![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
O rany Daria, ja nawet 1/3 nie mam co ty
![]() Ja wogóle ostatnio mało kosmetyków kupuję, staram się zużyć wreszcie to co mam i mieć wszystkiego po sztuce lub dwie. Wczoraj wyrzuciłam wszystkie stare szminki i błyszczyki.... eh aż mnie żałość ogarnęła no ale... odczułam takie katharsis :p
#302 | ||
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Póki co nie chce się żadnej pozbywać, ale jak coś będę pamiętać ![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie z cieniami nie po drodze. Mój makijaż musi być po prostu szybki, nie mam cierpliwości do cieni, wydaje mi się to strasznie mozolne, to rozcieranie, łączenie, cieniowanie, eh.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
nosku lubię lubię i ciągle się uczę modelowania twarzy, ale mam tyle nietrafionych kolorów, że to coś strasznego.. a już szczególnie wśród cieni.. tzn większość była trafiona jak jeszcze byłam ruda
![]() ![]()
#304 | |
|
Cytat:
Rozumiem, ale to dobrze, że przynajmniej umiesz oddzielić to co ma zostać od tego co niepotrzebne. To tylko kwestia czasu, kiedy Twój zbiór będzie idealnie dopasowany. Ja zdaję sobie sprawę, że mam za dużo tych róży, ale do cholery, nie chcę się żadnego pozbyć ![]() Grrr..
![]() ![]() |
![]() |
#305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dopóki wszystkich używasz i Ci odpowiadają, nie ma sensu się ich na siłę pozbywać, a potem żałować ![]()
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
OMG 300 postów do przecvzytania
![]() ![]() Pozdrawiam, szczęśliwie wróciłam, MagJa będzie jutro wieczorem. Bawiłyśmy się świetnie chociaż pogoda była łokropna ![]() Nie kupiłyśmy nic kosmetycznego ![]()
#307 |
|
Szybko zrobiłam przegląd i dojrzałam do decyzji. Nie używam = nie mam. Będę dzielna.
![]() I już mykusiem trzy rzeczy poleciały na All ![]() rzyrafko ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
nosku podasz mi baj PW swoj nick na all?
![]()
#310 |
|
Wariatki
![]()
![]() |
#311 |
Przyjaciółka KWC
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
hmm. jest tam cos, co chcialabym miec
![]() ![]() ale dobra, koniec juz bo sie zaczynam nakrecac ![]() ![]() ice mnie sie marza jeszcze golden bronze i sweets. no i whites. ech... <marzyciel>
#313 |
Wtajemniczenie
|
ja też nie używam cieni, nie lubię
![]()
#314 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie bylam na spacerze z (EX)TZ (????) i ja juz kompletnie nic nie wiem. No nie wiem
![]() ![]() Mam lepszy humor to wydam swoje ostatnie euro jutro w drogerii albo na lotnisku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 | ||||
Wtajemniczenie
|
Trzymam kciuki, będzie dobrze
![]() ![]() A ja marzę o shimmering berries. Ale nigdy na A. nie widziałam, a na ebayu nie mam konta, poza tym żeby tam tanio ustrzelić to trza licytować, a ja nie lubię. Cytat:
Clinique szachownia Shimmering Berries (tu na ebayu) Estee Lauder Brillant shimmer platinium/gold (tu na ebayu) I Lancome Absolue Teint, i HR Color Clone Hydrapact, i podwójne sypkie cienie Pupy. Cytat:
![]() Chętnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Dobranoc dziewczęta, zaczynamy poniedziłek, najbrzydszy dzień tygodnia. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
|
pakosto, shimmering berries jest teraz na All..
![]() http://allegro.pl/item357897472_clin...swietlaja.html Nie mogę spać, mam wnerwa ![]()
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() ![]() ![]() Wczoraj się wkurzyłam, muszę kupić jakiś krem niwelujący zaczerwienienia na twarzy, bo mimo iż mam teraz twarz bezproblemową(w sensie - bez wyprysków) to muszę prawie na całe poliki nakładać korektor, bo inaczej wyglądam jak ruska lala ![]() ![]() Nie chcę myśleć co będzie, jak przyjdzie lato ![]()
#318 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w maju planuję ustalić sobie grafik chodzenia na aerobik, taniec i siłownię - po coś kupiłam ten karnet - i ściśle się go trzymać. Zostały mi 2 miesiące do wyjazdu (yeah ![]() Cytat:
![]() A moje już powoli nie ![]() Ta zasada nadal dotyczy tylko błyszczyków ![]() Cytat:
Może znowu pojawi się na Tru? Cytat:
![]() A inne.. tak samo, ludzie się rozchodzą na inne kierunki, ja nawet z dwoma przyjaciółkami jestem teraz w innej grupie na studiach i to już nie jest to samo. Prbowałam się z nimi spotkać, od początku semestru (luty!) z jedną z nich udało mi się raz, z drugą w ogóle... Proponowałam kilka razy, a nie lubię się narzucać, więc zaprzestałam. Skoro ktoś nie miał dla mnie czasu tak długo wychodze z założenia że albo powinien się sam odezwać, albo nie warto. W liceum miałam paczkę znajomych razem z exem - przynajmniej zdecydowaną większość znajomych mieliśmy współną, chodziliśmy do tej samej klasy - wraz z końcem naszego związku on naopowiadał im o mnie niestworzone rzeczy, widać uwierzyli, bos ię odsunęli ode mnie, a z nim pozostali w znajomości.. No cóż, skoro uwierzyli, to też nie warto ![]() A poza tym może po prostu jestem trudnym materiałem na przyjaciółkę. Nie wiem. Moim najlepszym przyjacielem od 16 roku życia był chlopak, rozumiał mnie jak nikt i z nim najlepiej mi się rozmawiało, itp. Od ponad 3 lat jest moim chłopakiem ![]() Cytat:
Ja też nie znosze tańca w parach - tak samo jak Ty, nie daję się prowadzić. Nie znoszę tego! Cytat:
![]() ![]() Ja na Wizażu - mówię o tym wątku - czuję się rozumiana i mi tu po prostu dobrze ![]() ziz! ![]() Eee, należała Ci się za taki odwyk ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie bój się em ![]() Będzie dobrze! Kciuki mocno zaciśnięte ![]() Cytat:
![]() Ja mogę praktycznie w każdą sobotę tam dojechać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego dnia mimo wszystko dziewczyny! ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja dokładnie te same bym chciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Rozeznanie
|
![]()
Witam !!!
Przyjmiecie do swego grona kolejną holiczkę ![]() Szczególną mą miłością cieszy się kolorówka ze szczególnym uwzględnieniem mazideł do ust oraz zapachy ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#321 |
|
madziu, witamy!
![]() Niestety nie można reklamować swoich aukcji na Allegro.
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
snow ja mam 4 takie najbliższe koleżanki(jeszcze od podstawówki) i też planujemy od 2 miesięcy się spotkać, ale nigdy nam się nie udaje we 4 zebrać, bo ciągle to którejś coś wypada
![]() Najczęściej widuję się z moją właściwie najbliższą koleżanką, która jest teraz w ciąży(przy okazji to moja konsultantka od Avonu i Ori), bo siedzi całymi dniami w domu, choć też nie zawsze ma czas(często jeździ na badania, bo ona ma cukrzycę i musi mieć dzidzię pod stałą kontrolą). A teraz uwaga, idę robić A6W ![]() ![]() PS. Ale się środy doczekać nie mogę, muszę odwiedzić S. i Douglasa; bez jakiegoś nowego zapachu nie wyjdę ![]() ------------ madzia witamy ![]() ![]()
#323 |
Zakorzenienie
|
isa ja strasznie chcę Miss Dior Cherie
![]() Dzisiaj na okienku pójde chyba do jakiegoś centrum handlowego, bo co mam robić prawie 2h sama, jak pogoda taka ponura ![]() Przypomniało mi się jeszcze ![]() madzia witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
przyjaciolke mam jedna, jeszcze z podstawowki. zawsze bylysmy razem, przetrwalysmy wiele i ciesze sie, ze to wlasnie ona pozostala. to jest raczej dziwna przyjazn, ludze z boku moga ja odbierac zupelnie inaczej ale w tym chyba tkwi urok. nawet jesli zadzwonie w srodku nocy to ona przyjedzie i potrzyma za reke
![]() mam tez kolezanki ze studiow, bardzo dobre, tworzymy zgrana paczke. ale to jest teraz. pozniej pewnie wszystko sie rozsypie, pozapominamy o sobie, tak to juz bywa. mnie w liceum prawie wszyscy nienawidzili ![]() ![]()
#325 |
Zakorzenienie
|
Ja idę jutro obwąchać nowego Innocenta Rock(podobno już jest
![]() ![]() ![]() Ja też zawsze miałam w szkole grupkę kilku dziewczyn i trzymałyśmy się razem, ale że ja nieszkodliwa, to w żadne zatargi się nie wdawałam(choć jak mi się podobał w gimnazjum taki jeden chłopak to żeńska połowa jego klasy puszczała mi niemiłe spojrzenia ![]() A na studiach jestem jak informacja turystyczna - zawsze tylko ja wiem co, gdzie i kiedy i do mnie dzwonią wszyscy ![]()
#326 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Widziałam tę aukcję, ale w ogóle nie zauważyłam że to berries.... Jak mogłas nosku ![]() Edit: Ziz, widzę że licytujesz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Rozeznanie
|
Co do linka aukcji - nie wiedziałam, no ale tak to bywa gdy się naciska przy rejestracji przyciska "tak,zgadzam się" nie czytając wcale regulaminu. Choć w innym temacie, w którym kilka postów napisałam nikt mnie nie ostrzegł. Dziękuję
![]() Co do koleżanek/ przyjaciółek - tej drugiej w zasadzie nigdy nie miałam. Kiedy już wydawało mi się, że może to być przyjaźń dziewczyna wykreciła niezly numer, nie będę się zagłębiać w szczegóły. A teraz - studia, jakaś grupa znajomych, mam jedną bliską koleżankę z którą chodzę na kawę i na zakupy - zdobywamy katowickie ciucholandy - to chyba mój kolejny nałó- szperanie ;-)
![]() |
#328 | ||||||||||||
Zadomowienie
|
Witam
![]() Dziewczyny wróciłam wczoraj w nocy, było bosssko, jestem bardzo zadowolona. W piątek siedzieliśmy przy winku do 4 rano, a ja kaca leczę do dziś, na szczęście w drodze powrotnej prowadził jużnietezet. A propos jużnietezeta, w piątek przyznał się publicznie do wszystkich draństw, szczerze przeprosił i podziękował za moją niezłomną wiarę w niego. Wprawił wszystkich w osłupienie, mnie najbardziej ![]() ![]() Koniec końców, chyba powinnam pisać znów TZ, postanowiliśmy jeszcze raz spróbować... O ludu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Skoro zapoczątkowałam wszystkie plagi (rozstaniową, grypową, anginową), zapoczątkuję też falę wielkich zmian i kombeków ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Lipidiose - sztuk 2 Lipikar - sztuk 1 Nutrilift - sztuk 2 (zielony i biały) Nutrisoft - sztuk 1 Nutribronze - sztuk 1 Nutribronze Slim - sztuk 1 Mleczko Nivea brązujące - sztuk 1 Neutrogena relaksująca - sztuk 1 Oeparol - sztuk 1 YR jeżynowy - sztuk 1 oliwka Hipp - sztuk 2 olejek do masażu Oriflame - sztuk 1 Oliwka Clarins - sztuk 1 Perfectslim - sztuk 1 Liposyne - sztuk 1 Eveline serum 3 d - sztuk 1 serum do biustu Bielenda - sztuk 1 GS perfumowane - sztuk 1 balsam przytargany jako prezent z jakiegoś SPA - sztuk 1 Filtr do ciała Avene - sztuk 1 Piz Buin z filtrem - sztuk 1 W drodze balsam po opalaniu Avene, Emolium, Celluend dwupak, więcej grzechów nie pamiętam ![]() ![]() Za to jestem kolorówką ascetką przy Was ![]() Cytat:
![]() Pakosta, Isa, macie nas! [/quote] W różowo-rozświetlaczowo-błyszczykowej to ja tu najsłabsza jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dariu, nie jest najgorzej, choć kolekcja faktycznie imponująca. Nosku, Madziu, witamy ![]() EDIT:musiałam usunąć częśc grafiki, bo mi się wiadomość nie chciała zapisać
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
zizou dobrze powiedzane... "to jest teraz". Ja też mam wrażenie, że moje teraźniejsze dobre znajomości po studiach się rozejdą szybko w swoje strony.
Aga myślę, że to dobrze, że postanowiliście raz jeszcze spróbować. Kto wie, może facet naprawdę zrozumiał, co traci i zmiana nie jest chwilowa... Zyczę Ci szczęścia ![]() Ale balsamów to Ty masz ![]() I fajnie, że też byłabyś chętna na spotkanie ![]() To mamy już Wrocław, Opole, Warszawę, Łódź i Nowy Sącz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.