|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
Zadomowienie
|
dubel
Siostra Tiara sie melduje
![]() ![]() Obym jutro czula sie lepiej bo od rana pracuje... Dzis klientka jak mnie zobazyla powiedziala: Alez pani schudla! - strasznie sie zdziwilam, bo myslalam ze tych 2 kg na 174 cm wzrostu nie bardzo widac ![]() ![]()
![]() ![]() 1 etap 6 -5 - 4 - 3- 2 - 1 Winners do what losers don't want to do Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-03-19 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część trzecia ::..
Cytat:
znaczy nie obżeram się, ale zjadłam płatki na śniadania, na deser po obiedzie deser.. zaczynam po świętach- od nowa.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2133 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a w ogóle wczoraj się wkurzyłam bo jak zamówiłam szaliczki w piątek to od razu wysłałam kolesiowi maila jakie chce kolory (z myślą, że wyśle pon-wt i na święta będę miała) a ten mi wczoraj pisze, że pieniądze dostał ale nie wie jakie kolory ma wysłać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
byłam pewna ze Ci się uda ![]() ![]() Dzis stwierdzilam ze nie czuje tego ze jestem na diecie ![]() ![]() ![]() Ś: jajecznica z szynka i serem+troche makreli II Ś : maly jogurt nat light+ porcja orzechow O: udko z kurczaka bez skory+2 rodzaje surowek K: serek homo nat. z cynamonem i kokosem, mialam za dluga przerwe miedzy obiadem a kolacja (4,5 h ![]() ![]() i do tego kakao ![]() jezdzilam teraz ponad 40 min na rowerku wiec cos tam jeszcze spalilam
![]() |
#2135 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a moze pochwal sie kostiumami? ![]() ![]() kochane, ja sie dzis bez bicia przyznaje, zgrzeszylam. ale z musu. rano zjadlam pysznego omlecika, wzielam ze soba troche orzeszkow, ale niestety, jak sie lata po miescie od 9 do 18 to orzechy nie wystarcza... tak wiec dopiero o 17 mialam chwile wytchnienia i bylam w restauracji. zamowilam cos, co bylo jak najmniej grzeszne, ale jednak... to byla salatka z lososia wedzonego, salaty, cebuli, kaparow i oliwek na placku takim jakby meksykanskim taco. nie zjadlam calego, ale jednak... kurcze, no trudno. jutro juz mam wolny dzien wiec bedzie dobrze ![]() ![]() a w ramach sprezenia sie wydalam ponad 3stowy na ujedrniajace kosmetyki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no, jak mi przyjdzie zgreszyc to pomysle o tym ile kasy w to swoje odchudzanie wkladam i juz mi przejdzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() stroje: http://www.allegro.pl/item326226660_...miar_40_l.html i http://www.allegro.pl/item323137432_...miar_40_l.html a miałaś dziś nie grzeszyć ![]()
![]() |
#2137 |
Wtajemniczenie
|
a mialam. i naprawde nie chcialam, ale chyba juz lepsza byla ta salatka o 17 [8godzin po sniadaniu
![]() ![]() a ja to nawet podwojnie zgrzeszylam bo nie dosc, ze nic nie jadlam caly dzien to jeszcze ten grzeszek ![]() jutro juz wszystko bedzie ok! ![]() edit: a kostiumy bardzo mrauuu, szczegolnie ten jeden ![]() ![]()
![]() |
#2138 |
Zadomowienie
|
kolejna siostra sie melduje
![]() ![]() ![]() dostałam dzis od mojego Tżta zel nivea ten nowy na wyszczuplenie ![]() ![]() ![]()
#2139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko chwilę ![]() pochwal się torbą bo ja właśnie poluję na fioletową i na żółtą i na zieloną.... ![]()
![]() |
#2141 |
Zadomowienie
|
gratulacje Privativ
![]() ![]() ![]() tez juz planuje grzeszenie ![]() dzisiaj juz upieklam mazurka, a raczej rich millionaire's shortbread na kruchym ciescie z cukrem brazowym, na to masa tofii z orzeszkami ziemnymi i na to ogromna ilosć czekolady 75%= PYSZNOSCI! i nic przy robieniu nie pokosztowalam! przede mną jeszcze babka, makowiec, new york style cheesecake oraz stefanka i mam zamiar WSZYSTKIEGO skosztować ![]() dzisiaj zjadlam: IŚ: twarozek domowy z biala rzodkiewka IIŚ: serek homo z makiem i aromatem pomaranczowym-pycha, 2lyzeczki masla orzechowego, 4 morele (strasznie duzo do poludnia jem ![]() O: soja w pomidorach+ fasolka szparagowa podsmazana z czabrem i czosnkiem K: wiesniak z papryką
![]() |
#2142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a wczoraj kupilam w reserved piękny intensywnie ciemny- morski pasek ![]()
![]() |
#2143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() JA juz wysmarowalam sie tym zelem...zeby to byla prawda ze w miesiec ok 3 cm... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2144 |
Raczkowanie
|
wooow ale super kostiumy
![]() ![]() ![]() dzem montignaca to /wogole wszystkie produkty montignaca dostapne na www.naturalia.pl/ sa bez dodatku cukru. dieta montignaca byla podstawa SB tylko troche mniej marketingowa i dlatego pewnie sb jest bardziej popularne. ale tez opiera sie na IG i jeszcze zaleca w I fazie rozdzielenie posilkow tluszczowych od weglowodanowych, ale zakazane sa te same rzeczy. warto tez sie zaznajomic. ja biore czesto przepisy bo tez sa fajne i zdrowe. no i tez sie nauczylam wiele o zywieniu z jego ksiazek. no i o tych jogurtach co sa w sklepach ze tam zawsze dosypuja cukier a jak nie to dosypuja go do wsadow owocowych... polecam dzemy montignaca bo sa super smaczne i takie naturlane. czuc to serio ![]() ![]() jenu moje menu: s ![]() p: pistacje o: kurczak gotowany na parze z warzywami ze sniadania /dodalam dla odmiany przecier pomidorowy/ i salata maslowa /bylo pyszne p: gotowane na parze brukselki k: makrela /cala o zgrozo!!!/ ale mialam na nia smaka zaraz wypije herbatke ajurvedyjska detox jeny moze macie wrazenie ze ja zadko pisze ale jestem z wami i wszytko czytam, tylko niera znie mam jak odpwiedziec /siedze hehe caly czas w kuchni albo zajmuje sie coreczka albo pisze mgr/. no i wogole jestescie super gdyby nie wy to bym nie schudla ![]() ![]()
#2145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tez sie juz nauczylam sama komponować jogurty naturalne- kiedys nawet zrobilam sobie "fruktozę waniliową" zeby dosladzac jogurcik. nie ma nic lepszego jak jogurt z malinami i wanilia! przepyszny jest tez dzem porzeczkowy z lidla slodzony fruktoza (dla diabetykow)- jak dla mnie rewelacja ![]()
![]() |
#2146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2147 |
Zadomowienie
|
czyli myslisz,ze jak normalnie nosze 36 to moge kupic S? normalna rozmiarowka? ten drugi jest obledny!!!!!
#2148 |
Raczkowanie
|
ee ale ja wielka jestem mam 171cm a waga hmmmm ![]() ![]() a one naprawde powiekszaja cycuszki? bo ja schudla chyba glownie z biustu teraz ![]() mcdulka: a jak robisz to fruktoze waniliowa? brzmi suuuper aha: prosze o rady jak przejsc na II faze? bo mam leki ze jak zaczne jesc weglowodany to jakos juz nie schudne. wsparcie mile widziane, no i wasze doswiadczenia... bo to powili wprowadzac prawda? owocow i slodyczy nie lubie zbytnio ale jak sobie mylse o makaronie to mi sie cieplo na sercu robi...
#2149 |
Raczkowanie
|
Ja chcę jeszcze ze dwa, trzy kg, ale zaczynam tak całkiem po świętach. Teraz zrobiłam sobie taką jakby próbe czy w ogóle mi ta dieta pomoże
![]() ![]()
![]() |
#2150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dolączam się do pytania ![]() ![]()
![]() |
#2151 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wydaje mi się, że tak ale żeby potem nie było na mnie ![]() ![]()
![]() |
#2152 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() jeśli chodzi o ten stanik to on ma w środku taką wyjmowaną dużą gąbkę, która rzeczywiście powiększa tylko trochę mnie denerwuje jak się układa ![]() ja w sumie jestem na II fazie i jem normalnie jak na I tylko czasem zjem coś II fazowego ![]() ![]()
![]() |
#2153 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziewczyny, czy macie tak jak ja (albo jesteście tak nierozsądne jak ja), że kupujecie rzeczy, w których narazie wyglądacie źle, ale jesteście przekonane, że schudniecie i będziecie w nich wyglądać super? i macie taką wizję, że idziecie w tym po ulicy i czujecie się naprawdę świetnie? xD hahah. ja tak mam. obecnie w mojej szafie 'czekają na mnie' 2 pary dżinsów-rurek, 3 bluzki na ramiączkach i szorty. to troche motywuje.. bo jak chcę sięgnąć po coś słodkiego, to myślę sobie: 'nie mogę! no bo przecież muszę wbić się w te spodnie, na które wydałam tyle kasy"... proszę, powiedzcie, że nie tylko ja jestem taka chora ! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Słońce no pewnie że tak mam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2155 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ha, musze sie pochwalic, ze wlasnie obcielam wlosy mojej mamie i wyszlo mi super ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2156 |
Zadomowienie
|
blondee przepisy zupkowe chętnie przygarnę
![]() ![]() mcdulka świetny pomysl z tą fruktozą waniliową! ciekawe czy cynamonowa by też tak wyszła... z laską cynamonu... chociaż cynamon w proszku jest, to może to się mija z celem trochę.. no ale ja zaraz sobie przyrządzę waniliową ![]() ![]() privativ gratuluję prawka!!!! k_asiaczek drugie bikini jest przecudne! Gdybym miała w wakacyjnych planach plażę to chyba bym się skusiła ![]() ![]() http://www.naturalia.pl/sklep.php fajny jest ten sklep, nie widziałam go wcześniej... trochę drogo (czekolady.. ![]() hm ja padam na twarz, dopiero wróciłam z teatru ![]() ![]() ![]() i nakupowałam "malowideł" essence za grosze, a takie fajne... więc się cieszę ![]() ![]() so... dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
k_asiaczku: ah diabel tkwi w kilogramach i sama pewnie wiesz ze kilo kilu nie rowne. ja zawsze mialam 'kobiece krztalty' ale jakos teraz tak po ciazy obroslam brzydko tluszczem. chcialabym nadal miec troche tluszczyku ale jakiegos tak bardziej estetycznego ![]() jeny brzuch mnie rozbolal po makreli. po co ja ja cala zjadlam bleeee
![]() |
#2158 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
O mamma mia ile czytania :O Ale zaraz nadrobię
![]() Chciałam się tylko pochwalić, że po miesiacu nieobecności w rodzinnych stronach, mama TZta powiedziala, ze strasznie schudlam. A potem moja mama powiedziala to samo. Z tym, ze moja wiedziala, ze sie "odchudzam". Także najważniejsze, że widać efekt, a byłam w obcisłej dzianinowej sukience, która raczej kilogramów nie ujmuje... |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() hehe moja mama tez wie ze sie odchudzam i oto dialog z dzis: mama:kochanie jak schudlas, super wygladasz ja: naprawde /naiwna sie podjaralam/ mama: a moze zjesz tego mazurka co go kupilam na swieta ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.