..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::.. - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-19, 18:20   #2131
tiara
Zadomowienie

GG do tiara
dubel

Siostra Tiara sie melduje lekko chora, ale zywa

Obym jutro czula sie lepiej bo od rana pracuje...
Dzis klientka jak mnie zobazyla powiedziala: Alez pani schudla! - strasznie sie zdziwilam, bo myslalam ze tych 2 kg na 174 cm wzrostu nie bardzo widac To bylo bardzo mile Ale fakt od naszego ostatniego spotkania moglam wiecej schudnac, ale nie mialam wagi to nie wiem...

1 etap 6 -5 - 4 - 3- 2 - 1

Winners do what losers don't want to do

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2008-03-19 o 19:03
tiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-19, 18:21   #2132
Paseczkowa
Zakorzenienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::..

Cytat:
Napisane przez Ahcak Pokaż wiadomość
Pewnie wszyscy grzeszą i trenują przed świętami rozciąganie żołądka i boją się przyznać bojąc się batów , albo ich zasypało

No ale fakt... Siostry chyba są chore
eh, ja nie chora, ale nie dietuję.
znaczy nie obżeram się, ale zjadłam płatki na śniadania, na deser po obiedzie deser..
zaczynam po świętach- od nowa..
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-19, 18:31   #2133
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ahcak Pokaż wiadomość
No też myślę, że jadą sobie... Gdyby nie praca też bym jechała. Hmmmm ciekawe czy mają net w domku, ja będę odcięta od Was Kochane pt-wt, ale potem będzie czytania, no chyba, że u mojej rodzinki, do której na święta sie wybieramy wreszcie podłączyli kable ^^
Próba czasu bez motywacji od Sióstr zbliża się wielkimi krokami

Kochana do wakacji, to będziesz musiała jeszcze zwężać bikini
zwężać może nie bo są na gumce ale teraz nie będę ich wkładać żeby nie rozciągnąć (no tylko czasem włożę żeby się zmotywować)
a w ogóle wczoraj się wkurzyłam bo jak zamówiłam szaliczki w piątek to od razu wysłałam kolesiowi maila jakie chce kolory (z myślą, że wyśle pon-wt i na święta będę miała) a ten mi wczoraj pisze, że pieniądze dostał ale nie wie jakie kolory ma wysłać czyli na święta będę bez szaliczków

Cytat:
Napisane przez tiara Pokaż wiadomość
Siostra Tiara sie melduje lekko chora, ale zywa

Obym jutro czula sie lepiej bo od rana pracuje...
Dzis klientka jak mnie zobazyla powiedziala: Alez pani schudla! - strasznie sie zdziwilam, bo myslalam ze tych 2 kg na 174 cm wzrostu nie bardzo widac To bylo bardzo mile Ale fakt od naszego ostatniego spotkania moglam wiecej schudnac, ale nie mialam wagi to nie wiem...
ja też mam 174/175 cm

Cytat:
Napisane przez Paseczkowa Pokaż wiadomość
eh, ja nie chora, ale nie dietuję.
znaczy nie obżeram się, ale zjadłam płatki na śniadania, na deser po obiedzie deser..
zaczynam po świętach- od nowa..
Kochana po świętach to większość będzie od początku zaczynać

k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-19, 18:59   #2134
cukiereczeQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
Jeju jesteście kochane Dziekuje Wam za te wsparcie i ze we mnie wierzyłyście Nie zawiodłam Was ZDAŁAM jestem taka sczzesliwa ze masakra

byłam pewna ze Ci się uda naprawde gratuluje !!!!!!!!!!!!!!

Dzis stwierdzilam ze nie czuje tego ze jestem na diecie najadam sie i posilki sa pyszne Kupilam tez dzis slodycze na swieta i wogole mnie do nich nie ciagnie !

Ś: jajecznica z szynka i serem+troche makreli
II Ś : maly jogurt nat light+ porcja orzechow
O: udko z kurczaka bez skory+2 rodzaje surowek
K: serek homo nat. z cynamonem i kokosem, mialam za dluga przerwe miedzy obiadem a kolacja (4,5 h) i homo nie zaspokoil mojego apetytu wiec zrobilam sobie mala salatke z polowy jajka na twardo, kawalka lososia i odrobina majonezu z jogurtem- polecam bo pyszne !!!!!
i do tego kakao

jezdzilam teraz ponad 40 min na rowerku wiec cos tam jeszcze spalilam

"Jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie znajdziesz powód"

cukiereczeQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-19, 19:12   #2135
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaszellek Pokaż wiadomość
blondee hihi ja też dziś mam omletowy początek z pieczarkami i cebulką i plasterkiem sera żółtego light mniam, mniam a piszesz o zupce porowej... macie jakieś dobre pomysły na zupki? W ogóle ich nie jadłam ostatnio na SB, a mam taką ochotę na jakąś warzywną.....
ja bym bez zupek nie wytrzymala, oj nie... czasem ogorkowa [zabielam jogurtem], pomidorowa z makaronem sojowym, moja porowo cebulkowa... jak chcesz to ci napisze przepis o ile lubisz pora i cebule
Cytat:
Napisane przez k_asiaczek Pokaż wiadomość
a w ogóle to cierpię bo mi wczoraj drugi tips odpadł i boli
w piątek idę robić nowe
kurcze, my naprawde jestesmy mentalnie zszczepione wszystkie mi wczoraj odpadl trzeci a dzis sie wkurzylam i zrobilam cos baaardzo zlego [i bolesnego]. wkurzylam sie i zdjelam je wsystkie sama wiem, tak nie wolno... ale juz mialam tego dosc i ciagle mnie cos bolalo wiec trudno. oj chyba musze odwiedzic polke sally hansen...
Cytat:
Napisane przez Paseczkowa Pokaż wiadomość
do pieczenia chleba z mąki razowej itp. trzeba użyć więcej drożdży niż do chleba z normalnej pszennej
tak tak, wiem, dodalam troche drozdzy i zakwasu... no, ale w przyszlosci dam jeszcze wiecej a chleba juz nie ma
Cytat:
Jeju jesteście kochane Dziekuje Wam za te wsparcie i ze we mnie wierzyłyście Nie zawiodłam Was ZDAŁAM jestem taka sczzesliwa ze masakra
a nie mowilam ze moc wizazowej plazy bedzie z toba haha, jestesmy dumne, siostro
Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Laseczki kiedy coś gotujecie i jaki jest waszplanowany zbiór grzechów?
Ja zjem
-schab w galarecie (w miare SB'skie danie)
-biała kiełbaska chyba anty SB
-jajka nadziewene pastą twarogowo-łososiową
-sernik na zimno z chudego twarożku-bardzo SB
-w końcu zjem sernik teściowej który prześladuje mnie od początku diety już chyba 5 razy sie oparlam, w świeta poddaje się
wiecej grzechów nie planuję...ale jak mi ślinka bedzie ściekać(do podłogi) na widok czegoś to zjem
o jak ja lubie planowac grzeszenie
Cytat:
zwężać może nie bo są na gumce ale teraz nie będę ich wkładać żeby nie rozciągnąć (no tylko czasem włożę żeby się zmotywować)
a w ogóle wczoraj się wkurzyłam bo jak zamówiłam szaliczki w piątek to od razu wysłałam kolesiowi maila jakie chce kolory (z myślą, że wyśle pon-wt i na święta będę miała) a ten mi wczoraj pisze, że pieniądze dostał ale nie wie jakie kolory ma wysłać czyli na święta będę bez szaliczków

ja też mam 174/175 cm

Kochana po świętach to większość będzie od początku zaczynać
biedactwo...
a moze pochwal sie kostiumami? mi za jakies 15 minut kurier przywiezie jeansy diesel'a!! uh, az sie boje...

kochane, ja sie dzis bez bicia przyznaje, zgrzeszylam. ale z musu.
rano zjadlam pysznego omlecika, wzielam ze soba troche orzeszkow, ale niestety, jak sie lata po miescie od 9 do 18 to orzechy nie wystarcza... tak wiec dopiero o 17 mialam chwile wytchnienia i bylam w restauracji. zamowilam cos, co bylo jak najmniej grzeszne, ale jednak... to byla salatka z lososia wedzonego, salaty, cebuli, kaparow i oliwek na placku takim jakby meksykanskim taco. nie zjadlam calego, ale jednak... kurcze, no trudno. jutro juz mam wolny dzien wiec bedzie dobrze
a w ramach sprezenia sie wydalam ponad 3stowy na ujedrniajace kosmetyki kupilam zel do biustu matis [babeczka w sklepie mnie namowila poplotkowalysmy z 20min, zakupilam, i jeszcze mi super zestaw probek dala kocham sie zaprzyjazniac z tak wszechmogacymi osobkami, hihi] i skusilam sie na ta terapie drenujaco-modelujaca lancome sculpturale [to co zmniejsza temperature ciala do 32 stopni]
no, jak mi przyjdzie zgreszyc to pomysle o tym ile kasy w to swoje odchudzanie wkladam i juz mi przejdzie
Stary 2008-03-19, 19:21   #2136
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość

kurcze, my naprawde jestesmy mentalnie zszczepione wszystkie mi wczoraj odpadl trzeci a dzis sie wkurzylam i zrobilam cos baaardzo zlego [i bolesnego]. wkurzylam sie i zdjelam je wsystkie sama wiem, tak nie wolno... ale juz mialam tego dosc i ciagle mnie cos bolalo wiec trudno. oj chyba musze odwiedzic polke sally hansen...

biedactwo...
a moze pochwal sie kostiumami? mi za jakies 15 minut kurier przywiezie jeansy diesel'a!! uh, az sie boje...

kochane, ja sie dzis bez bicia przyznaje, zgrzeszylam. ale z musu.
rano zjadlam pysznego omlecika, wzielam ze soba troche orzeszkow, ale niestety, jak sie lata po miescie od 9 do 18 to orzechy nie wystarcza... tak wiec dopiero o 17 mialam chwile wytchnienia i bylam w restauracji. zamowilam cos, co bylo jak najmniej grzeszne, ale jednak... to byla salatka z lososia wedzonego, salaty, cebuli, kaparow i oliwek na placku takim jakby meksykanskim taco. nie zjadlam calego, ale jednak... kurcze, no trudno. jutro juz mam wolny dzien wiec bedzie dobrze
a w ramach sprezenia sie wydalam ponad 3stowy na ujedrniajace kosmetyki kupilam zel do biustu matis [babeczka w sklepie mnie namowila poplotkowalysmy z 20min, zakupilam, i jeszcze mi super zestaw probek dala kocham sie zaprzyjazniac z tak wszechmogacymi osobkami, hihi] i skusilam sie na ta terapie drenujaco-modelujaca lancome sculpturale [to co zmniejsza temperature ciala do 32 stopni]
no, jak mi przyjdzie zgreszyc to pomysle o tym ile kasy w to swoje odchudzanie wkladam i juz mi przejdzie
oj ból jest straszny ale wszystkich bym sobie w życiu nie ściągnęła, jak już widzę, że mi się kiwa to raczej go ścieram pilnikiem

stroje:
http://www.allegro.pl/item326226660_...miar_40_l.html
i
http://www.allegro.pl/item323137432_...miar_40_l.html

a miałaś dziś nie grzeszyć

Stary 2008-03-19, 19:34   #2137
blonndee
Wtajemniczenie

a mialam. i naprawde nie chcialam, ale chyba juz lepsza byla ta salatka o 17 [8godzin po sniadaniua nie, orzeszki zjadlam kolo 11] niz jakas biiig kolacja o 21
a ja to nawet podwojnie zgrzeszylam bo nie dosc, ze nic nie jadlam caly dzien to jeszcze ten grzeszek
jutro juz wszystko bedzie ok!
edit: a kostiumy bardzo mrauuu, szczegolnie ten jeden
Stary 2008-03-19, 19:43   #2138
PriVativ
Zadomowienie

kolejna siostra sie melduje ja bylam chwilowo zajeta z moim Tztem ale jestem juz cała i zdrowa

dostałam dzis od mojego Tżta zel nivea ten nowy na wyszczuplenie,i sliczna fioletowa torebke tzn torbe raczej bo jest taka jak ja lubie z tych wiekszych wiec super mila niespodzianka
Stary 2008-03-19, 19:52   #2139
malinowamambaa
Raczkowanie

GG do malinowamambaa

Cytat:
Napisane przez blondyneczka513 Pokaż wiadomość
Hej Ja też jestem w okresie dojrzewania- mam 16 lat Jestem na SB już tydzień i schudłam trzy kg Normalnie jak stanęłam na wadze to nie wierzyłam, bo próbowałam juz chyba wszystkiego a waga stała w miejscu Będę stosowała 1 fazę jeszcze do niedzieli, potem wskocze na drugą i zobacze jak zareaguje na to moj organizm Podczas tego czasu - zgrzeszyłam raz, zjadłam łyżeczkę miodu- nieumyslnie. Myślę że jeśli będziesz się stosowała podczas 1 fazy to wszystkich zaleceń- do tego trenowała to uda Ci się zrzucić te kg Pozdrawiam
Ja się cieszę że wreszcie jest ktoś młodszy xD
też się cieszę, że ktoś młodszy ;D a ile chcesz zrzucić?
malinowamambaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-19, 19:56   #2140
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
kolejna siostra sie melduje ja bylam chwilowo zajeta z moim Tztem ale jestem juz cała i zdrowa

dostałam dzis od mojego Tżta zel nivea ten nowy na wyszczuplenie,i sliczna fioletowa torebke tzn torbe raczej bo jest taka jak ja lubie z tych wiekszych wiec super mila niespodzianka

tylko chwilę
pochwal się torbą bo ja właśnie poluję na fioletową i na żółtą i na zieloną....

Stary 2008-03-19, 20:09   #2141
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

gratulacje Privativ

tez juz planuje grzeszenie
dzisiaj juz upieklam mazurka, a raczej rich millionaire's shortbread na kruchym ciescie z cukrem brazowym, na to masa tofii z orzeszkami ziemnymi i na to ogromna ilosć czekolady 75%= PYSZNOSCI! i nic przy robieniu nie pokosztowalam!
przede mną jeszcze babka, makowiec, new york style cheesecake oraz stefanka i mam zamiar WSZYSTKIEGO skosztować. a oprocz tych slodkosci jedzonko SB.

dzisiaj zjadlam:
IŚ: twarozek domowy z biala rzodkiewka
IIŚ: serek homo z makiem i aromatem pomaranczowym-pycha, 2lyzeczki masla orzechowego, 4 morele (strasznie duzo do poludnia jem )
O: soja w pomidorach+ fasolka szparagowa podsmazana z czabrem i czosnkiem
K: wiesniak z papryką

happiness is on the way.
mcdulka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-19, 20:10   #2142
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

Cytat:
tylko chwilę
to tak jak ja. i marza mi sie zolte albo fioletowe peep toe
a wczoraj kupilam w reserved piękny intensywnie ciemny- morski pasek

happiness is on the way.
Stary 2008-03-19, 20:13   #2143
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
tylko chwilę
chwile... ok zrobie zdjecie torebki i dodam ale to jutro albo po jutrze bo moj aparat gdzies sobie poszedł... hmmm JAk bede miala go spowrotem to zrobie Zobaczycie jaki gust ma moj Tżt

JA juz wysmarowalam sie tym zelem...zeby to byla prawda ze w miesiec ok 3 cm... super ale bede sie cieszyla jak nawet 2 zejdą albo chociaz jeden??
Stary 2008-03-19, 20:15   #2144
faraula
Raczkowanie

wooow ale super kostiumy moze sobie zamowie :? ale nie wiem w jakim rozmiarze... bo planuje wyjazd w maju do tunezji z pryzjaciolka a potem z tz do dubaju moze sie wcisne w m ale pewnie nieeee :C

dzem montignaca to /wogole wszystkie produkty montignaca dostapne na www.naturalia.pl/ sa bez dodatku cukru. dieta montignaca byla podstawa SB tylko troche mniej marketingowa i dlatego pewnie sb jest bardziej popularne. ale tez opiera sie na IG i jeszcze zaleca w I fazie rozdzielenie posilkow tluszczowych od weglowodanowych, ale zakazane sa te same rzeczy. warto tez sie zaznajomic. ja biore czesto przepisy bo tez sa fajne i zdrowe. no i tez sie nauczylam wiele o zywieniu z jego ksiazek. no i o tych jogurtach co sa w sklepach ze tam zawsze dosypuja cukier a jak nie to dosypuja go do wsadow owocowych... polecam dzemy montignaca bo sa super smaczne i takie naturlane. czuc to serio aha monti radzi nie uzywac slodzika bo jest niezdorwy za to na II fazie mozna spokojnie do deserow uzywac fruktozy ktora ma IG 20

jenu moje menu:

smlet z duszonymi warzywami /cieciorka, baklazan, cukinia, cebula, troche blonnika, troche siemienia/

p: pistacje

o: kurczak gotowany na parze z warzywami ze sniadania /dodalam dla odmiany przecier pomidorowy/ i salata maslowa /bylo pyszne

p: gotowane na parze brukselki

k: makrela /cala o zgrozo!!!/ ale mialam na nia smaka

zaraz wypije herbatke ajurvedyjska detox

jeny moze macie wrazenie ze ja zadko pisze ale jestem z wami i wszytko czytam, tylko niera znie mam jak odpwiedziec /siedze hehe caly czas w kuchni albo zajmuje sie coreczka albo pisze mgr/.

no i wogole jestescie super gdyby nie wy to bym nie schudla a juz troche widac roznice
Stary 2008-03-19, 20:21   #2145
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

Cytat:
Napisane przez faraula Pokaż wiadomość
wooow ale super kostiumy moze sobie zamowie :? ale nie wiem w jakim rozmiarze... bo planuje wyjazd w maju do tunezji z pryzjaciolka a potem z tz do dubaju moze sie wcisne w m ale pewnie nieeee :C

dzem montignaca to /wogole wszystkie produkty montignaca dostapne na www.naturalia.pl/ sa bez dodatku cukru. dieta montignaca byla podstawa SB tylko troche mniej marketingowa i dlatego pewnie sb jest bardziej popularne. ale tez opiera sie na IG i jeszcze zaleca w I fazie rozdzielenie posilkow tluszczowych od weglowodanowych, ale zakazane sa te same rzeczy. warto tez sie zaznajomic. ja biore czesto przepisy bo tez sa fajne i zdrowe. no i tez sie nauczylam wiele o zywieniu z jego ksiazek. no i o tych jogurtach co sa w sklepach ze tam zawsze dosypuja cukier a jak nie to dosypuja go do wsadow owocowych... polecam dzemy montignaca bo sa super smaczne i takie naturlane. czuc to serio aha monti radzi nie uzywac slodzika bo jest niezdorwy za to na II fazie mozna spokojnie do deserow uzywac fruktozy ktora ma IG 20

jenu moje menu:

smlet z duszonymi warzywami /cieciorka, baklazan, cukinia, cebula, troche blonnika, troche siemienia/

p: pistacje

o: kurczak gotowany na parze z warzywami ze sniadania /dodalam dla odmiany przecier pomidorowy/ i salata maslowa /bylo pyszne

p: gotowane na parze brukselki

k: makrela /cala o zgrozo!!!/ ale mialam na nia smaka

zaraz wypije herbatke ajurvedyjska detox

jeny moze macie wrazenie ze ja zadko pisze ale jestem z wami i wszytko czytam, tylko niera znie mam jak odpwiedziec /siedze hehe caly czas w kuchni albo zajmuje sie coreczka albo pisze mgr/.

no i wogole jestescie super gdyby nie wy to bym nie schudla a juz troche widac roznice
jak zwykle pysznie!!!!!
tez sie juz nauczylam sama komponować jogurty naturalne- kiedys nawet zrobilam sobie "fruktozę waniliową" zeby dosladzac jogurcik. nie ma nic lepszego jak jogurt z malinami i wanilia!
przepyszny jest tez dzem porzeczkowy z lidla slodzony fruktoza (dla diabetykow)- jak dla mnie rewelacja

happiness is on the way.
Stary 2008-03-19, 20:23   #2146
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Kochana jak ja się wciskam w L to Ty ma pewno w M wejdziesz

Stary 2008-03-19, 20:26   #2147
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

Cytat:
czyli myslisz,ze jak normalnie nosze 36 to moge kupic S? normalna rozmiarowka? ten drugi jest obledny!!!!!

happiness is on the way.
Stary 2008-03-19, 20:32   #2148
faraula
Raczkowanie

Cytat:

ee ale ja wielka jestem mam 171cm a waga hmmmm jeszcze pociazowa

a one naprawde powiekszaja cycuszki? bo ja schudla chyba glownie z biustu teraz wiec przyda sie pare cm wiecej

mcdulka: a jak robisz to fruktoze waniliowa? brzmi suuuper

aha: prosze o rady jak przejsc na II faze? bo mam leki ze jak zaczne jesc weglowodany to jakos juz nie schudne. wsparcie mile widziane, no i wasze doswiadczenia... bo to powili wprowadzac prawda? owocow i slodyczy nie lubie zbytnio ale jak sobie mylse o makaronie to mi sie cieplo na sercu robi...
Stary 2008-03-19, 20:33   #2149
blondyneczka513
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malinowamambaa Pokaż wiadomość
też się cieszę, że ktoś młodszy ;D a ile chcesz zrzucić?
Ja chcę jeszcze ze dwa, trzy kg, ale zaczynam tak całkiem po świętach. Teraz zrobiłam sobie taką jakby próbe czy w ogóle mi ta dieta pomoże Oczywiscie do Soboty będe jeszcze żyła SB ale aż takiej silnej woli nie mam żeby przetrwać na niej święta. Dlatego od wtorku zaczynam od nowa... a Ty?;>
Stary 2008-03-19, 20:35   #2150
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

Cytat:

mcdulka: a jak robisz to fruktoze waniliowa? brzmi suuuper

aha: prosze o rady jak przejsc na II faze? bo mam leki ze jak zaczne jesc weglowodany to jakos juz nie schudne. wsparcie mile widziane, no i wasze doswiadczenia... bo to powili wprowadzac prawda? owocow i slodyczy nie lubie zbytnio ale jak sobie mylse o makaronie to mi sie cieplo na sercu robi...
do slioczka dajesz rozcietą laskę wanili, wsypujesz szkladnke fruktozy i za ok. 1msc masz pyszną waniliową fruktoze.

dolączam się do pytania zaczelam od wprawadzania po kilka suszonych moreli (4-5) dziennie- mysle,ze one w niczym nie przeszkadzaja. a dalej nie wiem co

happiness is on the way.
Stary 2008-03-19, 20:35   #2151
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mcdulka Pokaż wiadomość
czyli myslisz,ze jak normalnie nosze 36 to moge kupic S? normalna rozmiarowka? ten drugi jest obledny!!!!!

wydaje mi się, że tak ale żeby potem nie było na mnie ja mam w biodrach dużo więcej niż tam jest napisane (boczki mi trochę wystają) ale zakładam je bez problemu. więc jak wymiary majciochów się zgadzają to się zmieścisz

Stary 2008-03-19, 20:39   #2152
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
ee ale ja wielka jestem mam 171cm a waga hmmmm jeszcze pociazowa

a one naprawde powiekszaja cycuszki? bo ja schudla chyba glownie z biustu teraz wiec przyda sie pare cm wiecej

ja mam 175cm i ważę 75kg a Ty chyba trochę mniej, co
jeśli chodzi o ten stanik to on ma w środku taką wyjmowaną dużą gąbkę, która rzeczywiście powiększa tylko trochę mnie denerwuje jak się układa

ja w sumie jestem na II fazie i jem normalnie jak na I tylko czasem zjem coś II fazowego zresztą po świętach na tydzień pewnie znowu I faza

Stary 2008-03-19, 21:09   #2153
malinowamambaa
Raczkowanie

GG do malinowamambaa

Cytat:
Napisane przez blondyneczka513 Pokaż wiadomość
Ja chcę jeszcze ze dwa, trzy kg, ale zaczynam tak całkiem po świętach. Teraz zrobiłam sobie taką jakby próbe czy w ogóle mi ta dieta pomoże Oczywiscie do Soboty będe jeszcze żyła SB ale aż takiej silnej woli nie mam żeby przetrwać na niej święta. Dlatego od wtorku zaczynam od nowa... a Ty?;>
ja chcę jakoś 6kg ^^ ale też chyba zacznę po świętach tak na dobre. teraz tylko nie jem wieczorami, nie jem słodyczy i chleba ;p szkoda, że nie można się odchudzić z mięśni ;/

dziewczyny, czy macie tak jak ja (albo jesteście tak nierozsądne jak ja), że kupujecie rzeczy, w których narazie wyglądacie źle, ale jesteście przekonane, że schudniecie i będziecie w nich wyglądać super? i macie taką wizję, że idziecie w tym po ulicy i czujecie się naprawdę świetnie? xD hahah. ja tak mam. obecnie w mojej szafie 'czekają na mnie' 2 pary dżinsów-rurek, 3 bluzki na ramiączkach i szorty. to troche motywuje.. bo jak chcę sięgnąć po coś słodkiego, to myślę sobie: 'nie mogę! no bo przecież muszę wbić się w te spodnie, na które wydałam tyle kasy"... proszę, powiedzcie, że nie tylko ja jestem taka chora !
malinowamambaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-19, 21:11   #2154
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinowamambaa Pokaż wiadomość
ja chcę jakoś 6kg ^^ ale też chyba zacznę po świętach tak na dobre. teraz tylko nie jem wieczorami, nie jem słodyczy i chleba ;p szkoda, że nie można się odchudzić z mięśni ;/

dziewczyny, czy macie tak jak ja (albo jesteście tak nierozsądne jak ja), że kupujecie rzeczy, w których narazie wyglądacie źle, ale jesteście przekonane, że schudniecie i będziecie w nich wyglądać super? i macie taką wizję, że idziecie w tym po ulicy i czujecie się naprawdę świetnie? xD hahah. ja tak mam. obecnie w mojej szafie 'czekają na mnie' 2 pary dżinsów-rurek, 3 bluzki na ramiączkach i szorty. to troche motywuje.. bo jak chcę sięgnąć po coś słodkiego, to myślę sobie: 'nie mogę! no bo przecież muszę wbić się w te spodnie, na które wydałam tyle kasy"... proszę, powiedzcie, że nie tylko ja jestem taka chora !

Słońce no pewnie że tak mam na mnie w szafie czekają ubrania z epoki jak byłam piękna i chuda, a motywują mnie dzisiaj dostarczone stroje kąpielowe-wyobrażam sobie jak super będę w nich wyglądać na plaży (a najlepsze że jak pojadę do Anglii to na żadną plażę nie pójdę)

Stary 2008-03-19, 21:17   #2155
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
to tak jak ja. i marza mi sie zolte albo fioletowe peep toe
a wczoraj kupilam w reserved piękny intensywnie ciemny- morski pasek
mi tez sie marza zolte peeptoe... i zolte balerinki... i czerwone! i zielona torebka
Cytat:
produkty montignaca do dostania w organic market rowniez tam jest az caly przedzial tylko dla nich

ha, musze sie pochwalic, ze wlasnie obcielam wlosy mojej mamie i wyszlo mi super
Stary 2008-03-19, 22:24   #2156
kaszellek
Zadomowienie

GG do kaszellek

blondee przepisy zupkowe chętnie przygarnę Pora uwielbiam, pyszny i zdrowy ejst

mcdulka świetny pomysl z tą fruktozą waniliową! ciekawe czy cynamonowa by też tak wyszła... z laską cynamonu... chociaż cynamon w proszku jest, to może to się mija z celem trochę.. no ale ja zaraz sobie przyrządzę waniliową albo jutro raczej..

privativ gratuluję prawka!!!!

k_asiaczek drugie bikini jest przecudne! Gdybym miała w wakacyjnych planach plażę to chyba bym się skusiła zwłaszcza, że i cena niewygórowana!! Ale moje plany na wakacje (i najbliższy rok licząc od lipca) oscylują dookoła Anglii, więc raczej powinnam na kaloszki odkładać

http://www.naturalia.pl/sklep.php fajny jest ten sklep, nie widziałam go wcześniej... trochę drogo (czekolady.. ), ale sosy pomidorowe smacznie wyglądają i dżemy genialne (bo nie dosładzane fruktozą, chociaż cena też zwala mnie z nóg :P )

hm ja padam na twarz, dopiero wróciłam z teatru Hahaha jeszcze z tydzień w pracy i będę "Upiora..." znała na pamięć ale dzień bezgrzeszny
i nakupowałam "malowideł" essence za grosze, a takie fajne... więc się cieszę i piję pokrzywkę i idę spaciu

so... dobranoc
kaszellek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-19, 22:34   #2157
faraula
Raczkowanie

Cytat:
do slioczka dajesz rozcietą laskę wanili, wsypujesz szkladnke fruktozy i za ok. 1msc masz pyszną waniliową fruktoze.

dolączam się do pytania zaczelam od wprawadzania po kilka suszonych moreli (4-5) dziennie- mysle,ze one w niczym nie przeszkadzaja. a dalej nie wiem co
brzmi slodko i za miesiac to juz moze bede wiecej rzeczy jadla...

k_asiaczku: ah diabel tkwi w kilogramach i sama pewnie wiesz ze kilo kilu nie rowne. ja zawsze mialam 'kobiece krztalty' ale jakos teraz tak po ciazy obroslam brzydko tluszczem. chcialabym nadal miec troche tluszczyku ale jakiegos tak bardziej estetycznego

jeny brzuch mnie rozbolal po makreli. po co ja ja cala zjadlam bleeee
Stary 2008-03-19, 22:43   #2158
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
brzmi slodko i za miesiac to juz moze bede wiecej rzeczy jadla...

k_asiaczku: ah diabel tkwi w kilogramach i sama pewnie wiesz ze kilo kilu nie rowne. ja zawsze mialam 'kobiece krztalty' ale jakos teraz tak po ciazy obroslam brzydko tluszczem. chcialabym nadal miec troche tluszczyku ale jakiegos tak bardziej estetycznego

jeny brzuch mnie rozbolal po makreli. po co ja ja cala zjadlam bleeee
no wiem wiem ale ja to nawet jak schudnę to będę mieć dużą pupę (po mamusi) i duży brzuch poniżej pępka ale Kochana, pomyśl sobie jak cudnie będziesz wyglądać w takim kostiumie jak schudniesz

Stary 2008-03-19, 22:57   #2159
carmelova
Zakorzenienie

O mamma mia ile czytania :O Ale zaraz nadrobię
Chciałam się tylko pochwalić, że po miesiacu nieobecności w rodzinnych stronach, mama TZta powiedziala, ze strasznie schudlam. A potem moja mama powiedziala to samo. Z tym, ze moja wiedziala, ze sie "odchudzam". Także najważniejsze, że widać efekt, a byłam w obcisłej dzianinowej sukience, która raczej kilogramów nie ujmuje...
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-19, 23:03   #2160
faraula
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
O mamma mia ile czytania :O Ale zaraz nadrobię
Chciałam się tylko pochwalić, że po miesiacu nieobecności w rodzinnych stronach, mama TZta powiedziala, ze strasznie schudlam. A potem moja mama powiedziala to samo. Z tym, ze moja wiedziala, ze sie "odchudzam". Także najważniejsze, że widać efekt, a byłam w obcisłej dzianinowej sukience, która raczej kilogramów nie ujmuje...
gratuluje kochana

hehe moja mama tez wie ze sie odchudzam i oto dialog z dzis:

mama:kochanie jak schudlas, super wygladasz

ja: naprawde /naiwna sie podjaralam/

mama: a moze zjesz tego mazurka co go kupilam na swieta

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości