![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: APLEFIT
Aplefit odstawiłam dość szybko - bolał mnie po nim żołądek, jakieś takie dziwne pieczenie odczuwałam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Kuba2904 gratuluje...na mnie to on chyba tak nie działa... słodycze od czasu do czasu jem, bo po prostu czuję na nie ochotę... Łykam tabletki regularnie 2x dziennie już od 2 tygodni i nic specjalnego nie zauważyłam. Owszem nie mam po nich problemów jak co niektórzy, ale wydaje mi się, że moje 3 kg w dół, to zasługa regularnych posiłków i ćwiczeń kilka razy w tygodniu...ale mam zamiar brać te tabletki do końca paczki, albo nawet do końca odchudzania...
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Napiszcie co robicie, ze nie zapominacie o łyknięciu tabletki przed jedzeniem, ja to mam chyba jakaś sklerozę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
BAN stały
|
ja tez szybko odstawilam bralam jakis rok temu ..ale po nim mialam mega wielki apetyt haha
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Może w Twoim przypadku taka przypominaczka też podziała? Może to być kartka położona/powieszona gdzieś indziej, albo... przypomnienie w np. kom.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Aplefitt bierze sie przed kazdym posilkiem, ktore czesto jadam w roznych miejscach no i w roznych godzinach (niestety) wiec kartka odpada
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Czy któraś z was wie czy można połączyć branie Aplefitu i Therm Line II??? Składniki przecież nie pokrywają się chyba....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
w momencie kiedy sie zawzielam i zaczelam brac aplefit regularnie to szybko dalam sobie spokoj. Po paru dniach skojarzyłam, ze moje dziwne bóle brzucha sa spowodowane wlasnie tym specyfikiem. Odstawilam i mam ok, nigdy wiecej sie tego nie tkne, blee
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
a ja wlasnie mam zamiar zaczac. Tylko skoncze tlII
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie zamierzam zakuppic TL II
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
ja brałam tl II niestety mi nie pomógł :/ wybrałam do końca a później naczytałam sie jakie są skutki uboczne to podziękowalam,
widziałam u mamy w apteczce aplefit wiec chyba spróbuje brac ![]() ![]() Niby nie mam wielkiego łaknienia na słodycze w tygodniu, ale jak przyjezdzam do mamy na weekend to po szafkach buszuje za czyms słodkim!! dlatego chyba skusze sie na ten aplefit od jutra ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Dog-Rose Czas edycji: 2008-03-08 o 08:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
kurnaaa wstalam rano wchodze do kuchni a tam ciaasteczka petitki z czekolada i zjadłam ;/ zapomniałam zupełnie ze mialam nie jesc slodyczy! no ale aplefit u tak wezme przed sniadankiem
![]() ![]()
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
Hm dziewczyny mam wielki dylemat !
Nie wiem co zrobić i proszę o rady bo jak to mówią co dwie głowy to nie jedna ![]() Muszę kupić jakieś leki wspomagające i natrafiłam na aplefit . Przeczytałam wszystkie odpowiedzi i jest wiele na nie i wiele na tak . Co mam zrobić ? Jeśli może ktoś napisać czy pomogło ? Kiedy zażywać ? Co jaki czas ? Co trzeba jeszcze w tym czasie robić ? Po jakim czasie mogą być widoczne jakieś rezultaty ? I inne potrzebne rzeczy . Będę wdzięczna . Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przeciez sama zauwazylas, ze jest sporo TAk i NIE Przed posilkami, szczegoly w ulotce to zalezy od Twoich przerw miedzy posilkami Pewnie ze dla lepszych rezultatow trzeba np. wiecej wysilku fizycznego, zdrowe i dobrze rozplanowane jedzenie (patrz watki o tym) to jest bardzo indywidualne i tez zalezy od tego czy jeszcze bedziesz cos robic zeby schudnac oprocz brania tych lekow Naprzyklad? Mi sie wydaje ze tych potrzebnyvh rzeczy jest sporo w tym watku... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
ja oprócz bolesci brzucha nie zauwazylam zadnych efektów dzialania aplefitu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
no biore drugi dzien alee na razie nic nie pomaga jesli chodzi o słodkie.. wiem zze sama moge od tak nie jesc po prostu słodkiego ale jakos nie mam teraz motywacji
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
zakupiłam te tabletki . Biorę je już trzeci dzień jak narazie mnie brzuch nie bolał ani nie występowały jakieś efekty uboczne , nie zauwazyłam żebym jakoś schudła
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
Ja biorę aplefit od mniej wiecej 2 tygodni, a zmian nie zauważyłam żadnych. Apetyt, bo w moim przypadku to był i jest problem, wciaz mam taki sam, równiez na słodkie
![]() A TL II białam w wakacje, również bez efektów, ale wtedy nie ruszałam się za bardzo ani nie odchudzałam. Wczoraj zamówiłam TL znowu, może tym razem, z dieta i ćwiczeniami, zadziała ![]() Ale Aplefitu nie polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Brałam aplefit jakies 3 lata temu ale pamietam, że nie było widocznych skutków.
Teraz ograniczyłam słodycze, nie jem ich od ponad miesiąca i chcę ponownie spróbować en aplefit. Może teraz sie uda, jeżeli połączę to z ćwiczeniami i zielona i czerwoną herbatą. Chcę schudnąć 5 kg przed ciążą... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
Hej Laseczki Jesty jest tu nowa dołączyłam do was w środe połykając APLEFIT z rana. Szczerze mówiąc to na dzień dzisiejszy to ejstem zadowolona pomimo że to dopiero czwarty dzień nic mnie nie boli i nic mi nie jest Jeść hmm sama nieiwem czy mi się chce czy nie czy rozum mi podopowiada zeby niejeść czy poprostu te tabletki tak działają. Od środy robie po 100 brzuszków i skacze co raz na skakance zmęcze się i skacze śniadanko skromne zjedam jakaś kromeczka albo coś obiadek normalny kolacyjce powiedziałam NNNNNIIIIIIIEEEEE staram się niejeść choć mój zakażdym razem mówi że przyniesie chipsy na film a temu chyba się nie oprę .
A tak pozatym czuje się wspaniale... jakoś lżej na duchu i na ciele!!! pozdrawiam bede pisać za każdym razem jak będzie coś nowego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
ja bralam te tabletki jeszcze jak bylam w PL i schludlam 15kg w ciagu 6- 8 miesiacy !! naprawde bylam bardzo zadowolona ... niestety po przylocie do stanow znowu przytylam ( przestalam brac tabletki + niezdrowa zywnosc , brak ruchu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
No miejmy nadzieję, że uda nam sie zrzucić zbędne kilogramy
![]() nieważne 1 czy 10... tyle ile chcemy... Dziś rano zażyłam pierwszą tabletkę.. Zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Jednak musze sie nie zgodzic ze swoja poprzednia wypowiedzia na temat dzilania Aplefitu. Teraz juz napewno widze ze mam wyraznie mniejszy apetyt! Musze powiedziec, ze nie jestem podatna na sugestie w ogole, wiec to sa na prawde obiektywne spostrzezenia (chociaz TL II na mnie nie zadzialal w ogole). Poza tym przez caly czas trzymam sie diety 1000kc, zadnych zmain w zycie nie wprowadzalam. Polecam !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie ja biore aplefit bedzie 2 tyg w środe i hmm nieiwem czy schudłam ale po pierwsze potrafie odmówić słodyczom a i mam zapał do ćwiczeń. Poce się przy tym jak nieiwem
![]() Mam w domu 17 stopnii i latam po 5 razy tam i spowrotem masakra tak nogi dostają że na kolanach prawie ide potem 5 min na skakance w to wplatam 100 brzuszków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
przymierzam się powoli do zakupu jakiegoś specyfiku z octem jabłkowym i chyba postawię na Aplefit
![]() Po przeczytaniu tego wątku nasunęło mi się pytanie do dziewczyn, które skarżyły się na zaparcia ![]() Jaką ilość płynów spożywałyście w ciągu dnia? Czy każdą tabletkę popijałyście przynajmniej szklanką wody? Aplefit zawiera dużą dawkę błonnika, który w odpowiednich warunkach ( mam tu na myśli odpowiednią ilość pożywanych płynów) powinien poprawic perystaltykę jelit ![]() Jednak w przypadku spożywania zbyt małej ilości płynów (mniej niż 2 litry) powoduje odwrotny efekt, czyli zaparcia ![]() Może właśnie nieodpowiednia ilość płynów była przyczyną waszych dolegliwości? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
Ech jakoś znów mam apetyt na słodkie
![]() ![]() a jeszcze co zauważyłam sikam co 30 min albo 20 no co chwilka a dużo nie pije hmm pęcherza se nie przeziębiłam myśle że to Aplefit ![]() Edytowane przez mulata Czas edycji: 2008-04-29 o 11:37 Powód: jw. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.