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
fuksja byliśmy na Rambo bo było najwcześniej
Ale podobało mi się Lubię takie filmy. Było dużo krwi, zabijania i Rambo musiał wszystkich uratować jak zawsze

idę spać bo jestem zbyt zmięta po tym krk żeby odpisywać.
Dobranoc

Ps. Torebki w housie są fajne
Uuuuu Rambuś Bambuś jest niezły Bogdan! Ratownik pierwsza klasa, nigdy nic mu nie jest, zawsze wygrywa- no jak tu go nie kochać..?
Cytat:
Wyścig szczurów. Smutne.

Papiery na studia składa się po wynikach matur.

A ja mam super humor, to ta wiosna Niby bez konkretnego powodu, ale od razu mam poczucie, że mogę dużo
Załamuje mnie tylko środowy ruski, ale nic to Damy radę.
Fajnie, że masz dobry humor
U mnie wiosna też nawet niezła Co prawda wiatr jest i jeszcze lekko zimno ale już, już czuję to...

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości