|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść
a ja ciagle walcze z myslami. przez chwile wydaje mi sie, ze moja figura jest w porzadku, ze w sumie waze niewiele.. ze kobieta powinna miec troche tu i tam. przez chwile nawet sie sobie podobam.. ale z drugiej strony jestem malutka... waga chyba naprawde o niczym nie swiadczy, bo moje wymiary sa tragiczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zjadłam - jakieś 50 g orzeszków i trzy precle przed chwilą. i nic. a TY dużo mniej i tak się zachowujesz? Phena, proszę...
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To picie 4 litrow dziennie powoduje obrzek mozgu? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeanalizowalam swoje jadlospisy i doszlam do wniosku, ze jem mniej niz dziewczyny na u z IDZ.. moj metabolizm to istna ruina! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Baby14, wyślesz nam kiedyś swoje zdjęcia? chciałabym podnieść Twą samoocenę, bo kiedyś narzekałaś na to i owo...
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
Izuś: Wysle
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Phena... a jesz mniej, bo sie ograniczasZ? czy potrzebujesz mniej? kazdy jest inny. Baby, jaaaa ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
chcialabym jesc wiecej i co innego, ale nadal czuje sie wiezniem tych wszytskich dietetycznych zasad.. chociaz nie potrafie zrezygnowac z jogurtow smakowych i platkow sniadaniowych..
dzisiaj mierzylam krotkie spodenki, szorty. i bylam przerazona moimi udami.. jestem malutka a mam nogi jak klody.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cieszę się, że zjadłaś tę jogobellę. to krok do przodu. bardzo bym chciala, zebys jeszcze sie przelamala. bardzo.
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
Izka: No to zrob zrob
![]() Phena: Tak...nogi jak klody... Jutro wysle moje zdjecia w krotkich spodenkach. Wcale nie sa anorektyczne. Ot normalne jak dla mnie. ZObaczymy co wtedy powiesz. Ale bym Cie chciala kobito zobaczyc. ![]() O oŁ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochana, wiesz że nie patrzysz na siebie obiektywnie? Na 100% jesteś super laską. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zadomowienie
|
To ja wniose tu troche optymizmu mam nadzieje. Przytylam
![]() ![]() ![]() Postanowilam dzis jeszcze ze w moich cwiczeniach bardziej skupie sie na brzuchu bo mam wrazenie ze mi sie tluszcz na nim odklada... Iza, Baby ja rowniez poprosze wasze zdjecia jak zrobicie ![]()
![]() |
#4484 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do wody- to brzmi strasznie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Zakorzenienie
|
ta jogobella nie byla przelamaniem sie a raczej wynikiem poczucia zrezygnowania.
chcialabym miec takie jadlospisy jak np tuchajbej, bo po prostu lubie jesc. jednak wiem, ze doszczednie zniszczylam sobie metabolizm ![]() marze o tym, zeby jesc to, na co mam ochote, ale to byloby rownoznacze z przytyciem.. nie jestem typem osoby, ktora majac do wyboru salatke i slodka bulke, wybralaby pierwsza opcje.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Wtajemniczenie
|
Hogatko, Baby, ja też poproszę fotki
![]() euphoria@vp.pl i nie wp.pl tylko vp.pl ![]() A co do wody to cóż... wstyd się przyznać, ale i ja znam ten sposób. Pamiętam bardzo dobrze, jak kiedyś w szpitalu wypijałam szybko w łazience butelkę wody 1,5 litra lub 1,5 + 500 ml. To okropne. Kiedyś musiałam trzymać przez 2,5 godziny i powiedziałam: STOP! mam tego dość! No i teraz jakos sie trzymam ![]() Edytowane przez Hypnotic Eyes Czas edycji: 2008-04-23 o 20:46 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki Was nadrobić to masakra normalnie
![]() ![]() Wpadłam napisać co u mnie ![]() No więc, czuje się grubo [brzuch], a może poprostu wkońcu zaczynam wyglądac normalnie i dlatego mam takie wrazenie ? Wkońcu jesli by porownać mnie z najbardziej wychudzonego okresu, a teraz, to jakas róznica jest, choć wszyscy mowią, że nic nie widać... ale ja widze. Widze odstający brzuch [i to mnie akurat nie cieszy, choc... moze wkoncu dostane tego okresu i dlatego wydaje mi sie on taki... duzy ![]() ![]() ![]() Ogólnie jednak moje samopoczucie zalezy od dnia, momentu itd. jednak gdy patrze w lustro i widze siebie gruba [skrzywiny obraz siebie ? ![]() ![]() ![]() Wiecie... mimo tych momentów zalamania, dolow, tego krytycznego spojrzenia na siebie i tak dalej to widze jedno: wygrywam z ta podstępna choroba. Wiem, że ona moze wrocic, ale postaram sie nie dac... Choć wiadomo: 'nigdy nie mów nigdy'... Nie raz zapewne napisze tu jeszcze, ze mam dosc, ze wygladam oblesni itd., ale wierze, ze zrozumiecie mnie, bo jednak z tego nie da sie wyjsc tak raz na zawsze, hop i juz po chorobie... Licze sie z tym, ale jednak wierze, ze kiedys wygaram w 100 % ![]() I Wam Kochane zycze tego samego ![]() Ale się rozpisałam ![]() Btw. Która z Was rozdawała zdjęcia ? ![]() ![]()
![]() |
#4488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
strasznie boje sie przytyc. tak naprawde nadal chce schudnac, ale kompletnie nie potrafie przestawic sie na diete redukcyjna. po prostu nie daje rady. za bardzo lubie jesc..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wygrasz Tamus wygrasz tylko musisz byc silna ![]() ![]() Wiem ze jeszcze nieraz napiszesz ze jestes gruba ze za duzo zjadłas. Ale wierze ze to bedzie sie zdarzało coraz rzadziej az wkoncu odejdzie gdzies daaleko.I nie wroci ![]() Hypnotic Eyes: a czy to picie wody dawalo cos ze przytylas? i tak i ile mniej wiecej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
EDIT: Hypnotic chciala, zeby na wadze bylo wiecej. od wody nie da sie przytyc! ma 0 kcal!
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
Iza: ales mnie uspokoila
![]() ![]() No tak zle sie wyrazilam z ta woda. Wiec wypicie naprawde spowoduje przyrost wagi? |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
bylabym chyba nawet gotowa odpuscic sobie te mysli o schudnieciu, pogodzic sie z tym jaka jestem, ale wiem, ze jesli przestane sie kontrolowac, to przytyje. kiedys moglam sobie pozwolic na wszystko i utrzymac wage, ale po moich glodowkach, calkowitej zmianie sposobu odzywiania moj metabolizm mocno ucierpial ..
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
Iza: To moze ja te 3kg nie przytylam tylko to od wody jest?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, mnie z tą wodą chodziło o to, że to taki sposób na sztuczny przyrost wagi. Szybko i bez kalorii. Każdy litr wody to jeden kilogram. Wypijasz i w ciągu ok. 2-3 godzin wysikujesz. Strasznie męczące i nie lubiłam tego robić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
iza, nie moge sobie nawet pozwolic na 1 czy 2 glupie kilogramy. znowu zaczelaby sie wewnetrzna katastrofa. jestem sklonna utrzymac wage, ale przytycie to gwozdz do trumny
![]() wiem, ze bym przytyla, bo juz tyle czasu sie ograniczam i waga jest na tym samym poziomie. to znaczy, ze jesli zaczne jesc wiecej, zobacze na wadze wiecej.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak, az 4 litry, na pewno "coś" idzie w wagę. Tzn, w sztuczny przyrost ofc. Cytat:
Phena kurczę... nie przekonuje Cię nawet to, że wtedy będziesz mogla jesc wszystko?!
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
iza, wiem, ze to chore, ale kazdy dodatkowy kilogram jest dla mnie tragedia.. waze teraz o 6 kg wiecej niz przed wakacjami i jest mi z tym cholernie zle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
a widac to?? ale uwierz - bedzie Ci sie latwiej zyc, tak na luzie!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.