|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Codziennie leżę jak głupia głową w dół i nic... Twoja Pola ciut mniejsza od mojej ☺ Super że szyjka trzyma, same dobre wieści dzisiaj ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3362 |
Zakorzenienie
|
Daiquiricubano super ze wizyta udana i z malutką wszystko ok. Juz sie robi mala panienka 😊
Co do tokso to ja mialam tylko na poczatku ciazy czyli tylko raz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3363 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3365 |
Wtajemniczenie
|
Z tokso to nie jest obowiązek, jeśli wiesz, że to przeszlas i jest niereaktywne. W tym jednym przypadku nie trzeba powtarzać.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- Witam się przy słodkiej kawie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3366 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3367 |
Zakorzenienie
|
Hej. Wstalam. Maz juz buszuje od 7..wyslalam gondo fryzjera zeby jakos wygladal na sesji..co z tego ze ja mam siwki 😂 pogoda fajna wiec mamy nadzieje..ze sesja sie uda.
Arleta jakos bylam pewna ze wizyte masz dzisiaj. Drobniutka modeleczka po mamusi. Super..za dobre wiesci. Mnie dziś obudzil taki bol...przeszywajacy..jakb y prad..mega nieprzyjemny..przy samej bozenie..juz go kiedys mialam..poszlam do kibelka..zmienilam pozycje i mi przeszlo.. Nic..trzeba robic sniadanko o się szykowac bo o 10 wyjazd Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3368 |
Raczkowanie
|
Witajcie z rana
![]() U mnie wiosna nadal nie odpuszcza i niech tak zostanie!!! Widzę, że u większości weekend minął przy kiełbaskach z grilla i w Rossmannie ![]() ![]() Dziewczyny po wizytach - gratki, że wszystko jest ok i dzieciaczki ładnie rosną i wiszą główkami w dół ![]() Byłam na wizycie w piątek. Na szczęście wyniki krwi ok, a u malutkiej też wszystko w porządku. Chociaż nogi ma dłuższe o jeden tydzień, więc to trochę zawyża wagę ![]() ![]() Paula - super łowy w lumpku! zwłaszcza miałaś farta co do spodni! Cudo! Ja nie potrafię znaleźć w lumpach nic dla siebie, dlatego wychodzę z pełnymi siatami ubranek dla dzieci. Więc i tak nie narzekam... wyprawkę ubrankową dla malutkiej mam już prawie w komplecie (w sumie to w nadkomplecie, bo przy okazji kupuję też większe ciuszki). |
![]() ![]() |
![]() |
#3369 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3370 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3371 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale jak jest wynik negatywny to się powinno raz na semestr zrobić. Cytat:
Cytat:
Ja dzisiaj jadę do kardiologa. A jutro na rzęsy idę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3372 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Paula - jakie piękne te ubranka. A te rampersy 😍. Gratuluje super wieści z wizyt ![]() Sent from my SM-J510FN using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3373 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#3374 |
Zakorzenienie
|
Hej😘 wczoraj przepadlismy z mezem na zakupach...zawsze robimy wielkie zakupy na poczatku miesiaca, zeby miec spokoj...ale wczoraj to.bylo przegiecie...nachodzilam. sie jak glupia.
Ale bylosmy w rossmanie😁 nawet dwoch bo w galerii pustki... Kupilam dwie paki pampersow 80szt rozm 1 i 2 Waciki do dupli, hipp-plyn do kąpieli, mleczko, oliwke i.kremik. pieluchy flanelowe, woreczki zapachowe na pampery, chusteczki babydream, i jeszcze jakies podklady, podpaski i wyszlo ponad 200zl🤔 Ale rabat ok80zl wiec ok👍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3375 |
Zadomowienie
|
Tez sie witam z kawka. U mnie nawet cieplo - 11 stopni ale bez slonca. Oby znowu nie padalo.
Cos humoru nie mam dzisiaj ![]() Zaczelam sie zastanawiac czy malowac lozeczko. Mamy zwykle drewnianne i chcielismy polakierowac a teraz sama nie wiem czy zostwic takie jakie jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#3376 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Trochę Was ponadrabiałam i gratuluję udanych wizyt i zakupów ![]() My wczoraj kupiliśmy fotelik z bazą, łóżeczko i materacyk ![]() ![]() Jeszcze sobie przypomniałam, że na wątku ślubnym też miałyśmy dziewczynę, która nas oszukiwała, co chwila rozstawała się z narzeczonym i wracali do siebie i w końcu założyła nowe konto i udawała inną osobę żeby pokazać wszystkim w jakim to jest super związku, potem tych kont jeszcze chyba kilka miała i cały czas nas podczytywała.. Także na publicznych forum różne rzeczy mogą się zdarzać ![]()
![]() |
#3377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3378 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem, że nie jest refundowana, sama sobie płacę, ale tak z ciekawości pytam, bo w sumie w necie różne informacje znalazłam Cytat:
a jakim lakierem? coś kolorowego chcecie czy przyciemnić trochę? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3379 |
Zadomowienie
|
jakims ekologicznym, ale nie bylam jeszcze patrzec co jest w ofercie. A myslalam o bezbarwnym, zeby tylko zabezpieczyc drewno.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3380 |
Wtajemniczenie
|
Nasze łóżeczko jest z surowego drewna i przyciąga kurz, więc ja też się zastanawiam czy by nie pomalować. Mamy głównie białe meble u dzieci więc pewnie padło by na ten kolor.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3381 |
Rozeznanie
|
Jestem w drugiej ciazy ale z Corka nie mialam az tak. Od ok 15-16 tyg czuje bardzo regularne ruchy. Nie bylo dnia zeby nyly slabsze zeby czestotliwosc kopniakow mnie martwila czy zastanawiala...
Od kilku juz dobrych tygodni nie czuje kopniec a rozpychanie, wystawianie różnych czesci ciala. Mlody tak sie rozpycha ze mam wrazenie ze mi brzuch rozerwie. Jest mega silny i mega aktywny. Mimowolny ramiec brzucha non stop. Czasem mam wrazenie ze nawet slysze te uderzenia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3382 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam taki "drewniany" kolor. Sama chcialam takie lozeczko, ale w naszej opcji nie bylo. Padlo na biale wiec. ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
Pierwsza byla bardzo aktywna i bardziej kopala, pozniej sie jakby lekko przeciagala. Teraz mlodsza mniej aktywna, ale jak przywali to az boli. A ze starsza nigdy nie bolalo. Uklada mi sie jakos tak ze jajniki bola i pod zebra bardzo sie wpycha.
![]() |
#3383 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
powiedzcie mi jeszcze ile płacicie za tokso? chcę iść do prywatnego lab tym razem żeby mieć papierek w domu (w przychodni wszystkie trzyma moj prowadzący), a cennika nie ma. Nie pamietam ile w przychodni płaciłam i rachunku też nie mogę nigdzie znaleźć :p telefonu do nich też nie mogę namierzyć, co za wieś :/ |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3384 |
Zakorzenienie
|
Hejo.
Trocge po adrabialam ale tak naprawde to po łebkach ![]() Ciesze sie ze wszystkie wizyty zakończone pozytywnymi wiesciami, oby tak dalej. Paula super zakupy. Sarenka u mnie tez ta ciąż a trochę inna. Śmiałam sie ze córka to byk charpaganek, ale to co teraz syn wyprawia... mam wrażenie ze on w ogóle nie śpi. Ale... niech sie teraz wyszaleje a po porodzie będzie grzeczniutki ![]() Kurczę, znów w nocy nie mogłam spac, tyle ze w ta noc sen z powiek spędzał mi wózek... mam straszną ochotę kupić nowy. Nie mam na niego za bardzo kady bo w sumie nie planowałam...no i mam dylemat. Rozglądam się za używanymi ale nic mi się narazie nie spodobało. Jak pojadę do żłobka po córkę to znajdę do innego niz ostatnio sklepu i zobaczę co tam mają. Ja mam dzis dzień pracza ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też się boję rachunku po tych praniach wszystkich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3386 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3387 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3388 |
Zakorzenienie
|
Jak go kupowałam to nie myślałam że koła są aż tak ważne. Teraz wiem że są jednym z najważniejszych elementów przy wyborze wózka.
Nie czytałam zadnych opinii a Pani w sklepie była tak rozgarnieta ze też nic nie podpowiedziała. Jednak pianki na naszych chodnikach to gehenna. Edytowane przez vanessa1781 Czas edycji: 2017-04-04 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3389 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
No i kupilismy nowy. A wez poszukaj jakas hurtownie u Was. Ja kuoilam w hurtowni i zapłaciłam 200 zl mniej 😊 na allegro ten model co my mamy kosztujr ponad 200 zl wiecej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3390 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jutro się przelecę i wezmę stówkę poprostu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.