![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Myszowata
Jeszcze jest czas ![]() ![]() Carolles Ŝliczna , ja to sobie chyba dla siebie taką kupie ![]() Dziewczyny a macie jakiś gotowy, fajny plan porodu? W sensie wzór? Z checia bym sie zapoznała... Wszystkie wyrazacie zgode na szczepienie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#692 |
Wtajemniczenie
|
Cashmere gratuluje 38tc
![]() ![]() Ja byłam na poczcie wysłać l4 do UP , w biedzie na chwilę kupiłam pizzę z lodówki i kinder bueno ,połaziłam trochę idę jeszcze za godzinkę do tej babeczki z ciuchami bo pojechała po towar może coś wezmę na krechę hehe.Mam dzisiaj mega w☠☠☠☠ na wszystko i wszystkich mam dosyć już wszystkiego dzisiaj.Nie chce mi sie gotować nie chcę mi się nic będziemy żreć świństwa ,dziś serwuje makaron z sosem ze słoika z lidla ![]()
#693 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
Mnie też ostatnio tak klulo. Lez i się nie ruszaj! Odpoczywaj kobieto!
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Wtajemniczenie
|
zaparzyłam sobie chyba 3 litry herbaty z malin wypije naraz chyba i obeżre sie wiesiołkiem to może coś zdziałam
![]()
#695 |
Wtajemniczenie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Emmos, gdzie kupiłaś szlafrok? Ja kurczę nigdy nie nosiłam i nic nie mam i nie wiem czy brać czy nie... No nie lubię.. ale mówią weź bo będzie ci lepiej coś zarzucić na siebie
Myszowata, o, to fajnie jak na takie osłonki ![]() A córcia to kruszynka Ci się szykuje ![]() Chilli ![]() Ale ściskanie pindola mnie rozbawiło, wybacz ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki ![]()
#696 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pisz nam tu jak coś Cię gryzie od razu robi się lepiej ![]() ![]() Po jedzeniu ostatnio jest mi tak ciężko ze ledwo żyje. W ogóle rano się zle czuje a wieczorem mi wracają siły dopiero. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chilli, w twoim stanie taka irytacja jest normalna. Dobrze wyrzucić te emocje, dzien z kinder bueno i pizzą Ci nie zaszkodzi. No i mnie rada na dopadnięcie TZ tez by tylko zirytowała. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
Chilli
Widze, że jesteśmy podobne... ![]() Pezyjaciolki mam dwie I rozumieją, ale slyszę tylko minie ci to hormony, nie martw sie urodzisz bedzie lepiej! Ja to wiem... teraz mi źle I mam mnostwo obaw! W dodatku jestem gruba I puchne jak balon... boje sie porodu bo ciagle coś mnie boli w tej ciąży I.mam zwyczajnie dość! A bólu przede mną jeszcze sporo ![]() Ufff... to się obie wygadałyśmy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez tak mam, ze do 15tej zazwyczaj pol przytomna jestem. Do tego mam dwa kocie demotywatory w domu. Dzisiaj nawet czuje sie dobrze, w nocy w miarę dobrze spałam i myślałam zeby zająć sie czymś pożytecznymi. Jednał jak tylko spojrzałam na koty śpiące w śmiesznych pozycjach to mi zapał mijał. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
widocznie taki etap ciąży masz ze jeszcze jest czas na takie decyzje? trzymaj sie, wazne że zdrowe i rośnie! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To ja mam to samo jak patrzę na mojego psa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
Coś dla lubiących psiaki, słodziaki okropne!
https://www.wykop.pl/link/3797613/kto-zjadl-ciasteczka/ ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- To też niesamowite ![]() Kobieta w ciąży i tygrys https://www.wykop.pl/link/3797355/sp...bieta-w-ciazy/
#703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie wyrazam. A Ty? Cytat:
![]()
![]() |
#705 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wcale się nie dziwię że już mas dosyć wszystkiego. Trzymaj się jeszcze troszkę i będziecie w trojeczke ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
Cashmere
Nie wiem właśnie myślę jeszcze. W grę wchodzą dwie opcje jena, że w ogóle nie zaszczepię a druga, że jeśli już to na pewno nie w pierwszej i drugiej dobie... i sama nie wiem... A na coś jeszcze nie wyrażasz zgody?
#707 | |||
Wtajemniczenie
|
Ja wyrażam zgodę na szczepienia, o ile ryzyko toxo u córki nie będzie wskazaniem do odroczenia.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() W sumie ułożenie też chyba dobre, przynajmniej będzie wiadomo że cc, zwłaszcza że i tak u Ciebie ze spojeniem są problemy, nie? Cytat:
![]() Chilli, Mała ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Zastanawiam się czy łykać wiesiołka... Myślicie że to naprawdę tak pomaga? Na razie mam rano antybiotyk, potem żelazo, po posiłku prevenit, potem jeszcze raz antybiotyk i na noc multilac... Niezbyt chce mi się coś jeszcze łykać... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#708 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Łykałam wiesiołek na śluz jak chciałam zajść w ciążę po pigułkach i mi bardzo pomógł to teraz tez biorę. Tym bardziej ze mi zostało w paczce dużo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Pestycyda, u mnie identyczne pozy odchodzą
![]() Siilmariien - ja dopiero po porodzie mogę powiedzieć, czy wiesiołek pomógł Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
*sportaddict*
|
Chilli, Mała przytulam Was do mojego małego cyca
![]() ![]() Mała wrzuciłam na poprzedniej stronie mój plan porodu w odpowiedzi na pytanie Siil, teraz pisze z kom i nie znajdę Ale może znajdziesz ![]() Ja ze szczepieniami się zdaje na lekarzy. Pestycyda, AnnaPaula mam ochotę wymietosic Wasze zwierzaki jak Elmirka ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Mała - proszę, znalazłam PLAN PORODU ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
Boże, pierwszy raz mnie obsłużyli poza kolejką! 8 miesięcy człowiek czekał
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Raczkowanie
|
Witam,
dwa dni mnie nie było a tu już nowy wątek i to 24 strony. Szalejecie ![]() Po mojej wizycie okazało się, że sadła mi ilość płytek krwi i muszę powtórzyć badanie + krzepliwość za dwa tygodnie. Miała może, któraś z Was taką sytuację? Dobra idę nadrabiać co mnie ominęło przez ten czas. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
*sportaddict*
|
Mała, mam jeszcze taki plan porodu z BBF:
Osoby towarzyszące podczas porodu Chciałabym, aby podczas porodu towarzyszyły mi:
Przygotowanie do porodu
Sala porodowa
Poród - etap pierwszy
Łagodzenie bólu porodowego
Poród - etap drugi, narodziny dziecka
Trzeci etap porodu â rodzenie łożyska
Kontakt z dzieckiem po porodzie
Cesarskie cięcie
Karmienie noworodka
Opieka noworodkowa
Na oddziale położniczym
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2017-06-23 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#714 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie mi zdrętwiały palce u prawej ręki, nie leżałam, siedziałam i jadłam obiad. Nie wiem od czego to się dzieje :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#715 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
Chilli zalecam dzisiaj Chillout!
![]() ![]() ![]() Mała zalecam jak wyżej ![]() Meja streszcze Ci: nikt nie urodził! ![]() A wiecie ze u nas na SR położna polecała nawet lampkę szampana na rozluźnienie? Że można wypić przed pojechaniem na porodówke ale ja bym sie źle czuła jakby ktoś ode mnie poczuł i przez to ocenił a to jedna lampka nie picie cała ciążę :P |
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |
Zadomowienie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Cytat:
Kocham szampana ale tez bym się zle czuła jakby ktoś ode mnie wyczuł alkohol przy porodzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
*sportaddict*
|
Poza tym alkohol i ewentualne znieczulenie/narkoza jak by było trzeba to bardzo źle połączenie więc rada moim zdaniem bardzo bezmyslna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Za dużo teraz tego mam ![]() Myszowata mała chce chyba jednak to cc ![]() Pestycydadobrze, że doczekałaś przed porodem ![]() Mnie często przepuszczają, aż mi czasem niezręcznie... I nie wiem czy wiecie - w aptekach i na poczcie mamy pierwszeństwo i wynika to z przepisów, u mnie respektują ![]() Chili nie miej wyrzutów sumienia. I tak jesteś niezła z tym gotowaniem, końcówka ciąży a Ty ciągle nam ślinotok serwujesz ![]() Robicie mi smaka na Kinder Bueno, a nie mogę iść do sklepu ![]() Ja wyrażam zgodę na szczepienia, ale chciałabym w 2 dobie. Edytowane przez calineczka3 Czas edycji: 2017-06-23 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zadomowienie
|
Miałam właśnie plan wyłożyć się na kanapie i nadrobić, bo znowu natrzaskalyście postów nie do zaliczenia a tu kolega tż chce wpaść prosić na wesele. A ja mam w domu sajgon i wcale nie mialam ochoty go dzis ogarnąć bo nie mam sily. Wszystko mi.leci z rak. Cukiernice dwa razy zbieralam dzis z podłogi oczywiście za każdym razem byla pelniutka i tak cud ze sie nie potlukla! A pizza zamiast w piekarniku PRAWIE wylądowała na podłodze. Stwierdziłam ze to jakieś znaki i miałam już dzis leżeć a tu lipa. Ide chociaż łazienkę jeszcze ogarne i podłogi.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.