|
|
#151 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Cytat:
Jest już tak wielki ze się wstydzę Cytat:
Gratulacje!!! ![]() Samantha, co za sen Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#152 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
dzięki
Cytat:
Cytat:
No i za wiesiołka się wezmę, pomógł przy zajściu w ciążę, to może i pomoże przy porodzie![]() ![]() Cytat:
U mnie wołanie też nie działa Ale najbardziej to mnie rozwalił dziś Tż. Z rana gada do brzucha kiedy wreszcie wyjdzie, a wieczorem stwierdza, że może jednak niech trochę posiedzi, bo on się jeszcze psychicznie nie przygotował, że mialabym już rodzić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie się dzisiaj śniło, że urodziłam, ale nie pokazali mi dziecka, a później przyszła do mnie położna i mówi, że dziecko urodziło się z wąsami i zarostem Cytat:
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Samantha, boski sen
leki od Vadi wzięłaś ?Myszowata, gratulacje! Ucałuj córeczkę od cioć ![]() Devileek, kciuki żeby w nocy ruszyło! Taedio, ja też się zwylam. A mój TŻ ostentacyjnie poszedł do innego pokoju bo nie będzie głupot oglądał Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#154 |
|
MerDer 4ever
|
Pestycyda mój cały wieczór robi projekt ale jak na końcówce filmu zapytałam (juz pociągając nosem) czy widzi nas takich na starość to przyszedł do mnie, przytulił i oglądał ze mną do końca
Btw. mój uwielbia gwiezdne wojny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje ogromne juz się martwiłyśmy Piękna waga i wzrost Olgi, a zapowiadała się malutka Super, że dałaś radę. Kciuki za poniedziałkowy wypis ✊️Cytat:
Kciuki, żeby ruszyło ✊️✊️ Sam, świetny sen, że też na granicy nie zatrzymali tej paczki od Vadi ![]() Też oglądałam Pamiętniki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
Aaaa moje dziecko jest nieodkladalne i ciągle się drze! Nie śpię trzecia dobę. Masaaaakraaaaa.
Aggs nie polecam porodu w Zdrojach. To co się tu dzieje to jakaś kpina
|
|
#158 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Już nie wiem co robić by urodzić.. Jakieś pomysły??
|
|
|
#159 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nareszcie kobieto , a my się tu martwimy . Gratulacje wielkie! 🏻![]() ![]() Napisz coś więcej w wolnej chwili ![]() Cytat:
Polazilam dziś po schodach bo musiałam w sumie. Tyle, ze spociłem się cała i musiałam się przebrać totalnie i spuchły mi nogi Wstawiłam pranie i okazało się , ze suszarka nie działa ![]() Cytat:
A No właśnie się zastanawiałam , ze któraś z Was tez miała taki sen Cytat:
Hahaha wyobraziłam to sobie jak mały Ci na cycku podskakuje ze śmiechu Twojego :Lol: Cytat:
![]() Cytat:
Kciuki 🏻Cytat:
Cytat:
No właśnie. Takich cudów nie cofnęli , a karuzele dla małego zawrócili patałachy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
![]() A jak było z pierwsza córka? Sex Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Mam i ja krzesło bujane
![]() Słabo ktoś je pomalował , ale nie widać pod kocem tego. Muszę jeszcze kupić taka poduszkę pod tyłek w ikea ale to potem bo teraz to niemożliwe IMG_1499553150.823207.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#161 | |||
|
Zadomowienie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Cytat:
![]() Cytat:
niech córcia zdrowo rośnie ![]() Cytat:
Kciuki zeby coś się ruszyło ![]() Xzora masz teraz chodzić na ktg jak jesteś już przeterminowana? kiedy masz się zgłosić do szpitala?Samantha fajny ten fotel wygodny jest? Ja się na takich czuję niestabilnie.Dziś tak mnie w aucie zaczął bolec brzuch ze myślałam ze rodzę a to tylko mnie pogoniło do toalety
Edytowane przez AnnaPaula87 Czas edycji: 2017-07-09 o 00:17 |
|||
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak bardzo wygodny tylko potrzebuje poduszkę pod tyłek. Jest szeroki i mój zadek się fajnie zmieścił i te płozy nie są takie mocno wygięte wiec się człowiek nie wywali do tylu z niego. A w razie jakby młodzież zażyczyła bujania to fajna rzecz jest Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Boże nie mogę zapiać adaptera na wózek chyba dostanę jakiejś wścieklizny ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Zamówiłam zły adapter. Okazało się , ze na mój wózek nie produkują już adapterów ![]() ![]() ![]() Nie będę mogła fotelika zapiać na wózek . Za☠☠☠iscie poprostu. Pewnie będę musiała kupić cały stelarz ![]() Zobaczymy z Tz jeszcze czy stelarz od Graco pasuje do fotelika z Chicco bo mamy taki stelarz od starego fotelika. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#163 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja wczoraj ostrzegałam Klaudię, ze rezerwacja na sprzęty dziecięce się juz skończyła i jak kładłam sie spac zobaczyłam, ze Bielinek spi w wózku (mam nadzieje,ze ona tez to widziała). Za to śniło mi sie, ze nasze lozeczko w Ikea było na przechowaniu w sklepie meblowym i zobaczyłam, ze jakaś dorosła dziewczyna w nim spi. Wkurzyłam sie, bo ono ma udźwig jakies 20kg i bałam sie, ze jak je odbiorę to konstrukcja bedzie naruszona i sie posypie. Cytat:
moze dziecko czuje twój stres? Postarajcie sie wyciszyć. A co sie dzieje w tym szpitalu?Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj twój termin porodu - 3mam kciuki, zeby kolejny alarm juz był tym prawdziwym i żebyś jeszcze dzisiaj została mamą! Cytat:
Kurcze, szkoda, ze nie pasuje. A podobno są takie mini kompaktowe stelaze do fotelików samochodowych. Moze coś takiego zdałoby egzamin? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
Devileek kciuki żeby się ruszylo
Myszowata gratulscje. Niech zdrowo rośnie. Samantha śliczne krzesło. A sen o kocie niezły hehe Boziu wstałam w nocy bo mnie suszylo i chce odkręcić idę a tu palce nie chcą się zginąć. Ani jedną ani druga. Próbuje rozruszać i nagle czuje, ze wyskakuje mi palec ze stawu. 😭 nie mogę nim ruszać do teraz masakra jakaś. Dobrze, ze to w lewej ręce. Płakać mi się chciało palec boli, dłonie nie.działają , pic się chce masakra. Tak to jeszcze nie miałam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#165 |
|
MerDer 4ever
|
Ja od 5 nie śpię idę sie dalej położyć, może zasnę ![]() Urodziła któraś w pełnie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#166 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Nic przez noc nie ruszyło. Ale może jeszcze coś się zmieni
|
|
|
#167 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem już u rodziców i tu mam szpital blisko domu. Już bym chciała być po. Boję się ale już mi ciężko z brzuchem chociaż i tak dobrze przechodzę ciążę.Cytat:
Współczuję bólu lekarz nic nie mówił na to?
|
||
|
|
|
#168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
IMG_1499575868.845807.jpg Dziś ma być pełnia moja wczoraj się kręciła i nic z tego
|
|
|
|
|
#169 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Przeglądałam wczoraj sobie bloga missferreira i trafiłam na taki fajny wpis na temat bycia mamą
http://missferreira.pl/kochana-zmeczona-mamo/ Devileek i reszta potrzebujących za rozkręcenie! Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#170 |
|
MerDer 4ever
|
Aa myślałam, że z wczoraj na dzisiaj
to jeszcze jest szansa mój sie bardzo kręcił wieczorem na dole i kuła mnie szyjka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Mamy dzieciaczka z dzisiaj! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#171 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Daj znać ile córcia miała cm przy porodzie, żebym mogła uzupełnić na pierwszej stronie. ![]() Devilek urodziła? ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
|
|
#172 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
może w domku będzie lepiej;tuli:Cytat:
Cytat:
Taedio, urodziłaś czy kto ?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez pestycyda Czas edycji: 2017-07-09 o 08:32 |
||||
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Meja mi
Współczuję.nocki ![]() Sam Super fotel ja sie boję bujanych ![]() Anna Paula Czyli wszystkie które już chcą, i rodzimy dziś tak?? My sweet Bidula... ![]() Taedio Kto urodził? Ja w nocy znów się męczyłam, mały mi wkłada stopy w żebra po lewej stronie, każdej nocy! Nie da sie ruszyć... pachwiny też bolą jakoś znowu wysoko to moje dziecko, od kilku dni...Skurcze mam ciaaaaagle!!! I co? Nic? Jestem w szoku, że u nas takie te dzieci lubiące brzuszki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
Taedio co z tym dzieciatkiem?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#175 |
|
Rozeznanie
|
Myszowata gratulacje! Życzę szybkiego powrotu do formy i domu
![]() Ech też liczę na pełnię a tu dalej nic :/ a mała wieczorami to szaleje na maxa. Mam nadzieje, żę dzis w koncu moj lekarz odbierze i jutro wizyta bo oszaleje.. a u mnie w szpitalu ktg bez skierowania dopiero 7 dni po terminie.. Taedio , zasiałaś nutkę niepewności, kto urodził?
|
|
|
|
#176 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy ta pełnia to jednak już nie była?
Bo ludzie wrzucają zdjęcia z tej nocy: http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-...36042,1,0.html
|
#177 |
|
MerDer 4ever
|
Devilek urodziła
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#178 |
|
*sportaddict*
|
Dzisiaj dziewczyny myjcie się i depilujcie w serduszka czy tam inne strzałki do wyjścia
może na którąś pelnia zadziała
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Sill
Fajny wpis, ale... ciut przerażająco napisany. Nawet.dla.mnie, matki, która ma już dziecko... kurde, może to.kwestia czasu, ale nie nie.pamiętam nic takiego Tymon super ssał i super spał ![]() Jedyne co to.miałam zastoje, problem z piersią i.ból, ból, ból... oczywiście czasami. Chyba, że.koloryzuje lub moja głowa koloryzuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
Mała dobrze, ze chociaż z spaniem nie mam problemu. Tylko te dłonie ehh
Devileek super wiadomosc. Gratulacje dla niej i dzieciątka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

a tak to wypycha wszystkie kończyny, gmera łapkami albo się przewraca
czasem mam wrażenie że szpagat robi. Generalnie brak miejsca zupełnie mu nie przeszkadza, tylko zamiast kopać to się rozpychaaa 

więc poprosze kciuki, żeby Młody siedział chociaż do wtorku bo chce jeszcze zrobić włosy i hybrydy 

?
juz się martwiłyśmy
Piękna waga i wzrost Olgi, a zapowiadała się malutka
Kciuki za poniedziałkowy wypis ✊️

🏻

moze dziecko czuje twój stres? Postarajcie sie wyciszyć. A co sie dzieje w tym szpitalu?

nie mogę nim ruszać do teraz masakra jakaś. Dobrze, ze to w lewej ręce.
lekarz nic nie mówił na to?