![]() |
#1741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Hej!
Bo mnie tu chyba dzisiaj nie było. Nie nadrabiam bo padam... Przewozilismy rzeczy do nowego mieszkania. Jutro czeka nas sprzątanie. Ja nie za wiele robie, w sensie nic nie nosze, tylko pakuje, jutro będzie rozpakowywac. Ale wiecie co...zalamalam sie. Powinnam się cieszyć bo przestrzeń 60m ale jak dzisiaj popatrzylam to jednak trochę zniszczone to mieszkanie, w sensie ściany brudne i gdzieniegdzie opryski i drzwi do lazienki jakos sie ciezej zamykaja...I mnie to dobilo i już niby się cieszę a nie cieszę. A cały tydzień byłam mega najarana na przeprowadzkę i w ogóle...powiedzcie mi że wymyślam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1743 | |||
Zadomowienie
|
Dzis jakos tak weekendowo
![]() Cytat:
Moje chlopaki ostatnio sie zajadalo chlebkiem obtoczonym w jajku z przyprawami i usmazonym. ![]() Na obiadku wybralam sobie barszczyk czerwony z uszkami i pierogi szpinakowe z sosem czosnkowym i rukola. Smaczniutkie ![]() Cytat:
Zawsze mozesz powachac palmersa jak Ci brak czekolady ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Zakorzenienie
|
Nie piszcie tyle o jedzeniu, bo mi się zachciewa coraz to nowych rzeczy.
![]() ![]() aneta, nie smutaj. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A wiecie jak mnie drazni jak wiem jak fajnie jestesmy w stanie ludziom ogarnac kuchnie, szafy, szafeczki i inne rzeczy a moje mieszkanie jest na szarym końcu? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1748 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No właśnie Anetka nie smutaj, my mieszkamy póki co z rodzicami i żyjemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Rozeznanie
|
Ja dopiero do domi wróciłam. Cały dzień poza domem. Rano usg, potem w pracy do 19 i jeszcze 2 hebe objechałam, żeby kupić puder w promocji na -40%
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1750 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak jak dziewczyny pisały ściany można odmówić niewielkim kosztem i dogadać się z właścicielem żeby koszt farb odliczył od czynszu. Cytat:
A na kolację zjadłabym kluski ziemniaczane z boczkiem i smażoną kapustą. Ale się rozmarzyłam ... Może jutro na obiad sobie zrobię, jak będę miała siłę po wycieczce do laboratorium Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Moje dziecię cały dzień mi chyba na pęcherz uciska. Co pół godziny latam do toalety 😕 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1751 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1752 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam naleśniki i szukałam syropu klonowego i nie znalazłam w lodówce tylko w szafce jakieś z pływającym czymś na wierzchu. Oczywiście pisze żeby trzymać w lodówce a miałam takiego smaka. Posmarowałam dżemem truskawkow ale to nie to samo
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1753 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane za pomocą mTalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tyle że mozna zmyć te brudki. Teraz sa takie farby, ze nawet za duzo ich nie czuc, moment schna wiec bedzie cieplo to sobie odswiezycie ![]() Najwazniejsza jest przestrzen Cytat:
![]() Teraz to bym chciala polaczenie czarnego z fioletem, czy rozem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1756 |
Raczkowanie
|
Aneta głowa do góry. W ciąży czasami czepiamy się szczegółów,wiem to po sobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Zakorzenienie
|
Aneta_91 gdy wszystko rozpakujecie to nawet nie zauważysz tych niedociągnięć
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że syrop nie wypalił i dżemik musiał być. Miodu nie masz? To taki inny substytut ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1760 |
Zakorzenienie
|
Właśnie sobie zdałam sprawę, że moje cycki chyba nie przestały rosnąć.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1761 | |
Zakorzenienie
|
Kojarzy ktoras jakies fioletowo czarne czy rozowo czarne wozki?
![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Raczkowanie
|
Malenka, ale cham z Twojego szefa. Dziad i tyle! Nie można tak postępować z kobietą w ciąży, i w ogóle z żadnym pracownikiem. Może go myszy zjedzą hehe
![]() Ja pewnie tez bym nie miała odwagi i ochoty by dalej walczyć, więc Cię rozumiem. Miałam już tyle różnych akcji z szukaniem pracy, jej brakiem albo chęćią utrzymania, ze też czasami nie mam już na nic siły albo obniżam swoją godność chwilami byleby się utrzymać. Czy nie żal Wam i nie boicie się, że ktoś Was w pracy zastępuje na czas nieobecnosci? Albo że nie będziecie miały do czego wracać po macierzyńskim? Ja tak długo walczyłam o jakąś stałą pracę, że teraz boję się, że znowu ją stracę i będę miała potem problem z powrotem na rynek pracy. Ta myśl nie pozwala mi się do końca cieszyć macierzyństwem i mnie to dobija czasami. Aneta, na pewno możecie odmalować to mieszkanko powoli i będzie git. Najważniejsze, że metraż większy. Mi się marzy dodatkowy pokój, choć wiem, że nie powinnam narzekać bo przynajmniej mam dach nad głową i świeżo wyremontowane lokum. Ale od wczoraj mam jakiś zjazd nastroju, bierze mnie na płaczki i wszystko mnie drażni, wkurza i przeraża. Mam nadzieję, że to tylko wina hormonów i zmieniającej się jak w kalejdoskopie pogody, i zaraz mi przejdzie. Wczoraj wieczorem tak mi łzy popłyneły jak rzeka tylko dlatego, że TŻ zajął na dłużej łazienkę a mi się właśnie chciało siusiu (wcale nie tak bardzo ![]() ![]() Ja właśnie pożarłam sałatkę grecką i zostawiłam sobie jeszcze na śniadanko więc Wasze jedzeniowe opowieści (zwłaszcza o jajku, którego od początku ciąży jeść jakoś nie mogę - bleee) wcale mnie nie ruszają. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Więc teraz nadrobie: I nas (okazało się po fakcie) byl/Jest zakaz strzelania konfetti i rzucania ryżem. Myśmy nie wiedzieli i później były jakieś pretensje od kościelnego ![]() ![]() (Wyszłam teraz na jędzę, wiem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1766 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017
Siemano dziewczyny
jestem nowa, chciałam się przywitać ![]() troche o mnie: mama 3 letniego Janka, druga ciąża: 17tc, będzie drugi chłopczyk ![]() Szczęsliwa Hashimotka ![]()
#1767 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017
Cytat:
Skąd taki rozrzut terminowy ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1768 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1769 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co po roku? Własne M-4? Czy dom? Witam nową mamusię sierpniową ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Zakorzenienie
|
Będziemy kupować póki co mieszkanie.
Myśleliśmy że się uda przed sierpniem kupić i wykończyć i wprowadzić ale niestety nie. No i dlatego Mąż mówi że się nie opłaca malować ale ja estetka jestem i nie wiem jak to będzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.