![]() |
#4981 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4982 |
Wtajemniczenie
|
Freddy dużo zdrówka dla Kubusia! Ależ nam się dzieci pochorowały. Mam nadzieję, że antybiotyk nie będzie konieczny.
Synta dziękuję serdecznie dla Ciebie rownież moc gorych życzeń, bo Ty chyba też Agnieszka o ile dobrze pamiętam? Dysiu z moim terminem jest tak, że programy w necie wyliczaja go na 20 września, lekarka wyliczyła go na 21, a każde Usg wylicza inaczej. Ale i tak pewnie nie urodzę w terminie. Co do pracy to będę młodszym księgowym w zespole obsługującym klienta holenderskiego, a praca głównie będzie polegała na księgowaniu faktur, czasem na kontakcie telefonicznym z klientem. Jeśli chodzi o umowę to mam dostać na 6 m-cy, czyli już po porodzie. Więc po prostu potem automatycznie przestanę być pracownicą. Basiu Ty nasz cyborgu, usiądź na chwilkę i odpocznij! Byłabym zapomniała... dzisiaj zostałam pierwszy raz porządnie skopana przez dzidzie! W zasadzie czułam ją już od jakiegoś czasu, ale tak delikatnie, a dziś tak na maksa! |
![]() ![]() |
![]() |
#4983 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Mam nadzieję że nas jeszcze pamiętacie ![]() Mieliśmy przymusową przerwę od netu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja wreszcie ruszyłam szanowne dupsko na aerobic i mam nadzieję to robić częściej ![]() Barti lula Darek w pracy idę nadrobić zaległości ![]() Uff nadrobiłam. Madziu Tati boska ![]() ![]() ![]() Aguś super że z Wikunią lepiej ![]() ![]() Synta ale nr z szafą szook.Dobrze że wszystko już ok ![]() Julitko Misio ogrodnik boski ![]() ![]() Dysiu trzymam kciuki za powodzenie akcji z usypianiem ![]() ![]() ![]() Ana trzymamy nadal mocno kciuki za biznesik ![]() ![]() Freddy ślemy zdrówko Kubusiowi ![]() Ikolka święte słowa oprócz samochodu ![]() ![]() Czarinko trollaski cudne a przy kwiatku to już cud miód zbójniaczki ![]() ![]() ![]() Martuś super że z siusiakiem wszystko gra ![]() ![]() ![]() ![]()
http://tickers.baby-gaga.com/t/lamla...Bartosz+is.png Edytowane przez golabek Czas edycji: 2008-04-18 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
Zadomowienie
|
ŻYJĘ
![]() ![]() Dziewczęta, muszę Wam powiedzieć, że ten tekst o czarnowidztwie i o odchodzeniu nasunął mi się tak ad'hoc gdy pisałam, że Was bardzo lubię, cenię itd. Nie miałam wcale wisielczego nastroju. Wręcz przeciwnie ![]() ![]() Synta dzięki za życzonka ![]() ![]() ![]() Muszę jednak Ulę przestawić na 1 spanie, bo nie wyrabiam. Ona wstaje ok 7.00 (czasem wcześniej ![]() ![]() ![]() Więc od jutra, ...nie, od pojutrza (bo jutro dużo gości z dzidzią) zmiana. Spacerek o 9.00 rano. Potem ją przetrzymam. O 12.00 obiadek i spanie! A na wieczór będzie zasypiać przed 20.00. Ana pomysł może być ![]() gołąbku kilka pierwszych dni Ula była BARDZO zadowolona i zainteresowana. Pierwszego dnia nie pozwoliła TZowi skręcić do końca części i domagała się, żeby postawił krzesełko, bo ona chce na nim siedzieć ![]() ![]() ![]() Jestem padnięta. Nie mogłam w nocy zasnąć. Poległam na dobre gdzieś ok. 02.00 . Ula do nas dotarła po 3.00. POTWORNIE się kręciła. ALE STRASZNIE! Rzucała się, popłakiwała. Wtedy dostawała cyca, ale podgryzła mi. Gdy chciałam zamienić na smoczka - awantura. Co przysnęła, za chwilę się rzucała i kręciła. Byłam cała pokopana. TZ ją wziął na ręce lulać. Beczała. Wróciła do nas i chciała cyca. Położyłam ją sobie na brzusio. Zasnęła, ale na chwilę. Leżąc między nami zrobiła piruet i miała nogi tam gdzie powinna być głowa. Zorientowaliśmy się gdy nas zaczęła kopać po gębach. Ok. 4.30 rano w***am się na dobre, wzięłam poduszkę, koc i poszłam spać do drugiego pokoju. Znów nie mogłam zasnąć ![]() Idę do łazienki, bo chyba czeka nas podobna noc do poprzedniej. Ulka nie chciała zasnąć po kąpieli. Wierciła się jakby robaczki miała. Już raz się przebudziła.. ![]() Spokojnej nocy. Miłego weekendu! |
![]() ![]() |
![]() |
#4985 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4986 |
Zadomowienie
|
Hej!
ikola,ale nocka! ![]() ![]() Super,ze juz za kilka miesiecy bedziecie mogli zamieszkac w nowym domu.Moze tam Ulka bedzie lepiej spala,bedzie miala swoj pokoj,cisze wokol (brak sasiadow),mysle,ze taka zmiana dobrze Malej zrobi. Wczoraj pokazalam Jose pomysl Freddy na logo naszego sklepu-tez bardzo mu sie spodobalo.Czekamy wiec tylko na te "ulepszenia" Ewuniu i bedziemy zamawiac szyld reklamowy z nazwa ![]() Lece do garow,bo zaraz Jose wraca z pracy.Ogolnie to mam dzis lenia i nic mi sie nie chce.Jakas spiaca chodze...chyba pogoda tak na mnie dziala (pada deszcz). No nic,do pozniej... |
![]() ![]() |
![]() |
#4987 |
Wtajemniczenie
|
hejjj...
U nas ze zdrowiem lepiej... Kuba nie ma juz goraczki... za to ja znow mam gardlo chore ![]() ![]() Ana usmiechnełam tego kameleona i zminielma K na C ale nie moglam zznalesc takiej samej czcionki.. poszukam moze jeszcze jakies dziwczanej ![]() Zrobilam jeszcze takie cos na szybko... chcialam inaczej ale nigdzie nie moge znalesc odpowiedniego kameleona... ![]() Ten w kolku fioletowym fajny jest... tylko zeby z sklepem zoologicznym sie kojarzyl... ![]()
![]() |
#4988 |
Rozeznanie
|
Freddy: ten "w fiolecie" jak dla mnie jest "the best"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4989 |
Wtajemniczenie
|
w zasadzie mozna cudowac, ramki, inny ludek, bez ludka... wedle zyczen i wlasnych upodoban...
Poprawilam troche to pierwsze, bo ta dzidza z klockami troche jakasza duza i dodalam ramke, mozna tło zrobic zolte, tez bylo by fajnie...
![]() |
#4990 |
Zadomowienie
|
Ewunia,WIELKIE DZIEKI!!!!
![]() ![]() Super,ze Kubolek juz ma sie lepiej-to najwazniejsze. Wiesz,mnie tez najbardziej podoba sie ten w fiolecie ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz bardzo Ci dziekuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4991 |
Wtajemniczenie
|
Jak nie urok. to ....
Teraz chyba mnie dopadło, to co męczyło WIktorię. Już 2 razy wymiotowałam i mam biegunkę... Czuję się okropnie. Czy nie wiecie, czy mogę wziąć stoperan? |
![]() ![]() |
![]() |
#4992 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej!!
![]() Witam w ten pochmurny dzień. Jak zwykle weekend- pustki na forum ![]() Ja wczoraj byłam z Alcią w mieście, kupiłam sandałki dla Trollków. W piątek także byłam na mieście z Alą i przy okazji zaszłam do caxa ![]() ![]() Ala czarowała męską część barmanów ![]() Dzisiaj też wybieram się z Alcią i Kondkiem na miasto. Idziemy na zakupy do Plazy. Kurczę, w ostatnim czasie nic tylko łażę i wydaję kasę ![]() ![]() Wczoraj w mieście byłam w takim sklepie "Świat spinek" i normalnie kociokwiku z Alcią dostałysmy ![]() ![]() Aga no żesz, szyko wracaj do zdrowia. Pewnie to jakieś wirusowe paskustwo. dysiu i jak tam? Zaczęłaś już oduczać Adę od lulania? Ana no mi ten kameleon nie leży. Krokodylek Dysi moim zdaniem bardzo trafiony. Fajny, bo zdrobniały, a "kameleonik" to jakos tak... nie bardzo. Ale to tylko moje zdaniei bez wzgledu na nazwę i tak odniesiesz sukces i za parę lat będziesz miała sieć sklepów PRZYNAJMNIEJ w całej Europie. A my będziemy dumne, że mamy tak obrotną koleżankę ![]() Pozdrawiam, papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4993 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No i chyba zrobimy Ci na zlosc ![]() ![]() ![]() Ciesze sie,ze tak "kolorowo" widzisz ten moj interes ![]() ![]() Pochwal sie zakupami sandalkowymi i spineczkowymi ![]() Aga,to pewnie jakis wirus albo grypa zoladkowa.Wracaj szybko do zdrowia ![]() Wikunia ma sie juz lepiej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Wtajemniczenie
|
Aguś ja teżw ciąży miałam biegunkę i w aptece dali mi suszone borówki.Gotowałam je i piłam.Nic innego bez lekara nie dostałam.Ślemy buziaki żeby ci szybko preszło
![]() Ana super ten kameleon uśmiechnięty ![]() Czarinko fajnie że wam się tak zakupki udały ![]() ![]() U nas też weekend deszczowy ![]() ![]() Dziś już lepiej bo nie leje.Zaliczyliśmy kościółek.Barti uwielbia jak dzwony biją i zawsze czekamy na nie.Teraz jesteśmy u teściów na obiadku. Miłego popołudnia ![]()
#4995 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Moje dziecko śpi już 2,5 godziny ![]() Wczoraj Karol miał urodziny, także nie miałam jak wejść na wizaz. W sumie tak sobie spędziliśmy ten dzień. Ja byłam na godzinkę w pracy, później u kosmetyczki, robiłam akryle. Potem do moich rodziców pojechaliśmy za 2 godzinki, a w końcu padlismy w spanie razem z Emilką przed 21 ![]() ![]() ![]() Dysiu Moja Emilka też nie zasypia w łóźeczku i wiem, ze to przeze mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja poprosze o tę ksiażkę na maila basiasoljan@op.pl Dziękuję z góry ![]() Adusia to sliczna dziewczynka. Musisz wklejac wiecej jej zdjec ![]() Czarinko trzymam kciuki za te wizyty w klinikach. ![]() ikola fajnie, ze postanowiliście szybciej sie wprowadzać do domku. Super ![]() Ana Myslę, ze Kameleon to fajna nazwa. Mi sie podoba. A jeszcze te logo, które Ewa zrobiła ![]() Synta niezłą przygodę miałaś z Paulinką. Nie zazdroszczę. dzieciaki pewnie się poprzestraszały? A z jedzeniem, to moja Miśka ma tak samo. Nie przeuści nikomu, kto coś je ![]() Buziaczki z okazji imienin ![]() AgaG wszystkiego dobrego z okazji imienin ![]() Ewa buziaczki dla Kubusia, zeby go uszko nie bolało. ![]() Dokończę później, bo właśnie moje dziecko się obudziło po 3 godzinnym spaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4996 |
Zadomowienie
|
Naszym forumowym ciotkom Agnieszkom zyczymy wszystkiego dobrego z okazji Imienin
![]() ![]() ![]() ![]() Nic wiecej nie napisze,bo Isiu marudzi. Paaaa |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
Zadomowienie
|
golabku Emilka ma krzesełko-uczydełko i super się spisuje
![]() ![]() AgaG dużo zdrówka dla Ciebie ![]() Czarinko no właśnie pochwal sie zakupami ![]() Zaraz zbieramy się do kąpania Emilki. Nie wiem tylko czy mi tak szybko zaśnie, bo po 3-godzinnym spaniu aż do 18 jakoś mi sie to nie widzi ![]() Miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4998 |
Wtajemniczenie
|
Mam zielone pytanko :
Jakie jogurty (owocowe czy naturalne) twarożki dajecie maluchom? Do tej pory dawałam Bartuli deserki z jogurtem i twarożkiem ale się na nie wypioł i za nic nie chce jeść.Muszę mu jednak jakieś jogurty dawać i nie wiem jakie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4999 |
Wtajemniczenie
|
Ufff....
Wreszcie Trolle śpą, a ja mogę odpocząć. Padam na pychol. 4 godziny w plazie z dwoma Trollami mnie wykończyły totalnie. Konrad siedział w wózku, lub chodził za rączę. Ogólnie był trochę skonsternowany tym całym zgiełkiem i tłumem. Z nim nie było dużo roboty, ale z Alą...- "mamo oooo baloooon, kuuuup miiiii", "mamo, mamo jedziemy schodami- i jeszcze raz i jeszcze, a teraz windą i jeszcze raz schodami ![]() W sklepie dziecięcym na chwilkę siadła i oglądała bajkę, ja zajęłam się oglądaniem rzeczy, patrzę po minucie, a Ali nie ma... Szukam jej między półkami, szukam, wołam i nic... Nagle słyszę jak ktoś się tłucze w przymierzalni- tłucze to małe słowo, po prostu chasa w niej- patrzę a to mój Troll senior. Cały uchachany ![]() Poszłam do plazy z myslą o kupnie ciepłej kamizelki dla Ali, ALE oczywiście wróciłam z: - kamizelką polarową - kamizelką sweterkową - bluzeczką - spódniczką A dla Kondzia z: - kamizelką swterkową - bluzą - kapeluszem - kurtką No ale po prostu nie mogłam... Jak weszłam do "reserved kids" to poległam. Dostałam oczopląsu i przysięgam że ręce SAME mi ściągały rzeczy z wieszaków. Otrzeźwienie przyszło przy kasie, jak pani podała mi sumędo zapłacenia... ![]() Ale niech tam, RAZ SIĘ ŻYJE, NIE!!?? Jutro szlag mnie może trafić to trzeba nakorzystać póki wlezie ![]() Jutro pstryknę im fotki i sie pochwalę, dzisiaj już nie mam siły, wybaczcie. Wrzucam tylko fotki z plazy, niewiele robiłam, nie miałam jakoś czasu. Pan ochroniarz widział jak pstrykam, ale się nie czepił ![]() Aaaaaaaaaa, kupiłam jeszcze znikopis z liczydłem i pieczątkami, balona na patyku (Ala nie przepuściła) i po wiatraczku dla Trolli. Także do domu wróciliśmy obładowani jak dzikie osły, a raczej jak stadko dzikich trolli ![]() Ana ależ Ty wogóle nie sugeruj sie moim zdaniem. Jeśli ta nazwa Ci się podoba, to super. W końcu to Twój sklep. Jesli zdrobnienia odpadają to już niech CI będzie ten kameleon ![]() ![]() W logo bym może wstawiła jakiegoś dzidziucha np. wyciagającego rączki do kolorowego, uśmiechnietego kameleona i będzie GIT ![]() Synta wybaczam ten "mega długaśny post" ![]() Aga jak się czujesz? Lepiej już troszkę? Co do smecty to nie pomogę, bo nie wiem. Wszystkim Agnieszkom życzę dużo miłości, szczęścia, słoneczka na co dzień i wielkiej pociechy z dzieciaczków ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5000 |
Wtajemniczenie
|
Ciąg dalszy
![]() ![]() Gołąbku ja daję jogurty z deserkami np. gerbera, bobovity. A z takich normalnych to jogurty danona, serki homo z krasnystawu, z bakomy- bakusie i (o zgrozo!!!) danonki ![]() Co do krzesełka- uczydełka, Ala je dostała jak miała 11 miesięcy- wtedy był szał i piiiisk. Do tej pory się nim bawi, ale już tak bez większego entuzjazmu. Natomiast Konrad baaardzo je lubi- siada na nie, wchodzi, przerzuca " kartki", naciska. Ogólnie krzesełko nam słuzy już dosyc długo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5001 |
Zadomowienie
|
golabku ja daję Emilce deserki z jogurtem, albo Bakusie. W sumie więcej nic innego z deserków z mlekiem nie daję
Czarinko zdjęcia Trolasków świetne. Widać, ze Alutka dobrze się bawiła ![]() ![]() ![]() A Emilka zasnęła dzisiaj sama w łóżeczku ![]() ![]() Idę jeszcze rozwiesić pranie i spadam do łóżka. Czeka mnie ciężki dzień w pracy, a jeszcze na 14 idę do dentysty, bleeee ![]() Dobranoc ![]() _______________________ Czarinko gratuluję 5000 posta na naszym wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5002 |
Zakorzenienie
|
czesc wszystkim
![]() ![]()
#5003 |
Rzabbocop
|
Wedle życzenia
![]() zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.