![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wakacje nad Baltykiem- zbiorczy
witam was wszystkie bardzo goraco!!!!
![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: gdzie nad morze??
a moze ustka? ja jestem zakochana w tym miejscu, mimo ze meiszkam 20 kilometrow od morza. piekna, klimatyczna, troszke droga, to podobno przez Niemcow
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Sama jestem znad morza - z gdańska.... to zależy jakiego wypoczynku potrzebujesz.... zabawowego czy na tzw. odludziu....
jeśli chcesz się dobrze zabawić - to polecam Łebe, Sopot, Ustkę , fajnie jest też w Juracie i nawet, nawet w Krynicy Morskiej, natomiast jesli chodzi o typowy odpoczynek to polecam malutką miejscowość za Krynica Morską - Piaski.... nie ma takich tłumów, ładna plaża.... w mirę spokojnie jest tez w Karwii... byłam również w Dźwierzynie koło Kołobrzegu.... było tez fajnie ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hej zuzana!!! a masz moze jakies zdjecia z Ustki??a co tam jest wartego ogladania???sa jakies imprezy itp??
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
witaj Goniu!!! mi chdzi o jakies rozrywkowe miejsca gdzie jest duzzzzo atrakcji i gdzie nie mozna sie nudzic. we Władysławowie było super,ale chcialabym poznac tez inne piekne polskie plaze
Buziaczki ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Byłam w Dzwirzynie,Kołobrzegu,Dar łówku,Miedzyzdrojach ale najlepiej było w Mielnie.To miejsce w sezonie letnim tętni zyciem,nie mozna sie tam nudzic jest bardzo wiele atrakcji.No chyba ze preferujesz spokój to nie polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
hej cocco!!!
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
To na pewno polecam MOJ Sopot i Łebę
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Niestety Sopot i Łeba są dosyć drogie..... ale coś za coś....
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
no to teraz mam problem Goniu
![]() zawsze chcialam zobaczyc to slynne sopockie molo, a w łebie sa podobno ruchome wydmy tak? napisz mi gdzie ty bys pojechala na moim miejscu thanks ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Anulko, będąc w Sopocie możesz zobaczyć i Gdynie i piekny Gdańsk....no i super się zabawić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
dziekuje ci bardzo za podpowiedz
![]()
![]() |
#13 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Byłam w zeszłym roku w Łebie i było bardzo fajnie - tzn jeśli ktoś chce rozrywki, nie ciszy
![]() ![]() ![]() ![]() niestety zdjecia mam tylko tradycyjne - z kliszy, więc nie mogę pokazać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Lexie a ile placilas za nocleg i gdzie to bylo (pole namiotowe itp.)? a co tam jest jeszcze ciekawego?
buziaczki ![]()
![]() |
#15 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Acha i jeśli chodzi o ceny - juz nie pamiętam dokładnie ile płaciliśmy, ceny są bardzo zróżnicowane i zależą oczywiście od odległosci do morza. Ale naprawde można znaleźć coś niedrogiego.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Anulko, jesli chodzi o sopot, to służe wszelkimi info....
![]()
![]() |
#17 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Były fajne imprezy na plaży po zachodzie słońca, rozmaite w niektórych hotelach i dysotekach eż - w ogóle Łeba to takie rozrywkowe miasto
![]() Mieszkaliśmy w prywatnych kwaterach - standard był dobry (łazienka, TV, radio, ładny pokój), do morza niestety był kawałek ale za to blisko do rozrywek w mieście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
no to siper Goniu!! opowiadaj mi tu szybciutko co tam moge pozwiedzac,czy jest wesole miasteczko
![]() buzka ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cenowo nie sądze aby kwatery prywatne rożniły sie w roznych miastach.
oczywiscie zalezy czego szukasz i czego oczekujesz. warto juz teraz sie rozejrzec , my w świnoujsciu dzwonilismy chyba w 10 miejsc zanim sie cos znalazło. w zeszłym roku znalezlismy kawatere w 3 dni ,warunki super tylko daleko od morza ,mój brat pojechał do mielna w ciemno wszytsko zajete oprócz apartamentu ![]() ![]() wszytsko zalezy czego oczekujesz ,zreszta jak jest pogoda to nie wiele człowiekowi potrzeba czego oczyiwscie życze wzytskim wybierajacym sie nad morze ![]() swoją droga nie wyobrazam sobie wakacji bez polskiego morza co tam grecja i kanary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
dzieki Lexie ale mi ochoty narobilas na ta Łebe!!!! a byly tez kwatery blisko morza???? a czy z centrum jest daleko do plazy??? a ten nocleg to w jakich byl granicach cenowych???
sorki za tyle pytan,ale bardzo mi zalezy na tym
![]() |
#21 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Były kwatery w calutkim miescie, do wyboru do koloru. Te "nasze" kosztowały chyba ok 30 zl za dobe/os , a wogóle ceny zachynały się od 20 za noc, tylko że te były wykupione już wcześniej i się nie załapalismy
![]() ![]() W ogóle po cenach możesz się porozglądać, my chyba szukalismy pzrez ten portal: http://www.ustka.nadmorzem.com/oferta.php?id=563/ są oferty nie tylko z Łeby, można mieć porównanie Przypomniało mi sie jeszce - Są rejsy kutrami po morzu albo łodzą po jeziorze Łebsko, wesołe miasteczko też było ![]() Ehhh fajnie było w tej Łebie, muszę się tam jeszcze wybrać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Łeba!!!!
Tylko Łeba!!! Byliśmy już na całym wybrzeżu i numer 1 to Łeba a numer 2 Hel!!!
W Łebie są super imprezy, wydmy i wogóle.... super.
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Sopot
![]() ![]() W tym roku zrobie wszystko, żeby tam pojechać ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Re: Łeba!!!!
Hej Angeliko!!!! czytalam duzo w necie o łebie i juz na bank sie zdecydowalam na nia!!!!!!!!
![]() daleko jest centrum od morza? ile czasu sie idzie na wydmy,co jest tam szczegolnie godne uwagi??? czy duzo jest rozrywek??? z gory dzieki ![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Hej!
Do morza to różnie jest, zalezy z której strony. Ja zawsze jezdze pod namiot (super) i mam bliziutko do morza i w sumie prawie w centrum. Jesli chodzi o wydmy, to jest kawal drogi. Podjeżdza sie busikiem najpierw (bez problemu znajdziesz), a potem meleksem można jeszcze kawałek podjechać (my zawsze już z buta idziemy, jest kilka kilometrów - ale droga piękna), tam gdzie juz meleks (ew. bryczka, rower) Cię wysadzi musisz piechotką iść. Same wydmy to jest cos naprawdę niesamowitego. Mam trochę zdjęć, ale nie u siebie na kompie, postaram sie załtwić. Noce są najlepsze w Łebie... czasami na plaży są dyskoteki, zalezy jak trafisz. Jest wesołe miasteczko, ludzi tłumy, pyszna rybka....oj ale mi ochoty narobiłas ![]() Ceny w sklepach wiadomo... lepiej w część się zaopatrz w swojej miejscowości. Moge ci także powiedzieć gdzie spzredaja najlepszą rybe ![]() ![]() ![]() pozdrawiam i życzę udanej majówki ![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
dzieki za bezcenne info!!!!
![]() ![]() ![]() buzka ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Sopot jest przecudownym małym miesteczkiem z tzw ,,monciakiem" no i oczywiście najdłuższym molo w Europie... (molo jest odnowione po remoncie) , jest dużo knajpek, fajne kluby np. Mandarynka, super dyskoteki np. VIVA .... Sopot ma specyficzny klimat, jedyny w swoim rodzaju.... tętni życiem, zabawą i super towarzystwem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Ja bylam w Kolobrzegu, Ustce , Trojmiescie i Darłowie i Darłowku. Jesli chcesz wypocząc to polecam Darłówko ślicznie tam jest!!! Jeśli poimrezować to zdecydowanie wybierz Sopot!!!
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
a w sopocie bylam w super klubie VIVA->www.vivaclub.com.pl/
Wklejam kilka zdac z Darłówka, do którego wracam w każde wakacje ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Anulku nie mam zdjec ustki, tzn mam ale z samej plazy i jestem na nich ja ;P wiec zamieszczanie ich mija sie z celem.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.