Czerwcowe mamusie 2017 cz. V - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-11, 21:49   #4411
Sarenkaa13
Rozeznanie

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V

Cytat:
Napisane przez ewelinka2311 Pokaż wiadomość
To ja mam w drugą stronę - panicznie się boje cesarki
Pięknie się zapowiada

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Ile Ty tego nazamawialas

Spokojnie to tylko tak groznie wyglada. W gemini jak to w gemini- wiekszosc to folia babelkowa. Ale maja u mnie za ro ogromnego plusa bo wszystko osobno w folii pieknie zapakowane, bezpieczne i wyglada elegancko po otwarciu.
A zamawialysmy we 4 z bratowa i kolezankami dla darmowej przesylki. Stad ta ilosc.
Skonczyly sie ostatnio rozne witaminy dla Corki, syropy i stwierdziłam ze przy okazji zrobie potrzebne aptrczne zakupy. Ale ja to minimalistka. Ze spraw dziecieco-ciazowych zakupilam: majtki poporodowe, wklady bella mama, podklady na lozko, sól fizjologiczna, wit D ( ale to tez dla Corki), waciki kiddi te większe, butelke avent i smoczek do butelki i to chyba tyle. Aha i pieluchy tetrowe. I juz.
Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
Tak, ja mam ten bol. Zaczal mi sie chyba pid koniec 3 mies. Moja gin byla zdziwiona bo mowila ze to o wiele za szybko. Spac w nocy nie moglam. No ale na jakis czas mialam spokoj a teraz na nowo. Jak leze csy siedzę i mam sie podnieść to masakra 😔a dzis byla u mnie siostra 14l. Co chwile cos chciala az w koncu powiedzialam zeby sobie cos przyniosła( przeciez nie bede co chwile sie podnosic i latac nastolatce kolo nosa) a ona do mnie ze przez ciaze leniwa sie zrobilam 😤 no ale co ona moze wiedziec 😏

Sarenkaa13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 21:54   #4412
paula.cw
Zakorzenienie

Cytat:
To ja mam w drugą stronę - panicznie się boje cesarki
Pięknie się zapowiada

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Ile Ty tego nazamawialas

Też się boję cesarki dlatego szukam wszystkich informacji co zrobić żeby się lepiej przygotować do sn żeby np. Nie wymieknac z bólu w trakcie

Cytat:
Napisane przez marikaxp Pokaż wiadomość
Ja też już nie pamiętam

Dzięki za aplikacje 😚

Plan porodu można napisać razem ze swoją położna w ramach profilaktyki ciężarnych. W szkole rodzenia się tego nie robi (u mnie tego nie ma). Położna wspomniała tylko, że można sobie znaleźć taki plan w internecie i np szpital w moim mieście ma gotowy druk ma stronie internetowej do wydrukowania i do wypelnienia.

Woww😍😍 pięknie

Ja mam skórę mieszaną i najlepszy z wszystkich podkładów jakie miałam to Revlon- do skóry t. i m. . Nawet jak zdarzy się, że zapomnę zmyć twarz na noc- np. Po imprezie- nie miałam nawet jednej krosteczki- po innych podkładach mialabym Armagedon na twarzy.

Myślałam , że zostały mi już ostatnie rzeczy wyprawkowe do kupienia- wrzuciałam dziś do koszyka w allegro a tam ponad 200zł 😨 a to jeszcze nie zakończyło mojej listy wyprawkowej. Muszę dokupić kilka rzeczy z apteki: tamtum rosa, octedin itd. , ale z 3 rzeczami raczej nie opłaca się w Gemini zamawiać i pójdę stacjonarnie , gdzieś dokupić. Nie mam jeszcze poduszki do karmienia i karuzeli do łóżeczka. Muszę też jakieś ładne kocyki dokupić ze 2. Lista wyprawkowa to lista , która nie ma końca ...

W Tesco jest -20 % na ubrania- kupiłam dziś 2szt pajacyków i 3pac białych bodziaków.

Sent from my SM-J510FN using Wizaz Forum mobile app
Ja karuzele będę kupować później. Bo to dopiero od 3 miesiąca jakoś chybaa sens. Taki maluszek po urodzeniu to chyba jeszcze nie czerpie z tego korzysci- może się mylę

Kobiecy blog o treningu siłowym i zdrowym odżywianiu- artykuły, jadłospisy, przepisy- Zapraszam
paula.cw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 22:07   #4413
marikaxp
Rozeznanie

Ja też się boje panicznie CC. Ostatnio miałam w sr o komlikacjach pocesarkowych.. Na szczesie nie mam wskazań i mam nadzieje, że na porodowce nie będę miała komplikacji Wiadomo , że jeśli nie będzie wyjścia to przeżyje wszystko.

Najlepiej jakby było jakieś 3 wyjście rozwiązania ciąży 😁

marikaxp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 22:24   #4414
paula.cw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marikaxp Pokaż wiadomość
Ja też się boje panicznie CC. Ostatnio miałam w sr o komlikacjach pocesarkowych.. Na szczesie nie mam wskazań i mam nadzieje, że na porodowce nie będę miała komplikacji Wiadomo , że jeśli nie będzie wyjścia to przeżyje wszystko.

Najlepiej jakby było jakieś 3 wyjście rozwiązania ciąży 😁

Jak to mama ginekolog mówiła na ostatnim live- suwak na brzuchu albo torba jak u torbaczy

Pożyczyłam dzisiaj od mamy biustonosz i kurcze tak się Lepiej wygląda że aż mam motywację i idę jutro - może uda mi się kupić. Nie powiem jaki rozmiar bo jest ogromny ale sobie wymyśliłam że jak wezmę taki dopasowany normalnie obwód na teraz to mogę sobie przedłużenie założyć żeby było wygodniej teraz. Bo jak kupie taki który teraz będzie komfortowy pod biustem to później pewnie nie pochodzę bo mi się brzuch wysoko zaczyna więc po porodzie pewnie miska wielka zostanie ale ten obwód powinien spaść trochę.
Sprawdziłam rozmiarowke tej firmy bo lubię bardzo i widzę że wybór duży jeszcze sporo większych rozmiarów. Ale już do karmienia nie ma. I co? Przypomniałam sobie ze ktoś pisał że jest firma która przerabia zwykle biustonosze. I wygooglalam i okazuje się że to bajecznie proste i przy moim rozmiarze to jest sens bo mogę mieć ładny biustonosz w moim rozmiarze i nie wydawać 200 zł.

Kobiecy blog o treningu siłowym i zdrowym odżywianiu- artykuły, jadłospisy, przepisy- Zapraszam
Stary 2017-04-11, 22:29   #4415
Sarenkaa13
Rozeznanie

Ratunkuuuuuu!!! Zabralam sie za ta foranke 9m macham i macham a zelazko ledwo cieple. Nie paruje i woda cieknie... Padlo... A ja zostalam z firanka nie prasowana. I jeszcze mam tyle prania orzed sobą i prasowania przed świętami.
Zamiast prasowac siadam szukac zelazka na necie.
Polecicie cos?? A moze ze stacja parowa??

Stary 2017-04-12, 05:43   #4416
jelonekhihi
Zakorzenienie

Chyba się wyspałam Wstawałam tylko raz do toalety. Jaki luksus

Migotek melduj się po wizycie.
jelonekhihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-12, 06:01   #4417
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e
Konto usunięte

Już wam piszę dziewczyny. Wczoraj wróciłam bardzo późno i już nie miałam sił włączać kompa i pisać co i jak. A że tradycyjnie nie śpię dziś - to was nadrabiam.

Miałam wizytę na 18.45. Byłam ostatnią pacjentką. Przede mną było sporo ludzi - a każdego z nich lekarka trzymałam ok 1,5 godziny. Więc weszłam do gabinetu dopiero o godzinie 20.30. Pani dr była bardzo miła, szkoda tylko że nie przyjmuje na NFZ. Powiedziała że tragedii nie ma, ale też nie jest dobrze, bo w III trymestrze to TSH powinno być max do 3. Powiedziała że mój organizm sobie bardzo dobrze dawał radę - zwłaszcza na początku (no bo nie wiemy jakie TSH miałam przed ciążą) skoro jestem już w na końcówce. Więc optuje że przed ciążą było OK. Więcej powie po badaniach. Oczywiście po ciąży zrobię sobie badania dla samej siebie. Mam zrobić teraz usg tarczycy, oraz przed wizytą powtórzyć badania TSH, TF3 i Tf4, dodatkowo zrobić badania na witaminę D3 (nie refundowane) oraz wapń.

Oczywiście można usg zrobić u niej na miejscu - ale to koszt 180 zł i lepiej jeśli jest możliwość zrobić gdzieś taniej na rejonie. Więc będę szukać taniej.

Przepisała mi tabletki: Euthyrox 25, jodid 100 oraz witaminę D3 - bo w moim suplemencie mam tego za mało. No i mam iść na kontrolę po weekendzie majowym.

Przede mną szukanie nowej przychodni ogólnej - bo ta do której się zapisałam to porażka. Oraz miejsca gdzie zrobię w normalnych cenach te badania. Dziś zacznę dzwonić, ale to po śniadanku.

Sarenka - my mamy żelazko Tefal (kolor turkusowy - nie pamiętam modelu) i jesteśmy mega zadowoleni, nic się z nim nie dzieje od 3 lat. Siostra miała Philipsa i się bardzo szybko popsuło, a cenowo było wtedy dużo droższe od tego Tefala.
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-12, 07:12   #4418
adatka
Zakorzenienie

Ja tez mam żelazko telfal http://www.outletrtvagd.pl/product-p...FQWBsgod0YgIpQ macham nim na prawo i lewo i juz tak z 6-7 lat - chodzi jak tralalala Tefaloskie sa dobre
chociaz teraz te zelazka co są to magia ale trzeba wiele zapłacic.
Ja tam jestem zadowolona chociaz ostatnio korciło mnie kupic to malutkie do prasowania ubranek :p przydatne w podrózy moze jeszcze pomysle nie całe 50 zł

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Migotek chyba podobne te żelazka mamy -ja jestem zadowolona

Dzis biore sie za porządki ide własnie zaraz prasowac firanki bo mam dwie małe więc sie nie narobie -zawiesze i spokój
później z grubsza ogarne chałupę i trzeba zrobic obiad :/ pomysłu brak jak zwykle wczoraj padłam jak mucha wykończona chodzeniem,brzuch mi tak ciąży okropnie swedzi ,że nie daje sobie juz rady nawet budzi mnie w nocy drapanie cholerne,dobrze,że jutro ide do ginki musze jej powiedziec o tym bo jest coraz to gorzej wiedziałam ze tak będzie ostatnim razem na samej końcówce brzuch pękł a teraz mam jeszcze dwa miechy -czarno to widze :/ ta wizja mnie przeraza...

dzis świeci słonko za oknem chociaz deszcz zapowiadali ,mała buszuje od rana jak nigdy obudziła mnie kopniaczkami

nic biore się za cos bo czas leci
Stary 2017-04-12, 07:33   #4419
Konto usunięte

A u mnie pochmurno. I zimno. Chyba czeka mnie spacer po łodzi po przychodniach, bo nigdzie się dodzwonić nie mogę - nikt nie odbiera, choć od 2 godzin są placówki czynne. Szybciej będzie jak się przejdę chyba.
Stary 2017-04-12, 07:35   #4420
monika860902
Zakorzenienie

No hej.
Ja mam zelazko. Philips gc 4410. https://www.google.pl/search?q=zelaz...Wo4DTlhyrOPtM:
Jestem bardzo zadowolona 😁 juz 5 lat prasuje i jest super 😊
U nas pogoda kiepska. Pada i jest pochmurnie. Dzis mam zamiar uszyc ochraniacze na łóżeczko. Pozniej jeszcze do mnie przychodzi dziewczyna na paznokcie. Kurde nie chce mi sie....ale sie juz umowilam 😏
Aaa...i dzis przenosimy jyz łóżeczko 😊 wczoraj jyz pomalowalam i jest gotowe. Mniej gratow bedzie w naszym 3 pokoju 😊

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-12, 08:18   #4421
tunia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniamm Pokaż wiadomość
Zazdroszczę takiego widoku szyjka dluga ale zamknieta tez? Mi wczesniej tez nie mowil ile ma, dopiero ostatnio. Nie wiem co moze oznaczac ten bol, moze faktycznie po badaniu, te okolice sa dosc wrazliwe teraz... przypomnialam sobie wlasnie ze czesto mnie boli kosc ogonowa zwlaszcza jak siedze dluzej. Ma ktoras z Was taki bol? Na krzyze zbytnio nie narzekam ale ta kosc to masakra, czasem to sie podniesc z krzesla nie moge. A wylecialo mi wczoraj z glowy zeby gina zapytac

Mnie boli kość ogonowa ;( jak siedzę lub leżę ;(
2 tygodnie miałam też ból prawej nogi od uda po kolano ;(

Ja wczoraj po wypłacie zamawiałam i zamawiałam:
- apteka gemini
- hubiworld
- bliżej ciebie
- szlafrok
- koszule na szykownej mamie
- i taki składany przewijak mały

W poniedziałek zamówiłam też prezent dla męża chrzesnicy na urodziny, teraz będę miała nawał kurierów

Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka

<3 33/40 <3

jestem zołzą i dobrze mi z tym
tunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-12, 08:40   #4422
ewelinka2311
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarenkaa13 Pokaż wiadomość
Spokojnie to tylko tak groznie wyglada. W gemini jak to w gemini- wiekszosc to folia babelkowa. Ale maja u mnie za ro ogromnego plusa bo wszystko osobno w folii pieknie zapakowane, bezpieczne i wyglada elegancko po otwarciu.
A zamawialysmy we 4 z bratowa i kolezankami dla darmowej przesylki. Stad ta ilosc.
Skonczyly sie ostatnio rozne witaminy dla Corki, syropy i stwierdziłam ze przy okazji zrobie potrzebne aptrczne zakupy. Ale ja to minimalistka. Ze spraw dziecieco-ciazowych zakupilam: majtki poporodowe, wklady bella mama, podklady na lozko, sól fizjologiczna, wit D ( ale to tez dla Corki), waciki kiddi te większe, butelke avent i smoczek do butelki i to chyba tyle. Aha i pieluchy tetrowe. I juz.

fakt, zapomniałam o tych metrach folii :p moja mama się z niej bardzo ucieszyła, zabrała do szkoły i będzie z dzieciakami jakieś prace plastyczne robić

a jeszcze mi się przypomniało
wczoraj mnie coś podbrzusze jak na okres pobolewało, nie długo ale jednak. Zapytałam na sr co to może być i czy lecieć do lekarza czy czekać na czwartkową wizytę spokojnie. To mi położna powiedziała, że to najprawdopodobniej więzadła się rozciągają dla tego tak boli. Oczywiście w czwartek powiem o tym lekarzowi, ale to pewnie to i jest normalne
Piszę, bo coś mi się wydaje że któraś z Was kilka dni temu pisała o takim bólu.

A najlepsze, że jak zapytałam, to okazało się że kilka dziewczyn też tak boli, ale nie pytają bo im głupio czas zabierać. Rozwala mnie takie coś, przecież po to chodzimy na te zajęcia żeby się wszytkiego dowiedzieć a nie siedzieć jak na tureckim kazaniu
ewelinka2311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-12, 09:01   #4423
Daga825
Wtajemniczenie

Cytat:
fakt, zapomniałam o tych metrach foliimoja mama się z niej bardzo ucieszyła, zabrała do szkoły i będzie z dzieciakami jakieś prace plastyczne robić

wczoraj mnie coś podbrzusze jak na okres pobolewało, nie długo ale jednak. Zapytałam na sr co to może być i czy lecieć do lekarza czy czekać na czwartkową wizytę spokojnie. To mi położna powiedziała, że to najprawdopodobniej więzadła się rozciągają dla tego tak boli. Oczywiście w czwartek powiem o tym lekarzowi, ale to pewnie to i jest normalne

A najlepsze, że jak zapytałam, to okazało się że kilka dziewczyn też tak boli, ale nie pytają bo im głupio czas zabierać. Rozwala mnie takie coś, przecież po to chodzimy na te zajęcia żeby się wszytkiego dowiedzieć a nie siedzieć jak na tureckim kazaniu
Oj tam może niektórzy chodzą się tam wyspać haha 😂

Daga825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-12, 09:14   #4424
Sarenkaa13
Rozeznanie

Dzień dobry. Zaprowadziłam Corke do przedszkola. Pobiegłem do mamy zabrałam Jej żelazko . Zjadłam śniadanie, wstawilam ogórkowa i robię sos z kurczaka pieczarkowy.
Co u Was na obiad?
Pogoda dziwna. Nie wiem czy pranie wstawiać. Bo póki co ładnie i wiaterek by owial ale zapowiadają deszcz.
A na 12 idę na pazurki

Stary 2017-04-12, 09:32   #4425
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry. Zaprowadziłam Corke do przedszkola. Pobiegłem do mamy zabrałam Jej żelazko . Zjadłam śniadanie, wstawilam ogórkowa i robię sos z kurczaka pieczarkowy.
Co u Was na obiad?
Pogoda dziwna. Nie wiem czy pranie wstawiać. Bo póki co ładnie i wiaterek by owial ale zapowiadają deszcz.
A na 12 idę na pazurki

Ja robie dzis strogonow zr schabu z ryzem. Pycha 😊

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-12, 09:35   #4426
ewelinka2311
Wtajemniczenie

Cytat:
Co u Was na obiad?
A na 12 idę na pazurki

Ja dzisiaj mam polędwiczki z kurczaka w sosie curry

Stary 2017-04-12, 09:51   #4427
pannaanna_87
Zakorzenienie

Heeej. Ja tylko tez dzis z jedna pobudka.
Migotek..dobrze..ze dostalas leki..
Ja dzis oparne z grubsza..bo sprzątam na biezaco..posciel zmienie..

A do kiedy promocja w tesco na ciuchy?bo z domu to mam dopiero jutro zamiar wyjsc..krew..mocz..jeszcz e jakies mini zakupy to bym podskoczyla

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

A na obiad chyba makaron z kurczakiem i szpinakiem bo mnie domownicy mecza

pannaanna_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-12, 09:58   #4428
Konto usunięte

Właśnie wróciłam z spaceru do Centrum medycznego. Postanowiłam po raz drugi w tym roku zmienić przychodnię i lekarza ogólnego właśnie na to Centrum Medyceusz. Jutro idę tam do lekarza ogólnego z rana i będę prosiła go o skierowania na badania, które zleciła mi pani endo z wczorajszej wizyty. Niestety jej skierowania są nieważne, ponieważ owa placówka z żadnym miejscem ani labo nie ma podpisanej umowy. Więc na razie spróbuję tak, może się uda przed tym 4.05 zrobić to wszystko, albo przynajmniej część na NFZ.

Przynajmniej mnie pani w rejestracji do tej przychodni wysłuchała i nie krzyczała "czeego??", podpowiedziała mi sporo rzeczy. Zobaczymy jutro jak pójdę i czy uda mi się cokolwiek otrzymać. Obym nie musiała zmieniać przychodni po raz trzeci w tym roku.

Właśnie piję inkę z mlekiem

A na obiad chyba zrobię cukinię i ryż

Edytowane przez e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e
Czas edycji: 2017-04-12 o 10:07
Stary 2017-04-12, 10:08   #4429
Sarenkaa13
Rozeznanie

Tez musze do tesco!! Koniecznie!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-12, 10:11   #4430
ewelinka2311
Wtajemniczenie

A co fajnego dają w Tesco?

Stary 2017-04-12, 10:33   #4431
Sarenkaa13
Rozeznanie

Cytat:
A co fajnego dają w Tesco?

Ciuszki 20%taniej. A ja jeszcze mam jakis bon ze jak uzbieram za 60zl to 20zl taniej. Jakos tak

Stary 2017-04-12, 10:36   #4432
pannaanna_87
Zakorzenienie

A do kiedy

Stary 2017-04-12, 10:41   #4433
Sarenkaa13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pannaanna_87 Pokaż wiadomość
A do kiedy

Wydaje mi sie ze do soboty. Ale nie jestem pewna.
Kalafior ciążowy dzisiejszego dnia. Zrobilam ogórkowa. Smakuje smakuje i mowie cos pusto w tej zupie. A ja zapomnialam dodać kartofli!!!! Moze dogotuje oaibno jak wroce

Stary 2017-04-12, 10:44   #4434
maajjaa88
Zadomowienie

Cytat:
fakt, zapomniałam o tych metrach folii :p moja mama się z niej bardzo ucieszyła, zabrała do szkoły i będzie z dzieciakami jakieś prace plastyczne robić

Ja przez takie bole wyladowalam w szpitalu... wiec lepiej zglosc lekarzowi, niech zobaczy czy cos sie dzieje.

Ja robilam na obiad kurczaka z warzywami w sosie smietanowo-ziolowym, do tego makaron.

U mnie bezndziejna pogoda. Polozylabym sie ale czekam az pranie sie wypierze.
maajjaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-12, 10:47   #4435
paula.cw
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi sie ze do soboty. Ale nie jestem pewna.
Kalafior ciążowy dzisiejszego dnia. Zrobilam ogórkowa. Smakuje smakuje i mowie cos pusto w tej zupie. A ja zapomnialam dodać kartofli!!!! Moze dogotuje oaibno jak wroce

Dobrze ze nie zapomniałaś ogórków
Bez ziemniaków zdarza mi się robić jak robię zupę jako przekąskę lekka fit

Duszno mi dzisiaj strasznie. Zebrać się nie mogę. Ale idę te cyckonosze zobaczyć

Stary 2017-04-12, 10:54   #4436
ewelinka2311
Wtajemniczenie

Cytat:
Ciuszki 20%taniej. A ja jeszcze mam jakis bon ze jak uzbieram za 60zl to 20zl taniej. Jakos tak

O proszę ciekawe czy u mnie coś fajnego będzie musze się wybrać.
Cytat:
Napisane przez maajjaa88 Pokaż wiadomość
Ja przez takie bole wyladowalam w szpitalu... wiec lepiej zglosc lekarzowi, niech zobaczy czy cos sie dzieje.

Ja robilam na obiad kurczaka z warzywami w sosie smietanowo-ziolowym, do tego makaron.

U mnie bezndziejna pogoda. Polozylabym sie ale czekam az pranie sie wypierze.
Mnie pobolało chwileczkę dosłownie i nie jakoś bardzo. Nawet nie bolało jako tako tylko czułam jakby jajniki. Ciezko mi jest czasami opisać niektóre odczuciaJutro na pewno mu o tym powiem

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Widzialyscie gdzieś może ostatnio takie najzywklejsze długie firany/zasłony tiulowe ?
Nie lubię nic na oknach ale pokoik jest totalnie nie dziewczęcy i nieprzytulny to chyba się poświęcę i coś powieszę

Edytowane przez ewelinka2311
Czas edycji: 2017-04-12 o 10:55
Stary 2017-04-12, 11:35   #4437
paula.cw
Zakorzenienie

Cytat:
O proszę ciekawe czy u mnie coś fajnego będzie musze się wybrać.

Mnie pobolało chwileczkę dosłownie i nie jakoś bardzo. Nawet nie bolało jako tako tylko czułam jakby jajniki. Ciezko mi jest czasami opisać niektóre odczuciaJutro na pewno mu o tym powiem

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Widzialyscie gdzieś może ostatnio takie najzywklejsze długie firany/zasłony tiulowe ?
Nie lubię nic na oknach ale pokoik jest totalnie nie dziewczęcy i nieprzytulny to chyba się poświęcę i coś powieszę

Allegro albo ikea

Kupiłam stanik!! Jestem w szoku bo mierzyłam ponad 10 różnych. W mojej małej miescinie Pani miała taki wybór. I to pod biustem 75 a miska wielka więc to rzadki rozmiar. Korcilo mnie żeby dwa wziąć ale drogie cholerstwa a nie wiadomo jak to z tym rozmiarem będzie. To 75 na najdalsza chaftke zapinam ale wzięłam od razu przedłużenie. Ładny kremowy z czarną koronka i groszkami. Ale ogrooooomny. 75J troszkę miejsca jeszcze jest a jak urośnie to będzie problem. K jeszxze były ale większe zadko spotykałam. Masakra jakie Jole wielkie ale przynajmniej czuje ze o siebie zadbalam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-12, 12:05   #4438
kalina198
Zadomowienie

Ewelinka, zaslony takie lekkie w castoramie widzialam.

Pozdrawiam wszystkie wizazowe mamuski.😘😘😘

kalina198 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-12, 12:08   #4439
pannaanna_87
Zakorzenienie

Oczy przecieram ze zdumienia 😂

Stary 2017-04-12, 12:09   #4440
kalina198
Zadomowienie

😂😂😂
Matko co ja sie naszukalam 5 czesci. Myslalam ze sie poplacze!

kalina198 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości