|
|
#241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacje nad Baltykiem- zbiorczy
Cytat:
![]() Niestety połączyć tego w jednym roku nie ma szans ze względu na urlop. |
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
później pogódka się zrąbała.
|
|
|
|
|
|
#243 |
|
Konto usunięte
|
Byłam w tym roku w Łebie. Świetne miasteczko. Niestety nawet nie poszłam na Wydmy, bo przez cały tydzień lało
. Raz byłam na plaży
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
my sie zastanawiamy nad Sopotem i Miedzyzdrojami
|
|
|
|
|
#245 |
|
La Moderatoiure
|
My z TŻtem mamy juz zaklepany po znjamości wyjazd na 10 dni do Pogorzelicy, to taka mała miejscowość koło Niechorza...Rewalu...
Modlę się o w miarę ładną pogodę, bo wiadomo jak to u nas nad morzem bywa
|
|
|
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
A ja z rodzina wybieramy się do Jarosławca-był tam ktoś?,może wie jak tam jest?i podzieli się ze mną swoimi wspomnieniami? PISZCIE
|
|
|
|
|
#247 |
|
Przyczajenie
|
czesc dziewcznyny
Mam zamiar wybrac sie do Krynicy Morskiej (ewentualnie do miejscowosci znajdujacych sie niedaleko Krynicy)Czy ktos moglby polecic jakies sprawdzone kwatery w tym regionie ? Bede wdzieczna
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tym roku robię drugie podejście do Kątów Rybackich.
Wiocha jakich mało, ale "mój" pensjonat ma super żarcie, znajduje się 30m od plaży, jest gdzie się uwalić, bo ludzi nie ma tam tyle co np. w Krynicy, więc zostaje tylko modlić się o pogodę. ![]() W zeszłym roku miałam jeden dzień słonecznej pogody, poza tym było pochmurno, a na koniec zaczęło lać. Uciekłam przed czasem.
|
|
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
A czy byl ktos moze w Łebie w domkach, jesli tak to czy poleca urlop w domkach. Znalazlam oferte , ale tak do konca nie jestem przekonana do urlopowania w domku. Podzielcie sie waszymi doswiadczeniami
|
|
|
|
|
#250 |
|
Konto usunięte
|
Ja byłam. Akurat nie było zbyt genialnie, bo w domu nie było łazienki, a cały czas padał deszcz, więc musiałam chodzić pól kilometra żeby się wykąpać.
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a ktory miesiac jest na ogol cieplejszy/ladniejszy nad Baltykiem: lipiec czy sierpien?
bo musze sie zdecydowac czy brac urlop na druga polowe lipca czy na druga polowe sierpnia. |
|
|
|
|
#252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba z pogodą w sumie nie da się idealnie utrafić. A i nad morzem pogoda zmienia się z dnia na dzień, czasem słońce, czasem deszcz ..........
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
my zawsze jeździmy na przełomie lipca i sierpnia i jeszcze nie było tak, żebyśmy nie mieli pogody
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja w tym roku też jade na mierzeje ale do Stegny, możesz zdradzić co to za pensjonat? |
|
|
|
|
|
#255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Mam do odsprzedania rezerwacje na pobyt w Grzybowie nad morzem w terminie od 23 czerwca do 3 lipca. Pozdrawiam
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Ja szczerze odradzam Krynice Morską. Tłumy ludzi, zaniedbane miasteczko składające się głównie z domów letniskowych, nie za piękna plaża. Słabo oznaczone turystycznie. Jedynie jedzienie ok.
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
up up
szukam jekiegoś domku dla 6 osób nad morze/ jeziorem na pomorzu. Może któras ma cos godnego polecenia
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja polecam Stegne. Najczęciej tam spędzam wakcje, jakoś krynica mi nie pasuje
|
|
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
A czy byl ktos moze w Ustce?
|
|
|
|
|
#261 |
|
Przyczajenie
|
Wakacje nad morzem
Byłam 2 lata temu w Kołobrzegu, było super tylko pokój w którym spałam daleko od mola a ja lubię wieczorne wyjścia do klubów (im więcej ludzi tym lepiej)- a przy molu najwięcej klubów...
W tym roku też chciałabym jechać nad morze (nie do Kołobrzegu), pewnie wiele z was może się wypowiedzieć na temat fajnych miejsc i a może nawet dać namiary na całkiem fajny nocleg (wybieram się z chłopakiem, nie damy więcej niż 50zł za dobę; nie interesują nas wysokie standardy, łóżko styknie- fajnie by było mieć łazienkę :P) |
|
|
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
Byłam w zeszłym roku
Sporo miejsc noclegowych, dużo ludzi i atrakcji. Polecam jednak malutką miejscowość między Ustką a Rowami- Poddąbie Miejsce idealne do wypoczynku, czysta plaża, dużo mniej ludzi, droga nad morze wiedzie przez las, a przy tym blisko do Ustki i Rowów (dla spragnionych rozrywek . Byłam tam dwa lata z rzędu i wspominam dużo milej niż zatłoczoną Ustkę. Polecam szczególnie na wypoczynek z dziećmi, ale nie tylko!
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezdze tam nad morze czasami. Ale czesciej do Pobierowa. Niedaleko Rewala i Niechorza Do tych miejscowości mam zaledwie 30 km
|
|
|
#264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W takim razie poszukam noclegow w Poddabiu. W Ustce co ciekawsze noclegi juz zarezerwowane, trzeba szukac dalej. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacje nad morzem
Dziewczyny chcę jechać ze znajomymi (ok. 6 os) nad morze, najlepiej na domek jakiś. Macie jakieś zaufane domki, albo jakie miejscowości polecacie? Waidomo, chcemy się dobrze bawić
|
|
|
#267 |
|
Przyczajenie
|
Ja od lat jeżdżę do Darłówka fajna miejscowość,ale jest jedno ale, POGODA teraz to wszystko się bardzo zmienia przykładowo w zeszłym roku na 3 tyg nad morzem na plaży leżałam tylko 5 DNI
To wszystko od tego zależy Ale Kołobrzeg jest też niezły |
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! jaką miejscowość nadmorską wybrać? Zastanawiam się nad Mielnem i Jastrzębią Górą no i okolice, na pewno miejscowość musi być większa żeby coś tam dojeżdżało (PKP, PKS) z atrakcjami (na brzydką pogodę) no i nie za drogie
Pomóżcie |
|
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
Ja jade w tym roku nad Batyk do Świnoujścia. Bylam tam 2 lata temu i spodobalo mi sie
PKP dojezdza, wiec z transportem nie ma problemu Ale to juz zalezy od kazdego indywidualnie, jakie miasto sie podoba Miałam jechac do Sopotu, bo bylam baaardzo dawno temu, ale wkoncu Świnoujście wygrało
|
|
|
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
Fantastycznie jest we Władysławowie piękna plaża duzo atrakcji super polecam !Tylko pogode sobie zamówcie hihi bo z tym jak to w Polsce bywa różnie jest!Pozdrawiam wszystkich
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

wyobraź sobie że moi rodzice którzy nie byli nad polskim morzem i w ogóle na urlopie 18 lat w zeszłym roku na początku lipca pojechali do Chłapowa.
Ja też
później pogódka się zrąbała.
. Raz byłam na plaży

To wszystko od tego zależy