Mamy majowe cz. VI - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-20, 20:46   #4471
anita7
Rozeznanie

Dot.: Mamy majowe cz. VI

Justyna to kibicuje za pomyślne rozwiązanie ☺

Bunny cieszę się ze po wizycie wszystko gra ☺

Effpe poród się zbliża ☺

Ja pieluchy pralam w 40'

Camomiles sporo ten fryzjer kosztuje. Ale efekt zapewne jest 😊

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
anita7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 20:49   #4472
IncognitoNick
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Próbowałaś korektora z Catrice ultra hd?
A co do bazy mi się już 10 lat sprawdza baza z art deco , bardzo wydajna, mam tłustą powiekę i trzyma cienie cały dzień.

Prałam w 40

Od maja niech będzie ciepło,dzisiaj kupiłam 3xbody na krótki

Mi się zachciało kolorowego ombre niebieskie, różowe, ale boję się, że mnie na porodówce wyśmieją :P
Dzięki! Nie próbowałam. Wypróbuję zatem. Może nawet zaraz spojrzę gdzieś online. Bazy ArtDeco się boję, bo ona taka trochę perłowa, a ja cieni głównie matowych używam. Widziałam jednak, że w Douglasie teraz jest sporo taniej, to może przy okazji M kupi jak będzie robił w galerii zakupy.

Też się nastawiam na ciepły maj. Kupiłam Młodej ramperki
IncognitoNick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 20:52   #4473
bunnybe
Zadomowienie

Marta mi sie od jakiegos czasu marzy truskawkowy blond na końcówkach ale jakos nie mam odwagi moze latem sie skusze? Widzialam ze loreal wypuscil takie zmywalne farby do zrobienia w domu, o cos takiego: http://ewaija.pl/images/cw9%20a.jpg
Stary 2017-04-20, 20:54   #4474
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Bunnybe, wooooow!! Ja chce taki kolor!!! 😵😍 ja przez rok chodziłam z różowymi włosami ale takimi pod neon/ fuksje 😁 niestety musiałam się z nimi pożegnać.

Kiwaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 21:03   #4475
talusiax33
Zadomowienie

Cały dzień mnie nie było i 17 stron do nadrobienia 😀 wy gaduły!
Po 18 obudziłam się z drzemki, zjadłam 'obiad' (kotlety z chlebem) i leżałam bo coś słaba dziś jestem.
Teraz idę się kąpać z mężem, mam nadzieję że się zmieścimy razem w wannie hehe.

Kingaluna - Teraz zostałam powierzona do dr Mika
Hania bardzo perfidnie pokazywała swoją sikulinke, było idealnie widać a ginekolog do mnie z tekstem "To tak zwany hamburger.. dwie bułeczki i kotlecik w środku" haha! Faktycznie to tak wyglądało.
Oo kochana, widzę nowy awatarek

Mnie nie działa aplikacja Rosmann.. nie mogę się zalogować :/ aa może to i lepiej, nie wydam pieniędzy. Jutro podjadę stacjonarne i może coś kupię, choć wszystko mam. Chcę jedynie tusz do rzęs i krem bb albo cc do szpitala.

Milutek - Hahaha! Co za sąsiadka, padłam!

My też nikomu nic nie będziemy mówić że coś się zaczęło ☺ na spokojnie pojedziemy do szpitala a damy znać dopiero wtedy gdy Hania będzie już po drugiej stronie brzuszka. Tak to by wszyscy dzwonili, pisali i Nas niepotrzebnie męczyli. Oczywiście jedynie Wam dam znaka że rodze 😀

Ania - Ja też będę wcinać na kolacje pierogi z serem, polane masełkiem z cynamonem prosiłam męża i kupił mi wracając z pracy 😀

Anita - Supcio że już jesteś w domu Już nie pozwalamy Ci na szpital!!

Bunnybe - U mnie 35 tydzień i waga podobna myślę że nasze dzieci przykokszą do max 3500g, mnie by to pasowało. Co do GBS ja miałam pobrane wczoraj, może nie będą robić problemów w szpitalu hmm. Chyba ginekolog powinien wiedzieć co robi.

Bambi - O super wiedzieć! ☺ właśnie jutro ma mi przyjść rożek i rogal z motherhood, nie mogę się doczekać! Nie wiem czy rogala nie wykorzystam do spania jak narazie bo coś takiego by mi się przydało 😀 który wzór zamówiłaś?

BlackSanctum - Widziałam na Twoim blogu, że pisałaś dobre słowa o kremie BB z Avon ☺ właśnie poszukuje takowego, chce na lato coś lekkiego i do szpitala też bym chciała żeby na szybko nałożyć. Upewniam się jeszcze, polecasz go?

Była u mnie dziś mamuśka, zrobiła takie cuda dla wnuczki literki i króliczka. W łóżeczku jeszcze bałagan 😂
Weszłam też na fb tej Pani co zamawiałam u Niej zawieszke do smoczka dla Hani, właściwie mam nadzieję, że nie będzie konieczności używania 😀 no ale ogólnie to średnio podobały mi się zestawienia jakie były zamawiane przez innych, wymyśliłam sobie własne, nie wiedziałam jaki będzie efekt końcowy ale... zauroczył mnie 😍😍 wygląda pięknie! (Przepraszam za 'reklame' &#128517 ale musiałam się pochwalić.

1492718504827.jpg
1492718516862.jpg
1492718523912.jpg

talusiax33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 21:03   #4476
bunnybe
Zadomowienie

Kiwaczka super, masz jakies foto w tamtych wlosach? lubie takich kolorowych ludzi choć domyslam sie ze wlosy mocno dostaja w kość? Sama mam kolezanke z turkusowo-zielona grzywka, mega wyglada
Stary 2017-04-20, 21:05   #4477
happiness__
Rozeznanie

Ja dziś miałam wizytę i wróciłam trochę zmartwiona ostatnio mi ciśnienie trochę skakało, na wizycie miałam 140/90, więc dostałam leki. Mały waży ok 2700 (raz nawet jej się kliknęło, że wyszło 2500) i to mnie właśnie martwi, na ostatniej wizycie 5 tygodni temu miał 1970... boję się, czy to moje nadciśnienie nie zahamowało jego wzrostu. Gin mówi, że jest po prostu niewielki, ale wiecie jak to jest. Staram się o tym nie myśleć i przyjąć to co mówi gin za pewnik, ale ta myśl mi gdzieś siedzi z tyłu głowy

happiness__ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-04-20, 21:06   #4478
bunnybe
Zadomowienie

Talusia piekne wszystko
Stary 2017-04-20, 21:07   #4479
milutek
Wtajemniczenie

Talusia, wszystko masz przepiękne dla córeczki widać że całe serce w to wkładasz miłej kąpieli z mężem
Stary 2017-04-20, 21:14   #4480
Magnificence
Rozeznanie

Talusia ekstra to co Twoja mama zrobiła <3

Magnificence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 21:16   #4481
kingaluna
Rozeznanie

Magnificence, ja prałam w 30 stopniach i na delikatne, 400 obrotów, bo trochę się bałam

Camomiles, to ja prawie 2 razy więcej, ale wzięłam dodatkowo pielęgnację olaplex i mam długie włosy to zrobiła się kosmiczna cena. Nie żałuję ani jednej wydanej złotówki! Dobrze, że Tż nie wie Co do truskawkowego blondu to przede mną w kolejce u fryzjera dziewczyna robiła sobie właśnie takie włosy. Wyglądała obłędnie! Nie mogłam się na nią napatrzeć 😍

Talusia, ojaaaaciee, ale cudowności! Pozazdrościć! 😍 Ja też miałam pobierany GBS w 35 tc, widocznie wiedzą co robią

Happiness, kochana nie myśl za dużo, na pewno wszystko jest w porządku! 😙

A ja na kolację miałam pierogi ze szpinakiem... 😀

kingaluna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-20, 21:16   #4482
decorail
Zakorzenienie

Happiness - na pewno wszystko jest ok to jest bardzo dobra waga nawet jakby teraz miał mieć 2500 a równie dobrze może mieć ze 3 kg nie martw się - nie wszystkie dzieci będą ważyć 4 kg

Dziewczyny, bierzecie poza rożkiem do szpitala jakiś kocyk? Albo odwrotnie? Czy jedno i drugie?
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 21:16   #4483
happiness__
Rozeznanie

Talusia przepiękne to wszystko 😍

Stary 2017-04-20, 21:18   #4484
ania9o
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez decorail Pokaż wiadomość
Happiness - na pewno wszystko jest ok to jest bardzo dobra waga nawet jakby teraz miał mieć 2500 a równie dobrze może mieć ze 3 kg nie martw się - nie wszystkie dzieci będą ważyć 4 kg

Dziewczyny, bierzecie poza rożkiem do szpitala jakiś kocyk? Albo odwrotnie? Czy jedno i drugie?
I rożek i kocyk spakowałam

Wysłane za pomocą mTalk
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 21:18   #4485
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anita7 Pokaż wiadomość
Justyna to kibicuje za pomyślne rozwiązanie ☺

Bunny cieszę się ze po wizycie wszystko gra ☺

Effpe poród się zbliża ☺

Ja pieluchy pralam w 40'

Camomiles sporo ten fryzjer kosztuje. Ale efekt zapewne jest 😊

Nie rób mi nadziei ja każdego dnia myślę że to ten dzień

999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-20, 21:19   #4486
happiness__
Rozeznanie

Cytat:

To chyba dlatego, że od początku miał być duży i w 5 tygodni z tego co patrzyłam to powinien przybrać z kilogram, a nie pół... Ale staram się myśleć, że wszystko jest ok, a łatwiej będzie urodzić mniejszego dzidzia. Mama mi uświadomiła, że tyle to ja miałam, jak się rodziłam (w terminie), więc mnie to tym bardziej pociesza.

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Kingaluna dzięki 😙 pierogi ze szpinakiem, pycha 😍

Stary 2017-04-20, 21:20   #4487
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Bunnybe, mam ale na kompie xD

Kiwaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 21:22   #4488
happiness__
Rozeznanie

A moja szyjka pozamykana na wszystkie spusty oczywiście, także ja spokojnie sobie pochodzę do terminu a pewnie i po 😛

Stary 2017-04-20, 21:22   #4489
bunnybe
Zadomowienie

Dziewczyny szaleństwo z tymi stawkami za fryzjera myslalam ze tyle to sie u Maniewskiego placi ja place za blond refleksy z podcinaniem i ukladaniem 150zl i wydaje mi sie ze to niemało
Stary 2017-04-20, 21:22   #4490
decorail
Zakorzenienie

Ania - to lecę dopakować kocyk dzięki

Happiness - wystarczy, że raz gin pomyli się trochę w górę, a raz w dół i już jest diametralna różnica Gornek też martwiła się, że dzieciaczek za mały, a zdrowy jak ryba jest
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 21:23   #4491
Baambi
Zadomowienie

Talusia chciałam najpierw wzór classic z 2016 w różu, ale sprzedawca zadzwonił że nie mają takiego i na szybko się zdecydowałam na classic z 2017 czyli takie jakby karo w różu.
Bałam się czy nie będzie krzykliwy ale jest bardzo ładny
Myślę czy nie dokupić takiego samego rożka
A Ty który wzor wzięłaś?
Śliczne te wszystkie rzeczy dla Hani, uwielbiam wybierać takie różne ozdóbki, pierdółki dla córeczkia Ty masz robione też przez mamę więc w ogóle <3
Baambi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 21:23   #4492
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez talusiax33 Pokaż wiadomość
Była u mnie dziś mamuśka, zrobiła takie cuda dla wnuczki literki i króliczka. W łóżeczku jeszcze bałagan ��
Weszłam też na fb tej Pani co zamawiałam u Niej zawieszke do smoczka dla Hani, właściwie mam nadzieję, że nie będzie konieczności używania �� no ale ogólnie to średnio podobały mi się zestawienia jakie były zamawiane przez innych, wymyśliłam sobie własne, nie wiedziałam jaki będzie efekt końcowy ale... zauroczył mnie ���� wygląda pięknie! (Przepraszam za 'reklame' 😅) ale musiałam się pochwalić.

Załącznik 7028871
Załącznik 7028876
Załącznik 7028881

Śliczności ależ Hania ma oddaną babcię

Cytat:
Napisane przez happiness__ Pokaż wiadomość
Ja dziś miałam wizytę i wróciłam trochę zmartwiona ostatnio mi ciśnienie trochę skakało, na wizycie miałam 140/90, więc dostałam leki. Mały waży ok 2700 (raz nawet jej się kliknęło, że wyszło 2500) i to mnie właśnie martwi, na ostatniej wizycie 5 tygodni temu miał 1970... boję się, czy to moje nadciśnienie nie zahamowało jego wzrostu. Gin mówi, że jest po prostu niewielki, ale wiecie jak to jest. Staram się o tym nie myśleć i przyjąć to co mówi gin za pewnik, ale ta myśl mi gdzieś siedzi z tyłu głowy

Nie martw się ! Gdzieś czytałam, że dzieci rosną różnie. Jedne najpierw szybko, a potem zwalniają, inne zaś odwrotnie. Gdyby było coś nie tak, to pewnie gin by reagował
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno

Edytowane przez Melka88
Czas edycji: 2017-04-20 o 21:32
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 21:23   #4493
bunnybe
Zadomowienie

Kiwaczka wrzuc na fejsa jak będziesz na kompie

Happiness zgadzam sie z Melka, moja ginka powiedziala ze moje dziecko ma swoj indywidualny pomysl na wzrost, poprzednio w miesiąc przybral raptem 300g a teraz w 3,5 tygodnia prawie kilogram nie martw sie na zapas

Edytowane przez bunnybe
Czas edycji: 2017-04-20 o 21:26
bunnybe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 21:29   #4494
Baambi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bunnybe Pokaż wiadomość
Dziewczyny szaleństwo z tymi stawkami za fryzjera myslalam ze tyle to sie u Maniewskiego placi ja place za blond refleksy z podcinaniem i ukladaniem 150zl i wydaje mi sie ze to niemało
Ja płacę za balejaż też ztym podcinaniem i układaniem 120
ale wiem że to malutko jak na nasz Poznań
A może to teżsą takie refleksy?
Bo w sumie mam swoją naturalną bazę i tylko jeden jaśniejszy odcień mi nakładają w te sreberka

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Happiness nie martw się tak jak dziewczyny piszą, z tymi pomiarami różnie bywa a i tempo wzrostu dzieciaczków się różni. Będzie dobrze. A jeszcze masz szyjkę zamknięta to mały ma czas żeby sobie rosnąć jeszcze
Baambi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 21:37   #4495
bunnybe
Zadomowienie

Bambi ja mam tez tylko blond, pasemka, refleksy jak zwal tak zwal noo w sumie pewniew tych wszystkich och ę atelier fryzjerskich ceny duzo wyzsze ale ja takie miejsca omijam szerokim łukiem jakbym umiala w domu uzyskać nie żółty blond to bym tylko na podcinanie chodzila ale wiem ze skonczyloby sie albo na żółtku albo na spalonych wlosach wiec juz raz na dwa miesiace jakos przelykam to 150zl choc moja siostra w malym miasteczku 30tys mieszkancow placi za to samo 80zl

Kolezanka od wywoływanego porodu urodzila dzis Kubusia slodki maluszek, oczywiscie macica mi skacze na sam widok zdjecia
Stary 2017-04-20, 21:39   #4496
kingaluna
Rozeznanie

Decorail, ja biorę rożek i kocyk, bo tak mam napisane na stronie szpitala

kingaluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 21:41   #4497
misja0181
Rozeznanie

Talusia cudowności ta Twoja mama porobiła i świadomość, że są wyjątkowe dla Hani, bo nikt drugich takich nie ma super zawieszka też bardzo ładna, oryginalna

Hapiness moim zdaniem to ładna waga i nie masz się czym martwić

Kiwaczka neonowe włosy fajnie a żółte szpilki do tego ?? a swoją drogą to masz takie żółte szpilki?

Co do fryzjerów to ja płacę ostatnio 100 za farbę i ułożenie (wyprostowanie) a to takie małe miasteczko w sumie. Teraz mam 13.05 wizytę i ciekawe czy na nią pójdę śmiałam się, że fajnie przed porodem bym była "wylaszczona" chociaż na głowie
misja0181 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-20, 21:43   #4498
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
BlackSanctum - Widziałam na Twoim blogu, że pisałaś dobre słowa o kremie BB z Avon ☺ właśnie poszukuje takowego, chce na lato coś lekkiego i do szpitala też bym chciała żeby na szybko nałożyć. Upewniam się jeszcze, polecasz go?
Ten różowy, Anew Vitale, jak najbardziej. Jestem z niego mega zadowolona, kosztował grosze (niecałe 14zł), a tak pięknie wygładza i rozświetla buzię, że normalnie szok.

Cytat:
Heh, u nas w Olsztynie u dobrych fryzjerów za blond z Olaplexem na dłuższych włosach czy porządne ombre to nawet do 600zł się płaci. Ale Olsztyn to dziwne miasto.

Jak dobrze, że mam naturalne kłaki i tylko rozjaśniam sama końce.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-20, 21:46   #4499
happiness__
Rozeznanie

Dziewczyny dzięki! Jesteście kochane 😙 macie rację z tym indywidualnym wzrostem. I tak cieszę się, że jeszcze jestem pozamykana, najlepiej jakbym urodziła ze 2 dni przed terminem 😊 oby tak było.

Decorail, ja chyba też spakuję i rożek i kocyk, w sumie sama nie wiem. Potrzebuję zestawu tylko na wyjście, więc może w zależności od pogody powiem tż co ma wziąć

Stary 2017-04-20, 21:58   #4500
marta6704
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IncognitoNick Pokaż wiadomość
Dzięki! Nie próbowałam. Wypróbuję zatem. Może nawet zaraz spojrzę gdzieś online. Bazy ArtDeco się boję, bo ona taka trochę perłowa, a ja cieni głównie matowych używam. Widziałam jednak, że w Douglasie teraz jest sporo taniej, to może przy okazji M kupi jak będzie robił w galerii zakupy.

Też się nastawiam na ciepły maj. Kupiłam Młodej ramperki
Jest perłowa, ale spokojnie maty na niej pięknie leżą.
Cytat:
Marta mi sie od jakiegos czasu marzy truskawkowy blond na końcówkach ale jakos nie mam odwagi moze latem sie skusze? Widzialam ze loreal wypuscil takie zmywalne farby do zrobienia w domu, o cos takiego: http://ewaija.pl/images/cw9%20a.jpg
Właśnie przez te farby choruje na jakiś mocny kolor na głowie bo mi się mój mysio rudy znudził.

Cytat:
Cały dzień mnie nie było i 17 stron do nadrobienia 😀 wy gaduły!
Po 18 obudziłam się z drzemki, zjadłam 'obiad' (kotlety z chlebem) i leżałam bo coś słaba dziś jestem.
Teraz idę się kąpać z mężem, mam nadzieję że się zmieścimy razem w wannie hehe.

Kingaluna - Teraz zostałam powierzona do dr Mika
Hania bardzo perfidnie pokazywała swoją sikulinke, było idealnie widać a ginekolog do mnie z tekstem "To tak zwany hamburger.. dwie bułeczki i kotlecik w środku" haha! Faktycznie to tak wyglądało.
Oo kochana, widzę nowy awatarek

Mnie nie działa aplikacja Rosmann.. nie mogę się zalogować :/ aa może to i lepiej, nie wydam pieniędzy. Jutro podjadę stacjonarne i może coś kupię, choć wszystko mam. Chcę jedynie tusz do rzęs i krem bb albo cc do szpitala.

Milutek - Hahaha! Co za sąsiadka, padłam!

My też nikomu nic nie będziemy mówić że coś się zaczęło ☺ na spokojnie pojedziemy do szpitala a damy znać dopiero wtedy gdy Hania będzie już po drugiej stronie brzuszka. Tak to by wszyscy dzwonili, pisali i Nas niepotrzebnie męczyli. Oczywiście jedynie Wam dam znaka że rodze 😀

Ania - Ja też będę wcinać na kolacje pierogi z serem, polane masełkiem z cynamonem prosiłam męża i kupił mi wracając z pracy 😀

Anita - Supcio że już jesteś w domu Już nie pozwalamy Ci na szpital!!

Bunnybe - U mnie 35 tydzień i waga podobna myślę że nasze dzieci przykokszą do max 3500g, mnie by to pasowało. Co do GBS ja miałam pobrane wczoraj, może nie będą robić problemów w szpitalu hmm. Chyba ginekolog powinien wiedzieć co robi.

Bambi - O super wiedzieć! ☺ właśnie jutro ma mi przyjść rożek i rogal z motherhood, nie mogę się doczekać! Nie wiem czy rogala nie wykorzystam do spania jak narazie bo coś takiego by mi się przydało 😀 który wzór zamówiłaś?

Była u mnie dziś mamuśka, zrobiła takie cuda dla wnuczki literki i króliczka. W łóżeczku jeszcze bałagan 😂
Weszłam też na fb tej Pani co zamawiałam u Niej zawieszke do smoczka dla Hani, właściwie mam nadzieję, że nie będzie konieczności używania 😀 no ale ogólnie to średnio podobały mi się zestawienia jakie były zamawiane przez innych, wymyśliłam sobie własne, nie wiedziałam jaki będzie efekt końcowy ale... zauroczył mnie 😍😍 wygląda pięknie! (Przepraszam za 'reklame' &#128517 ale musiałam się pochwalić.

Załącznik 7028871
Załącznik 7028876
Załącznik 7028881

Przepiękne ❤️❤️❤️
Cytat:

Dziewczyny dobrze piszą, dzieciaczki rosną swoim tempem. Na watku widać, że niektóre są większe lub mniejsze

Cytat:

Biorę i to i to szpital każe matka bierze.
Cytat:
A moja szyjka pozamykana na wszystkie spusty oczywiście, także ja spokojnie sobie pochodzę do terminu a pewnie i po 😛

Piąteczka, to tak jak u mnie.

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Ten różowy, Anew Vitale, jak najbardziej. Jestem z niego mega zadowolona, kosztował grosze (niecałe 14zł), a tak pięknie wygładza i rozświetla buzię, że normalnie szok.

Heh, u nas w Olsztynie u dobrych fryzjerów za blond z Olaplexem na dłuższych włosach czy porządne ombre to nawet do 600zł się płaci. Ale Olsztyn to dziwne miasto.

Jak dobrze, że mam naturalne kłaki i tylko rozjaśniam sama końce.
Ale macie piękne jezioro i kortowiade. Swoją drogą w Olsztynie kupiłam swoją sukienkę na studniówkę, która zalozylabym nawet teraz. Nadal mi się podoba.

marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości