![]() |
#2941 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Rozeznanie
|
Morelle czekamy na Pestkę 😍
Byłam dzisiaj na ktg w poradni przyszpitalnej, oczywiście skurczy pełno, zupełnie nieodczuwalnych, rozwarcie zwiększyło się do ok 5cm. Moja lekarka w stresie bo nie wie co ze mną ma zrobić ![]() Ogólnie 'pół porodu już za mna' 💪 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zadomowienie
|
Poprostu a czulas przy tym jakieś szczypanie? Bo ja od kilku dni czuję.
Nulka fajnie masz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Niech cały poród tak Ci sprawnie i mało boleśnie przebiegnie! ![]() Kciuki ogromniaste za jutro! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A właśnie jeszcze chciałam powiedzieć, że u mnie podobnie jak u Poprostu - też miałam ostatnimi dniami kłucia w pochwie i na wizycie szyjka skrócona i rozwarcie na opuszek ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2948 | |
Zadomowienie
|
Pestycyda to duża przesada, te czasy gdzie się gotowało dla robotników już dawno minęły. To samo z tym piwem, No sorry :/ u nas w zeszłym roku robili ogrodzenie, kostkę, tez nie jakieś mega profesjonalne firmy tylko znajomi znajomych i do głowy by mi nie przyszło im gotować. Rano tylko robiłam kawę i donosiłam im lód do wody bo upał mega był. Mieli swoje kanapki. Mi w pracy jeść nikt nie dawał
![]() Z kolei u mojej mamy remontowali kotłownie i ona akurat gotowała ale dlatego ze sama chciała i starej daty, tak nauczona ![]() ![]() Poprostu pakuj torba raz dwa! Ale tez tak jak aggs ja już od prawie miesiąca tak mam i nawet nie oszczędzając się sytuacja się nie zmieniła ![]() Tez jestem ciekawa jak Morelle ![]() Jem drugie śniadania i Czekam na rodziców, ja mam popołudniu wizytę u ortodonty i przyjadą zająć się starszą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
Zazdroszczę! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | ||||
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dziękuję za życzenia imieninowe
![]() ![]() Ciekawe jak Morelka.... Dołączam do klubu budyni, zalałam herbatę niezagotowaną wodą. Wlałam do czajnika zimną i po kilku minutach zalałam herbatę ![]() Emilka współczuję wymiotów. Mnie od wczoraj też puchną dłonie i stopy. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj mówiłam dla męża że chciałabym zajechać rodzić, a tam tak już ze 4cm rozwarcia ![]()
![]() |
#2951 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak sytuacja u Morelle
#2953 |
Zakorzenienie
|
Calineczka szczypania nie czułam ale różne jakieś ściągnięcia, pobolewania No i kuło
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
Pestycyda jakie dawaj i rodz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
Wtajemniczenie
|
https://poofi.pl/sklep/kocyk-tkany/?v=3
https://www.mamissima.pl/akcesoria_d...tage_pink.html Z tego malinowego też są inne kolory ![]() https://www.mamissima.pl/product/sea...ory_id=&limit= |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyneczki stawiam imieninowo
![]()
#2958 |
Wtajemniczenie
|
mojemu psu się coś śni i warczy przez sen
![]() czekam na tę naszą Pestkę i czekam, chyba pójdę sprzątać żeby się czymś zająć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Siil dzięki za linki ![]() Kurcze potrzebujemy wyjść z Tż i on już mnie pogania, a ja bym chciała wiedzieć co u Morelle i Pestki ![]()
![]() |
#2960 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Powiem Wam że z jednej strony cieszę się, że praktycznie bezboleśnie mi to idzie, ale obawiam się (w sumie moja lekarka też się o to martwi) żebym zdążyła dojechać do szpitala... Ja nawet mogę nie zauważyć że faktycznie poród się u mnie zaczyna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
MerDer 4ever
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Jon
![]() Nulka z jednej strony fajnie bo niejedna sie pokłada przy powiększaniu rozwarcia ale z drugiej to mogłoby to juz sie zacząć, no! ![]() ![]() Emmos ![]() ![]() ![]() Morelle pewnie juz tuli małą ![]() Ja od 2 dni mam takie mocne kłucia w szyjce, mam nadzieje, że sie skraca i robi rozwarcie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez taedio Czas edycji: 2017-06-30 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Wtajemniczenie
|
Morelle super ze juz w szpitalu trzymaj sie tam .Postaraj sie nie chodzic zgarbiona po cc bedzie ciezko ale jak sie wyprostujesz bedzie juz tylko lepiej.Ale sie ciesze bedzie Anastazja jutro😚 szwy mam sciagne 4.07 na chalbinskiego w ambulatorium przy wypisie Ci dadza cale info.My mamy pierwsza w miare przespana i nie przeplakana noc.Maly juz nie placze przy przebieraniu karmie piersia co 2h do pol h jedna wiec godzina na dwie i dokarmiam poki co do 30 ml mm i maly jest spokojny spi nie drze sie tak i piers chwyta spokojniej oby tak zostalo.Dzis mam wizyte patronazowa poloznej.musze jechac po staniki do karmienia no te z pepco nie trzymaja mi cyckow i sa sztuczne wiec masakra.podjedziemy chyba z malym na chwile bo askot blisko a mi cyce ciazą.Czekam na kolejne maluchy rodzic tam prosze rozkladac nogi a nie!!!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2963 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jasnoróżowy sliczny tez taki wzięłam tylko z lullalove bo on trochę dłuższy jest ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mała mama i TZ się nie przejmuj bo dorośli są. Muszą się sami dogadać. Mój TZ jak narzeka na mojego ojca ze maruda to wpuszczam jednym uchem a wypuszczam drugim bo i tak ciagle gadają i siedzą ze sobą ![]() W h&m -10% i darmowa wysyłka. Zamówiłam mlodej 2 kombi dresowe i sweterek z przeceny ![]() Ciekawe co u Morelle ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2964 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jutro nasz miesiąc dziewczyny ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | ||
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() Ja też myślę o Morelle - w ogóle jak wcześniej spojrzałam na zegarek i była 10.05 to taki stres mnie dopadł, bo pomyślałam, że właśnie ją kroją. Ja o 13tej jestem umówiona na USG w szpitalu i też się stresuję. Jeszcze od wczorajszego wieczora mam bardzo twardy brzuch. Darietta - jak przeczytałam o zachowaniu "twojego lekarza" w szpitalu to masakra, co za burak! Vadi - ciekawe info z oksytocyną, a warunków szpitalnych zazdroszczę! Mała! - ja rozumiem, że się stresujesz relacjami pomiędzy najbliższymi Ci osobami, ale też warto się trochę zdystansować. TŻ niech wie, żeby za dużo nie gadać, bo mama za bardzo to bierze do siebie, a mama niech też wie, że to nie atak, a taki sposób bycia męża. Ja bym w kółko to mówiła nie zagłębiając się w temat i na tym kończąc. Szkoda twojego czasu i stresu. Calineczka - trzymam kciuki, żeby skurcze się wyciszyły. Z płynem do prania - ja bym chyba jeszcze raz wstawiła pralkę na jakiejś minimalnym czasie żeby płyn do prania się wypłukał. Siilmariien - mi się malina najbardziej podoba ![]() Emilia - wspołczuję wymiotów, może to przez tą zgagę... Samatha też miała. Pestycyda - obiad dla robotników? No mi by to do głowy nie przyszło. Relikt, ale właśnie starsi ludzie tak mają. I tutaj od razu można się odnieść do szpitali - też zachowanie personelu to relikt PRL, ale właśnie w dużej mierze pacjenci są winni, bo dalej mają manię "załatwiania", wręczania łapówek itp Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego i dla pozostałych solenizantek! Aggs - u mnie wózek lekko się giba - w takim całkiem sztywnym chyba dziecko bardziej by wstrząsy odczuwało. Poprostu - no nie dziwię się, że masz stresa. Oby Mikołaj jeszcze te 2tygodnie posiedział. ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- A jeszcze odnośnie alkoholu w pracy - w sumie to mi się przypomniało, że jak ja chodziłam do LO, to to też nie było jakieś dziwne. Jak mieliśmy informatykę to do naszego pana przychodzili inni z flaszkami i popijali w kantorku. Do tego raz na fizyce jak pan był mocno wstawiony to wszystkim pozytywne oceny podostawiał. No i wycieczki szkolne - w ostatniej klasie to nauczycielki były bardziej pijane od nas uczniów. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
MerDer 4ever
|
Chilli
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
królikoholiczka
|
Dzięki dziewczyny za życzenia!!!
U mnie już lepiej. Jadę do siostry. Dobrze w miarę się czuje więc jadę. W domu bym sama siedziała a tak zawsze ktoś będzie. Tylko do szpitala dalej. No trudno, przeżyje
![]() |
#2969 |
Rozeznanie
|
Xzora, kciuki za wizytę ! i czekamy na wieści czy coś się dzieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wracając do tych robotników, to u nas często się zdarza, że piją podczas pracy, ale na swój rachunek! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Ah i Xzora kciuki za USG! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.