![]() |
#4471 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Justyna to kibicuje za pomyślne rozwiązanie ☺
Bunny cieszę się ze po wizycie wszystko gra ☺ Effpe poród się zbliża ☺ Ja pieluchy pralam w 40' Camomiles sporo ten fryzjer kosztuje. Ale efekt zapewne jest 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Też się nastawiam na ciepły maj. Kupiłam Młodej ramperki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zadomowienie
|
Marta mi sie od jakiegos czasu marzy truskawkowy blond na końcówkach ale jakos nie mam odwagi
![]() ![]()
#4474 |
Wtajemniczenie
ski
|
Bunnybe, wooooow!! Ja chce taki kolor!!! 😵😍 ja przez rok chodziłam z różowymi włosami ale takimi pod neon/ fuksje 😁 niestety musiałam się z nimi pożegnać.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Zadomowienie
|
Cały dzień mnie nie było i 17 stron do nadrobienia 😀 wy gaduły!
Po 18 obudziłam się z drzemki, zjadłam 'obiad' (kotlety z chlebem) i leżałam bo coś słaba dziś jestem. Teraz idę się kąpać z mężem, mam nadzieję że się zmieścimy razem w wannie hehe. Kingaluna - Teraz zostałam powierzona do dr Mika ![]() Hania bardzo perfidnie pokazywała swoją sikulinke, było idealnie widać a ginekolog do mnie z tekstem "To tak zwany hamburger.. dwie bułeczki i kotlecik w środku" haha! Faktycznie to tak wyglądało. Oo kochana, widzę nowy awatarek ![]() Mnie nie działa aplikacja Rosmann.. nie mogę się zalogować :/ aa może to i lepiej, nie wydam pieniędzy. Jutro podjadę stacjonarne i może coś kupię, choć wszystko mam. Chcę jedynie tusz do rzęs i krem bb albo cc do szpitala. Milutek - Hahaha! Co za sąsiadka, padłam! ![]() My też nikomu nic nie będziemy mówić że coś się zaczęło ☺ na spokojnie pojedziemy do szpitala a damy znać dopiero wtedy gdy Hania będzie już po drugiej stronie brzuszka. Tak to by wszyscy dzwonili, pisali i Nas niepotrzebnie męczyli. Oczywiście jedynie Wam dam znaka że rodze 😀 Ania - Ja też będę wcinać na kolacje pierogi z serem, polane masełkiem z cynamonem ![]() Anita - Supcio że już jesteś w domu ![]() Bunnybe - U mnie 35 tydzień i waga podobna ![]() Bambi - O super wiedzieć! ☺ właśnie jutro ma mi przyjść rożek i rogal z motherhood, nie mogę się doczekać! Nie wiem czy rogala nie wykorzystam do spania jak narazie bo coś takiego by mi się przydało 😀 który wzór zamówiłaś? BlackSanctum - Widziałam na Twoim blogu, że pisałaś dobre słowa o kremie BB z Avon ☺ właśnie poszukuje takowego, chce na lato coś lekkiego i do szpitala też bym chciała żeby na szybko nałożyć. Upewniam się jeszcze, polecasz go? Była u mnie dziś mamuśka, zrobiła takie cuda dla wnuczki ![]() Weszłam też na fb tej Pani co zamawiałam u Niej zawieszke do smoczka dla Hani, właściwie mam nadzieję, że nie będzie konieczności używania 😀 no ale ogólnie to średnio podobały mi się zestawienia jakie były zamawiane przez innych, wymyśliłam sobie własne, nie wiedziałam jaki będzie efekt końcowy ale... zauroczył mnie 😍😍 wygląda pięknie! (Przepraszam za 'reklame' 😅 ![]() 1492718504827.jpg 1492718516862.jpg 1492718523912.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zadomowienie
|
Kiwaczka super, masz jakies foto w tamtych wlosach?
![]() ![]()
#4477 |
Rozeznanie
|
Ja dziś miałam wizytę i wróciłam trochę zmartwiona
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Zadomowienie
|
Talusia piekne wszystko
![]()
#4480 |
Rozeznanie
|
Talusia ekstra to co Twoja mama zrobiła <3
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Rozeznanie
|
Magnificence, ja prałam w 30 stopniach i na delikatne, 400 obrotów, bo trochę się bałam
![]() Camomiles, to ja prawie 2 razy więcej, ale wzięłam dodatkowo pielęgnację olaplex i mam długie włosy to zrobiła się kosmiczna cena. Nie żałuję ani jednej wydanej złotówki! Dobrze, że Tż nie wie ![]() Talusia, ojaaaaciee, ale cudowności! Pozazdrościć! 😍 Ja też miałam pobierany GBS w 35 tc, widocznie wiedzą co robią ![]() Happiness, kochana nie myśl za dużo, na pewno wszystko jest w porządku! 😙 A ja na kolację miałam pierogi ze szpinakiem... 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
Happiness - na pewno wszystko jest ok
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, bierzecie poza rożkiem do szpitala jakiś kocyk? Albo odwrotnie? Czy jedno i drugie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Rozeznanie
|
Talusia przepiękne to wszystko 😍
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane za pomocą mTalk
![]() |
#4485 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Kingaluna dzięki 😙 pierogi ze szpinakiem, pycha 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Wtajemniczenie
ski
|
Bunnybe, mam ale na kompie xD
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Rozeznanie
|
A moja szyjka pozamykana na wszystkie spusty oczywiście, także ja spokojnie sobie pochodzę do terminu a pewnie i po 😛
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny szaleństwo z tymi stawkami za fryzjera
![]() ![]() ![]()
#4490 |
Zakorzenienie
|
Ania - to lecę dopakować kocyk
![]() ![]() Happiness - wystarczy, że raz gin pomyli się trochę w górę, a raz w dół i już jest diametralna różnica ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zadomowienie
|
Talusia chciałam najpierw wzór classic z 2016 w różu, ale sprzedawca zadzwonił że nie mają takiego i na szybko się zdecydowałam na classic z 2017
![]() Bałam się czy nie będzie krzykliwy ale jest bardzo ładny ![]() Myślę czy nie dokupić takiego samego rożka ![]() A Ty który wzor wzięłaś? ![]() Śliczne te wszystkie rzeczy dla Hani, uwielbiam wybierać takie różne ozdóbki, pierdółki dla córeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2017-04-20 o 21:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zadomowienie
|
Kiwaczka wrzuc na fejsa jak będziesz na kompie
![]() Happiness zgadzam sie z Melka, moja ginka powiedziala ze moje dziecko ma swoj indywidualny pomysl na wzrost, poprzednio w miesiąc przybral raptem 300g a teraz w 3,5 tygodnia prawie kilogram ![]() ![]()
16.05.2017 G. ![]() Edytowane przez bunnybe Czas edycji: 2017-04-20 o 21:26 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale wiem że to malutko jak na nasz Poznań ![]() A może to teżsą takie refleksy? Bo w sumie mam swoją naturalną bazę i tylko jeden jaśniejszy odcień mi nakładają w te sreberka ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Happiness nie martw się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zadomowienie
|
Bambi ja mam tez tylko blond, pasemka, refleksy jak zwal tak zwal
![]() ![]() ![]() ![]() Kolezanka od wywoływanego porodu urodzila dzis Kubusia ![]() ![]()
#4496 |
Rozeznanie
|
Decorail, ja biorę rożek i kocyk, bo tak mam napisane na stronie szpitala
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Rozeznanie
|
Talusia cudowności ta Twoja mama porobiła
![]() ![]() ![]() ![]() Hapiness moim zdaniem to ładna waga i nie masz się czym martwić ![]() Kiwaczka neonowe włosy fajnie ![]() ![]() ![]() Co do fryzjerów to ja płacę ostatnio 100 za farbę i ułożenie (wyprostowanie) a to takie małe miasteczko w sumie. Teraz mam 13.05 wizytę i ciekawe czy na nią pójdę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak dobrze, że mam naturalne kłaki i tylko rozjaśniam sama końce. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny dzięki! Jesteście kochane 😙 macie rację z tym indywidualnym wzrostem. I tak cieszę się, że jeszcze jestem pozamykana, najlepiej jakbym urodziła ze 2 dni przed terminem 😊 oby tak było.
Decorail, ja chyba też spakuję i rożek i kocyk, w sumie sama nie wiem. Potrzebuję zestawu tylko na wyjście, więc może w zależności od pogody powiem tż co ma wziąć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.