![]() |
#811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki Bourjois
Cytat:
Zobacz sobie fotkę w moim linku wymiankowym ![]()
![]() |
#812 |
Wtajemniczenie
|
Ojeeeeeeeej...
![]() ![]() Śliczna ta 18-tka!
#813 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() Ja się wyleczyłam z tego beżowego Les Nudes, jednak te błyszczyki są dla mnie za gęste ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: ze złotej czekoladki tez sie wyleczyłam, inaczej ją sobie wyobrazałam ![]() ![]() Tak myśle, że ja jakaś inna...Wszystkie tu sie nakręcacie, a ja powoli ze wszystkiego rezygnuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;6930916]
![]() ![]() ![]() Ja się wyleczyłam z tego beżowego Les Nudes, jednak te błyszczyki są dla mnie za gęste ![]() ![]() ![]() ![]() róze wg mnie są duzo bardziej twarde niz potrójne cienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;6930916]Czy róże są równie twarde?
![]() One nie są twarde ![]() Jeśli stwardnieją, trzeba zetrzeć górną warstwę papierem (ja ścieram takim zielonym ręcznikiem) i pod spodem znów są miękkie ![]()
#816 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz czekam na moj nr 16 z Allegro, w koncu sie zdecydowalam ![]() ![]()
![]() |
#817 | |
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nawet jak ja zrobie tak jak pisala annamarie to i tak dla mnie sa jednak troche za twarde.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#821 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja czekam aż początkowo lekko stwardnieją, bo uważam, że są zbyt miękkie, a właśnie ta opcja "późniejsza" (rzadko twardnieją mi tak, bym musiałam zastosować ścieranie) odpowiada mi w 100%.
![]() |
#822 |
Zakorzenienie
|
Magja, śliczności.
![]() Mogłabyś wkleić zdjęcie dwóch ciemnych cieni na oku? Wydawało mi się, że kiedyś o nich pisałaś. Moja burżujkowa kolekcja ogranicza się do dwóch błyszczyków eau de gloss, zielonej bazy i fioletowego cienia, ale mam ochotę na więcej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#823 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wcale nie ![]() I jeszcze sobie przypomniałam, że zapomniałam o zdjęciach dwój trójeczek cieni. Nadrobię przy okazji. [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;6930916]Ja się wyleczyłam z tego beżowego Les Nudes, jednak te błyszczyki są dla mnie za gęste ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: ze złotej czekoladki tez sie wyleczyłam, inaczej ją sobie wyobrazałam ![]() ![]() Tak myśle, że ja jakaś inna...Wszystkie tu sie nakręcacie, a ja powoli ze wszystkiego rezygnuję ![]() Ja tam Led Nudes bardzo lubię, podobnie jak i róże i cienie trójki. Róże są twardawe, to fakt, ale taki ich urok i mnie to absolutnie nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. A cienie trójki w ogóle nie są twarde ![]() Co do czekoladek, biała jest najfajniejsza ![]() Cytat:
A z 16 powinnaś być równie zadowolona. Wiem, co mówię, mam i 03 i 16 ![]() Cytat:
Cytat:
********** Dziewczyny, dziękuję za wszystkie pochwały i zachwyty ![]() ![]() ********** A teraz przerwa na reklamę ![]() W Sephorach od środy ma być promocja na nowy podkład w pędzlu, a Estella już go nawet widziała w Warszawie. Ja nie kupię, bo aktualnie mam 2 praktycznie nowe podkłady, ale chętnie poczytam pierwsze opinie. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Zadomowienie
|
Ma ktoś z was te cienie?
Jak sie sprawdzaja? Bo cena jest świetna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#825 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#827 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#828 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem on jest wlasnie pomaranczowy...moge postarac sie o zdjecie,jesli nie znajdziesz na necie... Oprocz tego wspomniany tu przez ktoras wizazanke 36-ale ciezko go dostac w drogeriach-sama szukalam bez skutku... Natomiast 34 moim zdaniem to pomarancz lekko zlamana rozem,z drobniutkimi zlotymi drobinkami-przynajmniej tak prezentowal sie na mojej skorze... Cytat:
a biala mialam dzis juz kliknac,ale znalazlam w kosmetyczce bezowe kulki, rozswietlacz revlonu i gwiazdkowy puder sephory i hmm...sama nie wiem,czy nie zainwestowac w ampulki do wlosow,zamiast w czekoladke... na szczescie jeszcze troche ich jest,wiec moge jeszcze sie zastanowic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#829 | ||
Zakorzenienie
|
Nie brałabym ich
![]() Teraz pojedyncze cienie wyglądają tak, jak te moje, te z fotki zostały dawno wycofane. Cytat:
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;6934030]Podkład w pędzlu? Ten nowy? ![]() Też się zdziwiłam. Cytat:
Najstarsze co mam, to cienie trójki i ten mini-tuszyk turkusowy. Potem był błyszczyk 35 i róż 16, a potem już się jakoś tak samo potoczyło ![]() Miałam jeszcze niedawno tusz Volume Clubbing, ale mnie uczulał, a końcówki błyszczyka Eau de Gloss znieść nie mogłam, więc jedno i drugie poszło w świat. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Wtajemniczenie
|
Masz tu prawie 190 opinii
![]() Ale MagJa ma rację, że to stare wydanie - może zapytaj o datę ważności (kod)...
#831 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Hmmm,ja jestem bardzo zadowolona z 04,cien jest bardzo intensywny i poki co-miekki.Zdaje sie,ze wklejalas probke na mokro i na sucho.U mnie na sucho wygladal wlasnie tak,jak na Twojej rece na mokro ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak podejrzewałam, że ten mój 04 jakiś trefny jest. 07 i 08 mimo iż są podobnej miękkości zachowują się zupełnie inaczej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#834 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#835 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może to przypadek, może nie byly równie świeże jak je kupowalam (albo róznie przechowywane przed kupnem), a może mają to do siebie, że niektóre kolory mogą się różnie zachowywać - stąd myślę, ze istnieje pewne ryzyko przy kupnie ich.
![]() |
#836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Volume Clubbing jest fajny i wcale nie skleja, ale mnie niestety podrażnia. Urok wrażliwych ślepiów ![]() A w Eau de Gloss to ja ostatnio czułam piasek. Normalnie piasek na ustach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Przyjaciółka KWC
|
Ja nie, ale dostałam maila, że już wysłane.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.