![]() |
#151 | ||
Wtajemniczenie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Cytat:
Jest już tak wielki ze się wstydzę ![]() ![]() Cytat:
Gratulacje!!! ![]() Samantha, co za sen ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki ![]()
![]() |
#152 | ||||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
dzięki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie wołanie też nie działa ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie się dzisiaj śniło, że urodziłam, ale nie pokazali mi dziecka, a później przyszła do mnie położna i mówi, że dziecko urodziło się z wąsami i zarostem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Samantha, boski sen
![]() ![]() Myszowata, gratulacje! Ucałuj córeczkę od cioć ![]() Devileek, kciuki żeby w nocy ruszyło! Taedio, ja też się zwylam. A mój TŻ ostentacyjnie poszedł do innego pokoju bo nie będzie głupot oglądał ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
MerDer 4ever
|
Pestycyda mój cały wieczór robi projekt ale jak na końcówce filmu zapytałam (juz pociągając nosem) czy widzi nas takich na starość to przyszedł do mnie, przytulił i oglądał ze mną do końca
![]() ![]() ![]() Btw. mój uwielbia gwiezdne wojny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#156 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje ogromne ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Kciuki, żeby ruszyło ✊️✊️ Sam, świetny sen, że też na granicy nie zatrzymali tej paczki od Vadi ![]() Też oglądałam Pamiętniki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
Aaaa moje dziecko jest nieodkladalne i ciągle się drze! Nie śpię trzecia dobę. Masaaaakraaaaa.
Aggs nie polecam porodu w Zdrojach. To co się tu dzieje to jakaś kpina
#158 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() Już nie wiem co robić by urodzić.. Jakieś pomysły??
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nareszcie kobieto , a my się tu martwimy . Gratulacje wielkie! ![]() ![]() ![]() Napisz coś więcej w wolnej chwili ![]() Cytat:
Polazilam dziś po schodach bo musiałam w sumie. Tyle, ze spociłem się cała i musiałam się przebrać totalnie i spuchły mi nogi ![]() Wstawiłam pranie i okazało się , ze suszarka nie działa ![]() ![]() Cytat:
A No właśnie się zastanawiałam , ze któraś z Was tez miała taki sen ![]() Cytat:
Hahaha wyobraziłam to sobie jak mały Ci na cycku podskakuje ze śmiechu Twojego :Lol: Cytat:
![]() Cytat:
Kciuki ![]() Cytat:
Cytat:
No właśnie. Takich cudów nie cofnęli , a karuzele dla małego zawrócili patałachy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
![]() A jak było z pierwsza córka? Sex Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Mam i ja krzesło bujane
![]() Słabo ktoś je pomalował , ale nie widać pod kocem tego. Muszę jeszcze kupić taka poduszkę pod tyłek w ikea ale to potem bo teraz to niemożliwe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#161 | |||
Zadomowienie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kciuki zeby coś się ruszyło ![]() Xzora masz teraz chodzić na ktg jak jesteś już przeterminowana? ![]() Samantha fajny ten fotel ![]() Dziś tak mnie w aucie zaczął bolec brzuch ze myślałam ze rodzę a to tylko mnie pogoniło do toalety ![]() Edytowane przez AnnaPaula87 Czas edycji: 2017-07-09 o 00:17 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak bardzo wygodny tylko potrzebuje poduszkę pod tyłek. Jest szeroki i mój zadek się fajnie zmieścił i te płozy nie są takie mocno wygięte wiec się człowiek nie wywali do tylu z niego. A w razie jakby młodzież zażyczyła bujania to fajna rzecz jest ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Boże nie mogę zapiać adaptera na wózek chyba dostanę jakiejś wścieklizny ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Zamówiłam zły adapter. Okazało się , ze na mój wózek nie produkują już adapterów ![]() ![]() ![]() Nie będę mogła fotelika zapiać na wózek . Za☠☠☠iscie poprostu. Pewnie będę musiała kupić cały stelarz ![]() Zobaczymy z Tz jeszcze czy stelarz od Graco pasuje do fotelika z Chicco bo mamy taki stelarz od starego fotelika. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#163 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja wczoraj ostrzegałam Klaudię, ze rezerwacja na sprzęty dziecięce się juz skończyła i jak kładłam sie spac zobaczyłam, ze Bielinek spi w wózku (mam nadzieje,ze ona tez to widziała). Za to śniło mi sie, ze nasze lozeczko w Ikea było na przechowaniu w sklepie meblowym i zobaczyłam, ze jakaś dorosła dziewczyna w nim spi. Wkurzyłam sie, bo ono ma udźwig jakies 20kg i bałam sie, ze jak je odbiorę to konstrukcja bedzie naruszona i sie posypie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj twój termin porodu - 3mam kciuki, zeby kolejny alarm juz był tym prawdziwym i żebyś jeszcze dzisiaj została mamą! Cytat:
Kurcze, szkoda, ze nie pasuje. A podobno są takie mini kompaktowe stelaze do fotelików samochodowych. Moze coś takiego zdałoby egzamin? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
Devileek kciuki żeby się ruszylo
Myszowata gratulscje. Niech zdrowo rośnie. Samantha śliczne krzesło. A sen o kocie niezły hehe Boziu wstałam w nocy bo mnie suszylo i chce odkręcić idę a tu palce nie chcą się zginąć. Ani jedną ani druga. Próbuje rozruszać i nagle czuje, ze wyskakuje mi palec ze stawu. 😭 nie mogę nim ruszać do teraz masakra jakaś. Dobrze, ze to w lewej ręce. Płakać mi się chciało palec boli, dłonie nie.działają , pic się chce masakra. Tak to jeszcze nie miałam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
MerDer 4ever
|
![]() Ja od 5 nie śpię ![]() ![]() ![]() Urodziła któraś w pełnie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
Nic przez noc nie ruszyło. Ale może jeszcze coś się zmieni
![]() ![]() |
![]() |
#167 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Współczuję bólu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
IMG_1499575868.845807.jpg Dziś ma być pełnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 | ||
Wtajemniczenie
|
Przeglądałam wczoraj sobie bloga missferreira i trafiłam na taki fajny wpis na temat bycia mamą
![]() http://missferreira.pl/kochana-zmeczona-mamo/ Devileek i reszta potrzebujących ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
MerDer 4ever
|
Aa myślałam, że z wczoraj na dzisiaj
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Mamy dzieciaczka z dzisiaj! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Daj znać ile córcia miała cm przy porodzie, żebym mogła uzupełnić na pierwszej stronie. ![]() Devilek urodziła? ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#172 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Taedio, urodziłaś czy kto ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez pestycyda Czas edycji: 2017-07-09 o 08:32 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Meja mi
Współczuję.nocki ![]() Sam Super fotel ![]() ![]() Anna Paula Czyli wszystkie które już chcą, i rodzimy dziś tak?? ![]() My sweet Bidula... ![]() Taedio Kto urodził? Ja w nocy znów się męczyłam, mały mi wkłada stopy w żebra po lewej stronie, każdej nocy! Nie da sie ruszyć... pachwiny też bolą ![]() Skurcze mam ciaaaaagle!!! I co? Nic? ![]() Jestem w szoku, że u nas takie te dzieci lubiące brzuszki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#174 |
Raczkowanie
|
Taedio co z tym dzieciatkiem?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Rozeznanie
|
Myszowata gratulacje! Życzę szybkiego powrotu do formy i domu
![]() Ech też liczę na pełnię a tu dalej nic :/ a mała wieczorami to szaleje na maxa. Mam nadzieje, żę dzis w koncu moj lekarz odbierze i jutro wizyta bo oszaleje.. a u mnie w szpitalu ktg bez skierowania dopiero 7 dni po terminie.. Taedio , zasiałaś nutkę niepewności, kto urodził? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Wtajemniczenie
|
A czy ta pełnia to jednak już nie była?
![]()
#177 |
MerDer 4ever
|
Devilek urodziła
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
*sportaddict*
|
Dzisiaj dziewczyny myjcie się i depilujcie w serduszka czy tam inne strzałki do wyjścia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Sill
Fajny wpis, ale... ciut przerażająco napisany. Nawet.dla.mnie, matki, która ma już dziecko... kurde, może to.kwestia czasu, ale nie nie.pamiętam nic takiego ![]() ![]() Jedyne co to.miałam zastoje, problem z piersią i.ból, ból, ból... oczywiście czasami. Chyba, że.koloryzuje lub moja głowa koloryzuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#180 |
Raczkowanie
|
Mała dobrze, ze chociaż z spaniem nie mam problemu. Tylko te dłonie ehh
Devileek super wiadomosc. Gratulacje dla niej i dzieciątka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.